Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 01-10-2010

 

 

 

 
"Φωνές νερού" στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα
Το ΠΙΟΠ συμμετέχει στην πανελλαδική εκστρατεία του ΥΠΠΟΤ «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2010, Φωνές νερού μυριάδες», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα και στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Σε δύο μουσεία της Πελοποννήσου, που δημιουργήθηκαν γύρω από το στοιχείο του νερού, θα γιορτάσει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Πειραιώς την εκστρατεία «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2010», που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Η εκστρατεία, που για τη διετία 2010 και 2011 έχει τίτλο «Φωνές νερού μυριάδες», έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία και τις ποικίλες διαστάσεις της αξίας του νερού στη ζωή των ανθρώπων από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2010, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα και στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στοχευμένα σε εκθέματα που σχετίζονται με τη θεματική του νερού, ενώ ειδικές δράσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα θα διοργανωθούν για σχολικές ομάδες, αλλά και για ευρύτερες ομάδες κοινού.

Συγκεκριμένα, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα έχουν επιλεγεί και θα παρουσιαστούν στο κοινό οι συστεγασμένες υδροκίνητες εγκαταστάσεις του νερόμυλου και της νεροτριβής ενώ, παράλληλα, διοργανώνεται, ειδικά για το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου, η δραστηριότητα «Μια μέρα στο μύλο» με τη συμμετοχή των επισκεπτών. Κατά τη δραστηριότητα, η οποία θα επαναλαμβάνεται τις παραπάνω μέρες από τις 10:00 π.μ -14:00 μ.μ, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αλέσουν καλαμπόκι στο νερόμυλο του Μουσείου, να ζυμώσουν με τη συνδρομή γυναικών από την Αρκαδία τα περίφημα παραδοσιακά «κεντητά» ψωμιά, και, τέλος, να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, όπως τηγανίτες. Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου η δραστηριότητα απευθύνεται σε σχολικές ομάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το Σάββατο 9 Οκτωβρίου η εκδήλωση ανοίγει για το ευρύτερο κοινό. Περισσότερα...

 

 

 
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΕΠΙ
Χρήσιμες αναλύσεις και συμβουλές στη μεγάλη ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την
Τετάρτη 13 Oκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. με θέμα:

«Το Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Απαγόρευση του Καπνίσματος στους δημόσιους χώρους και οι όροι χρήσης μουσικής σε καταστήματα εστίασης – καφέ - μπαρ»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Το θέμα θα αναπτύξει ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων «ΠΟΕΣΕ» και Αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας «Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.»
κ. Γιώργος Καββαθάς

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλέφωνα: 2710 227141-2.
Υπεύθυνοι: κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου, κ. Παρασκευάς Κατσικερός

 

 

 
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στο Μαίναλο
Την ερχόμενη Κυριακή 3/10/2010 ο Σύλλογοσ Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων θα κάνει μια θαυμάσια πορεία 5,5 ωρών στο Δυτικό Μαίναλο. Εύκολη και πανέμορφη διαδρομή στα ελατοδάση και μονοπάτια του βουνού του Πάνα. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί σηματοδότηση ενός τμήματος του μονοπατιού.

Η αναχώρηση του λεωφορείου στις 8πμ από την κεντρική πλατεία και η επιστροφή νωρίς το απόγευμα.
Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του ΣΑΟΟ ,τηλ. 2710 243580

 

 

 
Επιστολή για παράταση προκήρυξης για το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»
Επιστολή με θέμα την παράταση της προκήρυξης για τις ιδιωτικές επενδύσεις του Άξονα 3 του Π.Α.Α. «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2010, απέστειλε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κο Κώστα Σκανδαλίδη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε., κος Νικόλαος Ταγαράς Νομάρχης Κορινθίας.

Οι Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές, σε συνδυασμό με την μικρή δημοσιότητα που δόθηκε στο Πρόγραμμα δημιουργεί κινδύνους στέρησης πολύτιμων πόρων από την Περιφέρειά μας, αναφέρει μεταξύ των άλλων στην επιστολή του ο κ. Ταγαράς.
Περισσότερα...

 

 

 
Δηλώσεις Ρέππα για κινητοποιήσεις Αυτοκινητιστών Μεταφορέων
«Η Κυβέρνηση με τη νομοθετική πρωτοβουλία που ανέλαβε, προσφέρει στην χώρα ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές», τόνισε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας σε σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. «Η Κυβέρνηση, συνεπής στις δεσμεύσεις της ψήφισε την πρώτη ρύθμιση που αφορά στην τακτοποίηση φορολογικών θεμάτων και την απόσβεση της αξίας των αδειών που έχουν οι επαγγελματίες μεταφορείς, στο νομοσχέδιο το οποίο υιοθέτησε χτες η Βουλή. Επίσης, προωθεί και τα άλλα δύο θέματα, που αφορούν στην ένταξη των μεταφορέων στον Αναπτυξιακό Νόμο, ο οποίος θα ψηφιστεί μέσα στον Οκτώβριο. Θέμα, το οποίο αποτέλεσε το αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ του αρμόδιου Υπουργού και των μεταφορέων και επίσης μέχρι τέλος του χρόνου έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση, ότι θα προωθήσει και τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις. Στην επιστολή που είχα στείλει στους μεταφορείς, περιέγραφα τα άλλα θέματα έτσι όπως τα αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει».

Όταν ο Υπουργός ρωτήθηκε γιατί αυτή η συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης δεν έγινε νωρίτερα, απάντησε: «Πρέπει να ρωτάτε τους μεταφορείς γιατί δεν μπορούσε να γίνει εδώ και αρκετές μέρες και έπρεπε να ταλαιπωρηθεί η χώρα πριν; Η Κυβέρνηση ήταν στη διάθεση των μεταφορέων να συζητήσει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Όχι όμως θέματα αλλαγής του νόμου».

Σε ερώτηση, εάν αισθάνεται ότι τον υπερέβησαν, ο κ. Ρέππας, ξεκαθάρισε: «Όχι μόνο δεν αισθάνομαι έτσι, αλλά πιστεύω ότι με πολύ αποτελεσματικό τρόπο ο κ. Χρυσοχοΐδης απέδειξε στους μεταφορείς ότι είναι προς το συμφέρον τους να έχουν μια συνεργασία με τα κατά περίπτωση αρμόδια Υπουργεία, προκειμένου να δουλέψουμε μαζί για τον τρόπο με τον οποίο θα προετοιμάσουμε την ένταξή τους στο νέο περιβάλλον, αντί να δίνουν μάχες οπισθοφυλακής. Οι ίδιοι, επέλεξαν να δίνουν μάχες οπισθοφυλακής, αντί να προετοιμάζονται για το αύριο. Το αντιλήφθησαν λοιπόν και νομίζω ότι είναι στάση ευθύνης να αναδιπλωθούν».

 

 

 
Εκλογές 2010
Παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών και του ψηφοδελτίου Αρκαδίας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος, θα παρουσιάσει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 12 μ., στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού και το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη της γραμματείας της παράταξης για τον προγραμματισμό της εκλογικής δράσης.
----------------------------------------------------

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαμόρφωση προγραμματικών θέσεων και προτάσεων

Η κίνησή μας, η Μαντινειακή Συμπολιτεία, φιλοδοξεί να συσπειρώσει σε μία νέα συλλογικότητα δημότες από τους οκτώ δήμους (Βαλτετσίου, Κορυθίου, Λεβιδίου, Μαντινείας, Σκιρίτιδας, Τεγέας, Τρίπολης και Φαλάνθου) που μετά την εφαρμογή του πρόσφατου νόμου "Καλλικράτης", θα αποτελούν από την 1/1/2011 το νέο Δήμο Τρίπολης. Στοχεύει να δραστηριοποιείται δημιουργικά σε όσα ζητήματα αφορούν την Μαντινεία και να συμβάλλει στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, αμοιβαιότητας και εποικοδομητικής συνύπαρξης ανάμεσα στην πόλη της - την Τρίπολη και στην ύπαιθρό της - τα μικρά και μεγάλα χωριά της. Περισσότερα...

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
σε Συνάντηση εργασίας με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου μας, για τη διαμόρφωση της Πρότασης διοίκησης του νέου Δήμου Τρίπολης
Αξιότιμη/ε κυρία/ε Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. Περισσότερα...

----------------------------------------------------------------------------

ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή
Παρασκευάς Παρασκευόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Γορτυνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για περισσότερες από τρεις ώρες, εκπρόσωποι 50 συλλόγων Γορτύνιων, που ζουν στην Αθήνα, ύστερα από πρόσκληση του υποψήφιου δήμαρχου του δήμου Γορτυνίας Παρασκευά Παρασκευόπουλου, σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία και σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις, για τη Γορτυνία της νέας εποχής.

Στη συζήτηση, κοινή ήταν η πεποίθηση, ότι οι εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010, είναι ιδιαίτερα καθοριστικές, ειδικά για τη Γορτυνία, μια μοναδική ευκαιρία να κάνει ο τόπος μια νέα αρχή, αφού, με τον Καλλικράτη, ο ενιαίος δήμος της Γορτυνίας, στην ουσία θα είναι το αυτοδιοικητικό σύνολο που με πολλές αρμοδιότητες και δυνατότητες, στην ουσία, θα οργανώσει την τοπική διακυβέρνηση του τόπου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, τόνισε ότι μέσα από το νέο δήμο δίνεται η δυνατότητα ολόκληρη η Γορτυνία να χτίσει μια ενιαία ταυτότητα και προσωπικότητα, να διαμορφώσει έναν ενιαίο κοινωνικό, πολιτιστικό, οικονομικό και αναπτυξιακό ιστό. Πάνω σε αυτή τη βάση, είπε, θα σχεδιάσουμε, τη Γορτυνία του μέλλοντος, τη Γορτυνία της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης θα αντιστρέψουμε τα πράγματα θα βάλουμε φρένο στην ερημοποίηση. Το στοίχημά μας, τόνισε, είναι δημιουργία θέσεων εργασίας και η επανεγκατάσταση πατριωτών μόνιμα στην περιοχή.

Η συνεργασία με τους συλλόγους δεν είναι μόνο στις αρχές της φιλοσοφίας μου αλλά είναι και εντελώς απαραίτητη. Δεν αντιλαμβάνομαι τους συλλόγους ως επαίτες ενισχύσεων από το δήμο, αλλά, θεωρώ ότι οι σύλλογοι θα είναι οι βασικοί συνεργάτες για συνέργιες. Οι σύλλογοι όχι μόνο της Αθήνας, αλλά, ανά τον κόσμο, των Γορτύνιων, είναι ο μεγάλος ιστός και το δίκτυο της οικουμενικής Γορτυνίας, της Γορτυνίας των 100.000 πατριωτών. Θα απαιτήσουμε, άμεσα, χωρίς περιστροφές και χάσιμο άλλου χρόνου, να γίνει επιτέλους, ο δρόμος Ολυμπίας – Βυτίνας – κλειδί για την ανάπτυξη όχι μόνο της Γορτυνίας αλλά ολόκληρης της ορεινής Πελοποννήσου. Οι σύλλογοι θα είναι στρατηγικοί συνεργάτες του δήμου και στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο, θα πραγματοποιείται το μόνιμο forum, των συλλόγων. Ένα forum, που θα συνδυάζει συνέργιες, θα στηρίζει, αλλά, συγχρόνως θα ελέγχει την υλοποίηση των όσων αποφασίζονται.

Θα συνεργασθούμε μαζί με τους συλλόγους, τόνισε ακόμη ο κ. Παρασκευόπουλος, για τον από κοινού σχεδιασμό ενός μεγάλου ετήσιου πανγορτυνιακού πολιτιστικού οικολογικού φεστιβάλ όπου χιλιάδες άνθρωποι θα επισκέπτονται, θα γνωρίζουν και θα συμμετέχουν σε ένα πανόραμα εκδηλώσεων, πολιτιστικών και οικολογικών δράσεων.

Ακόμη, ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Γορτυνίας, τόνισε, ότι, για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, αλλά και στοιχείο της νέας ταυτότητας της Γορτυνίας, θα αποτελέσει ο πολιτιστικός χάρτης της Γορτυνίας, με τις - πάνω από 1000 –πηγές, τις θολωτές βρύσες και τους δεκάδες νερόμυλους. Όλος αυτός ο τεράστιος πλούτος, είπε χαρακτηριστικά, θα αναδειχθεί με τη συνδρομή της ομογένειας και τη καθιέρωση του θεσμού της υιοθεσίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -2-

Σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010, το βράδυ πραγματοποιείται μεγάλη σύσκεψη του συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ – νέα εποχή, στην Τρίπολη, ενώ, το διήμερο Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Γορτυνίας και στελέχη του συνδυασμού, θα επισκεφθούν δεκάδες χωριά της περιοχής, ανάμεσά τους τα: Καμενίτσα, Βυτίνα, Τρόπαια, Καλλιάνι, Μοναστηράκι, Βιδιάκι, Σέρβου, Παλούμπα, Λουτρά, Δημητσάνα κ.α.

 

 

 

 

Η αποστολή του Αστέρα για Ατρόμητο
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (5.15 μ.μ.) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Γκόραν Ρούμπιλ, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σωκράτης Φυτανίδης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Αντώνης Λαδάκης, Νίκος Σκόνδρας, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Τσικόντζι Ουντότζι, Λιονέλ Ρίος, Ρομπέρτο και Τάσος Μπακασέτας.

Συγκριτικά με το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, περιλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας οι Νίκος Σκόνδρας, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ και Ρομπέρτο, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Αντριάν Μπαστία, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Μαρκ Κερ, Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Την ίδια στιγμή και για ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ντάνιελ Ορόθκο.

Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την απουσία πέντε βασικών παικτών, όμως η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να παίξουμε αύριο ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Υπάρχει απόλυτος σεβασμός για την ομάδα του Ατρόμητου, την οποία έχω χαρακτηρίσει τα τελευταία δύο χρόνια την καλύτερη από τις «μικρομεσαίες» ομάδες του πρωταθλήματος.

Αυτό οφείλεται πρώτα στον προπονητή της ομάδας και μετά στην ποιότητα μερικών παικτών που διαθέτει στο ρόστερ του. Πιστεύω ότι η συγκομιδή βαθμών που έχει ο Ατρόμητος τον αδικεί με βάση τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν πετύχουμε το στόχο μας, έστω και αν είναι πολύ νωρίς ακόμα, θα πω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Στο NOVA 2 το παιχνίδι του Αστέρα

Το δεύτερο κανάλι του συνδρομητικού θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο (2/10, 17:15) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ριμκεβίτσιους στην εθνική Λιθουανίας

Ο Αρτούρας Ριμκεβίτσιους του Αστέρα κλήθηκε στην εθνική Λιθουανίας, προκειμένου να συμμετέχει στις προπονήσεις και στα δύο παιχνίδια που θα δώσει η εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Ο Ριμκεβίτσιους πρέπει να βρίσκεται την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στην Ισπανία, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Λιθουανίας.

Η Λιθουανία θα παίξει παιχνίδι για την προκριματική φάση του EURO 2012 την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στη Σαλαμάνκα με αντίπαλο την Ισπανία, ενώ την Τρίτη 12 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη την αντίστοιχη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Φορτούνης στην εθνική νέων

Ο Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης είναι στις επιλογές του Λεωνίδα Βόκολου για τους αγώνες της προκριματικής φάσης που θα συμμετάσχει η Εθνική Νέων.

Το τουρνουά θα γίνει στην Πορτογαλία το διάστημα 11-16 Οκτώβρη και η Εθνική Νέων θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο μαζί με τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και τη διοργανώτρια Πορτογαλία.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 4/10 και την ίδια ημέρα στις 17:00 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στην Παιανία. Επίσης, έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 5/10 (Παιανία, ώρα 17:00). Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Απ. Νικολαΐδης", ενώ την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου η Εθνική Νέων θα προπονηθεί στις 11.00 π.μ. στην Παιανία και θα αναχωρήσει την ίδια μέρα στις 3.55 μ.μ.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της εθνικής νέων έχει ως εξής:
11/10/2010: 18.00 Ελλάδα-Γεωργία
13/10/2010: 18.00 Ελλάδα-Αζερμπαϊτζάν
16/10/2010: 18.00 Πορτογαλία-Ελλάδα
- Στην επόμενη φάση (elite round) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, καθώς επίσης οι δύο καλύτερες τρίτες από όλους τους ομίλους.

Προκρίθηκαν οι παίδες με Βαλκάνο

Την πρόκρισή της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011 πανηγυρίζει η Εθνική Παίδων, ύστερα από τη νίκη της επί του Ισραήλ με σκορ 4-1 στην κροατική πόλη Κοστρένα.

Η ελληνική ομάδα έπιασε απόδοση υψηλού επιπέδου, έχοντας την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στην επιτυχία.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και πάλι ο Αλέξανδρος Βαλκάνος του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος συμμετείχε στα τελευταία 23 λεπτά της αναμέτρησης, όταν αντικατέστησε τον Γιαννιτσάνη.

Η προετοιμασία για τον τελευταίο αγώνα με την διοργανώτρια Κροατία το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ξεκίνησε και πλέον ο στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι, εκτός της πρόκρισης, η πρωτιά στον όμιλο.

Τα παιχνίδια νέων και εφήβων

Εκτός της ανδρικής ομάδας του Αστέρα, το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα δύο παιχνίδια με τις ομάδες νέων (Κ-20) και εφήβων (Κ-17) για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα νέων του Αστέρα υποδέχεται στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας τον Ατρόμητο στις 12 το μεσημέρι, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, η ομάδα των εφήβων αντιμετωπίζει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας τον Παναθηναϊκό.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα