Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 15-05-2010

 

 

 

 

 
Τελείωσε με ισοπαλία... Πανιώνιος-Αστέρας 1-1
Με ισόπαλο σκορ (1-1) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την περίοδο 2009-2010 ο Αστέρας ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 30 Ιουνίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να προηγείται στο 50ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Φανούρης Γουνδουλάκης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Αστέρας ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα όταν με κεφαλιά ο Σωκράτης Φυτανίδης νίκησε τον Μπεθέρα, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκτέλεση φάουλ του Ρίος από τα δεξιά.

Πανιώνιος: Μπεθέρα, Γιόνσον (73’ Κούρντι), Ουέλινγκτον (87’ Χ. Μανιάτης), Κοντοές (85’ Τζέικομπ), Όμο (80’ Κοντοχρήστος ), Γ. Μανιάτης (57΄Σάμαρης), Τσότσαλιτς (73’ Σταυροθανασόπουλος), Σκούφαλης (46’ Αναστασόπουλος), Κούκετς (60’ Κολοβός), Γουνδουλάκης (80’ Γκέζος), Λουκίνας (75’ Ακότο)
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά (67’ Κυριακόπουλος), Κολιός (76’ Γκαιδατζής), Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Συμεωνίδης (45’ Σεντεμέντες), Γιαννούλης (56’ Τζουμάκας), Λαδάκης (76’ Τσουμάγκας), Καραμπέτσος (45’ Κουρμπέλης), Πρόσπαρ (68’ Καράμπελας), Ρίος (76’ Σαραντόπουλος), Μπακασέτας (63’ Ταρταμπούκας).

Φιλική νίκη των νέων

Η ομάδα νέων του Αστέρα κέρδισε με 3-2 τον Παναρκαδικό στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο, προκειμένου να γιορταστεί η κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος και η άνοδος στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Παναρκαδικού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές προηγήθηκαν στο ημίχρονο 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μπακασέτας, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ έγινε 3-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν ακόμα οι Ξεροβάσιλας και Μπάρλας. Για τον Παναρκαδικό μείωσαν οι Τζιανής, Σουρλίγκας.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Αγόρας, Τσακάνι, Αναγνωστόπουλος, Δήμος, Τσιόγκας, Κοσκολός, Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης, Τζιανής, Ντα Σίλβα (Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Διδάγγελος, Σουρλίγγας, Γιαννούλης, Κιντής, Δούρος, Ψύλλας, Μαντάς)
Αστέρας: Κυριακόπουλος, Φιλάι, Σεντεμέντες, Κίτσος, Συμεωνίδης, Κολιός, Κουρμπέλης, Τσουμάγκας, Μπακασέτας, Αγγελόπουλος, Καράμπελας (Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμα και οι Κυριακάκος, Αρώνης, Σαραντόπουλος, Μπραϊμλάρι, Γκαϊδατζής, Προύντζος, Ρουμελιώτης, Ξεροβάσιλας, Μπάρλας

 

 

 
Επιστροφή στις νίκες για το Αρκαδικό
ΟΦΗ-Αρκαδικός 76-79 (32-34)

Επιστροφή στις νίκες για τον Αρκαδικό, που πρόσθεσε ακόμα μία εκτός έδρας νίκη στο ενεργητικό του περνώντας νικηφόρα από την έδρα του ΟΦΗ με 79-76.

Ο Αρκαδικός είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση από την περιφέρεια, με τρεις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και με 13 εύστοχα τρίποντα που απέφεραν σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας.

Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, ο Αρκαδικός είχε προβάδισμα επτά πόντων (53-60), αλλά με ένα σερί 10-0 ο ΟΦΗ πέρασε μπροστά με 63-60 δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο Αρκαδικός κατάφερε να βρει τις λύσεις στην επίθεση, να πάρει και τελικά να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ φτάνοντας στη 15η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, που τον έφερε και πάλι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα από τα κλειδιά της σημερινής νίκης στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ήταν ότι ο Αρκαδικός κυριάρχησε στις μάχες των ριμπάουντ (40-22), σε ένα από τα λίγα παιχνίδια που συνέβη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 να υπερτερεί του αντιπάλου του και μάλιστα με τόση μεγάλη διαφορά.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ με την ήττα αυτή επέστρεψε και μαθηματικά στη Β' Εθνική κατηγορία, με τους φιλάθλους της ομάδας να εκφράζουν πολλά παράπονα στη λήξη του αγώνα.

Διαιτητές: Μάνος - Τσώνος - Σκούτας
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 32-34, 53-60, 76-79
ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτζόγλου 5 (1), Δελατόλας 4, Μπάρδας 17 (3), Βαγενάς 14 (2), Παναγάκης 8 (1), Δανιήλ 2, Χαλκιαδάκης 9, Γκάμπρανς 7, Σουφλιάς 10.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Τόσιτς 8 (2), Παπαδάκης 10 (1), Λυμπερόπουλος, Σιζόπουλος 22 (6), Γιοβάνοβιτς 11, Καραδολάμης 7 (1), Μαναβόπουλος 5 (1), Σουρλής 6 (2), Σιβορότκα 6, Τζουγκαράκης 4.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα