Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 30-07-2010

 

 

 

 
Κυκλοφορία βυτιοφόρων
Αίρονται τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας βυτιοφόρων φορτηγών οχημάτων Δημόσιας και Ιδιωτικής Χρήσης για τη μεταφορά υγρών καυσίμων, κατ’ εξαίρεση, από σήμερα το μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή.

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας για λόγους υπέρτερου δημόσιου συμφέροντος, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ομαλή λειτουργία της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας.

 

 

 
Νέα Αστέρα
Μία προπόνηση σήμερα, αύριο το φιλικό με Ολυμπιακό

Μία πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα, το οποίο τα είχε όλα: ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, πολλές ταχύτητες, ασκήσεις τακτικής, «οικογενειακό διπλό» στο μισό γήπεδο και τελειώματα φάσεων.

Ο Ορόθκο μπήκε για τα καλά πλέον σε ρυθμούς προπόνησης, ενώ δεν προπονήθηκαν σήμερα το πρωί:
- Ο Κρις που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και θα κάνει μαγνητική τομογραφία.
- Ο Ριμκεβίτσιους που ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο γόνατο και θα κάνει επίσης μαγνητική τομογραφία και
- Ο Στεφανάκος, που συνεχίζει την αποκατάσταση του και αναμένεται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να ξαναμπεί στο πρόγραμμα προπονήσεων

Για το απόγευμα ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενώ αύριο Σάββατο, θα γίνει πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Αστέρα και το μεσημέρι θα αναχωρήσει η ομάδα για το γήπεδο του Ρέντη, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) τον Ολυμπιακό (7 μ.μ.).

Μετά το ρεπό της Κυριακής, το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ το μεσημέρι η αποστολή θα μεταβεί στο Αίγιο, όπου θα δώσει το τρίτο φιλικό προετοιμασίας με τον Παναιγιάλειο (6.30 μ.μ.)

Καρέρα: «Να πάει καλύτερα ο Αστέρας»

Ο Σεμπάστιαν Καρέρα βρίσκεται πλέον στο δεύτερο χρόνο του στον Αστέρα και ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ στα φετινά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μίλησε σήμερα για το τέρμα που πέτυχε, για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους του Αστέρα και δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο.

ΕΡ- Σημαίνει κάτι για σένα που πέτυχες το πρώτο γκολ;
- Είναι πάντα ωραίο όταν βάζεις γκολ, ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια. Ανεβαίνεις ψυχολογικά. Τώρα θα κάνουμε μία σειρά φιλικών παιχνιδιών για να μονταριστεί η ομάδα.

ΕΡ- Δεύτερη χρονιά σου στην ομάδα. Πώς βλέπεις την προετοιμασία της ομάδας;
- Γίνεται μία πολύ καλή προετοιμασία, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να μοντάρουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να αναρριχηθούμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία.

ΕΡ- Πόσο δύσκολο είναι η επίτευξη μίας διάκρισης του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκ;
- Η περσινή χρονιά μου έδωσε τη δυνατότητα να μάθω τις ομάδες, να καταλάβω το ελληνικό πρωτάθλημα και πόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας έχει. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να κάνει καλύτερη πορεία ο Αστέρας και προσωπικά εγώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα.

ΕΡ- Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Αστέρα…
- Να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος και να μας στηρίξει, έχουμε ένα καλό ρόστερ, έχουμε καλό επίπεδο και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά σε καθημερινή βάση.

ΕΡ- Αν ήξερες εκ προοιμίου ότι η ευχή που θα έκανες θα έπιανε, τι ευχή θα έκανες για τον Αστέρα και για σένα;

- Για τον Αστέρα να βγει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και για μένα να βάλω πολλά γκολ

 

 

 
Νεοφυτίδης: «Γιατί όχι και στην Α1;»
Η ένατη φετινή μεταγραφή του Αρκαδικού στην μεταγραφική περίοδο ήταν ο Λευτέρης Νεοφυτίδης που μετά τον Αρίωνα Πτολεμαίδας, την Ολύμπια Λάρισας, τη Ν.Ήστ, το ICBS και το Ρέθυμνο, η Τρίπολη αποτελεί τον έκτο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νεοφυτίδης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1986 στην Αδελαίδα της Αυστραλίας, έχει ύψος 2.08 και παίζει στη θέση του σέντερ. Είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός που μπορεί να βοηθήσει στις μάχες της ρακέτας και να προσφέρει κυρίως στην άμυνα και στα ριμπάουντ, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς αν δεν έχει ευκαιρία στην επίθεση δεν θα σκοράρει.

Αν και στις νέες μεταγραφές των ομάδων, οι παίκτες χρειάζονται πάντα κάποιο χρόνο προσαρμογής, στην περίπτωση του Νεοφυτίδη φαίνεται πώς δεν συμβαίνει το ίδιο, αφού γνωρίζει τα περισσότερα παιδιά, είτε μέσα από τις εθνικές ομάδες (Κατιάκο, Κόκκαλη), είτε από προηγούμενες ομάδες (Μόρφης στο ICBS).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού ο Νεοφυτίδης τόνισε: «Στον Αρκαδικό ήρθα γιατί γνωρίζω πώς είναι ένα υγιές σωματείο και διαθέτει σοβαρή ομάδα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Αρκαδικός έδειξε χαρακτήρα στην Α2 κατηγορία φτάνοντας ψηλά και ήταν η ευχάριστη έκπληξη, αφού κανένας δεν φανταζόταν ότι θα έκανε αυτή την πορεία.

Γνωρίζω τον κόουτς και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο ως παίκτης. Στόχος όλων είναι να πάει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και δεν θα πούμε όχι στην Α1 κατηγορία. Προσωπικός μου στόχος είναι να διακριθώ και εγώ μέσα από την ομάδα και την προσπάθεια που θα γίνει φέτος στον Αρκαδικό.

Ο κόσμος στην Τρίπολη στηρίζει την ομάδα και το έχω νιώσει ως αντίπαλος του Αρκαδικού με το Ρέθυμνο. Αυτή τη στιγμή ότι και να πούμε δεν φτάνει, διότι πιστεύω πώς μετά την περσινή πορεία της ομάδας, ο κόσμος περιμένει κάτι περισσότερο.

Θέλουμε λοιπόν τον κόσμο στο πλευρό μας, προκειμένου να πάει ψηλότερα η ομάδα και εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να του χαρίσουμε και άλλες σημαντικές επιτυχίες.»


 

 

Οι μεταγραφές και τα φιλικά του Παναρκαδικού
Μετά από εφτά χρόνια, ο Παναρκαδικός θα συμμετέχει ξανά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, και η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, πραγματοποιώντας εννιά μεταγραφές.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής:
Σωτήρης Μέλλος, μέσος (Πανναυπλιακός)
Γιώργος Σελλής, αμυντικός (Πανναυπλιακός)
Βαγγέλης Ζαντιώτης, τερματοφύλακας (ΕΑΣ Κοφινά Χίου)
Θεόδωρος Μπούτας, αμυντικός (Νέα Ιωνία)
Γιώργος Λαγός, μέσος (Ελπίδα Τρίπολης)
Σπύρος Λαγός, μέσος (Ελπίδα Τρίπολης)
Νίκος Κουρόγιωργας, επιθετικός (Ελπίδα Τρίπολης)
Νίκος Λάγκας, αμυντικός (Μαντινειακός)
Γιώργος Γεωργακόπουλος, τερματοφύλακας (Νέοι Αστέρα Τρίπολης)

Η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν και νεότερες ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο της ομάδας και στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Δημητρέλη. Αύριο Σάββατο θα υπάρξει διπλή προπόνηση πρωί-απόγευμα, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό διπλό.

Χθες καθορίστηκε και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Παναρκαδικός στα πλαίσια της προετοιμασίας του, το οποίο είναι το εξής:
Τρίτη 10 Αυγούστου: Νέοι Αστέρα Τρίπολης-Παναρκαδικός (Γήπεδο Αστέρα)
Σάββατο 21 Αυγούστου: Εράνη Φιλιατρών-Παναρκαδικός (Γήπεδο Φιλιατρών)
Τετάρτη 25 Αυγούστου: Παναρκαδικός-Σπάρτη (Γήπεδο Παναρκαδικού)
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου: Σπάρτη-Παναρκαδικός (Στάδιο Σπάρτης)
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου: Παναρκαδικός-Εράνη Φιλιατρών (Γήπεδο Παναρκαδικού)

Τέλος, πολύ σύντομα ο Παναρκαδικός θα έχει την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, μέσα από την οποία οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα του Παναρκαδικού.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

Νέος κύκλος μαθημάτων ECDL από Επιμελητήριο

Λήξη 20-8-10

6ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης

Λήξη 30-11-10

Τρίπολη: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2010

Λήξη 11-9-10

Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα
Λήξη 3-9-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Δ.Υ.

Λήξη 30-7-10

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη και τεχνολογία υπολογιστών

Λήξη 30-7-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Ανάλυση

Λήξη 30-7-10

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα