Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 27-09-2010

 

 

 

 
Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟ ΡΩΜΑΝΟ ΤΟΝ ΜΕΛΩΔΟ
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 ο «Ορφέας» Τρίπολης εορτάζει τον όσιο Ρωμανό τον Μελωδό, προστάτη του Σωματείου μας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης. Η ανδρική - εκκλησιαστική χορωδία του «Ορφέα» υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα θα αποδώσει την τετράφωνη λειτουργία του Θεμ. Πολυκράτη. Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, θα ακολουθήσει στα εντευκτήρια του Σωματείου το καθιερωμένο «κέρασμα». Καλούμε όλους τους Τριπολίτες να παρακολουθήσουν την λειτουργία, το άκουσμα της οποίας θα καθηλώσει τους πιστούς της πόλης μας, και ακολούθως να παρευρεθούν στα εντευκτήριά μας.

Καλούμε όσα παιδιά ηλικίας 9 έως 15 ετών επιθυμούν να πλαισιώσουν την παιδική χορωδία μας να έρχονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 18:00 έως τις 20:00 στα εντευκτήριά μας Φωτάκου 10. Επίσης καλούμε όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν τις άλλες δύο χορωδίες, νεανική και μικτή, να έρχονται στα εντευκτήριά μας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:00 έως τις 22:00.

www.orfeastripolis.gr

 

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αρκαδίας, ανοίγει τις διαδικτυακές της πύλες και σας καλεί να μοιραστείτε τους προβληματισμούς, τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και να συζητήσετε  διάφορα άλλα θέματα μέσω του νέου e-mail μας: onned.arc @ gmail.com.

 

 

 
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0
Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα...

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ηττήθηκε 3-0 στο Στάδιο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν του έφτανε αυτό, τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν οι Μπαρτολίνι και Μπαστία που θα απουσιάσουν από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη.

Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό στο 36ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ριέρα από δεξιά, ο Πάντελιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Μπαρτολίνι και κατέληξε στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ματίας Ντεγκρά.

Στο 61ο λεπτό ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πριν καλά-καλά προλάβει να αντιδράσει ο πάγκος και οι παίκτες του Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο, στην αμέσως επόμενη φάση ο Φουστέρ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ριέρα ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε στην επίθεση αν και έπαιζε με δέκα παίκτες. Σε εκτέλεση φάουλ του Αράς από τα δεξιά ο Πουλίντο πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Στο 73’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (3-0), όταν μετά από σέντρα του Μιραλάς από τα δεξιά, ο Ντεγκρά έδιωξε με γροθιές, αλλά η μπάλα βρήκε στα πόδια του επερχόμενου Φυτανίδη με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Αστέρα.

Στο 89ο λεπτό ο Αστέρας έμεινε με εννέα παίκτες, μετά από αποβολή του Αντριάν Μπαστία με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος (76’ Μοντέστο), Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Φουστέρ, Ριέρα, Ιμπαγάσα (84’ Φετφατζίδης), Ρόμενταλ, Πάντελιτς (63’ Μιραλάς).
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Μπαρτολίνι, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (76’ Φορτούνης), Ρούμπιλ (46’ Ουντότζι), Καρέρα (63’ Πουλίντο), Ροτζέριο.

Β. Βλάχος: «Ήταν μεγάλη η διαφορά»

Μετά το παιχνίδι στο Στάδιο Καραϊσκάκη ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Δε με προβληματίζει τόσο πολύ το 3-0 αφού ο Ολυμπιακός μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ. Μας κέρδισε κατά κράτος, ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς. Με προβληματίζει το γεγονός ότι χάσαμε δύο παίκτες και έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός και νομίζω πώς έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι κι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν όλοι αυτοί οι παίκτες του, με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που έχουν και να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο από μία ακόμα μεγάλη ομάδα.

Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια τους, αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη. Δεν ήμαστε καλοί όπως στα άλλα παιχνίδια. Νομίζω ότι η ομάδα ήταν πολύ φοβισμένη. Ο φόβος σε συνδυασμό με την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Έλεγξε το χώρο του κέντρου και ήταν φυσικό με την ποιότητά τους να δημιουργούν ευκαιρίες. Ήταν εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό.»


Νίκησαν οι νέοι στην Κέρκυρα

Το παιχνίδι που έδωσε η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) στην Κέρκυρα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα έγραψε ιστορία, αφού ολοκληρώθηκε σε δύο ημέρες και τα γκολ που σημειώθηκαν ήταν ένα χθες και ένα σήμερα!

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με πλασέ του Τογρού, όμως το παιχνίδι διακόπηκε στο 29’ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή, αναγκάζοντας το διαιτητή να το διακόψει.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σήμερα από εκείνο το λεπτό και με το σκορ εκείνης της στιγμής. Ο Αστέρας φανερά καλύτερος από την Κέρκυρα έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος με τον Γκαιδατζή, φτάνοντας έτσι στη νίκη με το τελικό 2-0. Ο Αστέρας θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με τον Μάζη, αλλά το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Κέρκυρα: Ντάικος, Δουκάκης, Καντάς, Νίκας, Ρωμαντζάς, Γραμμένος, Φωτεινός, Μεντής, Γαβρικιώτης, Στούρος, Χανδρινός.
Αστέρας Τρίπολης: Κοτοπίδης, Σβίγγος (46' Κλαπής), Μπάρλας, Γκίτζιας, Προύτζος, Αρώνης (54' Κουτρουμάνος), Ντινιωτάκης (70' Λυμπέρης), Νικολίτσας (70' Φασούλης), Γκαϊδατζής, Τογρού (63' Μάζης), Κατσαρός.


 

 

Δεν τα κατάφερε ο Αρκαδικός στο Λαγκαδά
Ο Αρκαδικός δεν τα κατάφερε στο κλειστό του Λαγκαδά και ηττήθηκε από τον τοπικό Ερμή 88-80. Το εισιτήριο πρόκρισης κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Αρκαδικός σημείωσε μόλις 31 πόντους και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δεκαπέντε πόντους διαφορά (31-46).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρκαδικός ανέβασε την απόδοση του, βελτίωσε τα ποσοστά του στην επίθεση, μείωσε τη διαφορά, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Δεν αγωνίστηκε για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι ο Στήβεν Λέβεν, τον οποίο ταλαιπωρεί ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ αντίθετα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Αρκαδικού ο Ντέμιαν Κάντιτς, που άφησε καλές εντυπώσεις.
Διαιτητές: Φούφης - Μπήτης - Ξενικάκης.
Τα δεκάλεπτα: 25-18, 46-31, 68-57, 88-80.
Ερμής Λαγκαδά (Αγγέλης): Πλιούκας 8 (2), Γκαμούρας 16 (2), Παναγιωτόπουλος 18 (2), Παπακωνσταντίνου 9, Ράλλης 13, Αναγνωστόπουλος 17, Νησιώτης 4, Καμαριώτης, Στέβοβιτς 3, Λευκαδίτης.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 9 (1), Παπαδάκης 17 (1), Κόκκαλης 16 (2), Προδρόμου 5, Κάντιτς 8 (2), Νεοφυτίδης 4, Μπρόζος 12 (2), Μόρφης, Γιαννουλάκος 2, Κατιάκος 7.
Πηγή: http://www.arcadikosbc.gr/

 

 

 

 

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Αρκαδικού
Η Διοίκηση του Αρκαδικού ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ, κατηγοριών Προμίνι (γεννηθέντες 1999 – 2000 – 2001 – 2002) για την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
Τσαμακλής Βελισάριος : 6932 – 088193
Χαραλαμπόπουλος Πάνος: 6936 - 843795

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα