Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 12-04-2010

 

 

 

 
Έργα ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Με επιταχυνόμενους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες υλοποίησης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013 (Ε.Σ.Π.Α) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, που σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα κ. Φώτη Χατζημιχάλη, είναι η απορρόφηση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων στην κατεύθυνση της ολοκλήρωσης των υπαρχόντων και της ένταξης νέων έργων.

Ήδη με κλειστές προσκλήσεις που δημοσιοποίησε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή ολοκληρώνεται ο κύκλος των έργων που έχουν χαρακτηριστεί ως «γέφυρες» ή «μεταφερόμενα» από το Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στους τομείς «Μεταφορών», «Πολιτισμού» και «Υγεία – Κοινωνική Μέριμνα», τα οποία είναι σε εξέλιξη αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το φυσικό αντικείμενο εντός των πλαισίων του Γ΄ΚΠΣ και πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο Ε.Σ.Π.Α., ενώ σε λίγες μέρες πρόκειται να δημοσιοποιηθούν και οι πρώτες προσκλήσεις που αφορούν νέα έργα που εντάσσονται σε όλους τους αναπτυξιακούς τομείς.

Ειδικότερα οι προσκλήσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί αναφέρονται στα ακόλουθα έργα :

1. Τομέας Μεταφορών:
α. Κατασκευή Τμήματος Κουμπίλα - Λουλούδι της οδού Τρίπολης – Άστρους, π/υ 5.000.000 ευρώ
β. Βελτίωση - Κατασκευή της Ε.Ο. Ναυπλίου Λυγουριού, Τμήμα: Αρκαδικό - Χάνι Μερκούρη π/υ 5.260.000 ευρώ

2. Τομέας Πολιτισμού:
α. Ανάδειξη της Ρωμαϊκής Έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού στη Λουκού Κυνουρίας, Ν. Αρκαδίας, π/υ 4.000.000 ευρώ
β. Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, π/υ 4.000.000 ευρώ

3. Τομέας Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας:
α. Προσθήκη ολοκληρωμένου Ψ.Τ. ενηλίκων και ολοκληρωμένου Ψ.Τ. παίδων/εφήβων στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ΣΤΟ "Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ", π/υ 6.701.495 ευρώ
β. Προσθήκη ολοκληρωμένου Ψ.Τ στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, π/υ 3.102.526 ευρώ
γ. Κτιριακές παρεμβάσεις και προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, π/υ 817.077 ευρώ.

Αύριο ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτης Χατζημιχάλης και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Επιτροπής κ. Τάσος Σκούρας θα πάρουν μέρος σε σύσκεψη, που πραγματοποιείται στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με πρωτοβουλία του υφυπουργού κ. Σταύρου Αρναουτάκη και τη συμμετοχή όλων των Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών, στην οποία θα συζητηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την πλήρη ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ, καθώς και η συμβολή του στην εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας.

 

 

 
Πρόεδρος Ομάδας Φιλίας με Ρουμανία ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με το Κοινοβούλιο της Ρουμανίας, ορίστηκε, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ.Φίλιππου Πετσάλνικου, ο κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας -ΠΑΣΟΚ.

Οι ομάδες φιλίας αποτελούν έναν από τους βασικούς άξονες της Κοινοβουλευτικής Διπλωματίας. Συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Κοινοβουλίων, στην ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των βουλευτών διαφόρων χωρών και στην προώθηση σχέσεων συνεργασίας και φιλίας. Μέσω του θεσμού αυτού η Βουλή των Ελλήνων έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια έντονη δραστηριότητα στο διεθνή χώρο, με στόχο την προβολή της Ελλάδας και την προώθηση των θέσεών της σε ζητήματα μείζονος σημασίας.

Αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με το Κοινοβούλιο της Ρουμανίας, ορίστηκε ο κ.Κωνσταντίνος Παπασιώζος, βουλευτής Άρτας με τη ΝΔ, Γραμματέας ο κ. Νικόλαος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΚΕ και μέλη οι κύριοι, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος , βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ, Βασίλειος Έξαρχος, βουλευτής Λάρισας με το ΠΑΣΟΚ, Βασίλειος Κεγκέρογλου, βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, Άγγελος Μανωλάκης, βουλευτής Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Ζώης, βουλευτής Λάρισας με τη ΝΔ και Θεόδωρος Δρίτσας, βουλευτής Α΄ Πειραιά με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ο. Κωνσταντινόπουλος συμμετέχει, επίσης, ως μέλος και στις Ομάδες Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με τα Κοινοβούλια της Ισπανίας και της Κίνας.

 

 

 
Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΕ Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΤΖΙΒΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το Σάββατο 17 Απριλίου 2010 η παιδική χορωδία θα συμμετάσχει στον 20ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών που διοργανώνει η Χορωδία & Ορχήστρα Νέων (Χ.Ο.Ν.) στο Π. Φάληρο. Την χορωδία έχει προετοιμάσει η Μαέστρος κα. Ελένη Λυγιά και το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ελληνικό Ρεπερτόριο. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο Κος Στέφανος Λέκκας, που είναι και πρόεδρος της Χ.Ο.Ν. Καλή επιτυχία στα μικρά παιδιά που αποτελούν το φυτώριο του «ΟΡΦΕΑ».

Την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 η ανδρική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» θα ψάλλει την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Δ.Δ. Τζίβα του Δήμου Τεγέας. Για πρώτη φορά η ανδρική εκκλησιαστική χορωδία, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου κου Βασίλη Τζαβάρα, θα αποδώσει την τετράφωνη λειτουργία του Θεμ. Πολυκράτη που προετοιμάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καλούμε τους φίλους μας να παρευρεθούν στον εν λόγω Ιερό Ναό, για να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό άκουσμα.

Τέλος το τριήμερο 22 – 23 - 24 Απριλίου 2010, η νεανική χορωδία θα συμμετάσχει στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Η μαέστρος κα. Αθανασοπούλου Χριστίνα έχει προετοιμάσει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα αποτελούμενο από αναγεννησιακά τραγούδια, κλασικό ρεπερτόριο και έντεχνο ελληνικό πρόγραμμα.

Συνεχίζεται η διάθεση του αναμνηστικού γραμματόσημου για τα 30 χρόνια του «Ορφέα» από τα εντευκτήρια μας και το βιβλιοπωλείο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».
www.orfeastripolis.gr

 

 

 
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στο ΚΟΡΟΜΠΙΛΙ Βοιωτίας
Την ερχόμενη Κυριακή 18 Απριλίου 2010, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών- Οικολόγων ορειβατεί στο ΚΟΡΟΜΠΙΛΙ ( 907μ. ) της Βοιωτίας. Η πορεία θα ξεκινήσει από την Λιβαδόστρα και θα καταλήξει στην Αλυκή μετά από 6 περίπου ώρες, ενώ υπάρχει και δυνατότητα πιο σύντομης πορείας.

Ο ΣΑΟΟ προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του, να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την όμορφη ορειβατική προσπάθεια.

Η αναχώρηση του λεωφορείου στις 7 το πρωί από κεντρική πλατεία.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 234980 τις βραδινές ώρες.

 

 

 
Νέο πρωινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το internet από ΚΕΕ Αρκαδίας
Νέα πρωινό εκπαιδευτικό προγράμματα για το internet θα υλοποιήσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αρκαδίας το μήνα Απρίλιο.

Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας, ενημερώνει όλους τους ενήλικες πολίτες ότι το μήνα Απρίλιο, θα υλοποιηθεί το ακόλουθο πρωινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

Ψυχαγωγία & Ενημέρωση με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών:
Διάρκεια 25 ώρες

Θεματικές ενότητες:

1. Διαδίκτυο, υπερ-κείμενο και υπερ-μέσα, υπηρεσίες διαδικτύου, 2. Μηχανές αναζήτησης, 3. Επικοινωνία μέσω διαδικτύου, 4. Εισαγωγή στα πολυμέσα, 5. Μουσική στο διαδίκτυο, 6. Εφημερίδες στο διαδικτυο, 7. Οδηγοί ψυχαγωγίας στην πόλη μου, 8. Ξενάγηση σε διαδικτυακούς τόπους παιχνιδιών αλληλεπίδρασης, 9. Εύρεση εργασίας μέσω διαδικτύου, 10. Αγορές μέσω διαδικτύου, 11. Εφαρμογές πληροφορικής.

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται δυο φορές την εβδομάδα Τρίτη – Πέμπτη και πρόκειται για δίωρες ή τρίωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις.
Καταλυτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 16/04/2010, ημέρα Παρασκευή.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), του Νομού Αρκαδίας είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
Στο Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας
Δ/νση: (Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη)
Τηλ: 2710 - 232524, Fax: 2710 - 232524

 

 

 
Εξασφάλισε και μαθηματικά ο Αστέρας την παραμονή του
Αστέρας Τρίπολης-Αρης 2-1 (2-0)

Ορμητικός από το πρώτο λεπτό και αποφασισμένος να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκ για τέταρτο στη σειρά χρόνο, ο Αστέρας Τρίπολης, κέρδισε 2-1 τον Αρη αποδίδοντας όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν το ιδανικότερο για τον Αστέρα, αφού πριν συμπληρωθεί καλά-καλά το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού σημείωσε δύο τέρματα με τους Έντερ (4') και Μπαρτολίνι (14') αναγκάζοντας τους φίλους της ομάδας να…παραληρούν από το εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Ο Αστέρας έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πώς ήθελε περισσότερο τη νίκη και φρόντισε να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 3ο κιόλας λεπτό, το δυνατό σουτ του Οράσιο Καρντόσο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αρη έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πέσκοβιτς.

Στην επόμενη επίθεση του Αστέρα ήρθε το πρώτο γκολ, όταν ο Έντερ έκανε την ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή και το σουτ από το ημικύκλιο, νίκησε τον Πέσκοβιτς ανοίγοντας το σκορ!

Στο 14ο λεπτό μετά από δυνατή φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Ρίος από τα δεξιά, ο Πέσκοβιτς δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και ο Μπαρτολίνι με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αρη διπλασιάζοντας τα γκολ του Αστέρα.

Μέχρι το 20ο λεπτό μάλιστα οι παίκτες του έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ. Στο 16’ νέο δυνατό σουτ του Καρντόσο, αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι άουτ δίπλα από την εστία του Αρη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ουντότζι έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια, κάνοντας αρκετές ντρίμπλες μέσα στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω από την εστία του Πέσκοβιτς

Ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία του Ντεγκρά, παρά μόνο στο 37’ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μεριέμ ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε παραχωρώντας κόρνερ.

Στο β' μέρος, ο Άρης πίεσε περισσότερο θέλοντας να πετύχει ένα γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Αστέρα.
 
Στο 56’ το σουτ στην κίνηση του Αντού από πλάγια αριστερά, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αστέρα, ενώ στο 71ο λεπτό η κεφαλιά του Κόκε έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Ντεγκρά.

Στο ίδιο διάστημα, ο Αστέρας απείλησε την εστία του Πέσκοβιτς στο 63ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Καρντόσο από το ύψος της περιοχής, ο τερματοφύλακας του Αρη απέκρουσε τη μπάλα και παραχώρησε κόρνερ. Στο 74’ μετά από σέντρα του Φυτανίδη, η κεφαλιά του Μπαρτολίνι έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία των φιλοξενουμένων.

Ο χρόνος περνούσε χωρίς να καταγράφονται αξιόλογες φάσεις μέχρι το 84', λεπτό όταν μετά από σέντρα του Νέτο από τα δεξιά, ο Κόκε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών)
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Καρντόσο, Μπαστία, Ουντότζι (82' Λαδάκης), Έντερ (90' Καρέρα), Ρίος (59' Βίλτσες), Τσέζαρεκ
Αρης: Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ορτίθ, Ναφτί (60' Φερνάντες), Πρίττας, Μεριέμ (46' Χαβίτο), Αντού, Κόκε, Κάμπορα (75' Τζόνσον)

Βλάχος: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Το 21ο παιχνίδι του στον πάγκο του Αστέρα, ουσιαστικά τον έκανε να βγάλει όλους τους «άσσους από το μανίκι του» και να κάνει «μπλακ-τζακ» για δεύτερη φορά φέτος με αντίπαλο τον Αρη.

Ο λόγος για τον προπονητή του Αστέρα Βαγγέλη Βλάχο, που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου είχε να πει μόνο καλά λόγια για όλους τους ανθρώπους της ομάδας και να μοιράσει συγχαρητήρια.

Χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Αστέρα δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα που και αυτή τη χρονιά θα είναι στη Σούπερ Λίγκ. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που εργάζονται στην ομάδα, αλλά περισσότερο αξίζουν στους παίκτες.

Αυτοί κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος και νομίζω δικαίωσαν τους εαυτούς τους. Ειδικά το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου με τις εμφανίσεις τους, έμειναν πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

Έχουν γίνει λάθη από όλους και από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε όλοι. Από αυτά τα λάθη, πρέπει να διορθωθεί ο Αστέρας. Να δούμε το αύριο όλοι. Να παλέψουμε όλοι για την ομάδα. Αξίζει να μείνει αυτή η ομάδα στη Σούπερ Λίγκ, αφού είναι το στολίδι της Τρίπολης, της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου. Πρέπει όλοι να βοηθήσετε. προς αυτή την κατεύθυνση».

Λαδάκης: «Σημαντικό ρόλο τα γρήγορα γκολ»

Ένας από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα τα τρία χρόνια παρουσίας του στη Σούπερ Λίγκ είναι ο Αντώνης Λαδάκης, που λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Αρη δήλωσε «Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις στην κατηγορία αυτή. Από κει και πέρα, είχαμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και ξέραμε πώς αν νικήσουμε θα εξασφαλίζαμε την παραμονή μας και μαθηματικά, ανεξάρτητα των άλλων αποτελεσμάτων. Είμαστε πανευτυχείς που πετύχαμε ένα στόχο που είχαμε βάλει. Ελπίζω του χρόνου να πάμε καλύτερα και να μη χρειαζόμαστε τη νίκη στην προτελευταία αγωνιστική για να σωθούμε. Σημαντικό ρόλο στη σημερινή νίκη έπαιξαν τα δύο γρήγορα γκολ που πετύχαμε, έφυγε το άγχος και πήραμε το παιχνίδι και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς»

Έντερ: «Η νίκη ήταν ομαδική προσπάθεια»

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο παιχνίδι με τον Άρη, Έντερ δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ ικανοποιημένος. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κερδίσαμε και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Το ότι σημειώσαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ σίγουρα μας ευνόησε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Είχαμε τη διάθεση και το κίνητρο για να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ομαδική προσπάθεια. Το γκολ που σημείωσα είναι σημαντικό, γιατί βοήθησε τον Αστέρα να φτάσει στη νίκη. Όλοι όμως οι παίκτες της ομάδας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια».

Αυτό το γκολ ήταν το πέμπτο του Έντερ στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, που τον αναδεικνύει σε δεύτερο σκόρερ της ομάδας μετά τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ (10).

Μπαρτολίνι: «Κερδίσαμε έναν τελικό»

Το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του Αστέρα έγραψε τη δική του ιστορία, καθώς αν και σημειώθηκε νωρίς, ουσιαστικά έβαλε ασφαλιστική δικλείδα για τη μεγάλη νίκη. Ο λόγος για τον Αργεντινό αμυντικό Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αρη: «Το γεγονός ότι συνειδητοποίησαν όλοι οι παίκτες του Αστέρα ότι το παιχνίδι αυτό ήταν ένας τελικός. Αυτό μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη και να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Ο προπονητής μας ζήτησε να είμαστε ήρεμοι και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Στο ημίχρονο κοιτάξαμε να διορθώσουμε κάποια λάθη, κάποια προβλήματα και στο τέλος φτάσαμε δίκαια στη νίκη, αν και δεν κάναμε τόσο καλό δεύτερο ημίχρονο.

Κληρώθηκε το αυτοκίνητο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την Λιαρόπουλος ΕΠΕ πρόσφεραν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου το νέο FIAT PUNTO.

Με βάση λοιπόν το ηλεκτρονικό σύστημα EMSTAD πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρη η κλήρωση, όπου αναδείχθηκε ο μεγάλος τυχερός της φετινής περιόδου.
Το τμήμα μάρκετιγκ του ΑΣΤΕΡΑ θα επικοινωνήσει με τον τυχερό (ή την τυχερή), προκειμένου να παραδοθεί στο νικητή της κλήρωσης το αυτοκίνητο.

Κέρδισαν οι έφηβοι στη Λιβαδειά…

Με γκολ του Γκαιδατζή στο 16ο λεπτό, η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) κέρδισε με 1-0 στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Λεβαδειακός: Πανταζής, Χότσα, Κατσίφας, Κάκκος, Ζαννιάς, Πέππας, Σπάρος, Ζιάκας, Αντωνίου, Κυπραίος, Περβέλης
Αστέρας Τρίπολης: Γιαννακόπουλος, Λάπατας, Μπακιρτζίδης, Μπέλτσος, Μανιφάβας, Νικολίτσας, Ντινιωτάκης, Ρουμελιώτης, Γκαϊδατζής, Σαραντόπουλος, Κυριακάκος.
- Τέλος, η ομάδα παίδων του Αστέρα ηττήθηκε με 3-0 στον τελικό του τουρνουά «Ατρεύς» από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ξέρετε ότι…

- Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Αστέρα επί του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα και το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που παραμένει αήττητος από την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης (2-1, 1-0 φέτος, 4-0, 1-1 πέρσι).
- Το γκολ του Κόκε είναι το πρώτο γκολ που δέχεται ο Αστέρας από τον Άρη στην Τρίπολη μετά από 264 λεπτά. Προηγήθηκαν μία ισοπαλία (0-0) και μία νίκη του Αστέρα (4-0).
- Ο Βαγγέλης Βλάχος έφτασε στα είκοσι ένα (21) παιχνίδια ως προπονητής του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα και υπολείπεται μόλις ένα από τον Πάουλο Κάμπος που έχει είκοσι δύο (22), αφήνοντας στην 3η θέση το Νίκο Κωστένογλου που έχει είκοσι (20).
- Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ έφτασε τα 71 παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα και είναι δεύτερος σε συμμετοχές, υστερώντας μόνο του Νίκου Λαζαρίδη που έφτασε στα 132. Την ίδια στιγμή, ο Οράσιο Καρντόσο έφτασε στα 67 παιχνίδια και ισοφάρισε στην 5η θέση του σχετικού πίνακα τον Γιάννη Συμεωνίδη.
- Το γκολ του Μπαρτολίνι ήταν το πρώτο επίσημο με τη φανέλα του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα