Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 14-06-2010

 

 

 

 
Μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για την Πράσινη Ανάπτυξη
Ενεργειακές επενδύσεις ύψους 1,1 δις. ευρώ για την Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Π.Ε.Κ.Α., και καθηγητής Ιωάννης Μανιάτης, μιλώντας στην ημερίδα για την «Πράσινη Ανάπτυξη».

Αποσκοπώντας στην αναζήτηση ευκαιριών και βλέποντας την οικονομική κρίση ως ευκαιρία για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της 6ης Περιφερειακής Έκθεσης «Αρκαδικό Πανόραμα»

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε στους ομιλητές για την ανταπόκρισή τους να ενημερώσουν τους επαγγελματίες και τους πολίτες στο θέμα της πράσινης ανάπτυξη, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Πρόεδρος της ΟΕΒΑ, συντονιστής και υπεύθυνος για την ημερίδα κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος.

Ο Υφυπουργός κ. Μανιάτης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του υπογράμμισε τη σημασία της πράσινης ανάπτυξης για τη χώρα μας. «Το ζητούμενο είναι όχι μόνο να βγει η χώρα από την κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, αλλά να βγει με ένα τρόπο που θα την κάνει να εισέλθει σε μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι ένα «σχέδιο εισόδου» που βασίζεται στην πράσινη ανάπτυξη και συνέχισε «τα δύο επόμενα χρόνια θα γίνουν ενεργειακές επενδύσεις στην Πελοπόννησο, ύψους 1,1 δις. ευρώ που θα την φέρουν σε θέση παραγωγού ενέργειας για τη χώρα’’.
Στη συνέχεια ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε σε όλες τις πηγές ενέργειας που πρέπει να «εκμεταλλευτεί η Ελλάδα», όπως Φυσικό Αέριο, αιολική ενέργεια και φωτοβολταικά.

Όσον αφορά στο έργο του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου ανέφερε «σε δέκα ημέρες από τώρα ο ΔΕΣΦΑ θα πάρει την έγκριση απ’ το Υπουργείο ώστε να σχεδιάσει τις απαραίτητες προκαταρκτικές περιβαλλοντικές μελέτες για να ξεκινήσει έτσι η σύνταξη της προκήρυξης του διαγωνισμού για τον αγωγό, κόστους 130 εκατ. Ευρώ», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φωτοβολταικό πάρκο που ετοιμάζεται στη Μεγαλόπολη.

Ο καθηγητής Παπαρσένος Γεώργιος, Δ/νων Σύμβουλος του φορέα ενέργειας Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), αφού έκανε μια σύντομη παρουσίαση του ΔΕΣΦΑ αναφέρθηκε στον ρόλο του φυσικού αερίου στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους σημείωσε ότι για το έργο της Μονάδας Φυσικού Αερίου, ιδιοκτησίας ΔΕΗ Μεγαλόπολης, ύψους 500 εκατ. Ευρώ που θα είναι έτοιμη το φθινόπωρο του 2012 θα υπάρχει αποζημίωση τόσο στους ιδιοκτήτες των κτημάτων όσο και των Νομαρχιών των νομών (Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας) που θα περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου, ενώ τόνισε ότι ο αγωγός δε θα επηρεάσει τις καλλιέργειες.
Στη συνέχεια ο κ. Παπαρσένος τόνισε τα οφέλη του φυσικού αερίου όπως, φθηνότερη θέρμανση, ζεστό νερό κάθε στιγμή της ημέρας, καθαρότερο περιβάλλον με τη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής Ηλιακής ενέργειας ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε κ. Κάλιος Μάνθος ο οποίος έκανε μια αναλυτική παρουσίαση για το φωτοβολταϊκό πάρκο της Μεγαλόπολης, εξηγώντας τα οφέλη που έχει η υλοποίηση του Έργου τόσο για την Μεγαλόπολη όσο και για την Αρκαδία όπως: την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών για το 42% των νοικοκυριών του Ν. Αρκαδίας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την εξοικονόμηση περίπου 58.000 τόνων CO2.

Για την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα μίλησε ο κ. Γαρίδης Ηλίας, Δ/ντης Λειτουργιών & Διαχείρισης της εταιρείας HELIOSPHERA, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας με τη χρήση φωτοβολταϊκών, όπως: μηδενική ρύπανση, αθόρυβη λειτουργία, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής (που ξεπερνά τα 30 χρόνια), απεξάρτηση από τα ρυπογόνα ορυκτά καύσιμα, δυνατότητα επέκτασης ανάλογα με τις ανάγκες, ελάχιστη συντήρηση. Κλείνοντας την εισήγησή του ο κ. Γαρίδης παρουσίασε τους τρόπους λειτουργίας και παραγωγής φωτοβολταικών συστημάτων της καινοτόμου επιχείρησης «ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑ» .

Τις εισηγήσεις έκλεισε ο Δ/νων Σύμβουλος της INTERPLAST AE κ. Ριζοπουλος Αναστάσιος ο οποίος ανέλυσε το θέμα «Πράσινη Ενέργεια-Γεωθερμία-Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».
Ο κ. Ριζόπουλος εξήγησε γιατί πρέπει και πώς μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε την θερμική ενέργεια από τον ήλιο και το έδαφος.

Στο τέλος της ημερίδας οι ομιλητές απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

 

 

 
Ερώτηση για την καθυστέρηση των δανείων ΤΕΜΠΜΕ
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, Ελπίδα Τσουρή, Βασίλη Κεγκέρογλου, Μιχάλη Τιμοσίδη, Γιάννη Αμοιρίδη, Πάρι Κουκουλόπουλο, Σπύρο Μαργέλη και Σοφία Γιαννακά, με αφορμή την καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων του ΤΕΜΠΜΕ, κατέθεσαν την υπ΄αρ. πρωτ. 11459/11.06.2010 Ερώτηση στη Βουλή, προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κυρία Λούκα Κατσέλη.

Το ακριβές κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
Αρ. Πρωτ.:11459/11.06.2010

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, κυρία Λούκα Κατσέλη

ΘΕΜΑ: «Καθυστερούν τα δάνεια ΤΕΜΠΜΕ στους μικρομεσαίους»

«Επανερχόμαστε με νέα ερώτηση στο ζήτημα της καθυστέρησης στην υλοποίηση, τόσο του προγράμματος εγγυημένων δανείων του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) για την κάλυψη χρεών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, όσο και του προγράμματος εγγυημένων δανείων του ΤΕΜΠΜΕ για κάλυψη χρεών σε προμηθευτές, καθώς έχουν παρέλθει δύο μήνες μετά την ανακοίνωση των σχετικών αποφάσεων από την κυβέρνηση και τίποτε δεν έχει υλοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις περί ετοιμότητας του προγράμματος και ενώ απέμενε η υπογραφή των συμφωνιών με τις τράπεζες, αποδεικνύεται στην πράξη και στην τραπεζική αγορά ότι οι περισσότερες τράπεζες, είτε δε γνωρίζουν, ή δεν έχουν ακόμη οδηγίες, ή δε θεωρούν το πρόγραμμα επιχειρηματικά ελκυστικό και σε πολλές περιπτώσεις δε δέχονται αιτήσεις. Στις περιπτώσεις στις οποίες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές, οι εν δυνάμει δανειολήπτες, δε μπορούν να λάβουν τα δάνεια, αφού οι προϋποθέσεις χορήγησής τους είναι ιδιαίτερα αυστηρές, με αποτέλεσμα να «στεγνώνει» ακόμη περισσότερο η αγορά.

Τόσο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όσο και τα επιμελητήρια, διαμαρτύρονται καθημερινά και τονίζουν ότι λόγω των συνθηκών της αγοράς και των σοβαρών διαχειριστικών δυσχερειών που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις, και δη οι μικρότερες, θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα τόνωσης της αγοράς, για την αποφυγή κλεισίματος πολλών επιχειρήσεων και τη δημιουργία χιλιάδων ανέργων.

Σημειώνεται τέλος, πως η καθυστέρηση στην υλοποίηση των μέτρων αυτών δημιουργεί σύγχυση και βλάπτει τις επιχειρήσεις που κινούνται σε λανθασμένα επιχειρηματικά πλάνα, διακυβεύοντας το μέλλον τους.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1.Για ποιους λόγους υπάρχει αυτή η δίμηνη καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων του ΤΕΜΠΜΕ.
2.Προτίθεται η Κυβέρνηση να παρέμβει στις Τράπεζες, προκειμένου να μην «σαμποτάρουν» τα προγράμματα αυτά;

Οι ερωτώντες βουλευτές:
1) Μιχάλης Κατρίνης
2) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
3) Ελπίδα Τσουρή
4) Βασίλειος Κεγκέρογλου
5) Μιχάλης Τιμοσίδης
6) Γιάννης Αμοιρίδης
7) Πάρις Κουκουλόπουλος
8 ) Σπύρος Μαργέλης
9) Σοφία Γιαννακά »

 

 

 
Ποδηλατάδα στην Τρίπολη
Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 στις 19.30 με αφετηρία την πλατεία Αγ. Βασιλείου θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα στο κέντρο της πόλης της Τρίπολης. Η πορεία θα είναι εύκολη για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Σκοπός της κίνησης αυτής, που είναι πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων, απλών πολιτών που διεκδικούν το δικαίωμα για καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι η διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου σαν μεταφορικό μέσο και όχι μόνο.

Όσοι περισσότεροι τόσο πιο δυνατό θα είναι το μήνυμα.

 

 

 
Ευχαριστίες από ΕΕΕΕΚ δήμου Μαντινείας
Σχολική Επιτροπή
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δήμου Μαντινείας
(ειδικό σχολείο Κάψια)

Τρίπολη 11-06-2010

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων (Δ.Σ.): του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ.) για την απόφασή τους να καλύψουν από κοινού τη δαπάνη αγοράς φωτοτυπικού μηχανήματος συνολικής αξίας 1.100 € στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Δήμου Μαντινείας (ειδικό σχολείο Κάψια), όπου φοιτούν άτομα με αναπηρία & ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΑμεΑ) ηλικίας 15-22 ετών από το Νομό μας βοηθώντας στις προσπάθειές μας για στήριξη του εκπαιδευτικού έργου του προσωπικού.
Ιδιαίτερα δε θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Σύριο Ανδρέα πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ. για την ανάπτυξη της όλης πρωτοβουλίας.

Το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δήμου Μαντινείας

 

 

 
Γιορτή Μουσικής με τον ΟΡΦΕΑ Τρίπολης
Την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 και ώρα 21:00 με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής ο «Ορφέας» Τρίπολης παρουσιάζει μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην πλατεία Πετρινού ένα λαϊκό πρόγραμμα που γίνεται για πρώτη φορά στην Τρίπολη.

Οι τρεις χορωδίες του «Ορφέα», παιδική, νεανική και μικτή, πλαισιώνονται από την ορχήστρα «Εν Χορδαίς Ορφέα» και το αποτέλεσμα ευελπιστούμε να είναι εντυπωσιακό.

Η παιδική χορωδία που θα διευθύνει η κ. Μαριλένα Κουζίνη θα αποδώσει το πρόγραμμα που κατέλαβε την 2η θέση στο Πανελλήνιο διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. στο Παλαιό Φάληρο.

Η νεανική χορωδία υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας Αθανασοπούλου έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι ξεκινώντας με την «Περιμπανού» και την «Μπαλάντα του Ούρι», γίνεται αναφορά στην «Πόλη μαγική» και τον «Κεμάλ» που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, περνώντας το μήνυμα στους συμπολίτες μας ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες των καιρών μας. Η νεανική χορωδία συνεχίζει το πρόγραμμά της με το «Μια θάλασσα μικρή» του Δ. Σαββόπουλου και το «Νύχτα βροχερή» του Γ. Σπανού και στο φινάλε δύο τραγούδια του Μανώλη Χιώτη που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, το «Μοιάζεις σαν θάλασσα» και το εντυπωσιακό «Δεν θέλω πια να ξαναρθείς».

Η μικτή χορωδία υπό την καθοδήγηση του κ. Βασίλη Τζαβάρα έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με τραγούδια που θα αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές όλων μας. Η ορχήστρα «Εν Χορδαίς Ορφέα» ξεκινάει με το «Μπαξέ τσιφλίκι», ακολουθεί η μικτή χορωδία συνοδευόμενη από την ορχήστρα με την «Αχάριστη» και το «Σκαλοπάτι» και κλείνει με την ανεπανάληπτη μελωδία «Ότι κι αν πω δεν σε ξεχνώ».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η φιλόλογος κ. Αντιόπη – Ζωή Μαργιά που έχει επιμεληθεί και τα κείμενα του αφιερώματος στον Μάνο Χατζηδάκι και τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Η χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης θα τιμήσει τον μοναδικό εν ζωή μαθητή του «μπάρμπα – Γιάννη» του Κούρου κ. Ιωάννη Βαρβέρη που πρόσφατα εγκαταστάθηκε στην πόλη μας μετά από την πεντηκονταετή περίπου απουσία του στις Η.Π.Α.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.


www.orfeastripolis.gr


 

 

Μαθητική συναυλία από το Αττικό Ωδείο Τρίπολης
Το Αττικό Ωδείο Τρίπολης οργανώνει την ετήσια Μαθητική του συναυλία την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010, στις 8:00 το βράδυ, στην αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν μαθητές και μαθήτριες της προκαταρκτικής, της κατωτέρας και της μέσης Σχολής σε επίδειξη σόλο με κλασικά και σύγχρονα έργα, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια ελληνικής και ξένης μουσικής από τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια:
Γιώργος Κατραλής
Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Ανδρέας Κουρέτας
Δημήτρης Ρογάρης

 

 

 
Ανακοίνωση ΠΑΜΕ για βαθμολογικά κέντρα
Η κυβέρνηση μόλις λίγες μέρες πριν τόνιζε ότι οι αμοιβές στα βαθμολογικά κέντρα θα είναι όπως και την προηγούμενη χρονιά.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιοποιήθηκε στις 9/6/2010 με βάση την οποία η κυβέρνηση προχωράει σε μειώσεις των αμοιβών από 5% έως 63% (!!), ενώ η πληρωμή θα γίνεται όχι άμεσα αλλά σε τρεις δόσεις!

Πιο συγκεκριμένα:
• Επιτηρητές, από 17€ σε 14€ (μείωση 29,6%).
• Βαθμολογητές, από 2,1 €/γραπτό σε 2 €/γραπτό (μείωση 5%).
• Μέλη λυκειακών επιτροπών, από 338€ σε 270€ (μείωση 20%).
• Μέλη επιτροπών βαθμολογικών κέντρων, από 709€ σε 500€ (μείωση
• 29,5%).
• Εκπαιδευτικοί και διοικητικοί που υποβοηθούν το έργο των βαθμολογικών
• κέντρων, από 19,3€ /μέρα σε 12€ /μέρα (μείωση 38%).
• Στους εξεταστές-βαθμολογητές στις ειδικές κατηγορίες μαθητών, από
• 33,3€/μέρα σε 26,7€/μέρα (μείωση 20%).
• Στα μέλη επιτροπών συγκέντρωσης δικαιολογητικών υποψηφίων, από 806€ σε 300€ (μείωση 63%).

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα βαθμολογικά κέντρα να απέχουν από τις εργασίες τους μέχρι η κυβέρνηση να δεσμευθεί για την άμεση πληρωμή των εκπαιδευτικών και τουλάχιστον στο ύψος των περσινών αμοιβών.

Καμία θυσία
την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!

Αθήνα 10 Ιουνίου
www.edupame.gr

 

 

 
Συζήτηση Αστέρα με οργανωμένους φιλάθλους
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλεί τους εκπροσώπους όλων των οργανωμένων φιλάθλων την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, προκειμένου να τους ανακοινωθούν, αλλά και να γίνει ανταλλαγή απόψεων πάνω στα παρακάτω θέματα:
1. Εισιτήρια διαρκείας ποδοσφαιρικής περιόδου 2010-2011
2. Τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων
3. Τρόποι στήριξης της ομάδας για τη νέα περίοδο

Στη συγκέντρωση αυτή μπορούν να παρευρίσκονται και φίλαθλοι της ομάδας που είναι ενταγμένοι ή επιθυμούν να ενταχθούν στους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας.

Ξεκινάνε τα Περίπτερα ενημέρωσης από Σπάρτη

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην προσπάθεια της για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα στήσει περίπτερα ενημέρωσης στη Σπάρτη, τη Μεγαλόπολη, το Ναύπλιο και το Άργος, από όπου θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου από τη Σπάρτη, όπου το πρώτο περίπτερο ενημέρωσης θα στηθεί στην Πλατεία της Λακωνικής πρωτεύουσας και για δύο εβδομάδες. Ώρες λειτουργίας του περίπτερου θα είναι: 11 π.μ.-3 μ.μ. και 5.30-9.00 μ.μ.

Για αυτή την πρωτοβουλία της ομάδας, να βγει έξω από την Τρίπολη και να διαθέσει εισιτήρια διαρκείας και σε άλλες πόλεις μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ Γιώργος Μποροβήλος που δήλωσε: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, αφού είναι μειωμένες κατά 40-50% από πέρυσι, ενώ επιπρόσθετα η αποπληρωμή μπορεί να γίνει μέχρι έξι άτοκες δόσεις.

Πιστεύω πώς αυτή είναι μία πολύ καλή προσφορά για το φίλαθλο κοινό της Τρίπολης, της Αρκαδίας, αλλά και γενικότερα των όμορων νομών.

Καλώ λοιπόν όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας, έτσι ώστε να μην έχουν προβλήματα στην εύρεση εισιτηρίου, αλλά και για να γεμίσουμε το γήπεδο με φιλάθλους της Τρίπολης, της Αρκαδίας και των όμορων νομών.

Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες συνεχώς η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ θα στήσει περίπτερο σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης και καλεί τους φιλάθλους της Λακωνίας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Με το νέο σύστημα διοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καταργούνται οι νομοί και είμαστε μία ευρύτερη Περιφέρεια. Για να μπορέσουμε να έχουμε μία αξιόμαχη ομάδα, πρέπει να είναι μία ομάδα που θα αγκαλιάζει τους φιλάθλους των όμορων νομών.

Πιστεύουμε ότι η Λακωνία, η οποία μας έχει στηρίξει πάρα πολύ και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό, θα έχουμε μία ισχυρή παρουσία τη νέα αγωνιστική περίοδο για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να καταστήσουμε τον ΑΣΤΕΡΑ μία ομάδα που θα εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Είναι ένα όραμα που έχουμε, να μπορούμε να κοντράρουμε με την καλή έννοια της λέξης τις μεγάλες ομάδες των Αθηνών από το Μοριά»

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Λήξη 2-7-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Δ.Υ.

Λήξη 30-7-10

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη και τεχνολογία υπολογιστών

Λήξη 30-7-10

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Ανάλυση

Λήξη 30-7-10

Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων ECDL από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Λήξη 16-6-10

6ο Αρκαδικό Πανόραμα

Λήξη 14-6-10

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα