Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 18-10-2010

 

 

 

 

 
Εκδήλωση Επιμελητηρίου για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει για την ενημέρωση των μελών του όσον αφορά στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο διοργανώνει μεγάλη ενημερωτική εσπερίδα την
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. με θέμα:

«Τι μας επιφυλλάσει το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο»

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Το θέμα θα αναπτύξει ο ειδικός γραμματέας του Σ.Δ.Ο.Ε κ. Καπελέρης Ιωάννης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 2710 227141-2.

 

 

 
Οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και οι επιπτώσεις τους για τον ιδιωτικό υπάλληλο
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠ/ΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «0 ΕΡΜΗΣ»
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39
22100 ΤΡΙΠΟΛΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Βιώνουμε, όλοι μας, τις συνέπειες των σκληρών και αντεργατικών μέτρων που εφαρμόζονται στη χώρα μας και οδηγούν σε μείωση του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Αποδιαρθρώνονται πλήρως οι Συλλογικές Συμβάσεις και οι εργασιακές σχέσεις, αφήνοντας τον εργαζόμενο και κυρίως τον ιδιωτικό υπάλληλο, έρμαιο στην εκμετάλλευση, την ανασφάλεια, το φόβο της επόμενης μέρας, η μερική απασχόληση παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις ειδικά στο εμπόριο, όπως και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Οι μισθοί μειώνονται δραματικά, οι συντάξεις παγώνουν, οι φόροι αυξάνονται σε βάρος των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, διαλύεται το Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τα μέτρα είναι άδικα, μονομερή και αναποτελεσματικά. Είναι βέβαιο δε, ότι οδηγούν σε βαθιά ύφεση και σε έκρηξη της ανεργίας. Τα δημοσιοοικονομικά προβλήματα της χώρας και τα αδιέξοδα της κρίσης καλούνται για μια ακόμα φορά να τα φορτωθούν οι απλοί άνθρωποι του μόχθου.

Στα πλαίσια αυτών των ανατροπών και προβληματισμών, το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σας καλεί σε ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 στις 07:00 μ.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα:

«Οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και οι επιπτώσεις τους για τον ιδιωτικό υπάλληλο»

Ομιλητής: Θάνος Βασιλόπουλος, γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ

Σας περιμένουμε να ενημερωθούμε για όλες τις επιμέρους παραμέτρους αυτών των ανατροπών που θίγουν τη ζωή μας, να θέσουμε τα ερωτήματα και τις ανησυχίες μας, να ανταλλάξουμε απόψεις για τους τρόπους υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

Τα αιτήματα του κάθε χώρου και κλάδου είναι πολλά, το αίτημα που μπορεί όλους να μας ενώσει είναι ένα:
ΣΤΟΠ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 
Συνάντηση Διοικητή Παναρκαδικού με Τατούλη
Σήμερα, Δευτέρα 18.10.2010 και ώρα 12:00 μεσ., ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είχε συνάντηση με τον τέως Υπουργό και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Ιατρό κ. Πέτρο Τατούλη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες, κ.κ. Χρήστος Μαλαπάνης, Αναστάσιος Χιβιδόπουλος και Ντία Τζανετέα.

Ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Τατούλη, για όλα τα θέματα που αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας ευθύνης του.

Ακόμη τον ενημέρωσε για την πορεία ένταξης των έργων στο ΕΣΠΑ, την νέα θέση για την δημιουργία του ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων και Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων/Εφήβων, καθώς και για την μελέτη προσθήκης κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος του Τραυματιολογικού Κέντρου. Περισσότερα...

 

 

 

 
Ανακοινώσεις για τη συνεργασία Βόσνου-Παυλή
1. Ανακοίνωση – δήλωση του Δημάρχου Τεγέας Δημητρίου Βόσνου για την συνεργασία του και συμμετοχή του στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κου Δημητρίου Παυλή. >>>>>>>

Απάντηση – δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Κου Παυλή Δημήτριου για την συνεργασία του με τον Δήμαρχο Τεγέας Κο Δημήτριο Βόσνο. >>>>>>


 

 

Πρόταση για στρογγυλά τραπέζια
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» Θανάσης Πετράκος και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες, Αργολίδας Γιώργος Αντωνόπουλος, Αρκαδίας Παναγιώτα (Πάνυ) Φουφοπούλου, Κορινθίας Νίκος Χανιάς, Λακωνίας Διονύσης Θωμάς και Μεσσηνίας Νίκος Πατσαρίνος, με δήλωση τους απευθύνουν την ακόλουθη ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ σε όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου:

Σας ζητάμε να συμφωνήσετε να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε την από κοινού παρουσία μας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε «στρογγυλό τραπέζι» με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις του κάθε συνδυασμού για τα προβλήματα που τους απασχολούν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου και κάθε Νομό ξεχωριστά. Πρόταση μας είναι να γίνουν τουλάχιστον δύο συζητήσεις ανά Νομό με τη συμμετοχή του υποψήφιου Περιφερειάρχη στη μία και του αντίστοιχου Αντιπεριφερειάρχη στην άλλη.
Αναμένουμε!!

 

 

 
Ιστοσελίδες υποψηφίων - ψηφοδέλτια

Περιφέρεια Πελοποννήσου:


Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος   www   Ψηφοδ.
Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία, Τσόγκας Γεώργιος Ψηφοδ.
Νέα Πελοπόννησος, Πέτρος Τατούλης www

Δήμος Τρίπολης:

Η Τρίπολη σε κίνηση, Νίκος Δελφάκης, www
Μαντινειακή Συμπολιτεία, Βασίλειος Γιόκαρης  Ψηφοδ.
Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά, Δημήτριος Παυλής,   www   Ψηφοδ.

Δήμος Γορτυνίας:

ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, Παρασκευάς Παρασκευόπουλος,   www   Ψηφοδ.
Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Γιαννόπουλος,  www

Δήμος Μεγαλόπολης:


Δήμος Β. Κυνουρίας:

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, Σκαντζός Εμμανουήλ  Ψηφοδ.

Δήμος Ν. Κυνουρίας:


---------------------------------------

Καταχώρηση ιστοσελίδας, αποστολή ψηφοδελτίου >>>>>>

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα