Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 18-08-2010

 

 

 

 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ
Σε σειρά παρεμβάσεων προέβη το Επιμελητήριο Αρκαδίας ώστε να αλλάξει ο τρόπος χορήγησης βεβαιώσεων οφειλής από το ΙΚΑ για συμμετοχή των επιχειρήσεων στα προγράμματα ΤΕΜΠΜΕ, καθώς και για να αποφευχθεί η επικείμενη αύξηση στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και Κορίνθου – Τρίπολης.
Περισσότερα...

 

 

 
Ο Γιαννακούρας Βαγγέλης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές
Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε ενοποιημένους δήμους με εκλογικό σώμα που έχει απαιτήσεις για την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής του, της πόλης του, του δήμου εν γένει.

Η πορεία και η εξέλιξη του «Καλλικράτη» θα κριθεί σε βάθος χρόνου με κριτήριο την αποτελεσματικότητα απέναντι στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις των πολιτών, δεδομένων και των αυξημένων αρμοδιοτήτων των δήμων και κυρίως όμως του πάγιου αιτήματος των πολιτών, πιο έντονο και πιο ορμητικό τη στιγμή αυτή από ποτέ άλλοτε, για διαφάνεια, αξιοκρατία, αποτελεσματικότητα, για σεβασμό στους δημότες και βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Παρά την αποδοχή από αρκετούς ότι οι δημοτικές εκλογές είναι κυρίως προσωπικές εκλογές, αφού οι δημότες θεωρείται ότι ψηφίζουν με κριτήριο τους επικεφαλείς των συνδυασμών, δεν πρέπει να παραμερίζεται ο πολιτικός χαρακτήρας των εκλογών και ο ρόλος των πολιτικών κομμάτων σε αυτές.

Οι εκλογές χρειάζονται υποψηφίους με προγραμματικό λόγο και ανοιχτό πνεύμα γιατί οι δήμοι έχουν ανάγκη από αξιόπιστα και ακέραια πρόσωπα με όραμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχω και εγώ στη διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου του δήμου Τρίπολης στις επερχόμενες εκλογές όπως πάντα με σεβασμό στις συλλογικές διαδικασίες και αγάπη για τον τόπο μου.

Γιαννακούρας Βαγγέλης
Ιατρός χειρουργός
Διδάκτωρ πανεπιστημίου Αθηνών

 

 

 

Παναρκαδικός-ΑΕΚ Άργους 2-1
Στον τέταρτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του, ο Παναρκαδικός κέρδισε την ΑΕΚ Άργους με 2-1, ενώ πριν το παιχνίδι, πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία του πρόεδρου της ομάδας Γιώργου Παπαηλίου. Τα γκολ για τον Παναρκαδικό πέτυχαν οι Σελλής στο 14’ με κοντινή προβολή και Κουλόπουλος στο 17’ με πλάσε μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 46’ με μακρινό σουτ του Κωστόπουλου. Με τον Παναρκαδικό αγωνίστηκαν και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Βασίλης Μπεντεβής και ο Σπύρος Αποστολόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζήσης.

Παναρκαδικός: Ζαντιώτης, Λαγός Γ., Τσόγκας, Σελλής, Ντόκος, Λαγός Σπ., Δήμος, Μπακογιαννάκης, Μέλλος, Κουρόγιωργας, Κουλόπουλος (Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γεωργακόπουλος, Λάγκας, Τσακάνι, Αναγνωστόπουλος, Μπεντεβής, Δημητρέλης, Κοσκολός, Σουρλίγκας, Αποστολόπουλος, Τζιανής, Δούρος)

ΑΕΚ Άργους:
Κοζιώτης, Χανιάς, Ταραντίλης Αντ., Μπρης, Ψύχος, Παπαγεωργίου, Νικολίτσας, Τρίκας, Σούρσος, Ταραντίλης Η., Μαμωνάς( Αγωνίστηκαν και οι Μαρούδης Γ., Λουκάς, Μπούρης, Καρούτης, Μαλλιαρός, Βόγκλης, Ρηγόπουλος, Λάπατας Χ., Μποζιονέλος, Λάπατας Α., Κορωνίδης, Μαρούδης, Κωστόπουλος, Αντωνόπουλος)

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα