Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 20-08-2010

 

 

 

 
Συναντήσεις Διοικητή Νοσοκομείου με Ρέππα και Καπελώνη
Τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δημήτριο Ρέππα, επισκέφθηκε την Πέμπτη 19.08.2010, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Κατά την συνάντηση ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Νοσοκομείου, την δημιουργία ενός νέου Υγειονομικού Χάρτη, τη νέα θέση του Ψυχιατρικού Τμήματος, την προσθήκη καθ’ ύψος επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), καθώς και την πορεία των έργων βελτίωσης του κτιριολογικού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Ο Αρκάδας Υπουργός, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του, στις προσπάθειες που καταβάλλει για την βελτίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου, η νέα διοίκηση. Περισσότερα...

----------------------------------------------------------------

Τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Κωνσταντίνο Καπελώνη, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Φωτάκη, επισκέφθηκε την Πέμπτη 19.08.2010, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
Κατά την δίωρη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα το Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα οριστικοποιήθηκε η νέα θέση του Ψυχιατρικού Τμήματος μετά την σχετική ομοφωνία Παναρκαδικού Νοσοκομείου και 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Σημειώνουμε ότι η νέα θέση πλησίον του Τ.Ε.Π. αποτελεί αίτημα όλων των φορέων της Αρκαδίας και συνολικά της κοινωνίας.

Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη θέση έχει εκπονηθεί γεωτεχνική έρευνα και μελέτη.

Στις προσεχείς ημέρες θα σταλεί αίτημα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου προς την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής για την σχετική έγκριση του έργου, σύμφωνα με το Μισθωτήριο Συμβόλαιο που έχει υπογραφεί όρος 7. ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ, (7.1).

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, δήλωσε μετά την συνάντηση:

«Η διοίκηση του Νοσοκομείου συνεργάζεται στενά και άριστα με την ΔΕΠΑΝΟΜ και την 6η Υ.ΠΕ. για να προχωρήσουν τα έργα που επιθυμούν οι πολίτες και να δημιουργηθεί το Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου που θα καλύψει ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Προχωράμε δυναμικά, με σχεδιασμό και μετρήσιμους στόχους.»

Στη συνάντηση συζητήθηκαν απόψεις και οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μελέτης της καθ’ ύψος επέκτασης του Τραυματιολογικού (Μ.Ε.Θ., Αιμοδοσία, Μικροβιολογικό, Χειρουργεία) και της ένταξης τους στο ΕΣΠΑ.

 

 

 
Επίσκεψη Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην έκθεση Τεγέας
Την 40η Παμπελοποννησιακή Έκθεση και Γιορτή Μήλου delicious «Πιλαφά» στην Τεγέα Αρκαδίας επισκέφθηκε την Τρίτη 17/08/2010 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης από τον Πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου κ. Βασίλη Ψυχογιό και από τον Δήμαρχο Τεγέας κ. Δημήτρη Βόσνο ενώ απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Ελληνικής Γης» που προωθεί το Υπουργείο προβάλλονται ποιοτικά προϊόντα διατροφής από υπεύθυνους παραγωγούς για απαιτητικούς καταναλωτές στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Για την περιοχή της Τεγέας επιλέχθηκε να προβληθεί το Μήλο delicious «Πιλαφά» ως τοπικό προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και οι Αναπτυξιακές Εταιρίες Πελοπόννησος Α.Ε. και Πάρνωνας Α.Ε. μέσω του περιπτέρου τους στην Έκθεση παρουσίασαν τα προγράμματα του Υπουργείου σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Όπως είναι γνωστό η περιοχή της Τεγέας αποτελεί περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος Leader της Ανατολικής Πελοποννήσου που διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Εταιρία Πάρνωνα Α.Ε.

 

 

 
Την Κυριακή η πρώτη συνάντηση του Αρκαδικού
Την Κυριακή 22 Αυγούστου (8 μ.μ.) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Αρκαδικού εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

Στην πρώτη συγκέντρωση η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Αρκαδικού θα καλωσορίσουν τους παίκτες της ομάδας και στην καθιερωμένη ομιλία τους, θα οριοθετήσουν τους στόχους της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

Την ίδια ημέρα, οι παίκτες του Αρκαδικού θα περάσουν από τα ιατρικά τεστ, ενώ το βράδυ της Κυριακής η διοίκηση της ομάδας θα παραθέσει γεύμα στους παίκτες.

Την Δευτέρα το πρωί, οι παίκτες του Αρκαδικού θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα (7 μ.μ.) της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Μίσκοβιτς: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Ο Ιβαν «ο τρομερός»Λέβεν-Σμυρνιώτης-Μίσκοβιτς Μίσκοβιτς έφτασε χθες το απόγευμα στην Τρίπολη και πλέον το δίδυμο ξένων παικτών του Αρκαδικού βρίσκεται ήδη στη διάθεση του προπονητικού τιμ εν όψει της προετοιμασίας που ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα.

Ο Μίσκοβιτς έκανε ήδη τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Αρκαδικού στην αθλητική ιστοσελίδα «arcadiasports.gr» οι οποίες παρουσιάζουν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο 26χρονος Σέρβος μιλάει για τη νέα του ομάδα, για τους στόχους του Αρκαδικού και την προσπάθεια που θα καταβάλει ο ίδιος για να πάει όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ δεν παραλείπει να καλέσει τους φίλους της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

ΕΡ- Τι ξέρεις για τη νέα σου ομάδα;
- Δεν ξέρω πολλά για την ομάδα. Ο μάνατζερ μου είπε για την πόλη, ενώ και ο Τόσιτς μου είπε ότι τον σέβονταν όλοι στην Τρίπολη και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρκαδικό. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίξω καλό μπάσκετ. Η Τρίπολη είναι ένα καλό μέρος, έμαθα πώς έρχεται πολύς κόσμος στο γήπεδο και δεν σας κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένος.

ΕΡ- Τι ήταν αυτό που σε έφερε στην Τρίπολη…
- Μίλησα με τον μάνατζερ μου και τον GM Δημήτρη και ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Ήθελα να φύγω από την Ρουμανία και μόλις δέχτηκα την πρόταση του Αρκαδικού δεν μου πήρε πολύ για να αποφασίσω.

ΕΡ- Οι στόχοι σου ερχόμενος στην Τρίπολη για τον Αρκαδικό…
- Ξέρω πώς πέρσι ο Αρκαδικός τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας στο περσινό πρωτάθλημα και θέλω να πάμε καλύτερα φέτος. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι η άνοδος στην Α1, αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνει αυτό.

ΕΡ- Η Τρίπολη δεν είναι μεγάλη πόλη. Θα έχεις πρόβλημα με αυτό;
- Παλιότερα έπαιζα στο πανεπιστήμιο της Αλάσκα. Στην πόλη που έμενα έχει το ίδιο μέγεθος με την Τρίπολη, οπότε αφού έζησα καλά εκεί δε θα έχω πρόβλημα εδώ. Πριν τέσσερις μέρες παντρεύτηκα και η γυναίκα μου θα είναι μαζί μου σε λίγο καιρό, οπότε θα είναι όλα εντάξει και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

ΕΡ- Τι θα ήθελες να πεις στους φίλους της ομάδας;
- Είναι καλό να είναι γεμάτο το γήπεδο και να σε υποστηρίζουν οι φίλοι της ομάδας. Παίζω καλύτερα όταν είναι γεμάτο το γήπεδο. Τους ζητάω να έρχονται στο γήπεδο και να μας υποστηρίζουν, για να τους ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας με το μπάσκετ που θα παίξουμε.

ΕΡ- Πώς περνάς στον ελεύθερο χρόνο σου;
- Μου αρέσει να πηγαίνω σε εστιατόρια, αφιερώνω χρόνο στη γυναίκα μου, μου αρέσει να κολυμπάω, αλλά και να χαλαρώνω. Αν υπάρχουν πάντως καλές προτάσεις θα τις ακολουθήσω.

ΕΡ- Αγαπημένος σου αριθμός;
- Το Νο13, γιατί όταν άφησα το κολέγιο και πήγα στη Δανία ήταν στη μέση της χρονιάς. Το Νο13 περίσσευε και με αυτό πήγα πραγματικά καλά. Από τότε και σε όποια ομάδα πηγαίνω ζητάω αυτόν τον αριθμό.

ΕΡ- Τι σημαίνει μπάσκετ για σένα;
- Παίζω μπάσκετ σε όλη μου τη ζωή. Το θεωρώ κάτι φυσικό, αφού πλέον αποτελεί καθημερινή ρουτίνα της ζωής μου. Μου αρέσουν όλα τα σπορ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξυπνήσω μία μέρα και δεν θα παίξω μπάσκετ. Είμαι τρελαμένος με το μπάσκετ.


 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα