Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 06-04-2010

 

 

 

 
Εορτασμός της Β' Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων έτους 1823 στο Αστρος
Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2010 στο Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 187ης Επετείου της Β΄εν Άστρει Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων έτους 1823 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

06:00 Έπαρση Σημαίας - Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

09:00 Προσέλευση των επισήμων προσκεκλημένων στο Δημαρχείο (κεντρική πλατεία).

09:50
Μετάβαση των Επισήμων προσκεκλημένων σε πομπή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

10:00
Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

10:30
Συγκέντρωση στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση. Κατάθεση στεφάνων - τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον Θεολόγο - συνταξιούχο Λυκειάρχη, κύριο Λινάρδο Κωνσταντίνο.

11:30
Παρέλαση μαθητών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων ενώπιον των επισήμων στην Κεντρική Πλατεία Άστρους.

20:00
Παρουσίαση ελληνικών παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία Άστρους από χορευτικά συγκροτήματα και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

 

 

 

 
Υπόμνημα ΕΚΑ για κατάργηση δικαιωμάτων εργαζομένων
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΠΡΟΣ:
Δήμαρχο Μεγαλόπολης: κ. Μπούρα Π.

Κύριε Δήμαρχε,

Το Δ.Σ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μεγαλόπολης, προχωρούν αιφνιδιαστικά και μονομερώς στην κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεγαλόπολης, αλλά και του Παιδαγωγικού και Κοινωνικού του χαρακτήρα.

Παραβλέποντας τον ιδιαίτερο επιστημονικό ρόλο που επιτελούν και προβλέπονται με σαφήνεια στον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης, (ωράριο εργασίας, ημέρες Χριστουγέννων - Πάσχα, κ.α.), αποφασίσατε να λειτουργήσει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός από την Τρίτη του Πάσχα. Περισσότερα...

 

 

 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ –ΠΑΜΕ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΩΧΕΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τους χαμηλοσυνταξιούχους να ξεσηκωθούν εναντίον της νέας φορολεηλασίας που συντελείται σε βάρος τους.

Ούτε μια λέξη δεν είναι αλήθεια από όσα λέει η κυβέρνηση ότι επιχειρεί να πράξει με το νέο φορομπηχτικό νομοσχέδιο. Οι κυβερνητικές εξαγγελίες περί «δίκαιης φορολογικής μεταρρύθμισης» είναι το «τυράκι» για να παγιδευτεί ο λαός και να τον αφαιμάξουν δίχως να αντιδράσει. Οι νέοι αντιλαϊκοί φόροι και οι φοροαπαλλαγές που παρέχονται στην πλουτοκρατία εντάσσονται στη στρατηγική της ανόδου της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Περισσότερα...

 

 

 
Ο ΣΑΟΟ διασχίζει το φαράγγι του Βουραικού
Την ερχόμενη Κυριακή 11 Απριλίου 2010, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών- Οικολόγων πραγματοποιεί την υπέροχη διάσχιση του φαραγγιού του Βουραικού από την Ζαχλωρού Καλαβρύτων μέχρι το Διακοφτό και επιστροφή με το υπέροχο οδοντωτό τραίνο. Μια διαδρομή για όλους.

Ο ΣΑΟΟ προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του, να συμμετάσχουν σ’ αυτό το φυσιολατρικό πανηγύρι.

Η αναχώρηση του λεωφορείου στις 8,00π.μ. από κεντρική πλατεία.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 234980 τις βραδινές ώρες.

 

 

 
Η διάθεση των εισιτηρίων του Αστέρα με τον 'Αρη
Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για το παιχνίδι της 29ης Αγωνιστικής με τον Άρη την Κυριακή 11 Απριλίου 2010, ισχύει γενική είσοδος 10€.

Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι η είσοδος για όλους τους νεαρούς φιλάθλους του Νομού Αρκαδίας έως 18ετών θα είναι δωρεάν.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στη μπουτίκ του γηπέδου από την Τρίτη 6 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρες 10.00 π.μ. – 6.00 μ. μ.
Το Σάββατο 10 Απριλίου εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1, και ώρες 12.00 μ.μ – 6.00 μ. μ.
Τέλος, την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα στις 7.00 μ.μ.

Μπήκαν Μαρσελάο, Καρέρα στην προπόνηση

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρη (7 μ.μ.) και ο Βαγγέλης Βλάχος είδε με ικανοποίηση τους Μαρσελάο, Καρέρα να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης.

Η επιστροφή του Καρέρα μάλιστα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων γίνεται σε χρόνο-ρεκόρ, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο πώς δεν θα παίξει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στη σημερινή προπόνηση, το προπονητικό τιμ του Αστέρα χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες (άσπροι-πράσινοι-πορτοκαλί) παίζοντας συνεχόμενα «οικογενειακά διπλά» με την ομάδα που δεν παίζει να κάνει διάφορες ασκήσεις (πχ κοιλιακούς, ραγχαίους).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση στη σημερινή προπόνηση. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (11.00 π.μ.)

Στο τουρνουά «Ατρεύς» οι παίδες του Αστέρα

Ξεκινάει σήμερα το 6ο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά «Ατρεύς» που συνδιοργανώνουν ο ΟΠΑΝΑΑΡ, η ΕΠΣ Αργολίδας και δήμοι, όπου συμμετέχει και η παιδική ομάδα του Αστέρα λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αρκαδία.

Η παιδική ομάδα του Αστέρα θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17.30) την μικτή ομάδα της Αργολίδας στο γήπεδο του Κουτσοποδίου και αύριο Τετάρτη στις 17.30 θα αντιμετωπίσει την Αρσεναλ στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας.

Από τις 6 έως τις 10 Απριλίου, παιδικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναμετρηθούν, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, στο πλαίσιο της διοργάνωσης που αποτελεί πλέον θεσμό για την Αργολίδα.

Στο 6ο «Ατρεύς» παίρνουν μέρος, η επίσημη προσκεκλημένη, ακαδημία της Αρσεναλ, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Αστέρας Τρίπολης, η Ελπίδα Τρίπολης, ο Πανιώνιος, ο Παμπατραϊκός, η επίλεκτη ομάδα των σχολών Άρσεναλ της Ελλάδας και άλλες επτά ομάδες.

Στους αγώνες του τουρνουά θα παραβρεθούν ο διεθνής σκάουτερ και άλλοτε άσος της Άρσεναλ Στήβ Μόρροου καθώς και ο Άντον Ντε Χόπ, επί χρόνια υπεύθυνος σχολής προπονητών UEFA της Ομοσπονδίας της Ολλανδίας. Οι κ.κ. Μόρρου και Χόπ θα έχουν συνεργασία με τους ενωσιακούς προπονητές της ΕΠΣ Αργολίδας για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Αργολικού ποδοσφαίρου, σε επίπεδο ακαδημιών.

H τελετή έναρξης της διοργάνωσης θα γίνει στα γήπεδα Αγίας Τριάδας και Δρεπάνου, την Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ., ενώ η τελετή λήξης στο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου το Σάββατο στις 5 μ.μ.

 

 

 
Καλή εμφάνιση στο φιλικό ο Αρκαδικός
Αρκαδικός-ΑΕΚ Αργους 96-68

Πραγματοποιώντας κατά διαστήματα εξαιρετική εμφάνιση, ο Αρκαδικός κέρδισε στο χθεσινό φιλικό την ΑΕΚ Αργους με 96-68, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης θέλησε να ξαναβάλει σε κανονικούς ρυθμούς τους παίκτες του, εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τη Νήαρ Ήστ, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό της ετοιμότητας τους.

Μετά τους πρώτους πόντους στο παιχνίδι, ο Αρκαδικός ήταν σαρωτικός, αφού το αρχικό 3-2 με ένα σερί 21-0(!) μετετράπη σε 24-2 με την πεντάδα των Παπαδάκη, Σιζόπουλου, Τόσιτς, Μαναβόπουλου, Σιβορότκα να παραδίδει σεμινάρια σε άμυνα και επίθεση.

Είναι χαρακτηριστικό της ανωτερότητας του Αρκαδικού το κλείσιμο του πρώτου δεκάλεπτου με το εντυπωσιακό 32-10 (!) που μεταφραζόταν σε 5/6 βολές, 3/6 δίποντα, 7/10 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστς, 5 κλεψίματα και 2 κοψίματα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστές τους Παπαντωνίου (19π.) σε πρώτη φάση και το Νικολόπουλο (7π.) σε δεύτερη, η ΑΕΚ Αργους επανέκαμψε μειώνοντας στο ημίχρονο στους δώδεκα (49-37). Η… ψαλίδα έκλεισε μέχρι και τους οκτώ πόντους (51-43), αλλά κάπου εκεί ο Αρκαδικός έβαλε μπροστά τις μηχανές… μάρσαρε εκ νέου και εκτόξευσε τη διαφορά στους τριάντα ένα πόντους (90-59) συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Σε αυτό το διάστημα, ο Μαναβόπουλος είχε προλάβει να σημειώσει 27 πόντους με την σχεδόν αλάθητη στατιστική: 5/5 βολές, 5/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Σκουζής που σε μεγάλα κέφια σκόραρε 14 πόντους με 4/5 τρίποντα και 1/1 δίποντο, ενώ ακόμα είχε 4 ασίστς και 3 κλεψίματα!

Με καλά διαστήματα στο παιχνίδι ακόμα οι: Τζουγκαράκης με 13 πόντους (3/3 βολές και 5/6 δίποντα), Σιβορότκα με 12 πόντους (2/4 βολές, 5/5 δίποντα), 4 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο, Καραδολάμης με 13 πόντους (2/2 βολές, 4/4 δίποντα, ½ τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, ενώ ρεσιτάλ πλουραλισμού παρουσίασε ο Σλόμπονταν Τόσιτς με 6 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστς, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα!

Διαιτητές: Κούτρος, Δούβρης
Δεκάλεπτα: 32-10, 49-37, 69-48, 96-68
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Παπαδάκης, Τόσιτς 6 (2), Σιζόπουλος 3 (1), Μαναβόπουλος 27 (4), Σιβορότκα 12, Κοψαύτης 8, Καραδολάμης 13 (1), Σκουζής 14 (4), Λυμπερόπουλος, Τζουγκαράκης 13.
ΑΕΚ Αργους (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 22 (3), Γκαβανόπουλος 7 (1), Μπέλης 4 (1), Δ. Μπιτζής 12 (2), Βρύνας, Νικολόπουλος 7, Φλεβάρης 8, Οικονομάκης 3 (1), Λάππας 2, Στατεράς 3 (1).

Εκτός ο Σουρλής από το φιλικό

Ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς κράτησε το Γιώργο Σουρλή έξω από την αγωνιστική δράση της ομάδας, αφού ούτε πρωινή προπόνηση έκανε, ούτε συμμετείχε στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες του Αρκαδικού έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη στο γυμναστήριο και στη συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν ατομική προπόνηση τεχνικής.

Σμυρνιώτης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης γνωρίζει πολύ καλά πώς μετά από μία εορταστική περίοδο, όλοι χαλαρώνουν και κανένας δεν γνωρίζει πώς μπορεί να παρουσιαστεί μία ομάδα μετά από το κλίμα των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Έτσι προγραμμάτισε ένα (ακόμα) φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους, ζητώντας από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα στον αγώνα αυτό εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και των υψηλών απαιτήσεων που κρύβουν οι τελευταίες επτά αγωνιστικές της Α2 κατηγορίας.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε λίγα λεπτά μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού με την ΑΕΚ Αργους, σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του, αναφέρθηκε στις δύο βασικές απουσίες των Σουρλή, Γιοβάνοβιτς και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα του Σαββάτου με τη Νήαρ Ήστ.

Για το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους: «Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος και από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά και γιατί αποκαταστήσαμε κάποια πράγματα στις ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Αναφέρομαι στο γεγονός και το είπα πριν ξεκινήσει ο αγώνας στα παιδιά, ότι τώρα τελευταία έχουμε χαλάσει κάποια πράγματα στην επίθεση μας λόγω βιασύνης. Δε δίναμε την πρέπουσα σοβαρότητα για να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση.

Σήμερα ήμασταν πολύ προσεκτικοί, πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ σοβαροί, είχαμε υψηλά ποσοστά (80% βολές, 70% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα) χωρίς να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι δεχτήκαμε μόλις 68 πόντους στην άμυνα μας.

Δουλέψαμε πολύ στο παιχνίδι, είχαμε το μυαλό μας εκεί που πρέπει και νομίζω πώς είδαμε το φιλικό με την ΑΕΚ όπως έπρεπε δείχνοντας την ανάλογη σοβαρότητα.

Θέλω να πιστεύω πώς την ίδια εικόνα θα έχουμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ν. Ήστ. Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι, σίγουρα είναι άλλο το επίπεδο, αλλά νομίζω πώς δείξαμε πώς είμαστε στο σωστό δρόμο και επειδή τα πράγματα μετά τις γιορτές είναι περίεργα, σε πρώτη φάση πιστεύω πώς λειτουργήσαμε σωστά. Πιστεύω πώς είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Για τις απουσίες εν όψει Νήαρ Ήστ: «Ο Σουρλής έχει ένα μικρό πρόβλημα με τους προσαγωγούς. Δεν ξέρω για την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά την Πέμπτη 100% θα είναι μαζί μας. Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα. Θα δώσει σίγουρα το παρόν. Ο Γιοβάνοβιτς είχε ένα πρόβλημα με τη βίζα του. Την Πέμπτη θα προπονηθεί και πιστεύω πώς και οι δύο παίκτες θα βοηθήσουν την ομάδα όσο μπορούν.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Το παιχνίδι με τη Ν. Ήστ είναι δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε με άλλους στόχους στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή ψάχνει νίκες για να μείνει στην κατηγορία. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα, αλλά νομίζω πώς θα μπούμε να παίξουμε αυτό που πρέπει. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με προσωπικότητες. Έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο Μίχαλος, Κουτρούλιας, δύο παιδιά με τεράστια εμπειρία. Αυτό θα είναι το πρώτο μας μέλημα, πώς θα σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες, που είναι και οι κορυφαίοι σκόρερ της Νήαρ Ήστ, χωρίς να παραγνωρίσουμε την αξία του Κούνα, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι της ομάδας του. Ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να τον βγάλουμε έξω από τις ισορροπίες του μέσα στο γήπεδο, γιατί είναι ένα βασικό κομμάτι της ομάδας του. Θα μπούμε να παίξουμε όσο μπορούμε, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, αλλά επειδή έχουμε δείξει πώς χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, νομίζω πώς το ίδιο θα συμβεί και τώρα»

Στατιστική μέσω κινητού τηλεφώνου

Μία από τις φράσεις που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει συχνά την εμφάνιση τους στο μπάσκετ είναι η περίφημη «Η τεχνολογία στην υπηρεσία του μπάσκετ».

Στην περίπτωση του Γιάννη Καστρίτη βρίσκει την πλήρη εφαρμογή της η παραπάνω φράση, καθώς ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σμυρνιώτη (μαζί με τον Μπάμπη Αλεξόπουλο) έκανε ένα διαφορετικό τεστ στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους.

Κρατούσε τη στατιστική του μέσω του i-phone του και την εφαρμογή του που έχει με πρόγραμμα στατιστικής. Με αυτόν τον τρόπο ο Καστρίτης είχε άμεση στατιστική ενημέρωση της ομάδας, των παικτών και μπορούσε να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Στο τέλος του αγώνα μάλιστα τύπωσε τη στατιστική του παιχνιδιού και την μοίρασε στους συνεργάτες του, Γιάννη Σμυρνιώτη και Μπάμπη Αλεξόπουλο.

Ο 28χρονος προπονητής του Αρκαδικού, που θα μπορούσε να αγωνίζεται ακόμα, έχει παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου αρκετές καινοτομίες, με τελευταία αυτή. Να κρατάει στατιστική μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

 

 

 
4 ΧΡΥΣΑ 4 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ Ο Κ.Ο.Α.Τ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Τέσσερα (4) χρυσά, τέσσερα (4) αργυρά, δύο (2) χάλκινα μετάλλια και όλους τους αθλητές του στην πρώτη εξάδα ο ΚΟΑΤ από το περιφερειακό πρωτάθλημα, 10-11-12- ετών, που έγινε στο κολυμβητήριο της Πάτρας το σαββατοκύριακο στις 27-28/3/2010 με την συμμετοχή 365 αθλητών.

Τα ονόματα των αθλητών είναι :
ΑΣΣΙΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ- ΚΩΤΣΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΑΛΔΗ ΧΡΥΣΑ-ΚΑΝΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΙΨΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΝΩΛΩΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά που μας δίνουν μέσα από τις διακρίσεις τους.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Μανωλοπούλου Δέσποινα

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα