Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 05-10-2010

 

 

 

 

 
Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 η Νεανική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης θα συμμετάσχει στο 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσικός Δίαυλος Καρύστου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κκ. Σεραφείμ ο οποίος κατάγεται από την Αρκαδία. Η Μαέστρος της νεανικής χορωδίας κα. Χριστίνα Αθανασοπούλου έχει ετοιμάσει ένα ανανεωμένο ρεπερτόριο για την εκδήλωση αυτή που θα απολαύσει και το κοινό της πόλης μας το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010 στα πλαίσια του Χορωδιακού Φεστιβάλ που θα διοργανώσει ο «Ορφέας» στην Τρίπολη.

Συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων χορωδών στην χορωδία μας. Καλούμε όσα παιδιά ηλικίας 9 έως 15 ετών επιθυμούν να πλαισιώσουν την παιδική χορωδία μας να έρχονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 18:00 έως τις 20:00 στα εντευκτήριά μας Φωτάκου 10. Επίσης καλούμε όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν τις άλλες δύο χορωδίες, νεανική και μικτή, να έρχονται στα εντευκτήριά μας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:00 έως τις 22:00.

www.orfeastripolis.gr

 

 

 
Τα παιδιά στο Μαίναλο με το ΣΑΟΟ
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων προσκαλεί τα παιδιά και τους γονείς τους σε μια όμορφη πορεία και ξένοιαστο παιχνίδι στο αγαπημένο μας δάσος του Μαινάλου την Κυριακή 10 Οκτώβρη 2010.

Η αναχώρηση θα γίνει από την κεντρική πλατεία στις 09:00 ακριβώς, ενώ η επιστροφή αναμένεται γύρω στις 14:30. Φορέστε ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια, αδιάβροχο ή άλλο ελαφρύ μπουφάν και πάρτε μαζί σας ομπρέλα, νερό, κολατσιό, καπέλο, μια δεύτερη μπλούζα ….

Μετά από μια πορεία σε βατό μονοπάτι, διαδρομή κατά την οποία θα χαρούμε τη φθινοπωρινή φύση, θα καταλήξουμε στο οροπέδιο των Ρούχων, όπου θα παίξουμε διάφορα ελεύθερα αλλά και οργανωμένα ομαδικά παιχνίδια.

 

 

 
Η ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας καλεί σε απεργία
Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην 24ωρη Απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ την ΠΕΜΠΤΗ 07.10.2010, για την:

1. Ακύρωση του μνημονίου.
2. Επαναφορά και διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων.

 

 

 
Νέα Δήμου Β. Κυνουρίας
1) Ποδηλατοδρομία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
2) Σκακιστικό Τουρνουά
3) Επιτυχόντες του Δήμου σε ΑΕΙ καιΤΕΙ
4) Αγιασμός για τη νέα Σχολική Χρονιά
5) Λειτουργία παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ ΜΕΑ στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ
6) Έργα τα οποία έχουν ανατεθεί και εκτελούνται.
Περισσότερα...

 

 

 
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα
Η διακοπή του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο δίνει την ευκαιρία στον Αστέρα Τρίπολης να δουλέψει τις ατέλειες που έχουν επισημανθεί στο παιχνίδι του και να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που έχει διαπιστώσει μέχρι σήμερα το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Εκμεταλλευόμενος το αγωνιστικό ρεπό του Σαββατοκύριακου, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος με τους συνεργάτες του θα ανεβάσουν τους ρυθμούς βάζοντας στο πρόγραμμα διπλές προπονήσεις (Τρίτη και Πέμπτη).

Η πρωινή προπόνηση είχε αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχύτητες, ενώ δόθηκε έμφαση και στα τεχνικοτακτικά στοιχεία του παιχνιδιού. Το απόγευμα (4.30 μ.μ.) η ανδρική ομάδα του Αστέρα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα των νέων (Κ-20).

Την ίδια στιγμή πάντως υπάρχουν αρκετές απουσίες στην ομάδα, αφού στο ιατρικό δελτίο είναι γραμμένα τα ονόματα των Αργυρόπουλου, Ορόθκο, Ρούμπιλ, Κερ, Κουρμπέλη, ενώ παράλληλα υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, όπως ο Φορτούνης και ο Ριμκεβίτσιους, που θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις του Αστέρα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Φορτούνης κλήθηκε από τον προπονητή της εθνικής ελπίδων Γιώργο Γεωργιάδη εν όψει των δύο αγώνων μπαράζ με την Τσεχία (8 και 12 Οκτωβρίου, με το δεύτερο παιχνίδι να γίνεται στο γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη).

Ο Ριμκεβίτσιους θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας στο παιχνίδι για την προκριματική φάση του EURO 2012 με αντίπαλο την Ισπανία στη Σαλαμάνκα, ενώ στις 12 του μήνα η Λιθουανία θα δώσει φιλικό αγώνα στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Σαουδική Αραβία.


 

 

Έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός του Αρκαδικού
Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης ο καθιερωμένος αγιασμός του Αρκαδικού για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας (προς το παρόν τουλάχιστον) προπονητικό επιτελείο, παίκτες και διοίκηση έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την φετινή αγωνιστική περίοδο και τη δύσκολη προσπάθεια που έχουν να καταβάλουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μετά τον αγιασμό έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε σε λίγο καλύτερη κατάσταση και δεν είμαστε για δύο λόγους. Είχαμε δύο αναπάντεχους τραυματισμούς που μας κράτησαν πίσω συν ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καινούργια.

Θεωρώ ότι καμιά ομάδα δε θα είναι 100% έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και εμείς θα το αντιπαρέλθουμε με περισσότερο πάθος, περισσότερη όρεξη και με περισσότερη ζωντάνια.

Εύχομαι καλή αρχή σε όλους, νομίζω θα πάνε όλα καλά, πάνω από όλα να ευχηθώ υγεία και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρσι.

Για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος, πρέπει να υπάρχει μέσα από την προπόνηση καθημερινή βελτίωση, αλλά θεωρώ ότι ερχόμενος και ο Λέβεν ξεπερνώντας τον τραυματισμό του θα βελτιωθούν τα πράγματα.

Μέχρι σήμερα τα παιδιά έχουν ήδη αφομοιώσει αρκετά από τα στοιχεία που ζητάω και ο χρόνος θα βοηθήσει στο να είμαστε πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική».

Αμέσως μετά τον αγιασμό ακολούθησε προπόνηση για τον Αρκαδικό, ενώ την Τετάρτη το απόγευμα (6 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, όπου ο Γιάννης Σμυρνιώτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια νέα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του διαπιστώνοντας τη βελτίωση που τους ζητάει καθημερινά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα