Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 05-11-2010

 

 

 
Η Αγων. Συν. για τα Κέντρα Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Σκοπός του παρόντος είναι η ανάδειξη της σημασίας επίλυσης του θεσμικού προβλήματος των 71 Κέντρων Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας τους και η αναβάθμιση του αναγνωρισμένου επιστημονικού και κοινωνικού τους έργου. Περισσότερα...

 

 

 
Μήνυμα του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
Μήνυμα του Βουλευτή Αρκαδίας στη συγκέντρωση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στην Τρίπολη.

Η θεσμική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υπέρβασης που έχουμε ανάγκη. Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κάνουμε την υπέρβαση που απελευθερώνει τις δυνατότητες των τοπικών μας κοινωνιών από τις αγκυλώσεις του χθες. Δίνουμε το παρόν για το μέλλον που έχουμε ανάγκη να χτίσουμε. Η υπέρβαση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σε οριακές καταστάσεις, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας σήμερα, η πρόκληση της υπέρβασης είναι υπόθεση όλων μας. Σας καλώ να υποστηρίξουμε τη θεσμική αυτή μεταρρύθμιση του Καλλικράτη υποστηρίζοντας το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» του Αρκάδα Πέτρου Τατούλη καθώς και τον Αρκάδα υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα. Σας καλώ να δώσουμε την αναγκαία ώθηση στην προσπάθεια για τη συνέχιση όλων εκείνων των αλλαγών, που η χώρα χρειάζεται για να υπερβεί την κρίση και να προχωρήσει με ελπιδοφόρο βηματισμό στο δρόμο της προόδου.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Πανσερραικό
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Πανσερραικό (5.15 μ.μ.)

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σωκράτης Φυτανίδης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Νίκος Σκόνδρας, Σάββας Τσαμπούρης, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Τσικόντζι Ουντότζι, Σεμπάστιαν Καρέρα, Τάσος Μπακασέτας, Ρομπέρτο και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα στην Πάτρα δεν υπάρχει καμία διαφορά στην αποστολή του Αστέρα.

Βλάχος: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραικό, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Όποιος νομίζει ότι το αυριανό παιχνίδι είναι εύκολο, κάνει τεράστιο λάθος. Η θέση του Πανσερραικού στη βαθμολογία είναι πλασματική και στην πραγματικότητα πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Ειδικά από το κέντρο και μπροστά διαθέτει πολλούς και ικανούς ποδοσφαιριστές.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα, αν δε θέλουμε να έχουμε δυσάρεστο απόγευμα.

Είμαστε σε θέση να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πιστοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη βαθμολογική μας θέση και τη συγκομιδή βαθμών που έχουμε μέχρι σήμερα. Θα χρειαστεί όμως τεράστια υπομονή και προσπάθεια.»

 

 

 
Τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις
Σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση πραγματοποίησε την Παρασκευή 5/11 την κεντρική του ομιλία ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Ο Δημήτρης Παυλής παρουσίασε το πρόγραμμά του με κυρίαρχο στόχο την αποτελεσματικότητα.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση για την δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα δημοτικού κοινωνικού δικτύου φροντίδας στην Τρίπολη. Ένας πρωτοποριακός θεσμός που αλλάζει τα δεδομένα στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από το δήμο και υποστηρίζει όλους τους συμπολίτες μας και τις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού που έχουν ανάγκη, όλες τις πόλεις και τα χωριά του δήμου.

Ο Δημήτρης Παυλής ανέπτυξε το όραμά ανάπτυξης για τον δήμο Τρίπολης που στηρίζεται στο τρίπτυχο “Ενώνουμε δυνάμεις - Φέρνουμε αποτέλεσμα – Δίνουμε προοπτική.“

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δημήτρης Παυλής “Σε αυτές τις τρεις μικρές φράσεις βρίσκεται η αποφασιστικότητά μας να πετύχουμε. Αυτή είναι η εποχή των γρήγορων αποφάσεων. Των έμπειρων αποφάσεων. Είναι η εποχή της συλλογικής προσπάθειας. Η εποχή που οφείλουμε να ενώνουμε δυνάμεις. Όλη η προσπάθειά μας είναι θετική. Το πρόγραμμά μας είναι στα χέρια σας. Είναι πρόγραμμα δεσμεύσεων και αποτελέσματος. Γιατί τελικά, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα! Αποτέλεσμα που θα δώσει προοπτική στον τόπο μας.”

----------------------------------------------
Τη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες στα Τρόπαια, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας του συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

Εκατοντάδες πολίτες γέμισαν την πλατεία Αγίου Γεωργίου των Τροπαίων, από παλμό, συνθήματα, ενθουσιασμό για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα την Κυριακή.

Η Γορτυνία γυρίζει σελίδα τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος. Αφήνει πίσω της τη μζέρια και βαδίζει το δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της νέας εποχής.

Η οικουμενική Γορτυνία είναι το σύνθημα της ενότητας και της δημιουργίας. Η Γορτυνία της ερήμωσης και της εγκατάλειψης θα αποτελέσει παρελθόν. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν , απαιτούμε εδώ και τώρα αυτό που στέρησαν επί 30 χρόνια από τη Γορτυνία. Είτε έχει να κάνει με υποδομές, είτε με ζητηματα καθημερινότητας και κοινωνικής ανάπτυξης.

Την Κυριακή το βράδυ το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι νίκη της Γορτυνίας για μεγάλες αλλαγές και ανατροπές. Νίκη της Γορτυνίας της διαφάνειας, της ισοπολιτείας, των ίσων ευκαιριών. Της Γορτυνίας των πολιτών και όχι των κολλητών. Της Γορτυνίας που μας αξίζει και που τη χρειάζονται τα παιδιά μας. Της ΓΟΡΤΎΝΙΑΣ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Η Νίκη στις εκλογές κρίθηκε από τη δυναμική παρουσία των Τροπαιατών
στη συγκέντρωση του Γιάννη Γιαννόπουλου στα Τρόπαια

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στα Τρόπαια, με καθοριστική για το αποτέλεσμα των εκλογών την παρουσία των Τροπαιατών, ολοκληρώθηκε  τυπικά η προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Γιαννόπουλου και της Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών.

Ο κ. Γιάννης Γιαννόπουλος ανέφερε ότι οι νέες δομές και οι συμμετοχικοί θεσμοί που προβλέπονται από τον «Καλλικράτη» μπορούν να βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση της Γορτυνίας, αλλά όχι με κλειστές συσκέψεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Απαιτείται κοινωνική συναίνεση και ευρεία συνεργασία πολιτικών δυνάμεων και κοινωνικών ομάδων και ανθρώπων πέρα από στενά κομματικά όρια και χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις.

Παρουσίασε το πρόγραμμά του για:
Ισόρροπη Ανάπτυξη και Προστασία του Φυσικού Πλούτου.
Κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου και Αναπτυξιακή Ταυτότητα για τη Γορτυνία.
Ολοκλήρωση Βασικών Υποδομών και Εξασφάλιση Ποιότητας Ζωής.
Κοινωνικό Ρόλο του Δήμου - Πρόνοια και Φροντίδα για Όλους.
Σχέση εμπιστοσύνης - Διαφάνεια - Ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Το θερμό χειροκρότημα των Τροπαιατων και το ζεστό κλίμα που επικράτησε στην συγκέντρωση, αποτελεί το επιστέγασμα και την επιβράβευση του κόσμου στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου.
Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι καταξιωμένα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες, υπάλληλοι, αγρότες οι οποίοι είναι ενεργοί πολίτες και θα είναι παρόντες στη Γορτυνία και μετά τις εκλογές.
 

-------------------------------------------------------------------------

Βιογραφικό


 

 

Κυκλοφόρησε το "Αρκαδικό Βήμα"
Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας \\\"Αρκαδικό Βήμα\\\" με πλούσια ύλη από τις παροικίες των Αρκάδων ανά τον κόσμο. ... και ειδήσεις από την \"μάχη\" των τοπικών εκλογών για την Περιφέρεια και τους δήμους... διαβάστε περισσότερα στο:
http://arkadiko.blogspot.com/

 

 

 

 
Συνδυασμοί, ιστοσελίδες υποψηφίων, ψηφοδέλτια

Περιφέρεια Πελοποννήσου:


Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, Πετράκος Θανάσης   www   Ψηφοδ.
Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στο Μοριά, Κατσαρης Παναγιώτης
Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία, Τσόγκας Γεώργιος Ψηφοδ.
Δυνατή Πελοπόννησος, Δράκος Δημήτριος  www
Εθνική Συσπείρωση για την Πελοπόννησο, Σαμπαζιώτης Θεόδωρος
Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, Γόντικας Νικόλαος
Νέα Πελοπόννησος, Τατούλης Πέτρος  www
Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά, Μπούκλης Λάμπρος   www


Δήμος Τρίπολης:

Λαϊκή Συσπείρωση Τρίπολης, Νικολάου Δημήτριος
Μαντινειακή Συμπολιτεία, Γιόκαρης  Βασίλειος  www  Ψηφοδ.
Νέα Τρίπολη, Σμυρνιώτης Ιωάννης  www
Συνεργασία για την Τρίπολη - Πρωτεύουσα πόλη, Δελφάκης Νικόλαος  www
Τρίπολη - Νέα Εποχή, Γεωργακόπουλος Κων/νος  www
Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά, Παυλής Δημήτριος   www   Ψηφοδ.


Δήμος Γορτυνίας:

ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ, Κουντάνης Κων/νος
ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, Παρασκευάς Παρασκευόπουλος,   www   Ψηφοδ.
ΓΟΡΤΥΝΙΑ ο τόπος μας, Αποσκίτης Ηλίας  www
Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας, Φράγκος Ιωάννης
Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Γιαννόπουλος,  www  Ψηφοδ.


Δήμος Μεγαλόπολης:

Δημοκρατική Συνεργασία, Μπουρας Παναγιώτης
Δημοτική Αναγέννηση, Τσιριγώτης Σπυρίδων
Λαϊκή Συσπείρωση Μεγαλόπολης, Παγανος Κων/νος
Νέα Εποχή για το Λεκανοπέδιο, Φουσέκης Ιωάννης  www


Δήμος Β. Κυνουρίας:

Ανανέωση - Εμπειρία - Δημιουργία, Δαλιάνης Φ. Γεώργιος
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, Σκαντζός Εμμανουήλ  www  Ψηφοδ.
Ένας τόπος ίσες ευκαιρίες, Δαλιάνης Ι. Ευστράτιος  www
Λαϊκή Συσπείρωση Βόρειας Κυνουρίας, Αδαμης Παναγιώτης


Δήμος Ν. Κυνουρίας:

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, Τσιγκούνης Δημήτριος 
Λαϊκή Συσπείρωση Νότιας Κυνουρίας, Ρουσαλης Ιωάννης
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, Μαρνερης Ιωάννης  www

---------------------------------------

Καταχώρηση ιστοσελίδας, αποστολή ψηφοδελτίου >>>>>>

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα