Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 12-08-2010

 

 

 

 
Ο Δρυμωνάκος τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης και …. τα καλύτερα έρχονται…..

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο αθλητής του συλλόγου μας Γιάννης Δρυμωνάκος κατακτώντας την τρίτη θέση στα 200 μέτρα πεταλούδα με χρόνο 1.57.10, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Η πρώτη αυτή συμμετοχή του Γιάννη Δρυμωνάκου σε διεθνείς αγώνες δείχνει την καλή φυσική κατάσταση που βρίσκεται ο αθλητή μας και σίγουρα το μετάλλιο αυτό είναι προάγγελος μεταλλίων όχι μόνο σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, αθλητής του Κ.Ο.Α.Τ, είναι ο πρώτος Έλληνας Αθλητής που ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης και είμαστε όλοι μας εξαιρετικά υπερήφανοι και βαθιά συγκινημένοι για την επιτυχία του αθλητή μας.

Είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται ……..
Συγχαρητήρια Γιάννη

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 
Συνάντηση για τις Περιφερειακές εκλογές
Την Τρίτη 10/8/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Τρίπολη, των Γραμματειών της «Οικολογικής Συμπολιτείας του Μωριά» και της «Αγωνιστικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πελοποννήσου».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων για συμπόρευση στις Περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Αποφασίστηκε να υπάρξει νέα συνάντηση στο τέλος του Αυγούστου.

Καλαμάτα 11/8/2010
Η προσωρινή Γραμματεία της
«Αγωνιστικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πελοποννήσου».

 

 

 
Εκδηλώσεις εορτασμού εξόδου Μοναχού Παπαφλέσσα
Οι εκδηλώσεις του εορτασμού της εξόδου του Μοναχού Παπαφλέσσα από την Ιστορική Μονή Ρεκίτσης του Τοπικού Διαμερίσματος Δυρραχίου του Δήμου Φαλαισίας θα γίνουν στις 16 Αυγούστου 2010 στο Τοπικό Διαμέρισμα Δυρραχίου σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010
Γενικός Σημαιοστολισμός στο Τοπικό Διαμέρισμα Δυρραχίου του Δήμου Φαλαισίας από της ανατολής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 16ης Αυγούστου 2010.

10.30 π.μ.:
Τέλεση επίσημης δοξολογίας στην Ιστορική Μονή Ρεκίτσης του Τοπικού Διαμερίσματος Δυρραχίου του Δήμου Φαλαισίας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΑ.

10.45 π.μ.:
Συγκέντρωση των Επισήμων μπροστά στην προτομή του τιμώμενου Μοναχού, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες αρχές, οργανώσεις κ.λπ. με εκφώνηση της σειράς κατάθεσης από την τελετάρχη. Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού και θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ.Σχίζα Ηλία, Εκπαιδευτικό.

Απονομή επάθλων στους αθλητές της διαδρομής Δυρράχι - Ρεκίτσα, Εθνικός Ύμνος.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Δήμος Φαλαισίας θα παραθέσει μπουφέ για όλους τους παρευρισκομένους.

 

 

 
Ανακοίνωση Διεύθυνσης Γεωργίας για καλλιέργειες τομάτας
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Ανακοίνωση

Μετά την διενέργεια μακροσκοπικών ελέγχων και την τοποθέτηση κατάλληλων παγίδων από την υπηρεσία μας σε καλλιέργειες τομάτας, διαπιστώθηκε η παρουσία του επιβλαβούς οργανισμού καραντίνας Tuta absoluta.

Τα μέτρα για την εξάλειψη και την παρεμπόδιση εξάπλωσής του, σε υπαίθριες και σε υπό κάλυψη καλλιέργειες είναι:

α) επεμβάσεις με εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα:
1) AFFIRM
2) ALTACOR 35 WG
3) BACTOSPEINE WG
4) VOLIAM TARGO 063 SC και
5) ALVERDE 24 SC μόνο για την καλλιέργεια της τομάτας υπαίθρου

β) απομάκρυνση και καταστροφή προσβεβλημένων καρπών, φύλλων με ασφαλή φυτοϋγειονομική μέθοδο,

γ) καταστροφή των αυτοφυών ξενιστών, στον περιβάλλοντα χώρο, με ασφαλή φυτοϋγειονομική μέθοδο,

δ) χρήση κατάλληλων εγκεκριμένων παγίδων για την ακριβή εκτίμηση των επιπέδων του πληθυσμού.

ε) κλείσιμο των ανοιγμάτων με ειδικό εντομοστεγές δίκτυ (τύπος 16x10) και εγκατάσταση προθαλάμου με διπλές πόρτες στα θερμοκήπια στις υπό κάλυψη καλλιέργειες.

Σε χώρους συσκευασίας και επανασυσκευασίας:

α) απομάκρυνση και καταστροφή προσβεβλημένων καρπών, φύλλων και βλαστών, όπως και συσκευασιών μιας χρήσης με ασφαλή φυτοϋγειονομική μέθοδο
και

β) καθαρισμός των συσκευασιών. Όπου απαιτείται μπορεί να διενεργείται απεντόμωση των επαναχρησιμοποιούμενων μέσων συσκευασίας και των χώρων
συσκευασίας, διακίνησης και αποθήκευσης.

Ε.Ν.
Ο προϊστάμενος της Δ/νσης κ.α.α.
Π. Φίλη

 

 

 
Οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης
Ολοκληρώθηκε η νέα διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου 3848/2010.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι νέοι Διευθυντές είναι:

Β/θμια Εκπ/ση

ΓΑΛΗΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΚΩΜΑΪΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Α/θμια Εκπ/ση

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΚΛΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

 
Νέα Αστέρα
Μία προπόνηση σήμερα, αύριο φιλικό

Μόνο πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας, με τον Βαγγέλη Βλάχο και τους συνεργάτες του να ξεκινάνε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και να συνεχίζουν με ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα στο γήπεδο.

Δεν ακολούθησαν το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα οι Ριμκεβίτσιους, Στεφανάκος, Κρις, Αράς που είναι τραυματίες, ενώ αντίθετα ο Ρομπέρτο που τραυματίστηκε ελαφρά στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης.

Αύριο το πρωί εξ άλλου θα γίνει πάλι προπόνηση, ενώ το απόγευμα (18.30) της Παρασκευής ο Αστέρας θα υποδεχθεί στην Τρίπολη τον Εθνικό Πειραιώς σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Αυτός θα είναι ο ένατος φιλικός αγώνας προετοιμασίας και ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, αλλά και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του και την προετοιμασία του Αστέρα τόνισε χαρακτηριστικά «Όπως έχω ξαναπεί στα φιλικά παιχνίδια δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και κοιτάμε τα θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Είμαστε κουρασμένοι και φορτωμένοι από την προπόνηση που έχουμε κάνει και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει το φρεσκάρισμα της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος.»

Για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί μόνο πρωινή προπόνηση, την Κυριακή θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ενώ για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί το φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Πόρου (18.30).

Η Διάθεση Εισιτηρίων με Εθνικό Πειραιώς

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα του Αστέρα με τον Εθνικό Πειραιώς:

- Εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010, θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1 από τις 5.00μμ έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Γενική είσοδος 10€.

* Για το συγκεκριμένο αγώνα, η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνεται από τις πύλες της Θύρας 2.
* Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη προμηθευτεί οι φίλαθλοι της ομάδας ισχύουν για όλα τα φιλικά παιχνίδια.
* Ταυτόχρονα με την διάθεση εισιτηρίων αγώνα, θα γίνεται και διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο εκδοτήριο της θύρας 1

Καλή εμφάνιση Αργυρόπουλου στην Ελβετία

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα δεν ακολούθησε σήμερα ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, που χθες το βράδυ αγωνίστηκε στη φιλική νίκη (1-0) της εθνικής ελπίδων στην Ελβετία.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο «Schuetzenwiese» της πόλης Βίντερτουρ με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα να ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Αργυρόπουλος είχε μία καλή παρουσία στον αγώνα και αντικαταστάθηκε στο 61ο λεπτό, όταν δηλαδή οι προπονητές των δύο ομάδων άρχισαν να κάνουν διαδοχικές αλλαγές στο παιχνίδι.

Μιλώντας για το χθεσινοβραδινό φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας ο Αργυρόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι εν όψει του επίσημου αγώνα που έχουμε στις 4/9 με την ομάδα της ΠΓΔΜ. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα είμαστε έτοιμοι μέχρι εκείνο το παιχνίδι.

Εγώ από την πλευρά μου έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για την εθνική ομάδα. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας με τις ομάδες μας, όλα τα παιδιά είχαν τη διάθεση και έδωσαν ότι καλύτερο για την εθνική ομάδα»

Σήμερα η παρουσίαση των μεταγραφών

Σήμερα το βράδυ (20.00) στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση όλων των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων του Αστέρα Τρίπολης.

Φιλική νίκη των νέων

Στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα έγινε φιλικό παιχνίδι διάρκειας δύο τριαντάλεπτων, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό της προηγούμενης Δευτέρας με τον Παναρκαδικό να κερδίζουν 3-1 την ομάδα των εφήβων (Κ-17).

Τα γκολ για την ομάδα νέων του Αστέρα σημείωσαν οι Μπακασέτας (2), Κουρμπέλης, ενώ από την ομάδα των εφήβων σκόραρε ο Μπέλτσος.

Ξέρετε ότι...

- Μετά τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ακόμα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα κλήθηκε στην εθνική ομάδα. Ο λόγος για τον 18χρονο Κώστα Φορτούνη.
- Ο Αργυρόπουλος συμμετείχε στη φιλική νίκη της εθνικής ελπίδων στην Ελβετία, ενώ ο Φορτούνης θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής νέων με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού την προσεχή Τετάρτη.
- Τα πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του Αστέρα σημείωσε στο φιλικό παιχνίδι εναντίον του Εθνικού Αστέρα ο Λιονέλ Ρίος, όπως αντίστοιχα και ο Τσικόντζι Ουντότζι.
- Το ίδιο συνέβη και με τον Ρομπέρτο στο φιλικό παιχνίδι με την Κόρινθο, με τους Τσαμπούρη, Αποστολίδη, Φορτούνη στο φιλικό με τον Παναρκαδικό.
- Αράς, Ροτζέριο, Μπακασέτας σημείωσαν τα πρώτα τους τέρματα στο φιλικό του Αιγίου με τον Παναιγιάλειο, ενώ ο Καρέρα ήταν αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ της φετινής χρονιάς με τον Παναιγιάλειο στον αγώνα της Τρίπολης.


 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα