Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 13-07-2010

 

 

 

 
ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΤΡΙΠΟΛΗ»
Ουάσιγκτον & Δημητσάνης 1, Τρίπολη – Τ.Κ. 22 100,
Τηλ.:2710 224114, Fax.:2710 242773
www.koat.gr e-mail: info@koat.gr

Για άλλη μια φορά παρά τις προφορικές και γραπτές ενημερώσεις του ΚΟΑΤ για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας τον Ιούλιο, η Διοίκηση του ΔΑΚ έδειξε αδιαφορία και άφησε από την 1-7-2010 ανοικτό το κολυμβητήριο χωρίς όμως θέρμανση. Στα παγωμένα νερά της πισίνας κανείς δεν μπορεί να προπονηθεί, πόσο μάλλον παιδιά 12 έως 15 ετών.

Αποτέλεσμα της απόφασης αυτή ήταν να μην συμμετάσχει η προαγωνιστική ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγοριών στο Αργοστόλι και τα παιδιά που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πηγαινοέρχονται στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου για να προπονούνται.

Αναλογίστηκε μήπως η Διοίκηση του ΔΑΚ τι μήνυμα περνάει σε όλα αυτά τα παιδιά που «μάτωσαν» όλο τον χρόνο για να είναι άριστα τόσο στις σχολικές όσο και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις; Ότι δεν πρέπει να προσπαθούν, δεν πρέπει να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν γιατί κανείς δεν θα είναι εκεί να στηρίξει και να σεβαστεί τον κόπο, την αγωνία και την προσπάθειά τους;

Είναι πραγματικό ειρωνικό ότι όλα μπορούν να γίνουν σε αυτή την πόλη παρά να εξευρεθούν χρήματα για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο!

Είμαστε σίγουροι ότι αν οι υπεύθυνοι του ΔΑΚ απευθύνονταν στον Δήμο Τρίπολης θα μπορούσε να βρεθεί μία λύση, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον και η αγάπη τόσο του Δημάρχου κου Κοτσιάνη, όσο και του Αντιδημάρχου κου. Καραχάλιου για την αθλητική νεολαία της πόλης μας. Γιατί άραγε δεν έγινε κάτι τέτοιο από την Διοίκηση του ΔΑΚ;

Η συμπεριφορά αυτή της Διοίκησης του ΔΑΚ, μας προβληματίζει υπερβολικά για τον αν θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του κολυμβητήριου τον Σεπτέμβριο ή θα έχουμε πάλι να αντιμετωπίσουμε παγωμένα νερά και κυρίως κλειστά μυαλά! Να θυμίσουμε μόνο ότι οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ ανήκουν στον Δήμο και κατά συνέπεια σε όλους τους Τριπολιτσιώτες ... και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους υπεύθυνους του ΔΑΚ...

Θα είναι κρίμα τα όνειρα και οι ελπίδες τόσων αθλητών να καταστραφούν για λόγους τους οποίους τους γνωρίζουν άλλοι και όχι εμείς.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 
7th TRIPolis Rock Festival
H TimeMachine, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης του Δήμου Τρίπολης σας προσκαλούν στο 7ο TRIPolis Rock Festival, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουλίου στο θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου.

Το Σάββατο θα εμφανιστούν οι ΕΣΕΛΟΝ από την Αθήνα, οι THE FLOW από την Πάτρα και οι DADDY’S WORK BLUES BAND από την Αθήνα.

Την Κυριακή θα εμφανιστή ο ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ με το συγκρότημά του, και οι SPECIAL SALON DE COIFFURE από την Τρίπολη.

Ώρα Έναρξης : 19:00
Είσοδος : Ελεύθερη
Συνδιοργάνωση: Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5 FM
Αρκαδική Ραδιοφωνία Τηλεόραση
Εφημερίδα «Στην Πρίζα»


Σύντομα Βιογραφικά

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ)

Ο Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης Λάκης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του 60 με το συγκρότημα “Dragons”. Είναι γνωστός και με το όνομα ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ. Στην δισκογραφία εμφανίστηκε το 1981 και από τότε μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 15 προσωπικούς δίσκους. Ο Λάκης Παπαδόπουλος αν και ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Ροκ έχει δώσει πολλά τραγούδια σε καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής, έντεχνης και ποπ μουσικής. Μεταξύ άλλων, έχει γράψει τραγούδια για τους Ελπίδα, Βίκυ Μοσχολιού, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πασχάλη, Μαντώ, Γιώργο Μαργαρίτη, Λίτσα Διαμάντη, Χρήστο Δάντη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Γιώργο Νταλάρα, Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Βαρδή, Σάκη Ρουβά, Τάμτα, Ονειράμα, Δημήτρη Μητροπάνο και πάρα πολλούς ακόμα.

Για περισσότερα στην σελίδα του ΛΑΚΗ στο mySpace: www.myspace.com/lakispapadopoulos

ΕΣΕΛΟΝ

Το συγκρότημα Ε.Σ.ΕΛ.ΟΝ. κινείται στο χώρο του κλασσικού Rock (70’s classic & art rock με blues, country και ethnic στοιχεία). Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει το CD τους «Ωσεί Παρών» από την εταιρεία «Καθρέφτης Ήχων Καθαρών». Συνθέτης και στιχουργός του γρουπ είναι ο Τριπολίτης Τάκης Τυροβολάς.

Η μπάντα αποτελείται από:
Τάκης Τυροβολάς (Κιθάρες – Φωνητικά)
Βαγγέλης Ψύγκας (Μπάσο – Φωνητικά)
Μάκης Τσελέντης (Πλήκτρα)
Χρήστος Ζελελίδης (Drums - Percussion )
Άννυ Ξαντινίδου ( Φωνητικά)

Για περισσότερα στην σελίδα των ΕΣΕΛΟΝ
www.eselon.gr και www.myspace.com/eselon

THE FLOW

Σχηματίστηκαν στην Πάτρα και άρχισαν να δίνουν τα πρώτα live show τους το 1999. Το 2003 κυκλοφόρησαν το 1ο πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Incubation”. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από το ψυχεδελικό ροκ των 60ς, το Krautrock, το progressive ροκ των 70ς αλλά και από πιο σύγχρονες μπάντες. Από το Γενάρη του 2010 έχουν αρχίσει να γράφουν νέα τραγούδια και σχεδιάζουν σύντομα να κυκλοφορήσουν το 2ο δίσκο τους.

Η μπάντα αποτελείται από:
Νικολακόπουλος Θάνος (φωνή)
Νικολακοπούλου Κατερίνα (φωνητικά)
Οικονομόπουλος Θανάσης (πλήκτρα, laptop)
Σταθόπουλος Γιάννης (μπάσο)
Μπούσιας Άκης (κιθάρα)
Παπανδρεόπουλος Περικλής (τύμπανα)

Για περισσότερα στην σελίδα των The Flow στο mySpace:
www.myspace.com/theflowpatras

DADDY’S WORK BLUES BAND

Ξεκίνησαν αρκετά χρόνια πριν, στην Αθήνα, ως Bluesburger. Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους συνεχίζουν μέχρι σήμερα να παίζουν την αγαπημένη τους Blues Rock μουσική, τόσο διασκευές όσο και δικά τους κομμάτια. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μερικά από τα πιο αξιόλογα σχήματα του είδους όπως Dr Feellgood, Louisiana Red, BluesWire, Aynsley Lister, George and the dukes, D.Panagopoulos Ayra, Small Blues Trap...

Η μπάντα αποτελείται από:
Μέρτηκας Στέλιος (φωνή, ρυθμική κιθάρα)
Πολύζος Θέμης (τύμπανα)
Παχύδης Γιάννης (φυσαρμόνικα)
Ανέστης Στάθης (μπάσο)
Γκιόκας Θανάσης (κιθάρα)
Δουλγερίδης Δημήτρης (κιθάρα)

Για περισσότερα στην σελίδα των Daddy’s Work στο mySpace:
www.myspace.com/daddysworkbluesband

SPECIAL SALON DE COIFFURE

Η μπάντα αποτελείται από:
Γιώργο Παναγιωτόπουλο (μπάσο)
Αλέξανδρο Σκούρα (κιθάρα)
Νίκο Σαραντόπουλο (τύμπανα)

 

 

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα πυρομαχικά διασποράς
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

• Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα πυρομαχικά διασποράς
• Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που δεν συνυπέγραψαν τη Σύμβαση
• Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Εγκρίθηκε, σχεδόν ομόφωνα, την περασμένη Πέμπτη 8 Ιουλίου από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κοινό ψήφισμα όλων των πολιτικών ομάδων σχετικά με τα «πυρομαχικά διασποράς». Συντάκτης του κοινού ψηφίσματος ήταν και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, εξ ονόματος της Ομάδας Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά.

Το ψήφισμα αναφέρεται στη διεθνή Σύμβαση για τα Πυρομαχικά Διασποράς, η οποία αποτελεί ορόσημο στον αγώνα κατά των όπλων που σκοτώνουν αμάχους και η οποία πρόκειται να τεθεί σε ισχύ την 1η Αυγούστου 2010. Η Σύμβαση απαγορεύει τη χρήση, παραγωγή, αποθήκευση και μεταφορά των πυρομαχικών διασποράς και απαιτεί εκ μέρους των συμβαλλομένων μερών την καταστροφή των αποθεμάτων τέτοιων πυρομαχικών.

Μέχρι στιγμής, την εν λόγω Σύμβαση έχουν εγκρίνει 107 χώρες. Από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης 20 την έχουν υπογράψει και 11 την έχουν ήδη επικυρώσει. Η Ελλάδα ούτε την έχει υπογράψει ούτε, φυσικά, επικυρώσει. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητεί από εκείνα τα κράτη μέλη που μέχρι στιγμής δεν το έχουν πράξει, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τη διεθνή Σύμβαση επειγόντως πριν την 1η Αυγούστου 2010.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, δήλωσε ότι: «Η υπογραφή, επικύρωση και θέση σε ισχύ της Σύμβασης αποτελεί ισχυρό πολιτικό μήνυμα για έναν κόσμο χωρίς πυρομαχικά διασποράς που τραυματίζουν και σκοτώνουν αθώους πολίτες και παιδιά όχι μόνο κατά τη διάρκεια συρράξεων αλλά και σε μεταπολεμικές περιόδους. Η μη υπογραφή και επικύρωσή της πλήττει το ηθικό κύρος της χώρας».

Υπενθυμίζει δε ότι «Προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ είχε δηλώσει, απαντώντας σε ερωτηματολόγιο της Διεθνούς Αμνηστίας σχετικά με τα όπλα διασποράς, τα εξής: "Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: είμαστε κατά των όπλων διασποράς....το στρατηγικό δόγμα ισχυρής αποτροπής δεν απαιτεί τη διατήρηση όπλων διασποράς"». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί την κυβέρνηση να τηρήσει αυτή τουλάχιστον την προεκλογική της δέσμευση και να υπογράψει τη Σύμβαση χωρίς καμία καθυστέρηση.

13/07/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα