Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 20-10-2010

 

 

 

 
Ομιλία-συζήτηση στις Ρίζες για πρόληψη χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ριζών σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Ριζών και το Κέντρο Πρόληψης και Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν. Αρκαδίας στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης για την προαγωγή της υγείας τόσο των γονιών όσο και των παιδιών, διοργάνωσαν ομιλία και συζήτηση με θέμα:

«Η συμβολή της επικοινωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις και ο ρόλος της στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών».

Ομιλήτρια: Μπεντεβή Αναστασία, Κοινωνιολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ριζών.

 

 

 
Αποτελέσματα αρχαιρεσιών ΕΛΜΕ Αρκαδίας

Περισσότερα...

 

 

 
Επαναλειτουργία Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Υ π α ί θ ρ ι ο Μ ο υ σ ε ί ο Υ δ ρ ο κ ί ν η σ η ς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς ανακοινώνει ότι έπειτα από το πέρας προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα ανοίγει πάλι για το κοινό την Τετάρτη 20/10/2010.

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη
220 07 Δημητσάνα
Τηλέφωνο 27950 31630

 

 

 
Συνεχίστηκε η προετοιμασία για Ηρακλή
Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στην Τρίπολη (19.30), με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο να βλέπει τους Ρομπέρτο και Φορτούνη να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και γενικότερα όλους τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρά το βροχερό κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε τακτική στο γήπεδο, στην οποία επικεντρώθηκε το προπονητικό επιτελείο κατά τη διάρκεια του «οικογενειακού διπλού» στο μισό γήπεδο με περιορισμούς στην ντρίμπλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Ουντότζι, Ιβάνοφ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κερ, Ρούμπιλ, Ριμκεβίτσιους.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι του Σαββάτου θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (10 π.μ.)

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που έκαναν το ταξίδι μέχρι τη Λάρισα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας μας.



 

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δ. Παυλή
Από το γραφείο τύπου του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού “ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ” ανακοινώνεται ότι, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 μ.μ..Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κος Δημήτρης Παυλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, προσκαλούν όλους τους πολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και με την παρουσία τους να στείλουν το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Νίκη προοπτικής για το νέο Δήμο Τρίπολης.



 

Συνάντηση Διοίκησης Επιμελητηρίου με Δημήτρη Δράκο
Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον συνδυασμό «Δυνατή Πελοπόννησος», κ. Δημήτρη Δράκο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μανδρώνη και το επιτελείο του συναντήθηκαν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Παρασκεύας Κατσικέρος και τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και Ιωάννης Παπαγεωργίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που αφορούν, κυρίως, στη βελτίωση της επιχειρηματικής δράσης και της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Μπουντρούκας, έθεσε στον κ. Δράκο τις προτάσεις του Επιμελητηρίου που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τα μέτρα που η Περιφέρεια μπορεί να προωθήσει για τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας όπως: τα ζητήματα της επέκτασης της ΒΙ.ΠΕ., το ταμείο πυρόπληκτων, η αξιοποίηση του αεροδρομίου, η επέκταση του οδικού δικτύου, ο αναπτυξιακός νόμος, το Κέντρο Μεταφοράς Τεχνολογίας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος, αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πολιτική η οποία έχει τριτοκοσμικά στοιχεία στον πρωτογενή τομέα. «Τα εισάγουμε όλα, γιατί έχουμε τις περιοχές μας ακαλλιέργητες» αναφέρει κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Μεγάλη έμφαση έδωσε στη «τράπεζα γης» στα πλαίσια του Καλλικράτη η οποία υπό την επίβλεψη της περιφέρειας, θα μπορεί να καλλιεργείται ώστε να έχουμε ανταγωνιστικό προϊόν.

Ο κ. Δράκος συμφώνησε απόλυτα με τα παραπάνω ζητήματα που του έθεσε η Διοίκηση και δεσμεύτηκε πως η σχέση της Περιφέρειας με το Επιμελητήριο θα είναι άμεση, ειλικρινής χωρίς μεσάζοντες. «Χωρίς την επιχειρηματικότητα, χωρίς ρίσκο, χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα δεν μπορεί να παραχθεί πλούτος. Να απογραφειοκρατήσουμε το σύστημα γιατί εκεί φωλιάζει η αδιαφάνεια, το ρουσφέτι, η απογοήτευση» αναφέρει κατά τη διάρκειας της συζήτησης.

Για την επέκταση της Βιομηχανικής Περιοχής, τη δημιουργία του πρώτου Κέντρου Επιχειρηματικότητας, το οποίο θα στεγαστεί μέσα στο χώρο της ΒΙ.ΠΕ, αλλά και το παραεμπόριο το οποίο πλήττει θανάσιμα το συμφέρον των εμπόρων, δεσμεύτηκε να πράξει ότι είναι δυνατόν εντός του πλαισίου αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, προκειμένου να υπάρχει υγιής επιχειρηματικότητα.

Κλείνοντας ο κ. Δράκος δεσμεύτηκε ότι από τη θέση του Περιφερειάρχη η Πελοπόννησος θα καταστεί πόλος έλξης στον τουρισμό, τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα.



 

Πρόγραμμα περιοδειών Θανάση  Πετράκου στην Αρκαδία
Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου από τις 7 το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος και η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Φουφοπούλου Πάνυ συνοδευόμενοι από Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Αρκαδίας θα επισκεφθούν και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Στις 12:30 το μεσημέρι θα επισκεφθούν εμπορικά καταστήματα της Μεγαλόπολης.

Το απόγευμα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος συνοδευόμενος από Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους θα επισκεφθεί Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μεγαλόπολης.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος και η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Φουφοπούλου Πάνυ συνοδευόμενοι από Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Αρκαδίας θα επισκεφθούν τις Υπηρεσίες του ΙΚΑ στην Τρίπολη και στη συνέχεια το Ψυχιατρικό και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Στις 6:30 το βράδυ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος θα παραβρεθεί στην ημερίδα που διοργανώνουν η ΤΕΔΚΝΑ με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην Τρίπολη.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 8 το πρωί η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Φουφοπούλου Πάνυ συνοδευόμενη από Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Αρκαδίας θα επισκεφθεί Δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου από τις 9:30 το πρωί η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Φουφοπούλου Πάνυ συνοδευόμενη από Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Αρκαδίας θα επισκεφθεί Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Τεγέας.

 

 

 

 
Ιστοσελίδες υποψηφίων - ψηφοδέλτια

Περιφέρεια Πελοποννήσου:


Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος   www   Ψηφοδ.
Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία, Τσόγκας Γεώργιος Ψηφοδ.
Νέα Πελοπόννησος, Πέτρος Τατούλης www

Δήμος Τρίπολης:

Η Τρίπολη σε κίνηση, Νίκος Δελφάκης, www
Μαντινειακή Συμπολιτεία, Βασίλειος Γιόκαρης  Ψηφοδ.
Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά, Δημήτριος Παυλής,   www   Ψηφοδ.

Δήμος Γορτυνίας:

ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, Παρασκευάς Παρασκευόπουλος,   www   Ψηφοδ.
Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Γιαννόπουλος,  www  Ψηφοδ.

Δήμος Μεγαλόπολης:


Δήμος Β. Κυνουρίας:

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, Σκαντζός Εμμανουήλ  Ψηφοδ.

Δήμος Ν. Κυνουρίας:


---------------------------------------

Καταχώρηση ιστοσελίδας, αποστολή ψηφοδελτίου >>>>>>

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα