Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 17-04-2010

 

 

 

 
Το ΕΚΑ για συμβασιούχους ΠαΠελ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1939
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39 ΤΡΙΠΟΛΗ 22100
ΤΗΛ.: 2710 - 222218, ΦΑΞ.: 2710 - 238755

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των 66 συμβασιούχων εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που τους ανακοινώθηκε ότι στο τέλος Απριλίου θα απολυθούν.

Οι συμβασιούχοι, διοικητικοί και τεχνικοί υπάλληλοι, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εργάζονται συνεχόμενα με Συμβάσεις (ορισμένου χρόνου, έργου, ανάθεσης έργου, ακόμη και χωρίς Σύμβαση) και συμβάλλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εργάζονται πάνω από πέντε (5) χρόνια.
Η μη οριστική επίλυση της εργασιακής σχέσης των συμβασιούχων, διατηρεί σε ομηρία και ανασφάλεια τους εργαζόμενους αυτούς.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας πιστεύει ότι η περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προϋποθέτει μεταξύ άλλων την πλήρη στελέχωση του με μόνιμο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό διασφαλίζοντας την συνέχιση της δουλειάς των εργαζομένων και την απρόσκοπτη πορεία των Υπηρεσιών του Ιδρύματος.
Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και η Διοίκηση του Συλλόγου Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας καλούν σε Σύσκεψη προκειμένου να συζητήσουμε και να ζητήσουμε να αναγνωριστεί το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων εργαζομένων να παραμείνουν στο Πανεπιστήμιο και να μην απολυθούν δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημά τους.

Η Σύσκεψη θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 20 - 4 - 2010 και ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα
του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας (Ελ. Βενιζέλου 39) στην Τρίπολη

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΑΝΕΠ. ΠΕΛ/ΣΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - Γ.Γ.Π.Π - ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Τ.Ε.Δ.Κ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΛΜΕ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – «ΤΡΙΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - «ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - «ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ» - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΑΡΚΑΔΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ» ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - «Ν.Α.Σ» ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - «Δ.Α.Σ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
--------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ:
Υπουργό Παιδείας δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων Περισσότερα...

 

 

 
Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρίπολης
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1939
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39, ΤΡΙΠΟΛΗ 22100
ΤΗΛ.: 2710 - 222218, ΦAΞ: 2710 - 238755
Τρίπολη 14 - 4 - 2010
Αρ. πρωτ.: 6528 / Φ.36

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΠΡΟΣ:
Όπως Πίνακας Αποδεκτών

Θέμα: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρίπολης.

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται περίπου τριάντα (30) εργαζόμενοι (Αορίστου χρόνου και συμβασιούχοι), στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΔΕΑΔΗΤ του Δήμου Τρίπολης, καθώς χρονίζουν τα προβλήματά τους με κυριότερα την ανασφάλεια για το μέλλον τους αλλά και την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Παραμένουν για επτά (7) μήνες (Σεπτέμβριο 2009 - Μάρτιο 2010) απλήρωτοι παρ’ ότι οι εργαζόμενοι παρέχουν συνεχώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες τους.

Η αποκλειστική ευθύνη για την μη καταβολή των δεδουλευμένων σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία βρίσκεται στην κυβέρνηση (Υπουργείο Εργασίας - Οικονομικών, κ.λ.π).

Η ανάθεση της οικονομικής διαχείρισης των δομών αυτών στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας ήταν ατυχής, αποδείχτηκε ανέτοιμος να διαχειριστεί τον όγκο δουλειάς και το οικονομικό βάρος, με αποτέλεσμα ευθύνες της κεντρικής εξουσίας να έχουν μετατοπιστεί στους Δήμους οι οποίοι δεν διεκδικήσαν την αποτροπή τέτοιων αντεργατικών φαινομένων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κονδύλια της χρηματοδότησης από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας για την περίοδο 2008 - 2009 δόθηκαν τον Φεβρουάριο του 2010.

Καταγγέλλουμε την κατάσταση αυτή, η οποία οδηγεί στην παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι οποίοι ανταποκρίνονται στο λειτούργημα τους με αυταπάρνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες. Οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει πλέον κάθε όριο αντοχής τους.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας, καλεί κάθε αρμόδιο φορέα της πολιτείας να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την εφαρμογή της νομοθεσίας και την διασφάλιση των νόμιμων δικαιωμάτων των εργαζομένων, με άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας θα ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζόμενων και αποτροπής μέτρων εργασιακού μεσαίωνα.

Το συνδ. κίνημα, ταυτόχρονα με την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων διεκδικεί την αύξηση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών για τη κάλυψη όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας, την αύξηση των τακτικών κρατικών επιχορηγήσεων, την άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων για τη εξάλειψη του άγχους και της ανασφάλειας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡ.    ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩ.

Πίνακας Αποδεκτών

Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλιση
Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών
Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Πελ/σου
Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε
Σ.ΕΠ.Ε Πελ/σου
Οργανισμό Εργατικής Εστίας
Πολιτικά Κόμματα
Βουλευτές Ν. Αρκαδίας
Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης
Δήμο Τρίπολης
Κ.Ε.Δ.Κ.Ε
Τ.Ε.Δ.Κ.Α
Γ.Σ.Ε.Ε
Π.Ο.Ε / Ο.Τ.Α
Μ.Μ.Ε

 

 

 
Συνάντηση Ευρωπαϊκής Συνεργασίας Δικτύων Νεότητας - Βιέννη
Στην Συνάντηση Ευρωπαϊκής Συνεργασίας, παραβρέθηκε ο κ. Κυριάκος Κανέλλος (Διασώστης, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού) μαζί με τον Εθελοντή Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Παναγιώτη Σταματάκο. Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη από τις 7 έως τις 12 Απριλίου 2010 και αφορούσε την ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των Νεοτήτων των Εθνικών Συλλόγων της Ευρώπης και της περιοχής της Ευρω - Ασιας.

Αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και δημιουργεί το απαραίτητο υπόβαθρο στρατηγικών και θέσεων πάνω στο οποίο η Επιτροπή Νεότητας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου χαράσει τις κατευθύνσεις και τις δράσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί η Νεότητα του Διεθνούς Κινήματος.

Στην αντζέντα της συνάντησης της Βιέννης, η 8η κατά σειρά, περιλαμβανόνταν ομάδες εργασίες για την εφαρμογή της Στρατηγικής 2020 του Διεθνούς Κινήματος, για το θέμα της γήρανσης του πληθυσμού στην Ευρώπη, για τον Κοινωνικό Αποκλεισμό και τις Συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής. Στις ομάδες εργασίας λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την υλοποίηση δράσεων από την Νεότητα των Εθνικών Συλλόγων Ευρώπης και Ασίας. Οι αποφάσεις αυτές θα ανακοινωθούν προς υιοθέτηση στο Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Συνέδριο που έχει ήδη ξεκινήσει στην Βιέννη και θα ολοκληρωθεί στις 16 Απριλίου.

Επιπλέον, στην Συνάντηση Ευρωπαϊκής Συνεργασίας πραγματοποιήθηκαν και εκλογές για την νέα Ευρωπαϊκή Συντονιστική Επιτροπή Δικτύων Νεότητας (European Coordination Committee) με θητεία δύο έτη.

Στις εκλογές έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγει ο κ. Κυριάκος Κανέλλος (Διασώστης, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού) ενώ η υπόλοιπη Επιτροπή αποτελείται από τους Lia Khachatryan (Αρμενία), Κυριακή Αντωνίου (Κύπρος), Jeppe Toft Hansen (Δανία), Nino Skhirtladze (Γεωργία), Roberto Piro (Ιταλία).

Ο ρόλος της ECC είναι ο συντονισμός των δικτύων και υποδικτύων ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των Νεοτήτων τη Ευρασίας και Ευρώπης καθώς και η προετοιμασία της επόμενης Συνάντησης Ευρωπαϊκής Συνεργασίας το 2012.

Η νέα ECC αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να εκπροσωπήσει τις απόψεις των νέων του Ερυθρού Σταυρού της Ευρασίας μέσα στο Διεθνές Κίνημα, κρατώντας ζωντανά τα δίκτυα μεταξύ των Εθνικών Συλλόγων και συλλέγοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και προτάσεις για την πιο αποτελεσματική εφαρμογή δράσεων, που αντιμετωπίζουν τα καίρια ανθρωπιστικά ζητήματα που θέτει το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου μέσω της Στρατηγικής 2020.

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για ΑΕΚ
Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον ΑΕΚ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά οι δεκαεννέα ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι παρακάτω: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Τσουμάγκας, Καρντόσο, Ρόκας, Λαδάκης, Ουντότζι, Νταμόντε, Ρίος, Έντερ, Βίλτσες και Τσέζαρεκ.

 

 

 
Ηττήθηκε ο Αρκαδικός
Αρκαδικός-Ηρακλής 69-76

Ο Αρκαδικός δεν τα κατάφερε και δεύτερη φορά φέτος απέναντι στον Ηρακλή, από τον οποίο ηττήθηκε με 69-76 στην Τρίπολη. Όπως και το ματς της Θεσσαλονίκης, το οποίο ο Αρκαδικός είχε νικήσει στην παράταση, έτσι και το σημερινό παιχνίδι είχε φινάλε-θρίλερ, όπου όμως ο Ηρακλής είχε εκτός της ικανότητας των σπουδαίων παικτών του και την τύχη στο πλευρό του.

Το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης γέμισε ασφυκτικά από τους φίλους του Αρκαδικού, που μετά από πενήντα ημέρες, πήγαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα απέναντι στον πιο ιστορικό αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ηρακλής προηγήθηκε με 19-23, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αρκαδικού παίζοντας σεμιναριακή άμυνα –δέχτηκαν μόλις εννέα πόντους σε αυτό το διάστημα, αναγκάζοντας τους παίκτες του «Γηραιού» να έχουν 4/15 σουτ και 7 λάθη- πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι με δύο πόντους (34-32).

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το ισόπαλο σκορ (36-36), Αρκαδικός βρίσκοντας τις λύσεις στην επίθεση κατάφερε να κάνει ένα σερί 9-0 (45-36) ξεσηκώνοντας τους φίλους στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και μετά το τάιμ-άουτ που ζήτησε ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Ηρακλής άλλαξε την άμυνα του σε ζώνη και κατάφερε να μειώσει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στους δύο πόντους (54-52).

Στην τέταρτη περίοδο, το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δυνατό, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με το προβάδισμα να εναλλάσσεται, αλλά στο τέλος του αγώνα, ο Ηρακλής είχε περισσότερες λύσεις και έχοντας οι έμπειροι παίκτες του, καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και απόλυτη ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών έφτασαν στη νίκη (69-76), που τους έφερε ακόμα πιο κοντά στην άνοδο τους στην Α1.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και με το σκορ στο 65-68 η εξέλιξη του παιχνιδιού είχε ως εξής:
- 51’’9 ο Μαναβόπουλος αστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές
- 44’’4 ο Καραποστόλου με δύο εύστοχες βολές έδωσε προβάδισμα πέντε πόντων στον Ηρακλή (65-70)
- 37’’3 ο Γιοβάνοβιτς μείωσε και πάλι στους τρεις πόντους (67-70)
- 30’’4 ο Λαμπρόπουλος με κάρφωμα έκανε το σκορ 67-72
- 21’’5 ο Τόσιτς αστόχησε σε τρίποντο
- 16’’4 ο Καραποστόλου με δύο εύστοχες βολές έβαλε ασφαλιστική δικλείδα για τη νίκη (67-74)
- 12’’1 Λάθος συνεννόηση Παπαδάκη-Γιοβάνοβιτς με τη μπάλα να φεύγει εκτός αγωνιστικού χώρου
- 10’’4 ο Κάστλ με δύο εύστοχες βολές έκανε το σκορ 67-76
- 1’’3 ο Κοψαύτης με σουτ από το ύψος της ρακέτας διαμόρφωσε το τελικό 69-76

Διαιτητές: Σταματόπουλος - Κοτσίμπος - Τσώνος Β.
Δεκάλεπτα: 19-23, 34-32, 54-52, 69-76
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Τόσιτς 11 (1), Παπαδάκης 5, Κοψαύτης 11 (2), Σιζόπουλος 10 (1), Γιοβάνοβιτς 15, Καραδολάμης 5 (1), Μαναβόπουλος 9 (1), Σουρλής 2, Σιβορότκα, Τζουγκαράκης 1.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κακιούσης): Καστλ 11 (2), Κέκελης, Ακεψιμαΐδης, Λάππας, Λαμπρόπουλος 6, Καραποστόλου 18 (2), Πέτροβιτς 15 (2), Τσαμάτος 5, Μπούτσι 2, Δέσπος 19.

Δύο παίκτες πέρασαν από αντι-ντόπιγκ

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού δύο παίκτες του Αρκαδικού, ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς και ο Μύρωνας Παπαδάκης πέρασαν από αντι-ντόπιγκ κοντρόλ.

Παραδόθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ηρακλή πραγματοποιήθηκε η παράδοση των κλειδιών του αυτοκινήτου OPEL CORSA 1.4 SPORT μετά τη λαχειοφόρο αγορά που έκανε η διοίκηση του Αρκαδικού.

Ο τυχερός λαχνός ήταν το 5252 και η παράδοση των κλειδιών έγινε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μπάσκετ του Αρκαδικού Μιχάλη Σμυρνιώτη, παρουσία του γνωστού συμβολαιογράφου κ. Κώστα Παίσιου.

Η διοίκηση του Αρκαδικού θέλει να ευχαριστήσει όλους και όλες που συμμετείχαν στη λαχειοφόρο αγορά, βοηθώντας έτσι το σύλλογο και την προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Την Τετάρτη το αναβληθέν γυναικών

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο αγώνας γυναικών μεταξύ των ομάδων Αρκαδικού και Άμιλλας που έχει αναβληθεί, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα