Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 07-04-2010

 

 

 

 

 
Λαϊκή συνέλευση για το πρόγραμμα "Καλλικράτης" στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται όλοι οι Δημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε λαϊκή συνέλευση την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη, με θέμα:

«Πρόγραμμα Καλλικράτης και Δήμος Βόρειας Κυνουρίας»

Μην αφήσεις να αποφασίσουν άλλοι για το μέλλον του τόπου σου, για το μέλλον των παιδιών σου.

Πάρε κι εσύ μέρος στη συζήτηση !

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

 

 

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ
ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΑΝΑΛΙ 1»
στους Βασίλη Σκουρή και Γρηγόρη Τζιοβάρα Περισσότερα...

 

 

 
«Γραφής Έργα», συλλογικό έργο νεότερων λογοτεχνών
Με την υποστήριξη και την αρωγή της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, ο εκδοτικός οίκος ΩΡΙΩΝΑΣ πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα εγχείρημα συλλογικού χαρακτήρα που θα απαρτίζεται από νεότερους λογοτέχνες και θα αναδεικνύει τις μοναδικές μορφές της ελληνικής γλώσσας και της σύγχρονης ελληνικής γραπτής έκφρασης.

Στον τόμο αυτό θα φιλοξενηθούν πρωτοεμφανιζόμενοι αλλά και διακεκριμένοι συγγραφείς. Το συλλογικό αυτό έργο θα φέρει τον τίτλο "Γραφής Έργα" και έχει σκοπό να αναδείξει τις ποικίλες λογοτεχνικές εκφράσεις που εμπεριέχονται στον πολιτισμό μας.

Από όλους τους υποψήφιους συμμετέχοντες θα επιλεχθούν τα έργα εκείνων τα οποία ταυτίζονται με την εκφραστική δυνατότητα νέων λογοτεχνικών φωνών και κοινωνικών προεκτάσεων, παρέχοντας σημαντικά μηνύματα στον αναγνώστη.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δημοσιεύσουν είτε κείμενα πεζογραφίας είτε ποίησης με θέμα ελεύθερο. Τα κείμενα των συγγραφέων δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν συνολικά τις τέσσερις (4) σελίδες α4. Όλοι οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν προσεκτικά ενώ ένας λογοτέχνης που θα διακριθεί μέσα από τον τόμο θα επιβραβευτεί από τις εκδόσεις Ωρίωνας με την έκδοση βιβλίου στο οποίο θα περιέχονται τα δικά του κείμενα.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις εκδόσεις Ωρίωνας:
2310 534 760 , 6972 479 669
www.orionasbooks.gr

 

 

 
«Οικογενειακό διπλό» εν όψει Αρη
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν όψει του Κυριακάτικου κρίσιμου αγώνα με τον Άρη (7 μ.μ.), αφού το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και η διάθεση των ποδοσφαιριστών για καλή προπόνηση περίσσευε.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος είδε και σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να γίνει μία ποιοτική προπόνηση.

Τακτική στο γήπεδο και ιδιαίτερη έμφαση σε παιχνίδια ανάπτυξης έδωσε σήμερα ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» βασισμένο στην τακτική που προηγήθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι (4.00 μ.μ.), ενώ για την Παρασκευή ο Έλληνας τεχνικός έχει προγραμματίσει προπόνηση την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού (7 μ.μ.)

Με «εξάρα» ξεκίνησαν οι παίδες

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα το τουρνουά ποδοσφαίρου "Ατρεύς", το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα της Αργολίδας και στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι παίδες του Αστέρα Τρίπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα ξεκίνησαν τη φετινή τους συμμετοχή στη διοργάνωση με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς κέρδισαν με 6-0 τη μικτή ομάδα νέων της Αργολίδας.

Σήμερα το απόγευμα (17.30) οι παίδες του Αστέρα (γεννηθέντες τα έτη 1994, 1995) θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας την περίφημη ομάδα της Αρσεναλ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα