Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 02-10-2010

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1 (1-0)
Δεύτερη ισοπαλία στην Τρίπολη

Δεύτερη ισοπαλία έφερε φέτος ο Αστέρας στην Τρίπολη, αφού μετά τον ΠΑΟΚ (0-0) αναδείχθηκε ισόπαλος σήμερα με τον Ατρόμητο (1-1).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Πουλίντο στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Ροτζέριο, δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ ενώ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ρομπέρτο.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Καρέρα έκανε κατά μέτωπο επίθεση και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε. Στο 19’ ο Ροτζέριο σούταρε δυνατά, για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 27’ νέο δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου απέκρουσε ο Μιχαηλίδης.

Ο Αστέρας είχε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 30ο λεπτό, όταν ο Μιχαηλίδης με διπλή επέμβαση σταμάτησε τα σουτ των Ροτζέριο και Κρις, ενώ στο 38’ ο Ρομπέρτο με κεφαλιά, είδε τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του, χωρίς να εντυπωσιάσει το παιχνίδι του και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 54' όταν ο Μπρίτο σέντραρε και ο Καραλής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντεγκρά ισοφαρίζοντας για τον Ατρόμητο.

Ο Αστέρας βγήκε και πάλι στην επίθεση, όταν στο 56’ μετά από φάουλ του Ροτζέριο, ο Αράς έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω αναγκάζοντας τον Μιχαηλίδη να πέσει στη γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Φυτανίδης, Ρούμπιλ (21’ Λαμπρόπουλος), Κρις, Λαδάκης, Αράς (71’ Φορτούνης), Ροζέριο, Καρέρα (82’ Ρίος), Ρομπέρτο.
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Περόνε, Μπρίτο, Βινιάλ (80’ Μελισσάς), Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι (74’ Καμαρά), Ολιβέιρα, Καραλής (65’ Σφακιανάκης).

Β. Βλάχος: «Οι βαθμοί χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο»

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, ο προπονητής του Αστέρα παρεχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι οι βαθμοί χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου ελέγξαμε το κέντρο, κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες και φτάσαμε πολλές σε θέση γκολ. Αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο συνέβη σήμερα. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ, το δέχεσαι.

Αδικούμαστε από αποτέλεσμα, αλλά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν. Είμαι ευχαριστημένος από τον Πουλίδο και την προσπάθεια του Κρις που δεν είχαν παίξει καθόλου. Συνεχίζουμε, είμαστε σε καλή κατάσταση, εύχομαι να επανέλθουν οι τραυματίες, συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά.

Θα παίζουν οι καλύτεροι που πιστεύω εγώ. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Δε σημαίνει ότι παίρνεις έναν παίκτη και πρέπει να παίζει. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι παίρνω τον Μέσι και τον βάζω και παίζει. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη μπάλα. Έχω αποδείξει ότι είμαι σωστός και δίκαιος. Όποιος είναι ικανός και έτοιμος θα τον βάζω να παίζει.

Δεν είμαι ικανοποιημένος στο παραγωγικό κομμάτι. Γκολ έχουν βάλει οι γύρω-γύρω. Το ξέρουμε ότι όταν μπαίνει η μπάλα στη μεγάλη περιοχή υπάρχει πρόβλημα εκεί. Δημιουργούμε για πρώτη χρονιά τόσες ευκαιρίες και δεν βάζουμε γκολ.

Είχαμε παίκτες που ήταν απροπόνητοι. Ο Πουλίδο έπαιξε από ανάγκη. Ο Λαμπρόπουλος δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου. Ο Κρις δεν έχει παίξει. Στο κέντρο κουράστηκαν τα παιδιά γιατί έτρεξαν πολύ, παίζαμε με καλή ομάδα. Μην το ξεχνάτε αυτό. Στην κούραση του κέντρου οφείλεται ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Ροζέριο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα πάει να σωθεί. Είμαι ο πρώτος που θέλει να κερδίζει η ομάδα. Εγώ θέλω ο Αστέρας να μείνει γρήγορα στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μου. Φέτος θα είναι πιο δύσκολη η χρονιά από πέρσι και μακάρι να τα καταφέρουμε. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές.»


Νίκησαν οι νέοι...
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-0


Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η ομάδα νέων του Αστέρα κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Το σκορ άνοιξε ο Φρανκού στο 69ο λεπτό με δυνατό σουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γαβριήλ Αποστολίδης διαμόρφωσε το τελικό με όμορφο πλασέ.

Αστέρας: Γιαννακόπουλος, Φιλάι (58’ Ζώης), Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Ποτήρης (65’ Μπακιρτζίδης), Κολιός, Διαμαντόπουλος, Τζουμάκας (55’ Χαρτσιάς), Φρανκού, Καράμπελας, Αποστολίδης
Ατρόμητος: Ραχιώτης, Καμβύσης, Βαγγελής, Σκουρλής (67’ Συμεωνίδης), Κωνσταντινίδης, Λιμνιός, Αδαμόπουλος (72’ Κυράνος), Άγκολι, Καϊμακμουδής, Μπιλίτσας, Ξύδης (46’ Δαβίλας).
- Η ομάδα των εφήβων έχασε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας από τον Παναθηναϊκό 1-0.

Ξέρετε ότι...
- Εκτός 18άδας για τον Αστέρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έμειναν ο Χρήστος Πιπίνης και ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ.

- Ο Ρομπέρτο επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είχε δοκάρι στο 38ο λεπτό με κεφαλιά

- Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι, μετά το περσινό 0-0 στο γήπεδο του Περιστερίου. Έτσι δεν υπήρξε και πάλι νικητής στην «Ελληνική μάχη» των δύο πάγκων με αντιπάλους το Βαγγέλη Βλάχο και τον Γιώργο Δώνη.

- Ο Αστέρας σκοράρει πάντα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Την πρώτη χρονιά ήταν ο Πατρίκ Ζουντί, πέρσι ήταν ο Βαγγέλης Καούνος και φέτος ήταν ο Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα