Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 15-09-2010

 

 

 

 
Επιχορήγηση Νοσοκομείου για το Μαγνητικό Τομογράφο
Με το υπ’ αριθμ. Υ4β/Γ.Π. 98474/Φ8Γ2-5/6-9-2010 έγγραφο της Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληληεγγύης, κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, εγκρίθηκε για το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», επιχορήγηση ποσού πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000,00 €) για την πληρωμή μέρους της ανεξόφλητης οφειλής στην εκμισθώτρια Eταιρεία του Συγκροτήματος Μαγνητικού Τομογράφου GE Healthcare. Η επιχορήγηση θα πραγματοποιηθεί από τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Μετά την σχετική έγκριση ο Διοικητής του Γ.Π.Ν. Τρίπολης, κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, δήλωσε: Περισσότερα...

 

 

 
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πετράκος
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος θα επισκεφθεί Πέμπτη 16/9/2010 και Παρασκευή 17/9/2010 την Κόρινθο, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς και πολίτες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη Θανάση Πετράκου περιλαμβάνει τα εξής:

Την Πέμπτη θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Το βράδυ της Πέμπτης θα μιλήσει σε σύσκεψη φίλων της παράταξης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κορίνθου και την Παρασκευή το πρωί θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
 

 

 

 
Ανακοίνωση ΕΛΜΕ γαι εκλογές
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στην τακτική συνεδρίαση του αποφάσισε ότι η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Δ.Σ. θα διεξαχθούν την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 σε χώρο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Επίσης, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. Φ.350/65/110276/Δ1/8-9-2010 έγγραφο της Δ/νσης Προσωπικού Α/βαθμιας και Β/ βάθμιας Εκπαίδευσης, οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010.

Το. Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας , σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, άρθρο 21, θα δέχεται υποψηφιότητες συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκλογή μέχρι τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.30
προκειμένου να τις υποβάλει στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας ή Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ή στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά περίπτωση.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

 

 

 
Εισιτήρια για τον αγώνα με ΑΕΚ
Εισιτήρια για τον αγώνα του Αστέρα στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010, θα διατίθενται από την Μπουτίκ της ΠΑΕ από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες από 10.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Πλατείας Πετρινού από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.
Όσα εισιτήρια δεν διατεθούν κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ στη Θύρα 20, 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τιμή εισιτηρίου: 20€

Δύο προπονήσεις σήμερα

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Αστέρα, θυμίζοντας μέρες προετοιμασίας καθώς στην πρωινή είχε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πολύ τρέξιμο με ταχύτητες, έλκηθρα, ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η απογευματινή περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και τακτικής στο γήπεδο εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, για το οποίο δεν υπολογίζεται ο Τσικόντζι Ουντότζι που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Αράς, Ορόθκο, αλλά και ο Καρέρα που θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.


 

 

Πρόκριση για τον Παναρκαδικό
Παναρκαδικός-Μαντινειακός 3-0
Λεζάντα: Ο Κουλόπουλος πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Βαγγέλη Κουλόπουλο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ο Παναρκαδικός κέρδισε το Μαντινειακό με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναρκαδικός, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, προηγήθηκε στο 27’ όταν μετά από ψαλίδι του Δούρου, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και ο Κουλόπουλος έκανε με πλασέ το 1-0. Ο Μαντινειακός είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία στο 18’ όταν ο Παπαϊωάννου βγήκε τετ-α-τετ με το Γεωργακόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός βελτιώθηκε αισθητά και στο 60, ο Κουλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίχτης τρι[πλασίασε τα προσωπικά, αλλά και τα τέρματα της ομάδας του ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Παναρκαδικός έχασε κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ του Πετρόπουλου στο 80’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννόπουλος

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46’ Ιωάννου), Ντόκος, Λάγκας (46’ Αποστολόπουλος), Μπεντεβής, Πετρόπουλος, Σ. Λαγός, Κοσκολός, Κουλόπουλος, Δούρος (61’ Τζιανής), Μέλλος

Μαντινειακός: Μπιστόλας, Παπαδάτος Ι. (73’ Κούλης), Καστανός (83’ Καρλής), Τσιώσης, Κούσουλας, Αποστολόπουλος, Σταυρόπουλος, Παπαϊωάννου, Τζαβαλάς (44’ Γαλάνης), Ζέρβας, Παπαδάτος Δ.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα