Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 10-05-2010

 

 

 

 
Για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ
Ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Ανάσα στον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την καλύτερη ενημέρωση των μελών του όσον αφορά στις δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 12 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Εισηγητής - Ομιλητής της ημερίδας είναι ο Δρ. Αλέξανδρος Παπαρσένος, Πρόεδρος του ΤΕΜΠΜΕ.

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση των δύο νέων προγραμμάτων χρηματοδότησης του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων – ΤΕΜΠΜΕ, που αφορούν στη χορήγηση χαμηλότοκων δανείων προς επιχειρήσεις για την εξόφληση ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων, αλλά και για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών εμπορευμάτων, υπηρεσιών και άλλων άυλων αγαθών.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα επιλυθούν οι όποιες απορίες μπορεί να προκύψουν από τους συμμετέχοντες, ενώ θα δοθούν διευκρινίσεις σε επιμέρους θέματα της εφαρμογής των ανωτέρω προγραμμάτων.

 

 

 
Πέρασαν από εργομετρικά τεστ οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι εργομετρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η καλή φυσική κατάσταση τους.

Για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση (6 μ.μ.), ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη με αντίπαλο την Ελλάς Ποντίων (5.30 μ.μ.), ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση (11 π.μ.).

Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 17 Μαΐου, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο την προσεχή Παρασκευή 14 Μαΐου (7 μ.μ.).

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στην Τρίπολη στις 29 Ιουνίου και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου θα γίνει το πρωί (8.00 π.μ.) της 30ης Ιουνίου.

 

 

 
Τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Αρκαδικού
Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε απόψε ο Αρκαδικός, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στην καλύτερη Δάφνη και έχασε 75-94. Παράλληλα, η ήττα αυτή είναι η τέταρτη εντός έδρας του Αρκαδικού στην Τρίπολη, αλλά η πιο βαριά καθώς για πρώτη φορά ηττήθηκε στην έδρα του με δεκαεννέα πόντους.

Η Δάφνη είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας με 19/22 βολές, 15/21 δίποντα και 15/28 τρίποντα, παίζοντας συγκροτημένο και καλό μπάσκετ από την αρχή του αγώνα και με τέσσερις παίκτες να σημειώνουν περισσότερους από 17 πόντους έφτασε δίκαια στη νίκη, τη στιγμή που ο Αρκαδικός είχε σε καλή μέρα μόνο τον Γιώργο Σουρλή που έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων (19) με 5/5 βολές, 1/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα έχοντας ακόμα 4 ασίστς, 3 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δεσλής, Επιτροπάκης
Δεκάλεπτα: 16-20, 31-46, 52-69, 75-94
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Σκουζής,Τόσιτς, Παπαδάκης 6, Λυμπερόπουλος, Κοψαύτης 5 (1), Σιζόπουλος 6 (2), Γιοβάνοβιτς 6, Καραδολάμης 14 (3), Μαναβόπουλος 5 (1), Σουρλής 19 (4), Σιβορότκα 9 (1), Τζουγκαράκης 5.
Δάφνη (Ζαβός): Καπερώνης, Μπίρδας, Βασιλόπουλος 9 (2), Σεφερίδης, Πέκοβιτς 19 (2), Λιανός 4, Λόλας 17 (2), Άβαλιτς 20 (6), Τσούτσος 19 (3), Γιαννουλάκος 6.

Στα χακί ο Κοψαύτης

Ο «υπαρχηγός» του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού.

Παράμενει αήττητος ο Αρκαδικός στο μίνι

Εύκολο πέρασμα έκανε από τη Μεγαλόπολη η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού, αφού κέρδισε με 45-22 τον Πολύβιο παραμένοντας αήττητη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρωτιά στον όμιλο της Αρκαδίας.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα δημιουργώντας μία μεγάλη διαφορά από τη Μεγαλοπολίτικη ομάδα.
Πολύβιος (Μανιάτη): Κόκκοτας 1, Αλεβίζος, Δασκούλιας, Σιαμπάνης 11, Στράγκας 2, Αποστολόπουλος, Ισκάκη, Μπουζαλά, Φουσιάνης 4, Τσατσουλής 4, Καραλέκας.
Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Μπρότσης 5 (1), Λιακόπουλος 3 (1), Καπετάνιος, Κουρόγιωργας 2, Λιάδης 3 (1), Μπελίτσος 5 (1), Σταματόπουλος 8 (2), Μαρκόπουλος 2, Χλέπας 3 (1), Γατσόπουλος 3 (1), Μαλάτος 8, Ρίμπας 6.

 

 

 
Επιτυχίες ΚΟΑΤ στο 9ο κύπελλο Χαϊδαρίου
ENA ΧΡΥΣO, ΤΡΙΑ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Τον καλύτερό τους εαυτό έδειξαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας, την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 στο «9ο Κύπελλο Χαϊδαρίου», προϊδεάζοντάς μας για την επιτυχημένη μελλοντική πορεία τους. Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά τετρακόσιοι εξήντα αθλητές (460) από είκοσι έξι (26) συλλόγους, κυρίως της Αττικής.

Οι αθλητές μας και οι επιτυχίες τους είναι οι εξής:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 2ος στα 50μ. πρόσθιο και 3ος στα 100μ. πρόσθιο
ΚΟΚΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1ος στα 100μ. ελεύθερο και 3ος στα 50μ. ελεύθερο
ΚΩΤΣΙΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2η στα 50μ. πρόσθιο και 2η στα 100μ. πρόσθιο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ 8η στα 50μ. πρόσθιο και 10η στα 100μ. πρόσθιο

Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Μανωλοπούλου Δέσποινα

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα