Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 03-05-2010

 

 

 

 
Ανακοινώσεις για απεργία και αντεργατικά μέτρα
ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΕΛΜΕ >>>>>>>>

ΕΛΜΕ Αρκαδίας >>>>>>>>

Αγωνιστική Συνεργασία >>>>>>>>>

ΠΑΜΕ >>>>>>>>>>>>

 

 

 
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μάνας στη Νεστάνη
Νεστανιώτικος Όμιλος Στήριξης Τοπικών Εθίμων & Αναζήτησης
ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΕΣΤΑΝΗΣ (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο)

Κυριακή 9 Μαΐου γιορτάζουν όλες οι μάνες του κόσμου! Είναι η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

Την Κυριακή 9 Μαΐου στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νεστάνης, σας προσκαλούμε σε μια όμορφη γιορτή γεμάτη αγάπη, για να τιμήσουμε την ΜΑΝΑ! Την πηγή της δημιουργίας. Την αγάπη που δεν έχει τέλος.

Θα υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ομιλία, σκέτς, ποιήματα, φωτεινές διαφάνειες με την συμμετοχή των σχολείων της Νεστάνης (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό- Γυμνάσιο).

Θ’ ακολουθήσει δεξίωση από τον Δήμο Μαντινείας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΣΤΕΑ

 

 

 
Ομιλία Ρέππα στο Forum του ΣΕΠΕ με θέμα: «Η ανάκαμψη θα είναι ψηφιακή»
(ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental», Δευτέρα 3 Μαΐου 2010, ώρα 11:30)

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Απαιτείται μια άλλη πολιτική αλλά και μια άλλη αντίληψη για την πολιτική.
Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης στους τομείς ευθύνης του, προτάσσοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη διαφάνεια. Προς τούτο ακολουθεί απαρέγκλιτα τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για όλες τις στρατηγικής σημασίας δράσεις του, τόσο σε νομοθετικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Περισσότερα...

 

 

 
Νέα Αστέρα
Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή απόψε στις προπονήσεις της ομάδας μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος στους παίκτες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές ασκήσεις με μπάλα, το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» και τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Έντερ, Γιαννούλης, Καούνος, Γεωργίου, Αποστολίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μαρσελάο, Καρντόσο, Νταμόντε.

Η αυριανή προπόνηση περιλαμβάνει ακόμα ένα «οικογενειακό διπλό» μεταξύ της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων (17.30), ενώ την ίδια ώρα την Τετάρτη 5 Μαίου ο Αστέρας θα υποδεχθεί στην Τρίπολη την ομάδα του Χαϊδαρίου σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι.

 

 

 
Νέα Αρκαδικού
Κάλεσμα Αρκαδικού στο φίλαθλο κοινό

Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 8 Μαΐου 2010 στις 17.30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης, η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την Δάφνη και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Τέταρτη νίκη για το μίνι του Αρκαδικού

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού, που επιβλήθηκε αυτή τη φορά της Αμιλλας με 41-27. Η ομάδα του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου παίζει καλό μπάσκετ, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και όλα δείχνουν πώς δεν θα ηττηθεί μέχρι το τέλος των αγώνων.
Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Μπρότσης 3 (1), Κοράκης, Καπετάνιος 2, Κουρόγιωργας 6, Λιάδης 2, Χλέπας 2, Σταματόπουλος 3 (1), Αναγνωστόπουλος, Ηλιόπουλος, Γατσόπουλος 14, Μαλάτος 4, Ρίμπας 5.
Αμιλλα: Ζαφειράκης 2, Τσιράκης, Μπαγέρης, Προκόπος 4, Δαμόπουλος, Σίδερης 2, Καναβός 2, Μαντάς 12, Κουβαράς, Κατσικερός, Παναγιώτου 5, Λαμπράκης.

Η φωτογράφηση και το ευχαριστήριο δείπνο

Παραμονές του φιλικού παιχνιδιού στο Μετς, οι παίκτες του Αρκαδικού βγήκαν στο κλειστό γυμναστήριο φορώντας τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας!

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη φωτογράφηση που είχε προγραμματιστεί για λόγους μάρκετιγκ και προβολής, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν έμπρακτα τον Αρκαδικό τη φετινή σεζόν, ανάμεσα στα άλλα, θα διοργανώσει ευχαριστήριο δείπνο.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου η διοίκηση του συλλόγου θα δώσει σε κάθε χορηγό μια ομαδική φωτογραφία της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών και του τεχνικού τιμ. Η ημερομηνία και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το δείπνο αυτό, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα