Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 15-07-2010

 

 

 

 
Εκδήλωση στην Βλαχέρνα
Οι εκδηλώσεις του εορτασμού της 66ης επετείου του ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας από τα γερμανικά στρατεύματα, την 19η Ιουλίου 1944, θα γίνουν στο Τοπικό διαμέρισμα Βλαχέρνας του Δήμου Λεβιδίου το Σαββατοκύριακο 24 και 25  Ιουλίου 2010 σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Γενικός Σημαιοστολισμός στο Τοπικό Διαμέρισμα Βλαχέρνας του Δήμου Λεβιδίου από της ογδόης πρωινής ώρας της 24ης Ιουλίου μέχρι και της δύσης του ηλίου της 25ης  Ιουλίου. Έπαρση σημαίας στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης και φωταγώγηση του Μνημείου.

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

07.00 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της εκκλησίας του Τ.Δ. Βλαχέρνας με φροντίδα του αιδεσιμότατου Ιερέα και θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία.

10.00 π.μ. Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων

10.30 π.μ. Συγκέντρωση των επισήμων και του Λαού στο χώρο του Μνημείου των πεσόντων όπου θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 

 

 
Συναυλία στο Λεωνίδιο
Συναυλία με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουλίου 2010 και ώρα 21.00 στο Λεωνίδιο με έργα Ελλήνων Συνθετών.

Τραγουδούν: Μαίρη Λίντα, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Ανδρέας Πυλαρινός

Οργάνωση: Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας

 

 

 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΤΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
Αγαπητοί συμπατριώτες & συμπατριώτισσες
Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από ιστορικές προκλήσεις, που πηγάζουν από τη διεθνή οικονομική κρίση, τη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση καθώς και τις αλλαγές που επιχειρούνται σε σχέση με τη διοικητική διάρθρωση, το κοινωνικό κράτος και τις εργασιακές σχέσεις στη χώρα μας.
Στο πλαίσιο αυτό και για να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη επιτυχία ο κάθε τόπος τα προβλήματά του, οφείλει η τοπική κοινωνία να λειτουργήσει ενωμένη, απαλλαγμένη από κάθε λογής μικροσυμφέροντα και παρατάσσοντας στη πρώτη γραμμή το καλύτερο διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό της.
Είναι αλήθεια ότι η επόμενη ημέρα της εκλογής των νέων αυτοδιοικητικών αρχών, θα είναι μια νέα ημέρα. Η «καλλικρατική αυτοδιοίκηση» αποτελεί μια τολμηρή εξέλιξη στη διοικητική λειτουργία του κράτους, στην περιφερειακή ανάπτυξη, στην κοινωνική συμμετοχή και στην αμεσότερη Δημοκρατία. Περισσότερα...

 

 

 
Ο Στήβεν Λέβεν στον Αρκαδικό
Μία μεγάλη μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του μπάσκετ και της Α2 κατηγορίας πραγματοποίησε σήμερα ο Αρκαδικός αποκτώντας τον Αυστραλοσκωτσέζο Στήβεν Λέβεν, έναν παίκτη που διαθέτει τρομερά αθλητικά προσόντα, έχει υψηλούς μέσους όρους πόντων και στο επιθετικό του ρεπερτόριο διαθέτει απίστευτο σουτ από την περιφέρεια με υψηλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου.

Ο Λέβεν γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1981 στην Αυστραλία, παίζει στη θέση του σούτιγκ-γκάρντ, έχει ύψος 1.97, είναι κάτοχος Σκωτσεζικού διαβατηρίου και θεωρείται «Αμερικανοθρεμμένος» μπασκετικά παίζοντας σε κολλέγια των ΗΠΑ όπως είναι το Ουαιόμιγκ, το Οκλαχόμα, του Τέξας και το Όμπερν, όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης στις ΗΠΑ κερδίζοντας υποτροφία.

Το 2006 έγινε ντράφτ στο ΝΒΑ, περνώντας αρκετές ώρες προπόνησης και παιχνιδιών στα σάμερ-λίγκ πολλών ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο όπως είναι οι Μπόστον Σέλτικς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, οι Σάρλοτ Μπόμπκατς, οι Νιου Όρλεανς Χόρνετς και η Γιούτα Τζαζ.

Μετά την επιστροφή του στην Αυστραλία ο Λέβεν υπέγραψε στις «Αγριόγατες» του Περθ παίζοντας στο πρωτάθλημα του NBL, όπου διακρίθηκε τόσο για το σκοράρισμα του, όσο και την ευστοχία του από την περιφέρεια.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γερμανία με την SV Oberelchingen, ενώ μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα που αγωνίστηκε είναι η Ουνικάχα Μάλαγα με προπονητή τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Αγωνίστηκε ακόμα στα πρωταθλήματα της Σλοβακίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας παίζοντας με τους «Αετούς» του Νιούκαστλ και έχει αγωνιστεί με την Εθνική Μ. Βρεταννίας συμμετέχοντας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ

Στα γυμνασιακά του χρόνια, ο Λέβεν επιλέχθηκε στην All-Αυστραλία U-16 και U-18 ενώ συμμετείχε και στα καμπ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Laurinburg όπου είχε μέσο όρο πόντων 40.1 έχοντας προπονητή τον Κρις Τσέινι.
Στη συνέχεια επιλέχθηκε μεταξύ των κορυφαίων παικτών και συμμετείχε στη συνέχεια στο Nike All-America Camp. Συμμετείχε στην ABCD All-Star Camp, ενώ είχε προσκληθεί να παίξει τόσο στην Ιορδανία σε παιχνίδι All-Star, αλλά και στο καμπ Adidas Roundball Classic.


 

 

Νέα Αστέρα
Η τούρτα-έκπληξη στον Αράς

Μπαίνοντας στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας οι ρυθμοί και η ένταση της προπόνησης του Αστέρα ανεβαίνουν κατακόρυφα, με το πρόγραμμα να γίνεται πιο δυνατό και απαιτητικό, ενώ την ίδια στιγμή το κλίμα στις τάξεις της ομάδας γίνεται ολοένα και περισσότερο «οικογενειακό»

Χαρακτηριστικό του οικογενειακού κλίματος είναι το μίνι-πάρτυ που ετοίμασαν χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο οι συμπαίκτες του Σαλίμ Αράς και την τούρτα-έκπληξη που του πρόσφεραν για να γιορτάσει τα 28ά γενέθλια του.

Παρά την κούραση της χθεσινής ημέρας, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είχαν διάθεση για πειράγματα στον Γαλλο-Αλγερινό συμπαίκτη τους βάζοντας τον ακόμα καλύτερα και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.

Από τη χθεσινή διαφορετική νότα στο ξενοδοχείο, επιστροφή σήμερα το πρωί στις προπονήσεις. Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και ασκήσεις για ταχύτητες και ενδυνάμωσης όπως λάστιχα και «έλκηθρα» με βάρη τα οποία τραβούσαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε σήμερα το πρωί ο Γκόραν Ρούμπιλ, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Μανώλης Στεφανάκος και Κρις.

Πιπίνης: «Συνάντησα οικογενειακό κλίμα»

Μιλώντας για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε και καλλιεργείται ακόμα περισσότερο αυτές τις ημέρες και τους προσωπικούς του στόχους, ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, ο Χρήστος Πιπίνης δήλωσε: «Δουλεύουμε πολύ σωστά και οργανωμένα. Είναι από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες που έχω κάνει και θέλω να πιστεύω πώς θα μας βγει στο πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα πιστεύω θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι, γιατί η δουλειά που γίνεται στον Αστέρα είναι πολύ μεθοδική και οργανωμένη με όλα τα παιδιά να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους σε κάθε προπόνηση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ότι περίμενα. Οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Αντώνης Λαδάκης και ο Νίκος Αναστασόπουλος καλωσόρισαν όλους τους νέους ποδοσφαιριστές και προσπαθούν να μας βάλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας. Πιστεύω ότι θα γίνουμε γρήγορα μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.

Από την πλευρά μου θέλω να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν στον Αστέρα κάνοντας το καλύτερο δυνατό come-back στη Σούπερ Λίγκ»

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα