Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 07-08-2010

 

 

 

 
Πρωτοβουλία ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ
Η πρωτοβουλία ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ της νέας εποχής, που συγκροτείται από δεκάδες ενεργούς πολίτες, θα δώσει  συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010, με θέμα την παρουσίαση των θέσεών της για την Γορτυνία του μέλλοντος.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθεί και ο προτεινόμενος από την Πρωτοβουλία, ως υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Γορτυνίας κ. Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

Η συνέντευξη Τύπου, θα δοθεί στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο Μαίναλο, στην Τρίπολη.

 

 

 

 
Τα "φιλικά" του Αστέρα
Τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια

Μετά το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου, ο Αστέρας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προσεχούς εβδομάδας. Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 18.30 ομάδα του Αστέρα θα αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό, την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 18.30 ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αστέρα και τέλος την Παρασκευή 13 Αυγούστου θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Πειραιώς. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών εντός έδρας φιλικών παιχνιδιών έχει ως εξής:

Δευτέρα 9/8 (18.30): Αστέρας-Παναρκαδικός
Τετάρτη 11/8 (18.30): Αστέρας-Εθνικός Αστέρας
Παρασκευή 13/8 (18.30): Αστέρας-Εθνικός Πειραιώς

Φιλική νίκη με Κόρινθο

Με 2-0 επικράτησε απόψε ο Αστέρας της Κορίνθου αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πρώτα με τον Καρέρα (36'), και στη συνέχεια με τον Ρομπέρτο (58'), ενώ αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να είναι υψηλότερος.

Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος για τον Αστέρα που είχε συνεχώς την μπάλα στην κατοχή του, εν αντιθέσει με την Κόρινθο που είχε δύο καλές στιγμές στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με πρωταγωνιστή τον Δημητριάδη.

Αναλυτικά οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού έχουν ως εξής:

9’ Εκτέλεση φάουλ Καρέρα από αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Φυτανίδη θα στείλει την μπάλα άουτ.
14’ Ο Ροτζέριο βγαίνει τετ α τετ με τον Αρχοντάκη, ο οποίος αποκρούει το πλασέ του Βραζιλιάνου με τα πόδια. Στην επαναφορά ο Καρέρα με κεφαλιά προσπαθεί να μπλοκάρει, αλλά ο τερματοφύλακας της Κορίνθου μπλοκάρει.
30’ Σέντρα του Ουριμπάρι από αριστερά, ο Ρομπέρτο κάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
36’ Ότι δεν έγινε από τον Ρομπέρτο στο 30ο λεπτό έγινε με τον Καρέρα έξι λεπτά αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Ουριμπάρι από αριστερά, ο Αργεντινός χαφ με καρφωτή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Αρχοντάκη ανοίγοντας το σκορ (1-0) στο παιχνίδι.
39’ Έξυπνη μπαλιά του Μπαστία στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ του Ρομπέρτο μέσα από την μεγάλη περιοχή, στέλνει την μπάλα άουτ.
47’ Τετ-α-τετ Δημητριάδη με Αναστασόπουλου, αλλά ο έμπειρος Έλληνας πορτιέρο θα αποκρούσει. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Δημητριάδη θα μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
50’ Σέντρα του ανεβασμένου στο δεύτερο ημίχρονο Σαλίμ Αράς από αριστερά, πλασέ του Ρομπέρτο από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά Δημαράκης απέκρουσε.
53’ Νέα σέντρα του Αράς από αριστερά, ο Καρέρα μόνος στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
55’ Δυνατό σουτ του Ροζέριο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
57’ Κούρσα Αργυρόπουλου από τα δεξιά, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ του απέκρουσε με γροθιές ο Δημαράκης.
58’ Στο δεκάλεπτο της καθολικής υπεροχής του Αστέρα ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Αράς έβγαλε «μπαλιά-τρύπα» στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων βγάζοντας τετ α τετ τον Ρομπέρτο με τον Δημαράκη. Το πρώτο σουτ του Βραζιλιάνου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κορίνθου, αλλά το δεύτερο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό είναι το πρώτο γκολ του Ρομπέρτο με τη φανέλα του Αστέρα.
65’ Ακόμα μία περίτεχνη ενέργεια του Αράς από δεξιά. Ο Αλγερινός με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Δημαράκη να αποκρούσει δύσκολα πλονζάροντας στην αριστερή του γωνία.
67’ Καλό δυνατό σουτ του Φορτούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.
70’ Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά με τον Φορτούνη, ο Ορόθκο μόνος από τη μικρή περιοχή δεν πιάνει καλά την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία της Κορίνθου.
77’ Η μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 χάνεται, αφού το πέναλτι (που κέρδισε ο Ρίος) του Μπακασέτα απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κορίνθου πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
78’ Ένα λεπτό μετά το πέναλτι και ενώ η πολιορκία του Αστέρα συνεχίζεται, μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Αράς, η κεφαλιά Μπακασέτα στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!
80’ Το διαγώνιο σουτ του Ιβάνοφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.
82’ Η τελευταία καλή στιγμή του Αστέρα με τον Ρίος, το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι (55’ Ορόθκο), Φυτανίδης, Καρέρα (63’ Φορτούνης), Μπαστία (55’ Κερ), Λαδάκης (79’ Ιβάνοφ), Αράς, Ροτζέριο (72’ Ρίος), Ρομπέρτο (63’ Μπακασέτας)
Κόρινθος: Αρχοντάκης, Μαντάς, Φίλης, Ντζιμάνης, Καλογιαννίδης, Παπαευθυμίου, Ντομάς, Ζάρκος, Δημητριάδης, Ιακωβάκης, Βάσσος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμα οι: Δημαράκης, Καρνέσης, Χρ.Παππάς, Σπ.Παππάς, Μαρούδας, Μπιτσάκος, Αράπογλου, Δούκας, Κατσαρός, Μαλαχάτης
- Δεν έπαιξαν σήμερα για διαφορετικούς λόγους οι Κρις, Στεφανάκος, Πιπίνης, Ουντότζι, Ριμκεβίτσιους, ενώ για αύριο Κυριακή ο Βαγγέλης Βλάχος έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για προπόνηση την Δευτέρα το πρωί.

-Κεντρικά πρόσωπα του σημερινού φιλικού παιχνιδιού ήταν οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Κώστας Καλογιαννίδης οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Ο Αργυρόπουλος θα αναχωρήσει την Δευτέρα για Αθήνα, όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ελπίδων που την Τετάρτη 11 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι την Ελβετία.

Φιλική ήττα των εφήβων

Σε φιλικό αγώνα διάρκειας 80 λεπτών, η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) ηττήθηκε από την ανδρική ομάδα του Παναρκαδικού με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Θεόδωρος Μπούτας, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 71’ όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Ιωάννου, ο Προύντζος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Διαιτητής: Βεργέτης

Παναρκαδικός: Ψυχογιός (33’ Ζαντιώτης, 66’ Κιντής), Ντόκος (46’ Σπ. Λαγός), Μπούτας (41’ Λάγκας, 62’ Αναγνωστόπουλος), Σελλής (50’ Τσιόγκας), Λαγός Γ., Κοσκολός (41’ Δήμος), Μέλλος (41’ Τσακάνι), Δημητρέλης (65’ Ιωάννου), Τζιανής (41’ Κουρόγιωργας), Μπακογιαννάκης (60’ Σουρλίγκας), Κουλόπουλος
Αστέρας: Αδαμίδης, Γκαϊδατζής, Πατσατζόγλου, Μάζης, Σβίγγος, Αρώνης, Βαλκάνος, Κατσαρός Π., Προύντζος Γ., Μπάρλας, Κουτρομάνος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα και οι Λυμπέρης, Γκίτζιας, Νικολίτσας, Ντινιωτάκης, Φασούλης, Θεοδωρακόπουλος, Κατσαρός Αν., Προύντζος Σπ., Γκίκας, Σαλαπάτας.

 

 

 
Παναρκαδικός-Αστέρας U17 2-0
Σε φιλικό αγώνα διάρκειας 80 λεπτών, ο Παναρκαδικός κέρδισε την εφηβική ομάδα του Αστέρα με 2-0, στον πρώτο φιλικό αγώνα της περιόδου. Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Θεόδωρος Μπούτας, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 71’ όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Ιωάννου, ο Προύντζος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βεργέτης

Παναρκαδικός: Ψυχογιός (33’ Ζαντιώτης, 66’ Κιντής), Ντόκος (46’ Σπ. Λαγός), Μπούτας (41’ Λάγκας, 62’ Αναγνωστόπουλος), Σελλής (50’ Τσιόγκας), Λαγός Γ., Κοσκολός (41’ Δήμος), Μέλλος (41’ Τσακάνι), Δημητρέλης (65’ Ιωάννου), Τζιανής (41’ Κουρόγιωργας), Μπακογιαννάκης (60’ Σουρλίγκας), Κουλόπουλος

Αστέρας U17: Αδαμίδης, Γκαϊδατζής, Πατσατζόγλου, Μάζης, Σβίγγος, Αρώνης, Βαλκάνος, Κατσαρός Π., Προύντζος Γ., Μπάρλας, Κουτρομάνος (Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Λυμπέρης, Γκίτζιας, Νικολίτσας, Ντινιωτάκης, Φασούλης, Θεοδωρακόπουλος, Κατσαρός Αν., Προύντζος Σπ., Γκίκας, Σαλαπάτας)

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής του Παναρκαδικού Τάκης Δημητρέλης δήλωσε: « Στο σημερινό αγώνα έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, μιας και τα πόδια είναι ακόμη βαριά από την προετοιμασία. Έμεινα ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια των παιχτών, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή και επειδή έχουμε αρκετούς νέους παίχτες, πρέπει να δέσουν μεταξύ τους.»

Αύριο Κυριακή η ομάδα θα κάνει το απόγευμα χαλάρωμα, ενώ τη Δευτέρα υπάρχει νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα στις εγκαταστάσεις της Αρκαδικής ΠΑΕ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα