Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 17-05-2010

 

 

 

 
Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από 3 χρόνια
ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

• Άμεση προώθηση διαδικασιών απορροφητικότητας ΕΣΠΑ
• Στήριξη ιδιωτικών επενδύσεων στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου
• Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων – Νέος σχεδιασμός
• Προστασία – αξιοποίηση υδατικών πόρων
• Ανάδειξη – αξιοποίηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων, παραγωγικών δυνατοτήτων και ανθρώπινου δυναμικού

Τη στήριξή τους στο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα που ήδη έχουν ξεκινήσει από το Γ΄ Κ.Π.Σ., αλλά και να υλοποιηθούν νέα αναγκαία έργα για την Περιφέρεια στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. εξέφρασαν όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, που συνεδρίασε μετά από τρία χρόνια, σήμερα το πρωί υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Φώτη Χατζημιχάλη.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν οι βασικές κατευθύνσεις της προτεινόμενης αναθεώρησης/αναμόρφωσης του Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α 2007-2013, το κλείσιμο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2000-2006 και οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Περισσότερα...


 

 

 
ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το Σάββατο 22 Μαΐου 2010 και ώρα 20:00 η χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης θα συμμετάσχει στην 10η Χορωδιακή Συνάντηση της χορωδίας «Ορφέας» Λευκάδας που γίνεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Ένωση της Επτανήσου με τη μητέρα Ελλάδα. Στη 10η Χορωδιακή Συνάντηση που ο «Ορφέας» Λευκάδας συνδιοργανώνει μαζί με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν η Δημοτική χορωδία της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, η Δημοτική χορωδία Πανοράματος Θεσσαλονίκης, η νέα χορωδία Λευκάδας, ο «Ορφέας» Τρίπολης και ο «Ορφέας» Λευκάδας.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Βασίλης Τζαβάρας ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που αρμόζει στις εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Μεγάλη εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα της μουσικής ετοιμάζει η ορχήστρα «Εν Χορδαίς Ορφέα» που θα συνοδεύσει και τις χορωδίες του «Ορφέα», την 21η Ιουνίου 2010. Το πρόγραμμα αναφέρεται σε ελληνικό ρεπερτόριο.

Η διάθεση του αναμνηστικού εμπορικού γραμματοσήμου με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων του «Ορφέα» γίνεται από τα εντευκτήρια του «Ορφέα» κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις ώρες 19:00-22:00 και από το βιβλιοπωλείο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

www.orfeastripolis.gr

 

 

 
Την Τρίτη η Λαϊκή στην πλ. Μαντινείας
Από τη Διεύθυνση Εμπορίου Ν. Α. Αρκαδίας ανακοινώνεται για την ενημέρωση - εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού ότι η Λαϊκή Αγορά της Τρίπολης που πραγματοποιείται στην Πλ. Μαντινείας θα λειτουργήσει στις 18-5-2010 και 25-5-2010 ημέρα Τρίτη και όχι 19-5-2010 και 26-5-2010 ημέρα Τετάρτη, αντίστοιχα, λόγω της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

 

 
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΟΑΤ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ GRAND PRIX
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Κ.Ο.Α.Τ συγχαίρουν τον αθλητή τους Γιάννη Δρυμωνάκο για την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμφάνισή του στη Διεθνή συνάντηση «Ακρόπολις» GRAND PRIX ο οποίος με την επίδοσή του στα 200μ. μικτή ατομική 02:02.50 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και να πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
 
Επίσης με το χρόνο του στα 200μ. πεταλούδα 01:57.41 κατέλαβε την πρώτη θέση και έσπασε το ρεκόρ αγώνων το οποίο ο ίδιος κατείχε από το 2007 στους συγκεκριμένους αγώνες.

Αξίζει ακόμη να σημειώσουμε ότι κατά την απονομή του στο αγώνισμα 200μ. μικτή ατομική την οποία έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου μας Γιώργος Σωτηρόπουλος έδωσε στον αθλητή το δώρο του από τον επίσημο χορηγό του Θεοδωρόπουλο Ευάγγελο «ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ»ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ευχόμαστε στον αθλητή μέσα από τις προσωπικές του επιτυχίες στους αγώνες να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους το σύλλογό του και την Τρίπολη.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Μανωλοπούλου Δέσποινα

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα