Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 16-05-2010

 

 

 

 
Ημερίδα Επιμελητηρίου για επιδοτούμενο πρόγραμμα «Πράσινη Επιχείρηση 2010»
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 και της υλοποίησης του ΕΠΑΝ II, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σ’ αυτές, στην ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος:
«ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και θα δοθούν όλες οι πληροφορίες και διευκρινίσεις για την εφαρμογή του προγράμματος.


Δες και ιστοσελίδα: http://www.inarcadia.gr/busin/espa/index.htm

 

 

 
Εορτασμός Ημέρας Μνήμης γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Με το Ν. 2193/94, καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Ο φετινός εορτασμός θα γίνει την Κυριακή, 23 Μαΐου 2010 σύμφωνα με το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΪΟΥ 2010
Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας, μέχρι της δύσης του ηλίου της 23ης Μαΐου 2010.
Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 23ης Μαΐου 2010 όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, του Δημοτικού Καταστήματος Τρίπολης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, καθώς και των οδών, Πλατειών, Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Τρίπολης.

Ώρα 08.00: Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία σύμφωνα με τις διαταγές της IV Μεραρχίας Πεζικού.

Ώρα 10.00: Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Ώρα 10.30: Συγκέντρωση των επισήμων και του λαού της πόλης, στο χώρο του Μνημείου των Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα γίνει, Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Νομάρχη Αρκαδίας, το Διοικητή της IV Μεραρχίας Πεζικού, το Δήμαρχο Τρίπολης, τα κόμματα, τους Εκπροσώπους των Ποντιακών Οργανώσεων και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου επιθυμεί να τιμήσει την επέτειο.
Σιγή ενός λεπτού στη Μνήμη των νεκρών της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου - Εθνικός Ύμνος.

Ώρα 20.00: Επίσημη Υποστολή της Σημαίας.

 

 

 
Εορτασμός Επετείου της ιστορικής μάχης Δολιανών
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου της ιστορικής μάχης Δολιανών θα γίνουν την Κυριακή 23 Μαΐου 2010 στο Τοπικό Διαμέρισμα Δολιανών (Άνω Δολιανά) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010
Γενικός Σημαιοστολισμός στο Τοπικό Διαμέρισμα Δολιανών (Άνω Δολιανά) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας από της ανατολής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 23ης Μαίου 2010.

09.45 Προσέλευση επισήμων στην Πλατεία.

10.15 Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Τοπικού Διαμερίσματος Δολιανών (Άνω Δολιανά) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

10.30 Θα γίνει συγκέντρωση των Επισήμων μπροστά στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση. Κατά την επιμνημόσυνη δέηση θα παραστούν αντιπροσωπείες Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Τραυματιών, Εφέδρων και Αντιστασιακών Οργανώσεων.
Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης, θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες Αρχές, Οργανώσεις κ.λ.π. εκφωνούμενης της σειράς κατάθεσης από την Τελετάρχη και θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

Μετά το τέλος της κατάθεσης των στεφάνων, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Λιλή Κωνσταντίνο, Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Δολιανών και θα απαγγελθούν ποιήματα σχετικά με την γιορτή από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών.
Στη συνέχεια θα χορέψουν Ελληνικούς χορούς μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, καθώς και η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών.

 

 

 
Για την απεργία της 20ης Μαΐου
Ανακοινώσεις:

Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας >>>>>>>>

ΠΑΜΕ >>>>>>>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα