Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 14-11-2010

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Καβάλα
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με την Καβάλα (5.15 μ.μ.)

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Νίκος Σκόνδρας, Σάββας Τσαμπούρης, Κώστας Φορτούνης, Λιονέλ Ρίος, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Τσικόντζι Ουντότζι, Σεμπάστιαν Καρέρα, Ρομπέρτο και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Πανσερραικό στην Τρίπολη, συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή οι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Λιονέλ Ρίος, ενώ έμειναν εκτός οι Σωκράτης Φυτανίδης και Τάσος Μπακασέτας.

Κέρδισαν οι νέοι με 2-0

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ Αστέρα και Καβάλας, η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα κέρδισε με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσαν στις αρχές κάθε ημιχρόνου οι Αποστολίδης (1’), Μπακασέτας (55’).

Η ομάδα νέων του Αστέρα είχε και πάλι καλή απόδοση, ενώ το γρήγορο τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι έκανε το έργο της πιο εύκολο. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπακασέτας βρήκε τον Αποστολίδη στη μεγάλη περιοχή της Καβάλας και ο νεαρός επιθετικός δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ με πλασέ.

Στο δεύτερο γκολ του Αστέρα, ήταν σειρά του Διαμαντόπουλου να βγάλει την ασίστ και σειρά του Μπακασέτα να σκοράρει με όμορφο πλασέ.

Αστέρας: Κυριακόπουλος, Κολιός, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Ποτήρης (79’ Φιλάι), Κουρμπέλης, Διαμαντόπουλος (90’ Ζώης), Τζουμάκας, Μπακασέτας, Αποστολίδης, Χαρτσιάς (82’ Βαλκάνος).
Καβάλα: Αποστολίδης, Γιάγκος (69’ Ντομί), Σεμερτζίδης, Αυλωνίτης, Γκέκα, Γαβριηλίδης, Χ. Ελευθεριάδης, Μαυροβασίλης (55’ Καμπατζής), Καπνόπουλος, Μπρατσιάνι, Δρόσος.
- Η ομάδα εφήβων (Κ-17) του Αστέρα ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-1.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα