Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 20-09-2010

 

 

 

 
22 Σεπτεμβρίου, παγκόσμια μέρα χωρίς αυτοκίνητο
Με αφορμή την παγκόσμια μέρα χωρίς αυτοκίνητο, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου η ομάδα «ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» οργανώνει άλλη μια ποδηλατική βόλτα συνεχίζοντας την προσπάθεια για ευαισθητοποίηση όλων των συμπολιτών μας στο θέμα της καθημερινής χρήσης του οικολογικού και ανέξοδου αυτού μέσου μετακίνησης αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό να εξασφαλίσει δεσμεύσεις για υλοποίηση των αιτημάτων για πεζοδρόμηση του κέντρου και δημιουργία ποδηλατοδρόμων. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 18:00 στην Πλ. Αγ. Βασιλείου, θα ακολουθήσει βόλτα στους δρόμους της Τρίπολης και στο τέλος θα πραγματοποιηθεί συναυλία μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο μαζί με πολλές εκπλήξεις. Ελπίζουμε αυτή η δυναμική κίνηση να έχει την απήχηση που της ταιριάζει όχι μόνο την 22η Σεπτεμβρίου αλλά καθημερινά στις συνήθειες όλων μας...

 

 

 
Συνέντευξη Ρέππα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ANTΕΝΝΑ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ & ΧΡΗΣΤΟ ΧΩΜΕΝΙΔΗ
Περισσότερα...

 

 

 
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για την Ειδική Αγωγή
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου μετά τις πιστώσεις, που εξασφάλισε από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, προέβη σε διορισμό αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε ΚΕΔΔΥ και ΣΜΕΑΕ δηλ. Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής, όπως Ειδικά Νηπιαγωγεία, Ειδικά Δημοτικά Σχολεία και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. δηλ. Επαγγελματικά Εργαστήρια για μαθητές με Ειδικές Ανάγκες.

Συγκεκριμένα, προσλήφθηκαν:
11 Ψυχολόγοι,
11 Κοινωνικοί Λειτουργοί,
8 Λογοθεραπευτές,
4 Εργασιοθεραπευτές και
15 άτομα ως Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό για εξυπηρέτηση των μαθητών.

Μαζί με τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής, που διορίστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ., τα ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά πλήρως στελεχωμένα με εξειδικευμένο επιστημονικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, έτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και όχι μόνο, σε μαθητές με ειδικές ανάγκες.

Σημαντικό είναι πως οι πιστώσεις που δόθηκαν φέτος για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής και των ΚΕΔΔΥ ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, ενώ υπάρχει πρόνοια ώστε να καλυφθούν κενά, που θα προκύψουν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, από άδειες κύησης, λοχείας ή άλλους λόγους.

 

 

 
Το Αττικό Ωδείο για την 'Αλωση
 Ηχητικά αποσπάσματα (με ήχους ηλεκτρονικού υπολογιστή, midi) από το συμφωνικό έργο του Γιώργου Κατραλή Η Άλωση [Μουσική αναπαράσταση της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς], καθώς και videos μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα του Αττικού Ωδείου Τρίπολης. Ειδικότερα: Ηχητικά αποσπάσματα στη διεύθυνση
http://www.attikoodeiotripolis.gr/gkatralis/audio.html

videos στη διεύθυνση
 http://www.attikoodeiotripolis.gr/gkatralis/videos.html

Εναλλακτική διεύθυνση για videos
http://www.youtube.com/watch?v=aS-8wtECwIw
http://www.youtube.com/watch?v=lkqkHyblnDQ

Με την ευκαιρία της επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς το Ωδεείο δημοσιεύει το πλάνο και την πλοκή του έργου στην ιστοσελίδα του Ωδείου http://www.attikoodeiotripolis.gr/anouncements/010.pdf
Επίσης μπορείτε να δείτε την παρτιτούρα του έργου (την πρώτη σελίδα του κάθε μέρους) στη διεύθυνση
http://www.attikoodeiotripolis.gr/gkatralis/partitures/partitures.pdf

 

 

 
Φορτούνης και Ντεγκρά για τον αγώνα με την ΑΕΚ
Φορτούνης: «Τρελάθηκα στο γκολ»

Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής του Αστέρα Κώστας Φορτούνης σημείωσε το πρώτο του τέρμα στη Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο την ΑΕΚ και σίγουρα αυτό το στοιχείο από μόνο του τον αναδεικνύει ως ένα από τα πρόσωπα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Ο ίδιος πάντως σκέφτεται σοβαρά, βάζει κάτω το κεφάλι και δουλεύει σκληρά καθημερινά στο γήπεδο, συνδυάζοντας στη φετινή αγωνιστική περίοδο τις υποχρεώσεις του με τον Αστέρα και την πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ με τις υποχρεώσεις του στις εθνικές ομάδες ελπίδων και νέων.

ΕΡ- Πρώτο σου τέρμα στη Σούπερ Λιγκ και μάλιστα εναντίον της ΑΕΚ. Τι σκέφτηκες εκείνη τη στιγμή;

- Σίγουρα νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που πέτυχα γκολ. Είδα χώρο μπροστά μου, σκέφτηκα να σουτάρω και μόλις είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα πραγματικά «τρελάθηκα». Όλοι οι συμπαίκτες μου με παρότρυναν και με παροτρύνουν να συνεχίσω έτσι και να δουλεύω σκληρά

ΕΡ- Πώς ζεις αυτή την περιπέτεια, την πρώτη σου συμμετοχή στην κορυφαία εθνική κατηγορία;
- Είναι σίγουρα μεγάλη εμπειρία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που με πιστεύουν και θέλω να τους ανταποδώσω δικαιώνοντάς τους στις ευκαιρίες που μου δίνουν.

ΕΡ- Ταυτόχρονα είσαι και μέλος των εθνικών ομάδων ελπίδων και νέων. Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις τις υποχρεώσεις σου με τον Αστέρα;
- Όταν παίζεις κάποιος ποδοσφαιριστής στην εθνική ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό. Δίνεις τα πάντα για την εθνική ομάδα. Πιστεύω πώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν σε αυτήν.

ΕΡ- Που μπορεί να φτάσει ο Αστέρας φέτος;
- Έχουμε δείξει πώς έχουμε καλή ομάδα. Πιστεύω πώς ο Αστέρας μπορεί να είναι στην πρώτη οκτάδα. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα και το έχουμε δείξει μέχρι σήμερα.

ΕΡ- Αν ήξερες ότι η ευχή που θα έκανες θα γινόταν πραγματικότητα, τι ευχή θα έκανες;
- Να βάλω και άλλα γκολ για το καλύτερο της ομάδας.

Ματίας Ντεγκρά: «Πάνω από όλα η ομάδα»

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα Ματίας Ντεγκρά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ στη σχετική ψηφοφορία που έγινε από τους εκπροσώπους του Τύπου, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας.

Ο ίδιος έμεινε σίγουρα ικανοποιημένος από τη χθεσινή του εμφάνιση, αλλά περνάει ένα εξαιρετικό μήνυμα σε όλους δηλώνοντας πώς «πάνω από όλους είναι η ομάδα» και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προσπάθεια που κάνει ο Αστέρας στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

ΕΡ- Πώς έζησες το χθεσινό παιχνίδι:
- Κρατούσαμε τη νίκη στα χέρια μας και αυτή μας ξέφυγε στα τελευταία λεπτά, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε αήττητοι παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας. Τώρα πρέπει να βλέπουμε μπροστά.

ΕΡ- Πώς κρίνεις την προσωπική σου εμφάνιση. Αναδείχθηκες πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα…
- Είμαι χαρούμενος βέβαια για αυτό, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πρέπει να δουλεύω περισσότερο, γιατί αυτό το παιχνίδι έφυγε και έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΕΡ- Πιστεύεις πώς είναι η καλύτερη σου εμφάνιση με τον Αστέρα;
- Μία από τις καλύτερες σίγουρα. Πέρσι με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είχα κάνει επίσης πολύ καλό παιχνίδι, αλλά εγώ βλέπω το ποδόσφαιρο λίγο διαφορετικά. Δεν είναι μόνο οι αποκρούσεις που κάνουμε. Εγώ βλέπω όλα τα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τον τερματοφύλακα, όπως για παράδειγμα οι σέντρες. Μπορεί να φαίνονται εύκολα από έξω για τον τερματοφύλακα, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

ΕΡ- Ποια επέμβαση πιστεύεις πώς ήταν η καλύτερη ή δυσκολότερη από το χθεσινό παιχνίδι;
- Ένα τετ α τετ με τον Μπλάνκο. Είχα προβλέψει τη φάση και βγήκα γρήγορα.

ΕΡ- Μετά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής είσαι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες επεμβάσεις (20) στο πρωτάθλημα έναντι 16 του Νικοπολίδη και του Ελευθερόπουλου. Σημαίνει κάτι για σένα;
- Όταν ακούς ότι είσαι μπροστά από έναν τερματοφύλακα όπως είναι ο Νικοπολίδης, που έχει μία μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο είναι καλό για τη ψυχολογία σου. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Αν πάει καλά η ομάδα, τότε όλοι πάμε καλά.

ΕΡ- Τι στόχους βάζετε για τη συνέχεια;
- Έχουμε κάνει πολύ δουλειά από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στο γήπεδο.

Χαλάρωμα στο γήπεδο

Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο με την ΑΕΚ, ενώ κανονικά ακολούθησαν το ρυθμό της προπόνησης όσοι δεν έπαιξαν χθες.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία παικτών του Αστέρα θα μεταβεί στην Καλαμάτα όπου θα αγωνιστούν στο παιχνίδι που γίνεται στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη.

 

 

 
Νέα Αρκαδικού
Σμυρνιώτης: «Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι»

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών και την εμφάνιση των παικτών του, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: «Σίγουρα θα μπορούμε να κρατήσουμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και το λέω αυτό γιατί η ομάδα είναι καινούργια, φτιάχτηκε. Αυτό που με χαροποιεί στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα είναι ότι από ημίχρονο σε ημίχρονο παρουσιάσαμε τρομερή βελτίωση ή αν προτιμάτε από παιχνίδι σε παιχνίδι, γιατί η απόδοση μας σε αυτό το παιχνίδι με τα φιλικά στην Αθήνα δεν είχε καμία σχέση. Σίγουρα παίξαμε πολύ καλύτερα.

Από κει και πέρα όμως χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, πρέπει τα παιδιά να βρουν τους ρόλους τους και τις φάσεις μέσα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο σε μία ομάδα να μην έχει ομοιογένεια, αλλά κρατώντας μερικά πράγματα από το παιχνίδι, δείξαμε κάτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε κάποια πράγματα, πρέπει να τα κρατήσουμε, να τα κάνουμε δικά μας και διορθώνοντας μερικά ακόμα να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Τα παιδιά είχαν άγχος στην αρχή του παιχνιδιού, ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι στην έδρα μας, επηρεάστηκαν από τον κόσμο κάποια στιγμή, αλλά αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω πώς η νίκη ήρθε εύκολα και δίκαια».

Η συνέχεια του Κυπέλλου φέρνει στην Τρίπολη ομάδα της Α1 κατηγορίας και μετά από είκοσι πέντε χρόνια, ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει σε αυτόν τον θεσμό ομάδα της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας. Το 1985 ήταν ο Πανιώνιος, το 2010 θα είναι ο Ηλυσιακός.

Μιλώντας για αυτό το παιχνίδι ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: «Εκείνο που βάζω στόχο κάθε φορά είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό θέλω, πιστεύω και απαιτώ από την ομάδα να κάνει. Θέλω να γινόμαστε καλύτεροι, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 16 Οκτωβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα όμως, παίζοντας με μία τέτοια ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός, που διαθέτει ξένους παίκτες, παίκτες κλάσης. Σίγουρα ο Ηλυσιακός είναι πιο μπασκετική ομάδα.

Μόνο εμπειρίες μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να το παλέψουμε. Ο δικός μου στόχος είναι αυτός που είπα, να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι.

Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε παιχνίδια. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό με τον Ηλυσιακό. Πέρα από την προσπάθεια μας και τα μπασκετικά στοιχεία του παιχνιδιού, περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να το χαρούμε όλοι. Είναι κάτι μεγάλο στην ιστορία του συλλόγου και πρέπει να το δούμε σαν μία γιορτή».

Τέλος, μιλώντας και για την αντικατάσταση του Ιβάν Μίσκοβιτς ο προπονητής του Αρκαδικού τόνισε: «Είμαστε στη διερεύνηση κάποιων παικτών, οι οποίοι μας ενδιαφέρουν μετά την αποχώρηση του Μίσκοβιτς. Είναι ένας καλός παίκτης, όμως αυτή τη στιγμή δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Σύμφωνα με όσα είδα στη διάρκεια της προετοιμασίας και σε μία νέα ομάδα που δημιουργούμε φέτος, θεώρησα πώς έπρεπε να βάλω την ομάδα σε μία τέτοια κατάσταση και να πάρουμε ένα διαφορετικού τύπου παίκτη για την ομάδα.

Πιστεύω ότι η κίνηση μας θα είναι για καλό και νομίζω πώς θα πάνε όλα καλά στην πορεία. Δε θα πω αλλά στοιχεία τώρα, αλλά θα πρέπει να σκεφτώ καλά τι ακριβώς παίκτη χρειαζόμαστε εκτιμώντας τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Με τη συμβολή της διοίκησης στο θέμα αυτό, θα κάνουμε τις κινήσεις εκείνες για να προλάβουμε το χρόνο και να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για πρώτη φορά με Α1

Ο Αρκαδικός μετά από είκοσι πέντε χρόνια (το 1985 είχε φτάσει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος παίζοντας με τον Πανιώνιο) θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του ομάδα της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας (για πρώτη φορά ομάδα της Α1) σε επίσημο αγώνα, τον Ηλυσιακό.

Όλοι οι παράγοντες του Αρκαδικού περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, το επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και την ακριβή ώρα και ημερομηνία της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό.

Έσπασε την κακοδαιμονία…
Αρκαδικός-Ολυμπιάδα Πατρών 85-63


Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρκαδικός κέρδισε την Ολυμπιάδα Πατρών για πρώτη φορά στα μεταξύ τους παιχνίδια με 85-63 σπάζοντας την… κακοδαιμονία των προηγούμενων μεταξύ τους αγώνων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν με ένα σερί 21-2 (!) του Αρκαδικού, το εις βάρος του 35-41 έγινε υπέρ του 56-43, με τους παίκτες του Γιάννη Σμυρνιώτη να είναι απόλυτοι κυρίαρχοι σε άμυνα και επίθεση.

Στη συνέχεια του αγώνα, οι παίκτες του Αρκαδικού παρέμειναν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο «εκτοξεύοντας» τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους, για να φτάσουν τελικά στη νίκη-πρόκριση με το επιβλητικό 85-63.

Εκτός της πολύ καλής εμφάνισης στην άμυνα, ο Αρκαδικός βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο κατακόρυφα στο περιφερειακό σουτ, ευστοχώντας σε οκτώ τρίποντα, ενώ την ίδια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο είχε ευστοχήσει σε μόλις δύο. Σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα, τα δέκα κλεψίματα και τον αλτρουισμό των παικτών που μαρτυράνε οι 17 ασίστς (7 Μόρφης και 5 Παπαδάκης), ο Αρκαδικός έφτασε στη νίκη με εντυπωσιακό τρόπο.

Διαιτητές: Τζιμογιάννης, Μπορμπαντωνάκης
Δεκάλεπτα: 16-15, 32-33, 61-45, 85-63
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας, Λέβεν 14 (2), Παπαδάκης 6, Αντωνιάδης 6, Κόκκαλης 14 (2), Προδρόμου 8 (2), Νεοφυτίδης 3, Μπρόζος 18 (4), Μόρφης, Γιαννουλάκος 12, Κατιάκος 4, Πετσούνι.
Ολυμπιάδα (Καλαντζής): Ακτύπης-Γουνές 2, Λάππας 14 (2), Μακρής, Τσενεμπής, Κουτρούλιας 18 (2), Μανδαλάκης 9 (1), Σημαιόπουλος 8, Δημάκος, Βεσκούκης 12 (1).

Ανθοδέσμη στον Σημαιόπουλο

Πριν τον αγώνα η διοίκηση του Αρκαδικού έδωσε μία ανθοδέσμη στον πρώην παίκτη του Αρκαδικού Παναγιώτη Σημαιόπουλο, που επέστρεψε στην Τρίπολη ως αντίπαλος με την Πατρινή ομάδα.

Ο νυν παίκτης της Ολυμπιάδας έφυγε ηττημένος από τον γνώριμο αγωνιστικό χώρο, αλλά πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σημειώνοντας οκτώ πόντους δείχνοντας παράλληλα πώς θα βοηθήσει την ομάδα του Τάκη Καλαντζή στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Λύθηκε η συνεργασία με Μίσκοβιτς

Λύθηκε κοινή συνεναινέσει η συνεργασία του Αρκαδικού με τον Ιβάν Μίσκοβιτς και ο παίκτης αναχώρησε χθες για το Βελιγράδι. Η διοίκηση του Αρκαδικού, του παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα και οι δρόμοι τους χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή τη στιγμή, ο Αρκαδικός κινείται για την απόκτηση νέου ξένου παίκτη και μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Την Πέμπτη στις 6 μ.μ. παίζει ο Αρκαδικός

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, όπου ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου έχει ως εξής:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
Υμηττού (16:00) Αμύντας-ΕΚ Καβάλας
Δ. Κραχτίδη (17:00) ΚΑΟ Δράμας-Πανιώνιος
Ιβανώφειο (17:00) ΓΣ Ηρακλής-ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας
Περάματος (18:00) Ερμής Περάματος-ΑΕ Ν. Κηφισιάς
ΔΑΚ Σερρών (19:00) Ίκαροι Σερρών- Άρης
Ελληνικού (19:00) ΑΕΚ-ΓΣ Περιστερίου

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
Λαγκαδά (17:00) Ερμής Λαγκαδά-ΑΟ Παγκρατίου
Τρίπολης (18:00) Αρκαδικός-Ηλυσιακός


 

 

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ με αφορμή τα εγκαίνια του ΠαΠελ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του καινούργιου κτιρίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, δήλωσε:

Θέλουμε να ευχηθούμε στους φοιτητές καλές σπουδές και στους καθηγητές και τους εργαζομένους καλή εργασία στις καινούργιες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι επιτέλους ολοκληρώθηκε το καινούργιο κτίριο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό.

Βέβαια υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε καθηγητές και σε διοικητικό προσωπικό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία του Πανεπιστημίου.

Είναι υποχρέωση και ευθύνη της κυβέρνησης να επιλυθούν άμεσα αυτά τα προβλήματα. Επιπλέον πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σίτισης, στέγασης και μεταφοράς ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία για την συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών. Η παράταξη μας θα είναι ενεργός συμπαραστάτης των καθηγητών, των φοιτητών και του διοικητικού προσωπικού για να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα