Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 20-05-2010

 

 

 

 
Ενημερωτική ημερίδα για την Πράσινη Επιχείρηση 2010
Ανοίγει το πρόγραμμα «Πράσινη Επιχείρηση 2010».

Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των μελών - επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος «Πράσινη Επιχείρηση 2010» την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Τη διοργάνωση της ημερίδας έκανε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και του Enterprise Europe Network, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 και της υλοποίησης του ΕΠΑΝ II.

Την έναρξη των εργασιών έκανε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε για την παρουσία τους, το Γενικό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Παράσχη και την υπεύθυνη για το «Πρόγραμμα Πράσινη Επιχείρηση 2010» της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα. Πετροπούλου Μάγδα. «Το έργο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι η υποστήριξη και η ενημέρωση των μελών του, προς την κατεύθυνση αυτή σήμερα θα δοθούν όλες οι διευκρινίσεις για το πρόγραμμα «Πράσινη Επιχείρηση 2010» αναφέρει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Καραγιάννης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Παράσχης ο οποίος τόνισε ότι, οι επαγγελματίες πρέπει να «εκμεταλλευτούν», εν μέσω οικονομικής κρίσης, τις ευκαιρίες που τους δίνουν τα νέα προγράμματα ώστε να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές διόδους.

Η κα. Πετροπούλου, πριν από την παρουσίαση, επεσήμανε την σπουδαιότητα του προγράμματος, αφού ο κύριος στόχος του είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ενσωμάτωσης της περιβαλλοντικής διάστασης στη λειτουργία των επιχειρήσεων, χρηματοδοτώντας επενδύσεις διαχείρισης, ανακύκλωσης και διάθεσης αποβλήτων, παρακολούθησης εκπομπών ρύπων, ανάπτυξης «πράσινων» προϊόντων και διαδικασιών, εξοικονόμησης ενέργειας κ.λ.π.

Την ημερίδα παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά με ερωτήσεις και σχολιασμό φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

To πρόγραμμα έχει κεντρικό στόχο την ενίσχυση των υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων καθώς επίσης και συγκεκριμένων επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές για την ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στη λειτουργία της παραγωγικής τους διαδικασίας και την εν γένει παραγωγική αλυσίδα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης του προγράμματος ανέρχεται σε 30 εκ. € με συγκεκριμένη περιφερειακή κατανομή.
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης το οποίο συμβάλλει στην άμβλυνση των περιφερειακών ανισοτήτων μεταξύ των περιφερειών της Ε.Ε.

Επιλέξιμες επιχειρήσεις

Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν από μια πρόταση υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο στον τομέα της μεταποίησης που λειτουργούν νόμιμα και έχουν κλείσει 3 δωδεκάμηνες διαχειριστικές χρήσεις (έναρξη το αργότερο 1/1/2007). Επιλέξιμες επιχειρήσεις θεωρούνται οι εταιρικές επιχειρήσεις (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία) καθώς και οι ατομικές επιχειρήσεις με δραστηριότητα που αντιστοιχεί τουλάχιστον σε έναν από τους κωδικούς Κ.Α.Δ. 2008 που αντιστοιχούν σε μεταποιητικές επιχειρήσεις (Κωδικοί 10 – 33), όπως επίσης και οι κωδικοί 82.92 και 96-01 του τομέα υπηρεσιών.
Προϋπολογισμός – Δημόσια Χρηματοδότηση
Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης ανέρχεται στο 45% του επιλέξιμου προϋπολογισμού για τον νομό Αρκαδίας.

Επιλέξιμες ενέργειες

Οι επιλέξιμες ενέργειες περιλαμβάνουν επενδύσεις στις κατωτέρω κατηγορίες:

• Διαχείριση / ανακύκλωση / διάθεση αποβλήτων.
• Παρακολούθηση εκπομπών ρύπων.
• Ανάπτυξη «πράσινων» προϊόντων και διαδικασιών:
• Ανάκτηση / εξοικονόμηση ενέργειας και ύδατος.
• Ενσωμάτωση προτύπων.
• Ανάπτυξη υποδομών και βελτίωση παραγωγικής διαδικασίας.
• Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η υποβολή προτάσεων για ένταξη των έργων στη δράση «Πράσινη Επιχείρηση 2010» ξεκινά στις 25 Μαΐου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.efepae.gr, www.antagonistikotita.gr, www.diaxeiristiki.gr, www.ggb.gr , καθώς επίσης και το «Γραφείο Ενημέρωσης Επιχειρήσεων» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Υπεύθυνος : κος Ανδρέας Ντούβας, τηλ. 2710-227141, 237123.

 

 

 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ-ΔΗΜ.ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δήμου Μαντινείας (Ειδικό Σχολείο Κάψια)

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Αρκαδίας «ΥΔΡΩ» και τη Διευθύντριά του Καταστήματος κ. Γιούλη Στρατηγάκη για την ευγενική τους χειρονομία να διαθέσουν τρεις (3) μονάδες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) μαζί με έναν (1) εκτυπωτή οι οποίοι προήλθαν από την ανανέωση εξοπλισμού του Υποκαταστήματός τους επί της οδού Μουτζουροπούλου 47 στην Τρίπολη στο Σχολείο μας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Δήμου Μαντινείας (Ειδικό Σχολείο Κάψια), όπου φοιτούν τα παιδιά μας βοηθώντας στις προσπάθειές μας για στήριξη του εκπαιδευτικού έργου του προσωπικού και διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την αποτελεσματικότερη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες των ΑμεΑ.

Η Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Μαθητών Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Δ. Μαντινείας

 

 

 

 
Συνάντηση Ρέππα με COSCO
Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας δέχθηκε σήμερα τον πρόεδρο της ναυτιλιακής εταιρείας COSCO Γουέι Ζιαφού. Στη συνάντηση, από ελληνικής πλευράς, συμμετείχαν οι Υφυπουργοί Νίκος Σηφουνάκης και Γιάννης Μαγκριώτης, οι Γενικοί Γραμματείς Χάρης Τσιόκας και Σέργιος Λαμπρόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι της διοίκησης του ΟΣΕ και θυγατρικών εταιρειών του.

Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός δήλωσε τα εξής:
«Η συζήτηση που είχαμε με τους επικεφαλείς της COSCO ήταν ιδιαιτέρως επιτυχής. Είχαμε τη δυνατότητα να τους ενημερώσουμε για τα προγράμματα, που ξεκινήσαμε στο πλαίσιο αυτού του Υπουργείου.
Τονίσαμε ιδιαιτέρως την ξεχωριστή σημασία που έχει η Ελλάδα, για ένα διπλό λόγο, όσον αφορά στις διεθνείς συνεργασίες.

Ο ένας λόγος είναι η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας η οποία της δίνει μία εξαιρετική στρατηγική σημασία. Ο άλλος, είναι ότι η Ελλάδα συμμετέχει σε όλους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και η Ελληνική Δημοκρατία έχει εξασφαλίσει συνθήκες σταθερότητας, κάτι το οποίο αποτελεί σημαντική εγγύηση για κάθε επενδυτή.

Ειδικώς για τα θέματα του Υπουργείου μας, ενημερώσαμε τον επικεφαλής της ξένης αντιπροσωπείας, για τα προγράμματα τα οποία είναι σε εξέλιξη και συγκεκριμένα για τη δημοπράτηση κατασκευής, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του μεγάλου εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η σχετική δημοπράτηση. Η διαδικασία είναι ανοιχτή, διαγωνιστική. Προβλέπεται με σύμβαση παραχώρησης να δοθεί για περίοδο 40 ετών το εμπορευματικό κέντρο που θα κατασκευαστεί εκεί, σε ιδιώτη επενδυτή.

Το δεύτερο θέμα το οποίο συζητήσαμε είναι αυτό που αφορά στον ελληνικό σιδηρόδρομο. Δώσαμε στοιχεία, πληροφορίες, για τις εταιρείες του συγκροτήματος του ΟΣΕ στην ξένη αντιπροσωπεία.

Η COSCO όπως γνωρίζετε είναι μια ναυτιλιακή κατά βάση εταιρεία, δεν είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων. Δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν σε οργανισμούς της πατρίδας τους που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο, όλα αυτά τα στοιχεία, τα οποία τους παρουσιάσαμε.

Και το τρίτο θέμα για το οποίο μιλήσαμε είναι το σχετικό με την κατασκευή του νέου μεγάλου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι του Ηρακλείου της Κρήτης. Το πρόγραμμα αυτό θα προχωρήσει πάλι μέσω σύμβασης παραχώρησης, όπως γνωρίζετε. Είναι ένα αεροδρόμιο το οποίο θα κατασκευαστεί σε 5 χρόνια από τη στιγμή που επιλεγεί ο ανάδοχος.

Η κινεζική αντιπροσωπεία εξεδήλωσε ενδιαφέρον για όλα αυτά τα θέματα. Την εφοδιάσαμε με τα απαραίτητα στοιχεία, με τεύχη στα οποία έχουμε περιλάβει οτιδήποτε αφορά στη λειτουργία του σιδηροδρόμου και τα εν εξελίξει προγράμματα στο Θριάσιο και στο Καστέλι της Κρήτης. Θα τα αξιολογήσουν, θα τα μελετήσουν, όπως μας είπαν και σε κάθε περίπτωση δήλωσαν διαθέσιμοι, έτοιμοι να αναλάβουν επενδυτικές πρωτοβουλίες στην Ελλάδα, την οποία θεωρούν πραγματικά ως μια χώρα επιλογής για κάποιον που θέλει να επενδύσει αυτή την περίοδο.

Πιστεύω ότι αυτή η επιτυχημένη συνάντηση θέτει τις βάσεις για μια καλή συνεννόηση και περαιτέρω συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος . Όλα όμως, όπως γνωρίζετε, θα κριθούν στην πράξη και εκ του αποτελέσματος. Εμείς έχουμε υποχρέωση από τη δική μας πλευρά, να εργαστούμε ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε έτσι μονόδρομο την εξέλιξη προς το καλύτερο αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο Υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τον ΟΣΕ τι προτείνατε;
Δ. ΡΕΠΠΑΣ: Δώσαμε ενημέρωση. Σας είπα και πάλι ότι η COSCΟ είναι ναυτιλιακή εταιρεία δεν είναι σιδηροδρομική εταιρεία. Ασφαλώς στο σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ το οποίο προωθούμε, μεταξύ των άλλων, προβλέπουμε τη δυνατότητα σε ιδιώτη επενδυτή να συνεργαστεί με τον ΟΣΕ, να επενδύσει στον ΟΣΕ, ιδίως στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές.
Αυτό είναι ένα τμήμα λειτουργίας του σιδηροδρόμου που μπορεί να ενδιαφέρει και την COSCO ή κάποια εταιρεία η οποία ασχολείται με το σιδηρόδρομο ή τις εμπορευματικές σιδηροδρομικές μεταφορές και συνεργάζεται με την COSCO.
Γι αυτό ακριβώς είχαν το ενδιαφέρον να ακούσουν από εμάς όλα τα σχετικά στοιχεία τα οποία τους παραθέσαμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πρόκειται για μια ιδιωτική επένδυση. Έχουν ενημερωθεί για τη φορολογία την οποία θα πληρώσουνε; Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ουσιαστικά θα πληρώσουν τα μισά από τα κέρδη τους.
Δ. ΡΕΠΠΑΣ: Όσον αφορά στη διαδικασία για το Καστέλι ή για το Εμπορευματικό Κέντρο στο Θριάσιο, είναι μια ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία. Οι όροι θα πρέπει να είναι ίδιοι για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν στη διαδικασία αυτή και συγκεκριμένα στα κριτήρια, συμπεριλάβουμε και φορολογικά κίνητρα, τα κίνητρα αυτά θα πρέπει να είναι γνωστά από την αρχή, για κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή.
Εμείς σας έχουμε κάνει σχετικές ανακοινώσεις. Δεν προβλέπεται στη δική μας καταρχήν πρόταση μια τέτοια πτυχή φορολογικών κινήτρων. Αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να το συζητήσει, όπως κάνουμε κι εμείς, με το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ισχύει, ότι ισχύει και για όλους τους επενδυτές.

 

 

 
Παράνομες οι χρεώσεις στην κινητή τηλεφωνία
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

• Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν το δικαίωμα να ζητούν πληρωμή μέσω των λογαριασμών τους των παράνομων χρεώσεων μέσω sms από τις εταιρίες –φαντάσματα .
• Δεν έχουν το δικαίωμα να διακόπτουν την σύνδεση ή να αφαιρούν τον αριθμό του τηλεφώνου από τον καταναλωτή εξαιτίας της μη πληρωμής των παράνομων χρεώσεων.

Απάντηση της Κομισιόν σε ερωτήσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.
Σε δύο ερωτήσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στην Επιτροπή για τις παράνομες χρεώσεις λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας, με την ανοχή των κινητών εταιριών από τηλεφωνικές εταιρίες –φαντάσματα, για την αποστολή υπηρεσιών sms απάντησε η αρμόδια Επίτροπος κα Kroes.

Ερώτηση πρώτη : «Έχουν δικαίωμα οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να απαιτούν μέσω των λογαριασμών τους την καταβολή των υπηρεσιών από τις εταιρίες που εξαπατούν τους καταναλωτές»;

Στην απάντησή της η αρμόδια επίτροπός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : «η συνεχής και ανεπιθύμητη εμπορική άγρα πελατών μέσω sms θεωρείται επιθετική πρακτική, απαγορευμένη σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με την Οδηγία 2005/29/ΕΚ για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές. Η Οδηγία απαγορεύει επίσης την πώληση αυτόκλητων υπηρεσιών και οι εμπορευόμενοι δεν έχουν το δικαίωμα να ζητούν άμεση ή μεταγενέστερη πληρωμή για προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχουν , τα οποία δεν είχαν ζητηθεί από τον καταναλωτή» .

Πιο αναλυτικά η απάντηση της επιτροπής στη πρώτη ερώτηση αναφέρει:
«Σε απάντηση στο πρώτο ερώτημα που έθεσε το Αξιότιμο Μέλος του Κοινοβουλίου, η Επιτροπή θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή σε σειρά διατάξεων σε οδηγίες της ΕΕ που απαγορεύουν τέτοιου είδους αθέμιτες πρακτικές και εξασφαλίζουν την προστασία των καταναλωτών σε σχέση με την παράνομη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Η οδηγία για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, η οδηγία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, καθώς και η οδηγία για την καθολική υπηρεσία, περιέχουν και οι τρεις τις σχετικές ρήτρες. Για παράδειγμα, η οδηγία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής απαγορεύει τις αυτόκλητες επικοινωνίες για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση (άρθρο 13), ενώ η οδηγία για την καθολική υπηρεσία απαιτεί, μεταξύ άλλων, τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν ότι διαφανείς και επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με τις ισχύουσες τιμές και τα τιμολόγια είναι διαθέσιμες στους τελικούς χρήστες και τους καταναλωτές. Η Ελλάδα μετέφερε το ενωσιακό ρυθμιστικό πλαίσιο στο εθνικό δίκαιο με τον Ν. 3431/2006 για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, και τον Ν. 3471/2006 σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Η συνεχής και ανεπιθύμητη εμπορική άγρα πελατών μέσω SMS (για παράδειγμα, καλώντας τους πελάτες να τηλεφορτώσουν διάφορες πολυμεσικές υπηρεσίες) θεωρείται επιθετική πρακτική, απαγορευμένη σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με την οδηγία 2005/29/ΕΚ για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές (παράρτημα I, σημείο 26). Η οδηγία απαγορεύει επίσης την πώληση αυτόκλητων υπηρεσιών: οι εμπορευόμενοι δεν έχουν το δικαίωμα να ζητούν άμεση ή μεταγενέστερη πληρωμή για προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχουν, τα οποία όμως δεν είχαν ζητηθεί από τον καταναλωτή (παράρτημα Ι σημείο 29). Η εν λόγω οδηγία έχει μεταφερθεί στην Ελλάδα με τον νόμο για την τροποποίηση και συμπλήρωση του Ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών. Η επιβολή των εθνικών μέτρων μεταφοράς των οδηγιών αυτών εναπόκειται, ωστόσο, στις αρμόδιες εθνικές αρχές».

Ερώτηση δεύτερη : «Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα της μη καταβολής τέτοιων χρεώσεων χωρίς να κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμα της σύνδεσης, δηλαδή συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος να διατηρήσει το ίδιο αριθμό τηλεφώνου»;

Η Επίτροπος μεταξύ άλλων απαντάει πως: « οι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να διατηρούν τον ή τους αριθμούς τους ανεξάρτητα από την επιχείρηση που παρέχει την υπηρεσία» .

Η πλήρης απάντηση της Επιτρόπου στην παραπάνω ερώτηση έχει ως εξής:
«Με την επιφύλαξη της συμβατικής συμφωνίας μεταξύ των εξαπατημένων καταναλωτών και της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, όπως αναφέρεται στο άρθρο 20 της οδηγίας για την καθολική υπηρεσία, ιδίως όσον αφορά τις προϋποθέσεις για τον τερματισμό υπηρεσιών, καταναλωτές οι οποίοι υποβάλλουν σχετική αίτηση, διατηρούν τον ή τους αριθμούς τους, ανεξάρτητα από την επιχείρηση που παρέχει την υπηρεσία, όπως προβλέπεται στο άρθρο 30 της οδηγίας για την καθολική υπηρεσία».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης και απάντησης μπορείτε να το δείτε :
http://www.chountis.gr/index.php?page=text&CategoryId=2&id=402

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα