Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 04-10-2010

 

 

 

 
Σεμινάρια σε θέματα Υγιεινής Τροφίμων
ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, προκειμένου να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις τροφίμων να καλύψουν την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007 που αφορά στην εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων σε θέματα υγιεινής, ξεκινά τη διοργάνωση σεμιναρίων «Κατάρτιση στην Υγιεινή Τροφίμων».

Πληροφορίες για τα σεμινάρια

Ποιους αφορά
Τους εργοδότες και το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν (delivery), διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Τον εκπαιδευτικό κύκλο επιπέδου Ι θα πρέπει να παρακολουθήσουν όσοι από το προσωπικό των επιχειρήσεων είναι απλοί χειριστές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων και όσων δεν είχαν αντίστοιχη εκπαίδευση στο παρελθόν. Περισσότερα...

 

 

 
Διαδοχικές συναντήσεις Σμυρνιώτη με φορείς της Τρίπολης
Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης που επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες και υποψηφίους του κατά σειρά, την ΟΝΝΕΔ, το Σύλλογο Τριτέκνων και την Φιλαρμονική.

Η πρώτη επίσκεψη ήταν στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, όπου τα παιδιά του διοικητικού της συμβουλίου δήλωσαν την απόλυτη στήριξη τους στην υποψηφιότητα του για το Δήμο Τρίπολης και συζήτησαν για περίπου μία ώρα θέματα που απασχολούν την Τρίπολη, όπως η Πλατεία Άρεως, το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και τα Τοπικά Συμβούλια Νέων.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε από το συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ «Να γίνουμε μία μεγάλη παρέα που θα δημιουργήσει κάτι καλό για την Τρίπολη» δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στους νέους.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σμυρνιώτης ήταν ο πρώτος από τους Υποψηφίους Δημάρχους Τριπόλεως που επισκέφθηκε το Σύλλογο Τριτέκνων από τον οποίο είχε μία πλήρη ενημέρωση από το διοικητικό συμβούλιο για θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πώς πρέπει να υπάρχει μία δυνατή και συγκεκριμένη πολιτική πάνω στο θέμα των Τριτέκνων δείχνοντας την ευαισθησία του σε αυτόν τον τομέα, ενώ από την πλευρά του ο Σύλλογος Τριτέκνων του γνωστοποίησε πώς τις επόμενες ημέρες θα του παραδώσει κάποιο μνημόνιο με συγκεκριμένες προτάσεις.

Τέλος, ο Γιάννης Σμυρνιώτης επισκέφθηκε την Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους μουσικούς που την απαρτίζουν για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να δεχτεί διάφορες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σμυρνιώτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής τόνισε ότι «Η περιοχή μας έχει μεγάλη παράδοση στον πολιτισμό και η προσπάθεια που κάνει η Φιλαρμονική είναι πολύ σημαντική σε αυτόν τον τομέα» υποσχόμενος ότι θα σταθεί κοντά στα καθημερινά προβλήματα και στην γενικότερη προσπάθεια που κάνει η Φιλαρμονική για κάτι καλύτερο.

 

 

 
Ενημέρωση από «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
Α) Μπορείτε να βρείτε τις θέσεις και τις δραστηριότητες της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στους δικτυακούς τόπους:
α) στο site: http://www.petrakos.gr,
β) στο blog: http://petrakosgr.blogspot.com και
γ) στο facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid= 151727258191931&ref=mf

Β) Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 4/10/10 τη Χώρα, το Αμπελόφυτο, το Πυργάκι και το Μουζάκι και την Τρίτη 5/10/10 θα επισκεφθεί την περιοχή της Κυπαρισσίας.

 

 

 
ΔΤ "ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
Μήνυμα νίκης από τα Τρόπαια για την "ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Την Κυριακή 3/10 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση του ανεξάρτητου συνδυασμού "Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών". Παρουσία μεγάλου αριθμού υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, καθώς και πολλών δεκάδων φίλων του συνδυασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος ανακοίνωσε το όνομα και τη διακήρυξη του συνδυασμού.

Απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες ακροατήριο, ο Γιάννης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στον ουσιώδη ρόλο που καλείται να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην ανάπτυξη της Γορτυνίας, καταδίκασε τις αδιαφανείς κομματικές παρεμβάσεις, παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού και κάλεσε τους πολίτες της Γορτυνίας να συμμετάσχουν στην ενωτική προσπάθεια της Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών προς τη νίκη, τονίζοντας ότι από την προσπάθεια αυτή της αναγέννησης και ανασυγκρότησης της Γορτυνίας μας δέν περισσεύει κανείς.

Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Βυτίνας Γιάννης Σακελλαρίου - ο οποίος έλαβε το λόγο και αναφέρθηκε στις κάθε είδους παρεμβάσεις και γιατί πρέπει να υπερψηφιστεί ο ανεξάρτητος συνδυασμός, ο Δήμαρχος Τροπαίων Γιάννης Παπασταματίου, πλήθος εν ενεργεία Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων από όλους τους Δήμους της Γορτυνίας και εκπρόσωποι συλλόγων.

ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος

 

 

 
ΔΤ "ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή"
ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή
Παρασκευάς Παρασκευόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Γορτυνίας

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο μεγάλη περιοδεία σε δεκάδες χωριά του δήμου Γορτυνίας και συγκεκριμένα, στη Βάχλια, τη Δήμητρα, την Κοντοβάζαινα, το Βιδιάκι, τους Παραλοβούς, το Μοναστηράκι, στου Σέρβου, στο Λυκούρεση, στου Παλούμπα, στα Λουτρά, στη Λιοδώρα, στη Δόξα, στο Περδικονέρι, στο Σταυροδρόμι, στου Καμπέα, στη Βυτίνα και στο Καλλιάνι.

Κατά την περιοδεία του ο κ. Παρασκευόπουλος, σε συσκέψεις – συζητήσεις που πραγματοποίησε με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες - επαγγελματίες των χωριών, αναφέρθηκε στα ανεκμετάλλευτα αναπτυξιακά πλεονεκτήματα της Γορτυνίας, και κατέθεσε τις θέσεις – προτάσεις του συνδυασμού «Γορτυνία νέα εποχή», για την ανάπτυξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παγγορτυνιακό αίτημα που αναδεικνύεται από τις συζητήσεις με τους κατοίκους, ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη, είναι η άμεση διάνοιξη του δρόμου Ολυμπίας – Βυτίνας, θέση - πρόταση η οποία αποτελεί και το βασικό αναπτυξιακό κορμό του συνδυασμού «Γορτυνία νέα εποχή».

Μιλώντας με τους κατοίκους των χωριών ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, εγκαινίασε μια διαδικασία άμεσης δημοκρατίας, καλώντας των ίδιους τους κατοίκους να προτείνουν τους υποψήφιους για τις τοπικές κοινότητες και το δημοτικό συμβούλιο.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκεύοπουλος, αναφέρθηκε στη συγκινητική υποδοχή της Γορτυνίας σε αυτόν και τους συνεργάτες του. «Στη Γορτυνία», τόνισε, «μέρα την ημέρα χτίζεται ένα κίνημα μεγάλων αλλαγών για τη Γορτυνία της νέας εποχής, για τη Γορτυνία της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, μεγάλη σύσκεψη του υποψήφιου δημάρχου δήμου Γορτυνίας Παρασκευά Παρασκευόπουλου, με στελέχη του συνδυασμού «Γορτυνία νέα εποχή», στην Τρίπολη.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου, συναντήσεις - συζητήσεις του Παρασκευά Παρασκευόπουλου , με ετεροδημότες που ζουν στην Αθήνα.


 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα