Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή -11-2010

 

 

 

 
Συνάντηση Επιμελητηρίων με υποψ. Περιφερειάρχες Δράκο και Τατούλη
Τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα ενημέρωσης των υποψήφιων Περιφερειαρχών, κ. Δημήτρη Δράκου και κ. Πέτρου Τατούλη για τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας, οργάνωσαν ύστερα από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, εκδήλωση ενημέρωσης η οποία διεξήχθη χθες στην Καλαμάτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και έθεσαν ερωτήματα στους δυο υποψηφίους, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αργολίδας Μιλτιάδης Κονοπισόπουλος, Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος, Λακωνίας Κωνσταντίνος Πανδής και Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος. Περισσότερα...


 

 

 
Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου με Ε. Γιαννακούρα
Σήμερα, Δευτέρα 1.11.2010 και ώρα 11:30 π.μ., ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είχε συνάντηση με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ιατρό κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ.κ. Βικτώρια Παναγιωτοπούλου – Βρέντα, Ψυχίατρος – Ψυχαναλύτρια και Νικόλαος Γιαννακόπουλος – Πολιτικός Μηχανικός – MSC.

Ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Γιαννακούρα, για όλα τα θέματα που αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας ευθύνης του. Περισσότερα...

 

 

 
Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «King George Palace» της πλατείας Συντάγματος η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αναμετρηθούν στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011.

Μετά την κλήρωση τα οκτώ ζευγάρια που προέκυψαν, με τις ομάδες που αναφέρονται πρώτες να είναι γηπεδούχες, είναι τα ακόλουθα:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός
Ηρακλής-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Τρίκαλα
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας
Ατρόμητος-Καβάλα
Λάρισα-ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης- Ηλιούπολη ή Ολυμπιακός


Στην Ε’ φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι 16 νικήτριες ομάδες των αγώνων της Δ’ Φάσης. Θα διεξαχθούν οκτώ απλοί αγώνες. Στους αγώνες της Ε’ φάσης ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας που κληρώθηκε γηπεδούχος.
Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Τα εκτός έδρας γκολ δεν προσμετρούνται διπλά. Οι οκτώ νικήτριες ομάδες προκρίνονται για την επόμενη φάση.

 

 

 
Νίκη Αστέρα και Αρκαδικού
Νίκησε στην Πάτρα με ανατροπή...
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-2 (1-0)


Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε σπουδαία νίκη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, κερδίζοντας την Κέρκυρα με 2-1 ανατρέποντας στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης την εις βάρος του κατάσταση. Οι παίκτες της Κέρκυρας προηγήθηκαν στο 36' με τον Τσίγκα, αλλά οι παίκτες του Αστέρα κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές προσθέτοντας στο σακούλι τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας (τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια) με σκόρερ τους Πουλίδο (78') και Ουντότζι (88').

Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι δεν έγιναν πολλές φάσεις απείλησε περισσότερο την Κέρκυρα. Η καλύτερη στιγμή ωστόσο σε αυτό το διάστημα ήταν το μακρινό σουτ του Φυτανίδη στο 21ο λεπτό, με την μπάλα να φεύγει άουτ πάνω από την εστία του Κωνσταντόπουλου..

Η Κέρκυρα κατάφερε όμως να βρει πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα στο 36' όταν ο Επστάιν με το στήθος έβγαλε μόνο του τον Τσίγκα απέναντι από τον Ντεγκρά. Ο Έλληνας επιθετικός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ (1-0) στην ομάδα του. Στο 43’ ο Μακρής έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Καλαντζή και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι

Ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, αφού πρώτα όμως δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Οι κυριότερες φάσεις έχουν ως εξής:

49' Κόρνερ από τα δεξιά του Καρέρα, κεφαλιά του Πουλίδο, η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι
64' Σουτ Μπαστία από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι

Στο 78’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Πουλίδο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας φέρνοντας στα ίσια το παιχνίδι (1-1). Στο 84’ ο Καρέρα μόνος στα δεξιά της περιοχής επιχείρησε το σουτ, όμως, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι

Δέκα λεπτά μετά την ισοφάριση, ο Φορτούνης με φάουλ έστειλε την μπάλα στην περιοχή της Κέρκυρας, ο Κοντοδήμος έδιωξε πάνω στον Ουντότζι. Ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και από κοντά με πλασέ πέτυχε το νικητήριο τέρμα για λογαριασμό του Αστέρα (1-2).

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Κέρκυρα:Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Στολτίδης (89' Δεινόπαππας), Μακρής, Επστάιν, Φλαβίνιο (61' Ηλ. Ιωάννου), Καλαντζής (85' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ορόθκο, Πουλίδο, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία, Αράς (62' Φορτούνης), Καρέρα (86’ Τσαμπούρης), Μάρτινς, Ρομπέρτο (45' Ουντότζι).

Ξεκίνησε με το δεξί στην Α2 κατηγορία… Αρκαδικός-ΑΕΚ Άργους 80-71 (44-33)

Νικώντας το άγχος της πρεμιέρας και την ΑΕΚ Άργους με 80-71, ο Αρκαδικός ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας,

Ο Αρκαδικός ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μέχρι 19 πόντους (36-17) έξι λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όντας απόλυτος κυρίαρχος σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου. Πολύ καλή άμυνα, που περιόρισε σημαντικά την επιθετική λειτουργία των φιλοξενούμενων, ενώ αντίστοιχα στην επίθεση του είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλές επιλογές στις τελικές προσπάθειες.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του Αρκαδικού έπεσε με αποτέλεσμα η ΑΕΚ Άργους να ανεβάσει την δική της απόδοση, να ισοφαρίσει 49-49, να πάρει προβάδισμα 52-53 (με λέυ-απ του Λιούις) και μία μικρή διαφορά 57-60 ανατρέποντας πλήρως την εις βάρος της κατάσταση οκτώ λεπτά πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

Ωστόσο, ο Αρκαδικός ενθυμούμενος την περσινή συνταγή, κατάφερε να κάνει ένα σερί 15-2 και το 62-65 να το μετατρέψει σε 77-67 με κρίσιμους πόντους των Παπαδάκη, Κατιάκου, οπότε κρίθηκε οριστικά η νίκη και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Αρκαδικός είχε μεγαλύτερο βάθος σαν ομάδα στο Πελοποννησιακό ντέρμπι και ο Γιάννης Σμυρνιώτης διέθετε περισσότερες αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο του, ενώ σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του παιχνιδιού έπαιξαν και οι μάχες των ριμπάουντ, όπου ο Αρκαδικός υπερίσχυσε κατά κράτος (42 με 28) της ΑΕΚ.

Διαιτητές: Ψαριανός, Β. Τσώνος, Ρ. Θεοδωρόπουλος
Δεκάλεπτα: 23-11, 44-33, 57-56, 80-71
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 2, Παπαδάκης 13 (1), Αντωνιάδης, Κόκκαλης 18, Προδρόμου 9, Κάντιτς, Νεοφυτίδης 1, Μπρόζος 13 (1), Μόρφης 2, Γιαννουλάκος 8, Κατιάκος 14 (1).
ΑΕΚ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 2, Λάππας 2, Πολυζωγόπουλος 5 (1), Κοψαύτης 9 (1), Ράπτης 2, Καρτέλο 10, Λιούις 24, Κασάμπαλης, Γκυζογιάννης 17 (1).

 

 

 
Θριαμβευτική ανατροπή για τον Παναρκαδικό
Παναρκαδικός-Πέλοπας Κιάτου 4-3

Αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με εναλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα έγινε στην Τρίπολη, όπου ο Παναρκαδικός κέρδισε τον Πέλοπα Κιάτου με 4-3. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με το Μπακογιαννάκη στο 6ο λεπτό, όμως το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Πέλοπα, ο οποίος είχε τη συντριπτική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Στο 26’ ο Μάρης με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1, ενώ στο δίλεπτο 39-40 ο Πέλοπας κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, με το Λίλιο στο 39’ και το Μάρη ξανά στο 40’ και πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενος στο σκορ με 3-1.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην , με τον Παναρκαδικό να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες. Στο 57’ , ο Λαγός πήρε μπαλιά από τον Ιωάννου, με ατομική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους και νίκησε στο τετ-α-τετ το Γκίζα για να κάνει το 2-3. Στο 68’ ο Δημητρέλης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από αμυντικούς και επιτιθέμενους και ο Σελλής στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά ψαράκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 72’ όταν ο Δημητρέλης εκτέλεσε φάουλ , ο Γκίζας δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, και ο Λαγός με κοντινή προβολή έκανε το τελικό 4-3. Ο Πέλοπας τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ροθώνης στο 74’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλεμμενόπουλος του συνδέσμου Μεσσηνίας.

Παναρκαδικός; Ζαντιώτης, Ιωάννου, Μπούτας, Σελλής, Τσιόγκας (60’ Μέλλος), Δήμος, Πετρόπουλος (66’ Κουλόπουλος), Κοσκολός (46’ Τζιαννής), Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης, Σπ. Λαγός

Πέλοπας; Γκίζας, Βρακάς, Βαρδάλας (78’ Σαμανίδης), Στασινόπουλος, Παπαβασιλείου, Λίλιος, Ροθώνης, Στασινόπουλος, Τόλιας (60’ Μπαλτζής), Μάρης (78’ Αντωνόπουλος), Παπαδημητρίου

 

 

 
ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΛΟΓΩ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
«Βουλιάζει» …χρόνο με το χρόνο η μεγαλόνησος Κρήτη κάτω από το βάρος των πιο παχύσαρκων σε Ελλάδα και Ευρώπη κατοίκων της !!!

Δεν πρόκειται για λογοπαίγνιο αλλά για μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς τα τελευταία 40 χρόνια (1970 -2010) ο μέσος όρος βάρους των κατοίκων της Κρήτης αυξήθηκε κατά 20 κιλά!!

Την οδυνηρή αυτή διαπίστωση, φέρνει στο φώς της δημοσιότητας- μέσα από επιστημονικές μελέτες - ο καθηγητής χειρουργικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας του Παν/κού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ Ιωάννης Μελισσάς, με την ευκαιρία της διοργάνωσης στα Χανιά (29 με 31 Οκτωβρίου) του 15ου Παγκρήτιου Ιατρικού Συνεδρίου.

«Δυστυχώς στο διάστημα των τελευταίων 40 χρόνων ο πιο υγιής πληθυσμός σε παγκόσμιο επίπεδο το 1970, μετατράπηκε στον πιο παχύσαρκο σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2010» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ Μελισσάς και προσθέτει « Πράγματι η Κρήτη κινδυνεύει να ..βουλιάξει στον τομέα της Υγείας αν δεν ληφθούν προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας , αφού ήδη στο βάρος των 700.000 κατοίκων της τα 40 τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί 14.000.000 κιλά !!!». Περισσότερα...


 

 

Η Γορτυνία μπορεί και θα βγει από την απομόνωση
Η Γορτυνία μπορεί και θα βγει από την απομόνωση. Το εγγυόμαστε, εγώ προσωπικά, εφόσον ο λαός της Γορτυνίας μου εμπιστευθεί το αξίωμα του δημάρχου, μαζί με τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας, του συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, τόνισε, χθες το βράδυ, από τη Δημητσάνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης – παρουσίασης του προγράμματός του.

Θα δημιουργήσουμε ανάπτυξη, υπογράμμισε, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, θα εμπνεύσουμε τον κόσμο μας, θα πιέσουμε και θα πείσουμε για τα αιτήματά μας, θα δημιουργήσουμε κύμα επιστροφής και ένα μεγάλο ρεύμα επισκεψιμότητας, στην τόσο προικισμένη, από τη φύση και από την ιστορία , περιοχή μας.

Φιλοδοξούμε να κάνουμε τη Γορτυνία πρότυπο ανάπτυξης, τόνισε ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πρότυπο οικολογικής και περιβαλλοντικής διαχείρισης, φιλόξενο τόπο διαμονής όχι μόνο για τους κατοίκους που μέχρι σήμερα φιλούσαν Θερμοπύλες, αλλά και για τους πολλούς, αυριανούς, παλλινοστούντες και για τους επισκέπτες μας. Ήδη ξεκινήσαμε, και δεν μας σταματάει τίποτε! Σε αυτό το τρίμηνο, περίπου, οδοιπορικό μας κατά την προεκλογική περίοδο, από σήμερα – από αύριο, από την επομένη των εκλογών, χτίζουμε, όλοι μαζί, με πάθος, τη Γορτυνία της νέας εποχής.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης στη Δημητσάνα, στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού Γορτυνία νέα εποχή, για την ανάπτυξη της Γορτυνίας, καυτηρίασε την καταστροφική για την περιοχή αδράνεια των τελευταίων δεκαετιών και απέδωσε ευθύνες για την πληθυσμιακή και παραγωγική ερημοποίηση, τόσο σε κυβερνητικές πολιτικές και κομματικές αγκυλώσεις, όσο και σε αυτοδιοικητικά κατεστημένα.

Ο συνδυασμός ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, καλεί τους απανταχού Γορτυνίους σε δράση, και δεσμεύεται, για άμεση δημοκρατία – συμμετοχή – διαφάνεια και αξιοκρατία, για ηλεκτρονική δημοκρατία και αποκέντρωση, για ουσιαστικές αρμοδιότητες στις τοπικές κοινότητες, για πολυεδρικότητα, για το δίκτυο της οικουμενικής Γορτυνίας, για τη Γορτυνία του εθελοντισμού, της ποιότητας της καθημερινής ζωής, για τη δημιουργία δικτύου υγείας – πρόνοιας – αλληλεγγύης, για ενδοδημοτική συγκοινωνία, για έργα κλειδιά για την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη, όπως η διάνοιξη του δρόμου Βυτίνα – Ολυμπία, για βελτίωση των οδικών δικτύων, για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, για τη διαχείριση των σκουπιδιών και των υδάτινων πόρων (ύδρευση – άδρευση), για την οργάνωση δύο ζωνών οργανωμένης κτηνοτροφικής ανάπτυξης, για την οργανωμένη και πολύπλευρη τουριστική ανάπτυξη, για το τουριστικό πακέτο Γορτυνία, για την αξιοποίηση όλων των μνημείων της φύσης και του πολιτισμού, για την ανάπτυξη όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού, για την καθιέρωση του θεσμού του ευεργέτη – υιοθέτη, για τη βιολογική καλλιέργεια, για τα βιολογικά προϊόντα – με ονομασία προέλευσης που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και σ΄ όλη την Ελλάδα, για την πράσινη ανάπτυξη, για την επιστροφή και μετεγκατάσταση, και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας – στόχος για 300 στην πρώτη θητεία- της νέας δημοτικής αρχής.

Στη συγκέντρωση παρουσίαση του προγράμματος παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Δημητσάνας Τάσος Βλάχος, Στεμνίτσας Γιώργος Μπαρούτσας, υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 
Συνδυασμοί, ιστοσελίδες υποψηφίων, ψηφοδέλτια

Περιφέρεια Πελοποννήσου:


Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, Πετράκος Θανάσης   www   Ψηφοδ.
Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στο Μοριά, Κατσαρης Παναγιώτης
Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία, Τσόγκας Γεώργιος Ψηφοδ.
Δυνατή Πελοπόννησος, Δράκος Δημήτριος  www
Εθνική Συσπείρωση για την Πελοπόννησο, Σαμπαζιώτης Θεόδωρος
Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, Γόντικας Νικόλαος
Νέα Πελοπόννησος, Τατούλης Πέτρος  www
Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά, Μπούκλης Λάμπρος   www


Δήμος Τρίπολης:

Λαϊκή Συσπείρωση Τρίπολης, Νικολάου Δημήτριος
Μαντινειακή Συμπολιτεία, Γιόκαρης  Βασίλειος  www  Ψηφοδ.
Νέα Τρίπολη, Σμυρνιώτης Ιωάννης  www
Συνεργασία για την Τρίπολη - Πρωτεύουσα πόλη, Δελφάκης Νικόλαος  www
Τρίπολη - Νέα Εποχή, Γεωργακόπουλος Κων/νος  www
Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά, Παυλής Δημήτριος   www   Ψηφοδ.


Δήμος Γορτυνίας:

ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ, Κουντάνης Κων/νος
ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, Παρασκευάς Παρασκευόπουλος,   www   Ψηφοδ.
ΓΟΡΤΥΝΙΑ ο τόπος μας, Αποσκίτης Ηλίας  www
Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας, Φράγκος Ιωάννης
Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Γιαννόπουλος,  www  Ψηφοδ.


Δήμος Μεγαλόπολης:

Δημοκρατική Συνεργασία, Μπουρας Παναγιώτης
Δημοτική Αναγέννηση, Τσιριγώτης Σπυρίδων
Λαϊκή Συσπείρωση Μεγαλόπολης, Παγανος Κων/νος
Νέα Εποχή για το Λεκανοπέδιο, Φουσέκης Ιωάννης  www


Δήμος Β. Κυνουρίας:

Ανανέωση - Εμπειρία - Δημιουργία, Δαλιάνης Φ. Γεώργιος
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, Σκαντζός Εμμανουήλ  www  Ψηφοδ.
Ένας τόπος ίσες ευκαιρίες, Δαλιάνης Ι. Ευστράτιος  www
Λαϊκή Συσπείρωση Βόρειας Κυνουρίας, Αδαμης Παναγιώτης


Δήμος Ν. Κυνουρίας:

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, Τσιγκούνης Δημήτριος 
Λαϊκή Συσπείρωση Νότιας Κυνουρίας, Ρουσαλης Ιωάννης
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, Μαρνερης Ιωάννης  www

---------------------------------------

Καταχώρηση ιστοσελίδας, αποστολή ψηφοδελτίου >>>>>>

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα