Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 22-04-2010

 

 

 

 
Υπόμνημα ΣΟΣ ΔΕΗ Μεγαλόπολης για ρύπανση χώρων εργασίας και περιοχής
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΣΤΑΘΜΩΝ
(Σ.Ο.Σ) Δ.Ε.Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1 ΜΕΓ/ΛΗ 22200
ΤΗΛ. - ΦAΞ.: 27910 - 25680
Αρ. Εγκρ. Πρωτ. Τρίπολης 138/29-8-97

ΜΕΓ/ΛΗ: 22 - 4 - 2010
Αρ. Πρωτ.: 1292

Προς:

Διευθυντή ΛΚΜ: κ. Κουστέρη Π.
Διευθυντή ΑΗΣ - Μ: κ. Πυλαρινό Γ.
Διευθυντή ΑΗΣ Μ - Β: κ. Λαμπρόπουλο Λ.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Θέμα: Ρύπανση χώρων εργασίας - ευρύτερης περιοχής.

Με την είσοδο της θερινής περιόδου σας επισημαίνουμε το πρόβλημα της επιβάρυνσης από την ιπτάμενη σκόνη στα Ορυχεία και τις Μονάδες. Περισσότερα...

 

 

 
Υπόμνημα ΣΟΣ ΔΕΗ Μεγαλόπολης για πρόσληψη ιατρών στο ΠΕΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΣΤΑΘΜΩΝ
(Σ.Ο.Σ) Δ.Ε.Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1 ΜΕΓ/ΛΗ 22200
ΤΗΛ.: - ΦAΞ.: 27910 - 25680
Αρ. Εγκρ. Πρωτ. Τρίπολης 138/29-8-97
ΜΕΓ/ΛΗ: 22 - 4 - 2010
Αρ. Πρωτ. : 1291

Προς:
Πρόεδρο Δ.Σ ΤΑΥΤΕΚΩ: κ. Μπούρχα Κ.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Θέμα: Πρόσληψη Ιατρών στο ΠΕΚΑ Μεγαλόπολης.

Κύριε Πρόεδρε,

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην παροχή υπηρεσιών υγείας στο ΠΕ.Κ.Α Μεγ/λης, λόγω έλλειψης Ιατρών με συνέπεια να ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι ασφαλισμένοι μας.

Το πρόβλημα θα ενταθεί ακόμη περισσότερο στα μέσα του επόμενου μήνα όταν λήγουν οι Συμβάσεις του Ελεγκτή Ιατρού και της Οδοντιάτρου.

Για την άμεση υπέρβαση των παραπάνω προβλημάτων και την πιο αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υγείας επιβάλλεται η στελέχωση στο ΠΕ.Κ.Α Μεγαλόπολης με τους απαραίτητους Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Περισσότερα...

 

 

 
Σχετικά με την έγκριση μεταλλαγμένης πατάτας
Η Κομισιόν πρώτα εγκρίνει και μετά αξιολογεί τους κινδύνους της γενετικά τροποποιημένης πατάτας

Απάντηση της Επιτροπής στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή

Ο Επίτροπος για τη Δημόσια Υγεία κ. Dalli με μια ασαφή, συγκεχυμένη και αντιφατική απάντηση προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την έγκριση της μεταλλαγμένης πατάτας Amflora. Περισσότερα...

 

 

 
Φιλικό ο Αστέρας με Κόρινθο
Μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας και την επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις, προγραμματίστηκε νέο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα στην Τρίπολη για αύριο Παρασκευή 23 Απριλίου στις 17.30 με αντίπαλο την Κόρινθο.

 

 

 
Νέα του Αρκαδικού
«Λευκό» απουσιολόγιο στον Αρκαδικό

Η προετοιμασία του Αρκαδικού συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και τα ευχάριστα ήταν ότι ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εν όψει του δύσκολου ματς στις Σέρρες το Σάββατο. Αυτό σημαίνει πώς οι Σιζόπουλος, Καραδολάμης, Μαναβόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, όπως και ο Τζουγκαράκης που τραυματίστηκε ελαφρά στην προπόνηση της Τρίτης.

Στη χθεσινή προπόνηση, το τεχνικό επιτελείο του Αρκαδικού έδωσε έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα το Σάββατο και σε κάποια συστήματα που ακολουθεί η αντίπαλη ομάδα, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη, ειδικά στον επιθετικό τομέα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής, η αποστολή του Αρκαδικού θα αναχωρήσει για τις Σέρρες.

Οι επώνυμοι του μπάσκετ

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν το παρακολούθησαν μόνο φίλαθλοι της Τρίπολης, αλλά και των γειτονικών πόλεων, όπως ο προπονητής Γιώργος Τσάτσουλης από τη Μεγαλόπολη, από τη Σπάρτη ο φόργουορντ του Σπαρτιατικού Δημήτρης Σπυράκος και ο μέχρι πρότινος προπονητής της ιστορικής Λακωνικής ομάδας Σπύρος Ψυχογιός, από την ΑΕΚ Αργους ο προπονητής της ομάδας Κώστας Οικονομάκης με το συνεργάτη του Παύλο Νόντα και τον έφορο της ομάδας Μανώλη Δανούση, ο πρωταθλητής ΕΣΚΑΚ με την ομάδα Λεωνιδίου Γιάννης Μπουτσικάκης και πολλοί ακόμη επώνυμοι του μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλευρό του Αρκαδικού από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ο δημοτικός σύμβουλος Τριπόλεως Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, παρακολούθησε και το μεγάλο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Κούλης Γρηγοράκος.

Μεγάλη ακροαματικότητα και πάλι η ART!

Τι και αν η Δευτέρα ήταν βραδιά των τηλεοπτικών βραβείων με τους σταρ της τηλεόρασης να δίνουν το παρόν στην κρατική τηλεόραση. Στα τοπικά μας κανάλια, η Αρκαδική Τηλεόραση παρουσίασε για μία ακόμα φορά φέτος μεγάλη ακροαματικότητα στην μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Αρκαδικός-Ηρακλής, αφού εκτός του μεγάλου ονόματος –όπως είναι ο Ηρακλής- που σίγουρα έφερε περισσότερους φίλους μπροστά από τον τηλεοπτικό δέκτη, το τοπικό κανάλι μας έχει αναγκάσει κάθε Δευτέρα βράδυ να περιμένουμε το παιχνίδι του Αρκαδικού.

Στην τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα ήταν ο Αντώνης Κανάκης, στην τεχνική υποστήριξη ο Αντώνης Σιάνας και στην περιγραφή ο Σταύρος Κουκάκης.

Οι απευθείας μεταδόσεις από την ΕΡΤ

Το παιχνίδι Αρκαδικού-Ηρακλή είχε και live στιγμιότυπα από την αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ «Κερκίδα του Σαββάτου» σε περιγραφή του Κωνσταντίνου Μελάγιες.

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πόσο «πουλάει» τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αρκαδικός και η μεγάλη προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό, καθώς και στον αγώνα του Αρκαδικού με το Ρέθυμνο είχαν μεταδοθεί απευθείας στιγμιότυπα, αλλά και εκτός έδρας με τη Νήαρ Ήστ, ενώ από το SPORT PLUS μεταδόθηκαν απευθείας οι εκτός έδρας αγώνες με το Παγκράτι και τον Ίκαρο/Έσπερο, αλλά και ο εντός έδρας αγώνας με τον Ερμή Περάματος.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα