Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 21-09-2010

 

 

 

 
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 189ης επετείου της άλωσης
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
20.30 Μουσική εκδήλωση «Στιγμές από το ελληνικό τραγούδι» με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης
Αμφιθέατρο Δημάρχου Θεόδωρου Σεχιώτη

19.30 Τελετή αναγόρευσης σε επίτιμους Δημότες Δήμου Τρίπολης: Του Καθηγητή Κωνσταντίνου Δημόπουλου, τ. Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Του κ. Φακίδη Γεωργίου, Προέδρου της HELIOSPHERA HOLDINGS S. A.

20.00 μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία Τρίπολης, διευθύνει ο μαέστρος Μ. Γαργαλιώνης

20.30 Προβολή μαγνητοσκοπημένης ταινίας της Θεατρικής ομάδας Τρίπολης με τίτλο: «Κι όμως, τα ίχνη δεν έσβησαν ακόμη....».
Μια σύνθεση εικόνας, λόγου και μουσικής, με θέμα τους τόπους-σταθμούς των γεγονότων που οδήγησαν στην Άλωση της Τριπολιτσάς.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
20.30 Συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ
16.30 «1ος Ημιμαραθώνιος Άλωσης Τριπολιτσάς».
Μια συμβολική διαδρομή της πολιορκίας και Άλωσης της Τριπολιτσάς το 1821. Αφετηρία και τερματισμός στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
18.30 Βράβευση Αθλητών.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
19.30 λαμπαδηδρομία του «3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης»
Διαδρομή: Πνευματικό Κέντρο - Oδός Εθνικής Αντίστασης -Οδός Τάσου Σεχιώτη - Πλατεία Άρεως, Άγαλμα Κολοκοτρώνη.

ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (Προαύλιος Χώρος)
Κτίριο ομοσπονδίας επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας
20.30 Συναυλία με το Νότη Μαυρουδή, Παναγιώτη Μάργαρη και Αναστασία Μουτσάτσου
Οργάνωση από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

07.15 Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες από τους Ιερούς Ναούς της Τρίπολης.
08.00 Πλατεία Αγ. Βασιλείου - Έπαρση της σημαίας.
08.30 Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βασιλείου Τριπόλεως.
10.30 Αρχιερατική Δοξολογία Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου
Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.
Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από τον Φώτη Τούντα, Φιλόλογο, Πρόεδρο της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής.

ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΤΩΝ
11.00 Επιμνημόσυνη Δέηση - Κατάθεση στεφάνων.

ΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Έμπροσθεν Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου.
11.45 Παρέλαση αναπήρων πολέμου, μαθητών και μαθητριών με εθνικές ενδυμασίες, φιλαρμονικών, αντιπροσωπειών Αρκαδικών συλλόγων και αντιπροσωπειών Ιστορικών Πόλεων, 3ου Συστήματος Προσκόπων, Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
12.30 Παραδοσιακοί χοροί, από Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως, Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης, Αρκαδιανή και Λαογραφική Εστία.
Παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα του Νίκου Παπαηλίου.
14.00 Παράθεση γεύματος επισήμων στο κέντρο Country Inn (3o χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας)
20.00 Συναυλία αφιέρωμα στο νέο Κύμα - Έντεχνο λαϊκό, με την Πόπη Αστεριάδη και το Θανάση Νιώτη.
22.00 Καύση Πυροτεχνημάτων - Πέρας εκδηλώσεων.

 

 

 
Μουσική εκδήλωση ΟΕΒΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΟΕΒΑ)
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1929- ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 113–22100 ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΗΛ. & FAX 2710.22.27.39

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Ο.Ε.Β.Α.) σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ διοργανώνει Πολιτιστική Εκδήλωση υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, στα πλαίσια του εορτασμού για την επέτειο της Άλωσης της Τρίπολης
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Νότης Μαυρουδής
Παναγιώτης Μάργαρης
Αναστασία Μουτσάτσου
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: 8.30 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο όπισθεν του κτιρίου της ΟΕΒΑ (ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 113, ΤΡΙΠΟΛΗ)

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

 

 
Απάντηση ΕΤΑΕΑ σε παρέμβαση Επιμελητηρίου
Τα χρήματα του ΕΤΑΕΑ θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις πυρόπληκτες περιοχές, απαντάει σε επιστολή του, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Με αφορμή την επιστολή (Α.Π. ΟΙΚ 3546/6-9-2010), που απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, προς το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΑΕΑ), όπου ζητούσε τον προγραμματισμό του έργου και το χρονοδιάγραμμα διάθεσης των σχετικών πόρων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΤΑΕΑ απέστειλε απαντητική επιστολή (Α.Π. 87/20-9-2010), η οποία αναφέρει:

«… οι πόροι του Ταμείου, που προέρχονται από δωρεές νομικών και φυσικών προσώπων, είναι εγγυημένοι και κατατεθειμένοι σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Μέχρι σήμερα, σε συνεδριάσεις του, το νέου Δ.Σ. έχει εγκρίνει έργα που αφορούν αφενός στην συμπληρωματική χρηματοδότηση της αποκατάστασης σπιτιών και αφετέρου στην χρηματοδότηση κοινωφελών έργων υποδομής στις πυρόπληκτες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Με το νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών για την κατάργηση και συγχώνευση φορέων του δημοσίου, προβλέπεται η κατ’ εξαίρεση παράταση της ύπαρξης του ΕΤΑΕΑ έως το τέλος του 2010 προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του σε σχέση με εκκρεμούσες αιτήσεις χρηματοδότησης.

Η διάδοχη κατάσταση, που προβλέπεται στο νομοσχέδιο που έχει δοθεί σε δημοσιότητα, μετά τη λύση του Ταμείου την 1.01.2011, διασφαλίζει ότι τα χρήματα του Ταμείου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό και τους όρους που τίθενται από του δωρητές των χρημάτων που αποτελούν τους πόρους του Ταμείου.»

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141.

 

 

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ για ... τα φορτηγά
 Η Κυβέρνηση με το ψευδεπίγραφο νομοσχέδιο για την «απελευθέρωση» των οδικών μεταφορών οδηγεί χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσης σε απόγνωση...

Τρία πράγματα ουσίας, είναι αυτά που καθιστούν το νομοσχέδιο Παπανδρέου – Ρέππα ένα πραγματικό έκτρωμα και ένα αυθαίρετο αντισυνταγματικό κατασκεύασμα.

Πρώτον: Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται, κατά πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά και για μια δημοκρατία τρόπο, να απαξιώσει και να απαλλοτριώσει, από τη μια μέρα στην άλλη, περιουσιακά στοιχεία μικρών ιδιοκτητών, που συχνά διαθέτουν μια ή και μισή άδεια μικρού φορτηγού. Και κάνει αυτήν την επιδρομή χωρίς να διασφαλίζει κανένα μέλλον και καμία προοπτική για τους μικροϊδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσης, πέραν της ανέχειας και της ανεργίας.

Δεύτερον: Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται με απόλυτη αντισυνταγματικότητα να κάνει για τον κλάδο των οδικών μεταφορών κάτι που δεν κάνει για κανένα άλλο κλάδο της οικονομίας.
Απαγορεύει κάθε δραστηριοποίηση είτε προσώπων είτε εταιρικών σχημάτων, στις οδικές μεταφορές, εκτός της Ανώνυμης Εταιρείας (ΑΕ) και της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ). Παραδίδει, έτσι, δια νόμου και με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, τις οδικές μεταφορές στο μεγάλο και πολύ μεγάλο κεφάλαιο και στις πολυεθνικές εταιρείες, εξοντώνοντας τους μικροεπαγγελματίες.

Τρίτον: Το νομοσχέδιο αυτό παραδίδοντας τις οδικές μεταφορές στις μεγάλες και πολυεθνικές εταιρείες εξωθεί στην ουσία τις οδικές μεταφορές στον έλεγχο από ολιγοπώλια και «καρτέλ». Αυτό σημαίνει μεγάλη ζημιά για την ελληνική οικονομία και τον καταναλωτή, αφού τα κόμιστρα θα ανέβουν στα ύψη! Δυστυχώς, η κυβέρνηση εξυπηρετεί για άλλη μια φορά τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα σε βάρος των πολιτών και της οικονομίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο Ρέππα και η κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεσο διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους για την αναζήτηση συναινετικών λύσεων και διεξόδων.

Το μέλλον των οδικών μεταφορών δεν βρίσκεται στις μεγάλες εταιρείες, στις πολυεθνικές και τα «καρτέλ».

Το μέλλον των οδικών μεταφορών βρίσκεται σε μια στρατηγική στήριξης των μικρών ιδιοκτητών φορτηγών και διαμόρφωσης ενός νέου, υπό δημόσιο έλεγχο, θεσμικού πλαισίου για τους όρους και τις συνθήκες των μεταφορών που θα προστατεύει τον καταναλωτή, το περιβάλλον και την οικονομία!

 

 

 
Συνέντευξη Ρέππα για φορτηγά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΝΕΤ 105,8»
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑΚΗ ΣΑΡΑΝΤΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΥΤΣΙΑ
Περισσότερα...

 

 

 
Νέα Αστέρα
Χωρίς ξεκούραση αυτή η εβδομάδα

Χωρίς ξεκούραση θα περάσει αυτή η εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, αφού αγωνίζονται το Σάββατο στο Στάδιο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.
Οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είναι όλες πρωινές, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρέξιμο, παιχνίδια κυκλοφορίας μπάλας και «οικογενειακό διπλό» στο μισό γήπεδο με περιορισμό τις δύο επαφές.

Από την Τετάρτη θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Αργυρόπουλος, Αράς, Λαδάκης, που σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα προπονήθηκαν κανονικά οι Καρέρα, Ρίος των οποίων πάει πολύ καλύτερα η κατάσταση.

Τέλος, Ρομπέρτο και Ορόθκο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους.

Ο Βαλκάνος στην εθνική παίδων

Ο Αλέξανδρος Βαλκάνος ακολουθεί σταθερά τα βήματα των Λεωνίδα Αργυρόπουλου, Κώστα Φορτούνη, αφού οι κλήσεις για προπονήσεις και παιχνίδια από τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής παίδων Θοδωρή Παχατουρίδη συνεχίζονται.

Έτσι, ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Παίδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος 2011.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Κροατία από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο μαζί με τη Βουλγαρία, το Ισραήλ και τη διοργανώτρια Κροατία.

Η εθνική ομάδα θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και την ίδια ημέρα στις 18:00 θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (Εγκαταστάσεις Ολυμπιακού). Επίσης, έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις για τις 23/9 (Εγκαταστάσεις Ατρόμητου στις τρεις Γέφυρες, ώρα 12:00), και τις 24/9 (Εγκαταστάσεις Ατρόμητου στον Ασπρόπυργο, ώρα 12:00). Η αποστολή αναχωρεί για την Κροατία το Σάββατο 25/9 και ώρα 08:35.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ελλάδας):
27/9/2010, Ελλάδα-Βουλγαρία, Josip Uravic, 17:00
27/9/2010, Κροατία-Ισραήλ, Crikvenica, 17:00
29/9/2010, Ελλάδα-Ισραήλ, Pomorak Kostrena, 17:00
29/9/2010, Βουλγαρία-Κροατία, Mavrinci, 17:00
02/10/2010, Κροατία-Ελλάδα, Pomorak Kostrena, 17:00
02/10/2010, Ισραήλ-Βουλγαρία, Mavrinci, 17:00
Η Εθνική Παίδων θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 3/10 και ώρα 21:25.
- Στην επόμενη φάση (eliteround) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία και οι δύο καλύτερες τρίτες από όλα τα γκρουπ.

Δεύτερο καλύτερο γκολ του Φορτούνη

Το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Φορτούνης στο 80ο λεπτό εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αστέρα αναδείχθηκε το δεύτερο καλύτερο της 3ης αγωνιστικής με ποσοστό στην ψηφοφορία 26% υστερώντας μόνο του τέρματος που σημείωσε ο Νάτσο Σκόκο για λογαριασμό της ΑΕΚ στο ίδιο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας 2-2 το ματς με τον Αστέρα.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ) 54,4%
Κώστας Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης) 26 %
Μάρτιν Χουάν Εδουάρδο (Ολυμπιακός Βόλου) 19,6%

Βραβεύθηκε ο Αργυρόπουλος

Στη χθεσινή εκδήλωση της ΕΠΣ Αρκαδίας με τις κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων έγιναν και μερικές ξεχωριστές τιμητικές απονομές.

Μεταξύ αυτών και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Αστέρα Λεωνίδας Αργυρόπουλος, που εκτός των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ομάδα του στη Σούπερ Λιγκ για τρίτο συνεχόμενο χρόνο, συμμετέχει και στα επίσημα παιχνίδια της εθνικής ελπίδων.

Ο Λαδάκης στο «αντίο» του Μπαχράμη

Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν χθες το απόγευμα στην Καλαμάτα τον Παναγιώτη Μπαχράμη περίπου 2.500 φίλαθλοι, παλιοί συμπαίκτες και προπονητές, στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του αδικοχαμένου άσου.
Το ματς έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το οποίο πήρε και το όνομα του εκλιπόντος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 13 Αυγούστου.
Το «παρών» σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση με το φιλικό παιχνίδι, έδωσε μεταξύ άλλων και ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αντώνης Λαδάκης

 

 

 
Κάλεσμα Αρκαδικού στο φίλαθλο κοινό
Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης, η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Γιαν. Σμυρνιώτης: «Μόνο οφέλη από Ηλυσιακό»

Η προετοιμασία του Αρκαδικού για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηλυσιακό συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και πλέον όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το ιστορικό αυτό παιχνίδι.

Ιστορικό γιατί, για πρώτη φορά μετά από είκοσι πέντε χρόνια, ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη ομάδα της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας, στοιχείο που από μόνο του προσθέτει ενδιαφέρον προσελκύοντας τους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής στο κλειστό γυμναστήριο το απόγευμα της Πέμπτης (6.00 μ.μ.)
.
Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι αυτό με την πρέπουσα σοβαρότητα, όχι αποκλειστικά για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας σε άμυνα και επίθεση αφομοιώνοντας τους ρόλους μας.

Παίζοντας με ομάδα της Α1 κατηγορίας που έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία και παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως είναι ο Νίκος Χατζής για παράδειγμα, θα μπορούμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας εν όψει πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι από το συγκεκριμένο αγώνα θα έχουμε μόνο οφέλη».

Ο Ντέμιαν Κάντιτς στον Αρκαδικό

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ιβάν Μίσκοβιτς, η διοίκηση του Αρκαδικού σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και με αποτελεσματικές κινήσεις φέρνουν στην Τρίπολη ένα από τα καλύτερα φόργουορντ του Σέρβικου μπάσκετ, τον Ντέμιαν Κάντιτς.

Ο Ντέμιαν Κάντιτς γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1984 και πέρσι αγωνιζόταν σε μία από τις ιστορικές ομάδες της χώρας του, τη Lovcen Montenegro.

Ο Κάντιτς έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στις δύο θέσεις των φόργουορντ, έχοντας ως μεγάλο του ατού το περιφερειακό σουτ, ενώ μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και κοντά στο καλάθι εκμεταλλευόμενος το ύψος και την ταχύτητα του.

Ο Κάντιτς που αναμένεται την Τετάρτη στην Τρίπολη έχει αγωνιστεί ακόμα: Μπουντουσνόστ Ποντγκόριτσα (1997-2003), Λόβσεν Σετίνιε (2003-2006), Απόλλων Λεμεσού (2006-2007),
Intercollege Ε.Θ.Α. Λευκωσίας (2007-2008), ΑΠΟΕΛ (2008-2009).

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα