Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 15-10-2010

 

 

 

 

 
Ανοιχτή επιστολή Επιμελητηρίου προς Υποψήφιους Περιφερειάρχες
για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος των παραγωγικών τάξεων όλου του νομού μας, ενδιαφέρεται και μεριμνά για τις ανάγκες και τη στήριξη των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων. Η Περιφέρεια, με τις αυξημένες αρμοδιότητες και τον καίριο ρόλο που αναλαμβάνει πλέον, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, λαμβάνοντας μέτρα, στα πλαίσια της αρμοδιότητάς της, τα οποία βοηθούν και στηρίζουν τις επιχειρήσεις. Ο κρατικός μηχανισμός, κεντρικός, περιφερειακός και τοπικός, οφείλει να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξη των επιχειρήσεων, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν δεδομένης της αρνητικής οικονομικής κατάστασης της χώρας μας.

Ενόψει των ανωτέρω, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε επιστολή τους προς τους Περιφερειάρχες, θέτουν υπόψη των υποψηφίων, τα προβλήματα των επιχειρήσεων και κάποια μέτρα που μπορεί να προωθήσουν για τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας: Περισσότερα...

 

 

 
Ενημερωτική συνάντηση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρίπολης
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Ο ΕΡΜΗΣ»
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39
22100 / ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΗΛ.: 2710 222218


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με την εφαρμογή των άδικων και αντεργατικών μέτρων, όλοι μας βιώνουμε τις συνέπειες της αποδιάρθρωσης των εργασιακών σχέσεων, που αφήνουν τον εργαζόμενο και κυρίως τον ιδιωτικό υπάλληλο, έρμαιο στην εκμετάλλευση, την ανασφάλεια, το φόβο της επόμενης μέρας. Οι απολύσεις, η μερική απασχόληση παίρνουν εφιαλτικές διαστάσεις ειδικά στο εμπόριο, όπως και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Στα πλαίσια αυτών των ανατροπών και προβληματισμών, το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σας καλεί σε ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 στις 07:00 μ.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα:

«Οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και οι επιπτώσεις τους για τον ιδιωτικό υπάλληλο»

Ομιλητής: Θάνος Βασιλόπουλος, γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ

Σας περιμένουμε να ενημερωθούμε για όλες τις επιμέρους παραμέτρους αυτών των ανατροπών που θίγουν τη ζωή μας, να θέσουμε τα ερωτήματα και τις ανησυχίες μας, να ανταλλάξουμε απόψεις για τους τρόπους υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

Τα αιτήματα του κάθε χώρου και κλάδου είναι πολλά, το αίτημα που μπορεί όλους να μας ενώσει είναι ένα:

Σταθερή εργασία με δικαιώματα και αξιοπρέπεια για όλους!

 

 

 
Γενική Συνέλευση ΕΛΜΕ Αρκαδίας
Η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 09.00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και των αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ θα ξεκινήσουν στις 12.30.

Οι υποψηφιότητες συνδυασμών και ανεξαρτήτων για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας θα κατατίθενται στο Προεδρείο της Συνέλευσης μέχρι τις 10.00.

 

 

 

 

Συνέντευξη Αντώνη Λαδάκη
Ο Αντώνης Λαδάκης αποκλειστικά στο www.wind.com.gr

«Στόχος του Αστέρα είναι να παίζει κάθε φορά και καλύτερα. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν αλλά σαφώς και μπορούμε να πετύχουμε σπουδαιότερα πράγματα. Σιγά – σιγά η ομάδα θα βελτιώνεται καθώς προσαρμόζονται οι νέοι παίκτες και ο προπονητής μπορεί να εφαρμόσει καλύτερα τις σκέψεις του. Πάμε στη Λάρισα να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη, κάτι που δεν έχουμε καταφέρει ποτέ στο συγκεκριμένο γήπεδο..»

Ο 28χρονος βασικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης Αντώνης Λαδάκης μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr για το ξεκίνημα και τις φιλοδοξίες της ομάδας της Αρκαδίας στη φετινή χρονιά. Θεωρεί πως δεν έχουν αλλάξει τόσα πολλά πράγματα στα πρόσωπα, σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αλλά η παρουσία του προπονητή και το έμψυχο δυναμικό μπορούν να εγγυηθούν μια όσο γίνεται καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Για τον ίδιο οι εμφανίσεις της ομάδας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους αποτελούν ως ένα σημείο αποτέλεσμα κινήτρου, αλλά ο σημαντικότερος στόχος είναι σε κάθε αγώνα ο Αστέρας να αποδίδει καλύτερα. Στόχος είναι και η νίκη την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Λάρισας, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί ως τώρα στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στο Θεσσαλικό κάμπο. Περισσότερα...

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα