Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 24-04-2010

 

 

 

 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, αποτελεί μια πρωτότυπη και μοναδική καινοτομία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στον χώρο της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης αλλά και της ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος, σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα του χώρου της υγείας, της υγιεινής, της ασφάλειας, της πρόληψης και της προστασίας από ατυχήματα και καταστροφές, της διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων, του εθελοντισμού, του αθλητισμού, της νεότητας, της πολιτικής προστασίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, των κλιματικών αλλαγών, της αλληλοβοήθειας, της ειρήνης μεταξύ των λαών, των επιστημονικών επιτευγμάτων στην ιατρική, στις επικοινωνίες, στις μεταφορές, στην εκπαίδευση, κ.λ.π.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι μια ανεκτίμητη προσφορά προς τον ελληνικό λαό, η οποία συμβάλει στην μείωση των ατυχημάτων, στην προστασία από τις καταστροφές, στην δημιουργία ασφαλών κοινωνιών και στην αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας του λαού μας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δημιουργήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2009 από το Τμήμα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών. Επίσης την επιμέλεια, την αναβάθμιση, την ανάπτυξη, την πλήρωση σε θεματολογία και την ομαλή λειτουργία έχει το Τμήμα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Όλα τα αναρτημένα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκπαιδευτικά εγχειρίδια, άρθρα, συγγράμματα, δοκίμια, σχέδια, φωτογραφίες, οδηγίες, συμβουλές, κ.λ.π. διακρίνονται για την επιστημονική τους επάρκεια και εγκυρότητα και φέρουν την σφραγίδα του κύρους και της αξιοπιστίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η χρήση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι ανοικτή σε όλους και διέπεται από την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων μέσω διαδικτύου.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προτείνει την διαρκή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωση και δια βίου μάθηση όλων των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όλων των Εθελοντών και Επαγγελματιών των εθελοντικών οργανώσεων και επαγγελματικών υπηρεσιών και όλων όσων επιθυμούν να είναι εκπαιδευμένοι στην αυτοπροστασία και στην παροχή βοήθειας στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

www.samarites.gr/books

 

 

 
Νέα Δημητσάνας
Αναρτήθηκε στο site της Αδελφότητας Δημητσανιτών το νέο τεύχος Μαρτίου και Απριλίου της εφημερίδας ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ με πλούσια ύλη από την περιοχή.

Περισσότερα...

 

 

 
25 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Αποξένωσης
Περισσότερα...

 

 

 
Συνέντευξη Αμπάρη
«Γιατί δεν παίζει ο Αμπάρης»; «Θα μείνει στον Αστέρα»; «Ποιος τον έστειλε στην εξέδρα»; «Έχει πρόταση από άλλη ομάδα»; «Θα δεχθεί μείωση στο συμβόλαιό του»; «Γιατί δε μιλάει με τους ανθρώπους της διοίκησης»; «Ποιος ο ρόλος του Βλάχου»;

Ο Γιώργος Αμπάρης, επιλέγει το arcadia-sports, για να απαντήσει σε όλες τις απορίες των φιλάθλων της Τρίπολης. Ανήμερα της γιορτής και των γενεθλίων του, ο 28χρονος τερματοφύλακας, ανοίγει την καρδιά του και με απόλυτη ειλικρίνεια, εξιστορεί τα γεγονότα τα οποία τον έθεσαν εκτός ομάδας. Όσο για την επόμενη μέρα; Περισσότερα...

 

 

 
Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Αρκαδικό
Ίκαροι Σερρών-Αρκαδικός 72-70 (33-33)

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας γνώρισε ο Αρκαδικός, που έχασε στις Σέρρες για δεύτερη χρονιά από τους Ίκαρους με 72-70.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο από την αρχή του αγώνα, αλλά στο τέλος πιο τυχεροί και εύστοχοι στα καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού, οι Ίκαροι κατάφεραν να φτάσουν στην πολύτιμη για αυτούς νίκη, που τους εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία.

Την ίδια στιγμή, στον Αρκαδικό στοίχισαν τα δεκαεννέα λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες του (έναντι μόλις εννέα των γηπεδούχων) και το γεγονός ότι ο Τόσιτς τελείωσε για πρώτη φορά το φετινό πρωτάθλημα άποντος με 0/6 σουτ σε είκοσι ένα λεπτά συμμετοχής!

Διαιτητές: Σώμος - Πουρσανίδης Γ. - Αργυρού.
Τα δεκάλεπτα: 16-14, 33-33, 55-56, 72-70.
Ίκαροι Σερρών (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 17 (3), Τότσιος 15, Γεωργαντζάς 3, Χόχλερ, Συμεωνίδης 11 (1), Ασημάκης 6, Παβλίσεβιτς 6 (1), Βοϊβατόπουλος 4, Τοπούζης 10, Γυμνόπουλος.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τόσιτς, Παπαδάκης 3 (1), Κοψαύτης 8 (1), Σιζόπουλος 20 (3), Γιοβάνοβιτς 17, Καραδολάμης 8 (2), Μαναβόπουλος, Σουρλής 9 (2), Σιβορότκα 5 (1), Τζουγκαράκης.

Αμπάρης: «’ξιζε να πάει καλύτερα ο Αρκαδικός»

Μιλώντας στο arcadiasports και στον Βασίλη Μπακόπουλο, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Γιώργος Αμπάρης αναφέρθηκε στο ότι παρακολουθεί τα παιχνίδια του Αρκαδικού και πώς του αρέσει σαν ομάδα. Αναλυτικά η δήλωση του έχει ως εξής: «…Παρακολουθώ και τα παιχνίδια του Αρκαδικού στην τηλεόραση. Γενικά, μου αρέσουν σαν ομάδα. Έχουν δυνατότητες και τους αξίζει να πάνε ακόμα καλύτερα».

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα