Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 23-07-2010

 

 

 

 
Επισκέψεις-συσκέψεις Διοίκησης 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας
Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας καθηγητής Πάνος Δ. Γκούμας και οι Υποδιοικητές της 6ης ΥΠΕ, κ. Ιωάννης Λαουδιάς και κ. Κωνσταντίνος Πατσιαλός, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις και συσκέψεις ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 – 7 – 2010 : Συνάντηση στην Τρίπολη, με τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Πελοποννήσου (πλην των νομών Αχαϊας και Ηλείας) με θέματα που άπτονται της καθημερινής λειτουργίας των νοσοκομείων, θέματα οικονομικής διαχείρισης, προμηθειών – διαγωνισμών, έργα ΕΣΠΑ, κ.λ.π.

ΤΡΙΤΗ 27 – 7 – 2010 : Συνάντηση με το κ. Φώτη Χατζημιχάλη Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο γραφείο του, με τη συμμετοχή και της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα έργα ΕΣΠΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 – 7 – 2010 : Συνάντηση στην έδρα της 6ης ΥΠΕ με τους Διοικητές των Νοσοκομείων Δυτικής Ελλάδας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου για θέματα που άπτονται της καθημερινής λειτουργίας των νοσοκομείων, θέματα οικονομικής διαχείρισης, προμηθειών – διαγωνισμών, έργα ΕΣΠΑ, κ.λ.π.

ΠΕΜΠΤΗ 29 – 7 – 2010 : Συνάντηση στα Ιωάννινα, με τους Διοικητές των Νοσοκομείων Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας με την ίδια όπως παραπάνω θεματολογία.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα στα γραφεία της Περιφέρειας.

 

 

 
Ερώτηση Νίκου Χουντή για το πάρκο Πάρνωνα και τον υγρότοπο Μουστού
Σε τμήμα των Νομών Αρκαδίας και Λακωνίας και σε έκταση 1.145.000 στρεμμάτων εκτείνεται το «Οικολογικό Πάρκο Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού», που περιλαμβάνει 3 περιοχές του Δικτύου Natura 2000, ήτοι Τόποι Κοινοτικής Σημασίας και μία περιοχή του Επιστημονικού Καταλόγου. Το πάρκο συνιστά μια από τις 27 προστατευόμενες περιοχές που ιδρύθηκαν με το Νόμο 3044/2002 ο οποίος προσδιόρισε και τα εξωτερικά τους όρια. Περισσότερα...

 

 

 

 
Ο Ορόθκο στον Αστέρα
Σε μία μεγάλη μεταγραφή προχώρησε σήμερα ο Αστέρας, αφού απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Ισπανό σέντερ μπακ Ντανιέλ Αλβάρεζ Ορόθκο που έπαιζε στη Μάλαγα.

Ο Αστέρας υπερίσχυσε των Ισπανικών Μπέτις, Ουέσκα και της Γερμανικής Μόναχο 1860, που επίσης διεκδικούσαν τον Ορόθκο, ενισχύοντας μάλιστα ακόμα περισσότερο την αμυντική του γραμμή.

Ο Ορόθκο διακρίνεται για την ποδοσφαιρική του παιδεία, καθώς προέρχεται από την Ισπανική σχολή, αλλά και για την ταχύτητα και τις γρήγορες αντιδράσεις του στο παιχνίδι.

Ο Ντανιέλ Αλβάρεζ Ορόθκο γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1987, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει 79 κιλά, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Φουενγκιρόλα και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Μάλαγα όπου αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2009, ο Ορόθκο δόθηκε ως δανεικός στην Ουνιόν Εσταπόνα και επέστρεψε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πρώτη ομάδα της Μάλαγα, με την οποία αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Ορόθκο τόνισε χαρακτηριστικά: «Προτίμησα να έρθω σε μία ομάδα που παίζει στην Α’ Εθνική, από τις προτάσεις που είχα από ομάδες άλλων χωρών που έπαιζαν στη Β’ Εθνική. Προτίμησα να παίξω στην Ελλάδα, παρά τα χρήματα που θα έβρισκα σε άλλες ομάδες.

Στον Αστέρα νομίζω πώς έχω καλή προοπτική και μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω στη Σούπερ Λίγκ. Θεωρώ πώς είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου.

Στον Αστέρα συνάντησα ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα και όλοι οι άνθρωποι της, με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην Τρίπολη, που είναι μικρή πόλη, αλλά καλή. Θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του. Θέλουμε όμως και την δική τους υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, παρά μόνο τις μεγάλες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Στην Ισπανία παρακολουθούμε περισσότερο αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος.»

Με την υπογραφή του στον Αστέρα, ο Ορόθκο γίνεται ο πρώτος Ισπανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας, ενώ θα φοράει το Νο24 που είναι η ημερομηνία γεννήσεως της μητέρας του.

Το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, η οποία διήρκησε κάτι παραπάνω από μία ώρα και είχε αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητες και παιχνίδια τακτικής στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ροτζέριο, Στεφανάκος και Ρομπέρτο.

Το μεσημέρι εξ άλλου, η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει για τη Νέα Σμύρνη όπου θα δώσει σήμερα το απόγευμα (7.30 μ.μ.) το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο Αστέρας στον πρώτο όμιλο του παιδικού

Το παιδικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας θα διεξαχθεί και φέτος σε δύο ομίλους, με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τα σωματεία που αγωνίζονται στο περιφερειακό πρωτάθλημα και της Α’ ΕΠΣΑ.

Η παιδική ομάδα του Αστέρα, που κατέκτησε το αντίστοιχο περσινό πρωτάθλημα, θα συμμετέχει στον πρώτο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει τις παρακάτω ομάδες: Παναρκαδικός, Φαλαισία, Τεγέα, Ελπίδα Τρίπολης, Παγγορτυνιακός, ΑΕΚ Τρίπολης, Μαντινειακός και Ορχομενός Λεβιδίου.


 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

Νέος κύκλος μαθημάτων ECDL από Επιμελητήριο

Λήξη 20-8-10

6ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης

Λήξη 30-11-10

Τρίπολη: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2010

Λήξη 11-9-10

Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα
Λήξη 3-9-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Δ.Υ.

Λήξη 30-7-10

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη και τεχνολογία υπολογιστών

Λήξη 30-7-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Ανάλυση

Λήξη 30-7-10

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα