Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 24-07-2010

 

 

 

 
Εορτή Αγίας Παρασκευής στη Βυτίνα
Ο Σύνδεσμος Φιλοπροόδων Βυτίνας ανακοινώνει ότι την 26η Ιουλίου ημέρα Δευτέρα, εορτή της Αγίας Παρασκευής, θα δεξιωθεί τους φίλους του και όλο το εκκλησίασμα στο πανέμορφο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Βυτίνα, αμέσως μετά την απόλυση της θείας λειτουργίας και ώρα 10 π.μ., με τη γνωστή σε όλους ζεστή φιλοξενία του. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το γνωστό παραδοσιακό συγκρότημα των Γιώτα και Κώστα Κόκκορη, ευγενική χορηγία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας.

 

 

 

 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή και αφορά την εκποίηση-εμπορευματοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η κυβέρνηση, με άλλη μια Ιουλιανή τροπολογία «ντροπής», κλιμακώνει το δρόμο της γενικής εκποίησης και παράδοσης στην κερδοσκοπία των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου, ακίνητων και κινητών, και μάλιστα με αντισυνταγματικές διαδικασίες «εξπρές», κατά παρέκκλιση κάθε ίχνους νομιμότητας και ελέγχου, ακόμα και του ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα Ιουλιανό κοινοβουλευτικό «πραξικόπημα», με το οποίο αυτή η χώρα βγαίνει κυριολεκτικά και όσο-όσο στο «σφυρί», και πάει να μετατραπεί σε «μπανανία» των αγορών, των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων και του χρηματιστικού κεφαλαίου.

Η κυβέρνηση και οι «νεοαποικιοκράτες» της «τρόικα», με υπερσύνταγμα το μνημόνιο, έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή επιχείρηση καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου και του ελληνικού λαού, που υποθηκεύει το μέλλον της χώρας για δεκαετίες.

23.07.2010
 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 
Το Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Γυναικών στην Τρίπολη
ΘΕΜΑ: Το Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Γυναικών με την ονομασία "THETIS CUP" στην Τρίπολη

Σας γνωρίζουμε ότι από την Παρασκευή 30 Ιουλίου έως και την Κυριακή 1 Αυγούστου στην πόλη μας, διοργανώνεται ύστερα από πρόταση που είχε γίνει στην Κ.Ο.Ε. τον Ιούνιο του 2010 από τον πρόεδρό μας κ. Σωτηρόπουλο Γιώργο, το Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Γυναικών με την ονομασία «THETIS CUP».

Στο τουρνουά μετέχουν εκτός της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας και οι Εθνικές Ομάδες της Ιταλίας, Ολλανδίας και Ρωσίας, ενώ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τηλεοπτικά δίκτυα: ΝΕΤ, SUPERSPORT, EUROSPORT.

Πρώτα από όλους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Κ.Ο.Ελλάδος Κο. Διαθεσόπουλο Δημήτριο καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην πρόταση που κάναμε για την πραγματοποίηση, της σημαντικής αυτής αθλητικής εκδήλωσης στην πόλη μας.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο της Τρίπολης κο. Κοτσιάνη Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κο. Καραχάλιο Ιωάννη και τον Νομάρχη Αρκαδίας κο. Κωνσταντόπουλο Δημήτριο για την μεγάλη τους υλική και οικονομική βοήθεια για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, αφού ο Δήμος Τρίπολης και η Ν.Α. Αρκαδίας είναι οι επίσημοι διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής.

Πιστεύουμε ότι η διοργάνωση αυτών των αγώνων θα βοηθήσει και θα ενισχύσει σημαντικά την πόλη μας τόσο σε οικονομικό επίπεδο αλλά κυρίως σε επίπεδο ετοιμότητας και βαθμού οργάνωσης που υπάρχει τόσο από πλευράς Δήμου Τρίπολης όσο και από την πλευρά του Συλλόγου μας στην διεκδίκηση και υλοποίηση αγώνων πανελλήνιας και ευρωπαϊκής εμβέλειας.

Καλούμε όλους τους φίλους του υγρού στίβου και όχι μόνο να παρακολουθήσουν αυτό το τόσο σημαντικό τουρνουά υδατοσφαίρισης.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/7/2010
19:00, ΡΩΣΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ
20:30, ΕΛΛΑΔΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/7/2010
19:00, ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ
20:30, ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/8/2010
10:00, ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
11:30, ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ


 

 

0-0 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας
Όπως τελείωσε η περσινή αγωνιστική περίοδο, με ισόπαλο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έτσι ξεκίνησε και η φετινή για τον Αστέρα. Μοναδική διαφορά των δύο φιλικών παιχνιδιών είναι το αποτέλεσμα, καθώς το φετινό έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας για τον Αστέρα με τον Βαγγέλη Βλάχο να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα σε άμυνα και επίθεση κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Στα αξιοσημείωτα της φιλικής αναμέτρησης η πρώτη συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Ορόθκο με τη φανέλα του Αστέρα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες των ομάδων, κάτι που θεωρείται φυσιολογικό στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο προετοιμασίας που βρίσκονται, ωστόσο ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού (9 κόρνερ έναντι 2 του Πανιωνίου) και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος του αντιπάλου του.

Ο Αστέρας πρέσσαρε ψηλά δυσκολεύοντας τον αντίπαλο του, ενώ παράλληλα δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες με καλύτερες στιγμές:

- Στο 9ο λεπτό ο Αράς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, πρόλαβε τον Γιόνσον, αλλά το σουτ που έκανε στη γωνία απέκρουσε σε κόρνερ ο Μάχο.
- Στο 55ο λεπτό Ο Φυτανίδης σούταρε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά ο Μάχο μπλόκαρε.
- Στο 63ο λεπτό η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη που έκανε το απευθείας μονοκόμματο σουτ αναγκάζοντας τον Μάχο να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.
- Στο 76ο λεπτό ο Μπαστία πήδηξε ψηλότερα από όλους, αλλά την κεφαλιά του απέκρουσε με υπερένταση ο Μάχο παραχωρώντας κόρνερ.
Στον αντίποδα, η καλύτερη φάση του Πανιωνίου έγινε στο 21’ όταν ο Μπάλαμπαν σούταρε από δεξιά, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε, ο Φυτανίδης πρόλαβε τον Οσέι και ο Πούπο στη συνέχεια της φάσης σούταρε άουτ.

Διαιτητής: Παππάς
Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Κουεντρέ (75' Όμο), Γιόνσον, Λάτκα (46' Σιόβας), Πούπο (75' Σάμαρης), Μπάλαμπαν (83' Σαλάλι), Οσέι (46' Σκούρτης), Κούκετς(64' Γουνδουλάκης), Κοντοές, Τσότσαλιτς(58' Αναστασόπουλος).
Αστέρας: Αναστασόπουλος (46' Ντεγκρά), Αργυρόπουλος (46' Ρούμπιλ), Πιπίνης (51' Ουριμπάρι), Φυτανίδης (77' Τσουμάγκας), Μπαρτολίνι (46' Ορόθκο), Κερ (60' Κρις), Λαδάκης (46' Μπαστία), Καρέρα (65' Λαμπρόπουλος), Ρίος (58’ Φορτούνης), Αράς (46' Ουντότζι), Μπακασέτας (58' Τσαμπούρης).

- Δεν έπαιξαν στο φιλικό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, Ροτζέριο, Ρομπέρτο, Ριμκεβίτσιους.

- Την Κυριακή το πρωί θα γίνει μία προπόνηση, ενώ η επόμενη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το απόγευμα.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

Νέος κύκλος μαθημάτων ECDL από Επιμελητήριο

Λήξη 20-8-10

6ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης

Λήξη 30-11-10

Τρίπολη: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2010

Λήξη 11-9-10

Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα
Λήξη 3-9-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Δ.Υ.

Λήξη 30-7-10

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη και τεχνολογία υπολογιστών

Λήξη 30-7-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Ανάλυση

Λήξη 30-7-10

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα