Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 06-10-2010

 

 

 

 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, ενημερώνουν τους υποψήφιους επενδυτές ότι με απόφαση του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των προτάσεων για το πρόγραμμα: «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ».

Νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010.

Ο οδηγός του προγράμματος τροποποιείται στα ακόλουθα κύρια σημεία: Περισσότερα...

 

 

 
Εκδόθηκε η άδεια οικοδομής για το Παναρκαδικό
Μετά από συντονισμένες εργασίες της Διοίκησης του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», εκδόθηκε η άδεια οικοδομής (Νομιμοποίηση κτισμάτων με την 128/86 Εγκ. και αυθαιρέτων κατασκευών με το αρθ. 22, του Ν. 1577/85 καθώς προσθήκη κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος για την κατασκευή ενωτικών διαδρόμων ασανσέρ). Περισσότερα...

 

 

 
Επισκέψεις Διοικητή Παναρκαδικού
Επίσκεψη στα Κ.Υ. Δημητσάνας και Τροπαίων πραγματοποίησαν ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και το Μέλος του Δ.Σ., κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, την Τρίτη, 05.10.2010.

 

 

 
Σημαντικές ημερομηνίες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων
Ζέττα Ζάχου
Πάροδος Αριστοτέλους 18,
26 335, Πάτρα
Τηλ.: 2610 367 354
Fax: 2610 367 356

1η Νοεμβρίου
Έναρξη υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την κλήρωση ακαδημαϊκού έτους 2010-11στην διεύθυνσηwww.eap.gr

21η Νοεμβρίου
Ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών ΕΑΠ

28η Νοεμβρίου
Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών ΕΑΠ

10η Δεκεμβρίου
Λήξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για την κλήρωση ακαδημαϊκού έτους 2010-11

18η Δεκεμβρίου
Δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στnν ηλεκτρονική πύλη του Πανεπιστημίου www.eap.gr ,για ασφαλή και έγκυρη ενημέρωση.

 

 

 
Εισιτήρια για την Εθνική ομάδα Ελπίδων
Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες Ελπίδων Ελλάδας και Τσεχίας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αστέρα την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 18.00, ξεκίνησε από την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Τα εισιτήρια, που κοστίζουν 5 ευρώ, θα διατίθενται από τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας στην οδό Μητροπολίτου Δανιήλ 2 και ώρες 9.30-14.00 και 18.00-20.00.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα διατίθενται από τις 16.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου του Αστέρα.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος στο Κορωπί και λίγο αργότερα η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει για την Τσεχία, όπου την Παρασκευή θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ. Στην αποστολή της εθνικής ομάδας συμπεριλαμβάνεται και ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Κώστας Φορτούνης.

Συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα

Συνεχίστηκε σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα με μία πρωινή προπόνηση, που χωρίστηκε σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος της προπόνησης ο Βαγγέλης Βλάχος με τους συνεργάτες του έδειξαν βίντεο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, επισημαίνοντας κάποια λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πολλές ταχύτητες στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίστηκε με «διπλό» στο μισό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με σέντρες και τελειώματα φάσεων.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, οι Κερ, Ρούμπιλ, Ορόθκο, Λαδάκης που έκαναν θεραπεία και οι Φορτούνης, Ριμκεβίτσιους που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων και την εθνική Λιθουανίας αντίστοιχα. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα συνεχίζεται αύριο το πρωί.

 

 

 
Μ. Σμυρνιώτης: «Περιμένουμε για την Α1»
Σε δέκα ημέρες ξεκινάνε τα πρωταθλήματα μπάσκετ (Α1 και Α2) και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες αγωνίζονται και που, αφού υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να ξεπεραστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η εκκρεμότητα με το Μαρούσι κρατάει το Παγκράτι και τον Αρκαδικό σε... ανάμενα κάρβουνα, καθώς εάν τελικά η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν πάρει πιστοποιητικό, τότε μία από τις δύο ομάδες της Α2 θα προαχθεί στην Α1!

Ο Αρκαδικός περιμένει, διότι οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πώς το Παγκράτι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ενδιαφέρεται για άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Γι' αυτό το θέμα αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και τα εισιτήρια διαρκείας, μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης.

-Δέκα μέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, ο Αρκαδικός περιμένει τις εξελίξεις για το που θα παίξει. Στην Α1 ή στην Α2;
- Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η ομάδα θα παίξει στην Α2. Από κει και πέρα, την Παρασκευή συνεδριάζει, πιστεύουμε για τελευταία φορά, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία θα αποφασίσει αν το Μαρούσι θα είναι άλλη μια χρονιά στην Α1 ή τελικά δε θα πάρει πιστοποιητικό. Συνεπώς, αν δεν πάρει, κάποια ομάδα θα συμπληρώσει τις 14 που θα παίξουν στην Α1.

Από όσα γνωρίζουμε και τις πληροφορίες που έχουμε , πιθανώς το Παγκράτι να μην διεκδικήσει τη θέση αυτή, που θα έχει το αποτέλεσμα να μας ζητηθεί να παίξουμε εμείς στην Α1.

Βέβαια είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος, υπάρχουν διαδικασίες που θα πρέπει να γίνουν σε μια βδομάδα, να συσταθεί η ΚΑΕ, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, αλλά επειδή οι ευκαιρίες δε δίνονται πολλές φορές στη ζωή, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, αν μας δοθεί η ευκαιρία βέβαια, να καταφέρουμε να έχουμε την πρώτη μας συμμετοχή στην Α1.

-Είστε ευχαριστημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν
- Κάθε χρόνο κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να στελεχωθεί καλύτερα η ομάδα. Πιστεύουμε ότι το ρόστερ είναι καλύτερο από πέρσι και το μόνο που απομένει είναι να δεθεί η ομάδα γιατί τα 11 από τα 12 παιδιά είναι καινούργιοι παίκτες και θέλουν πίστωση χρόνου για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό όχι σαν άτομα, αλλά σαν ομάδα..


-Πώς πάει μέχρι τώρα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας;
- Τα εισιτήρια διαρκείας είναι σε πολύ καλό δρόμο, έχουν διατεθεί αρκετά αλλά εμείς θα θέλαμε να διατεθούν όλα για να έχουμε όσο μπορούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Παίξαμε φιλικό με τον Απόλλωνα Πατρών και μας είπαν οι άνθρωποι του, ότι έχουν διαθέσει 4.000 διαρκείας! Είναι μεγάλη δύναμη αυτό όχι μόνο από οικονομικής άποψης αλλά και από ψυχολογικής στην προσπάθεια που κάνουμε, όσο πιο πολύ κόσμο έχουμε τόσο το καλύτερο.


 

 

Φιλική ήττα στην Πάτρα για το Αρκαδικό
Απόλλων Πατρών-Αρκαδικός 76-74 (34-33)

Με λέυ-απ του Λιανού στη λήξη του παιχνιδιού ο Αρκαδικός ηττήθηκε 76-74 στην Πάτρα από τον Απόλλωνα, σε ένα φιλικό αγώνα που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από επίσημο αγώνα πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και ο Απόλλωνας κατάφερε να ξεφύγει στο τρίτο δεκάλεπτο χάρη σε συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα του Πετρόπουλου, ενώ στη συνέχεια και με προσωπικές ενέργειες του Πάντελιτς κοντά στο καλάθι η διαφορά έφτασε στο +12 (71-59).

Ο Αρκαδικός έκανε την ύστατη προσπάθεια στα τελευταία λεπτά για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και σχεδόν τα κατάφερε, αφού χάρη σε εύστοχο τρίποντο του Μπρόζου ισοφάρισε σε 74-74 8’’ πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Στην τελευταία επίθεση του φιλικού όμως, ο Λιανός με διείσδυση κατάφερε να πετύχει το νικητήριο καλάθι διαμορφώνοντας το τελικό 76-74.
Δεκάλεπτα: 14-17, 34-33, 59-50, 76-74

Απόλλων (Βετούλας): Κορωνίδης 16 (2), Λιανός 9, Πάντελιτς 15, Μίλοβιτς 3 (1), Καπερώνης, Λυμπέρης 11 (3), Πετρόπουλος 20 (4), Δανιήλ 2, Ζαφείρης.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 5 (1), Παπαδάκης 10 (1), Κόκκαλης 14 (1), Προδρόμου 5, Κάντιτς 3 (1), Νεοφυτίδης 1, Αντωνιάδης, Μπρόζος 15 (3), Μόρφης 3, Γιαννουλάκος 5, Κατιάκος 13 (1).

- Με τον Αρκαδικό δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους ο Στήβεν Λέβεν.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα