Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 24-03-2010

 

 

 

 
Από τη συνέντευξη τύπου για την 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»
6Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Πιο οικονομική και πιο προσιτή η φετινή Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»

Η επίσημη έναρξη των εργασιών της 6ης Περιφερειακής Έκθεσης «Αρκαδικό Πανόραμα» ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Τη συνέντευξη τύπου έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εκθέσεων κ. Ηλίας Τότσης και ο Πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας «ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ» κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Μηνύματα αισιοδοξίας για την αντοχή, την ποιότητα και τον ρόλο της Περιφερειακής Έκθεσης στην Αρκαδία έστειλε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.
«Η περιφερειακή έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», κάθε φορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Αρκαδία και την Περιφέρεια - φέτος όμως είναι ίσως πιο σημαντική παρά ποτέ. Το Επιμελητήριο τολμά να διοργανώσει την 6η Περιφερειακή Έκθεση εν μέσω ενός ομιχλώδους τοπίου και πιστεύει ότι η και η φετινή διοργάνωση θα έχει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενες» αναφέρει ο κ. Μπουντρούκας. «Η παρουσία του επαγγελματία στην έκθεση έχει πάνω απ’όλα στόχο να τονίσει αλλά και να υπενθυμίσει ότι η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, είναι μια δραστηριότητα η οποία, όχι μόνο δεν πρέπει να επηρεαστεί από το οικονομικό πρόβλημα, αλλά αντιθέτως να γίνει ακόμη καλύτερη και ακόμη πιο ανταγωνιστική λόγω του προβλήματος αυτού» τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ηλίας Τότσης ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή του Αρκαδικού Πανοράματος παρουσίασε αναλυτικά την φετινή διοργάνωση. «Η επιτυχία με την οποία στέφθηκε το πρώτο Αρκαδικό Πανόραμα δικαίωσε την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και χρόνο με το χρόνο βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά φτάσαμε φέτος να διοργανώνουμε το 6ο Αρκαδικό Πανόραμα. Μια έκθεση καταξιωμένη πια, υψηλών προδιαγραφών μια έκθεση θεσμός για την Αρκαδία» αναφέρει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Η ουσία για τον επαγγελματία είναι να έχει αποτέλεσμα. Αυτό ήδη το έχουμε καταφέρει από το τελευταίο «Αρκαδικό Πανόραμα» το 2008 που είχαμε πολύ μεγάλη συμμετοχή σε εκθέτες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες» τονίζει ο κ. Άγγελος Καραμπίκας και καταλήγει, «η Διοίκηση του Επιμελητηρίου κατανοώντας τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο επαγγελματίας, θα συνεισφέρει οικονομικά. Εμείς από την πλευρά μας θα στηρίξουμε την επιθυμία της Διοίκησης και χωρίς να ανεβάσουμε το κόστος θα προσφέρουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες. Ήδη έχουμε προσθέσει δύο ακόμη τομείς, της Ενέργειας και Περιβάλλοντος και του Αγροτουρισμού. Και εμείς επαγγελματίες είμαστε και θέλουμε τον επαγγελματία να τον κοιτάμε στα μάτια».

Λίγα λόγια για την έκθεση

6η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

Η διοργάνωση της 6ης Περιφερειακής Έκθεσης από τις 9 ως τις 14 Ιουνίου 2010 φέρνει και πάλι την Αρκαδία στο κέντρο του επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Με αθρόα προσέλευση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και με πλήθος σημαντικών παράλληλων εκδηλώσεων, η 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» ανοίγει και πάλι τις πύλες της την Τετάρτη 9 Ιουνίου στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης που αποτελεί το κέντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιφέρειας.

Στην κατεύθυνση, της συνεχούς ενδυνάμωσης της εξωστρέφειας της μεγαλύτερης και πλέον καταξιωμένης Εμπορικής Έκθεσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το «Αρκαδικό Πανόραμα» αποτελεί επάξια την κορυφαία συνάντηση εκθετών από το χώρο της βιομηχανίας, των δομικών υλικών, της κατοικίας, των ειδών σπιτιού, των τροφίμων-ποτών, του αυτοκινήτου, των εκδόσεων, των συστημάτων πληροφορικής, της κινητής τηλεφωνίας, των υπηρεσιών και πολλών άλλων τομέων.

Οι εκθέτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο που θα προσφέρει υπηρεσίες εφάμιλλες των αρτιότερων ευρωπαϊκών εκθεσιακών κέντρων, με συνεδριακή υποδομή που θα λειτουργεί υποστηρικτικά της έκθεσης, εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ, χώρο συνεδριάσεων, τηλεοπτικό στούντιο, αναψυκτήριο και επαρκείς χώρους υγιεινής.

Τα περίπτερα θα είναι διαμορφωμένα με λειτουργικό τρόπο και θα είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εκθετών για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Επιπλέον, για την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών το Επιμελητήριο Αρκαδίας σχεδιάζει εκπαιδευτικές ημερίδες γύρω από το εκθεσιακό μάρκετινγκ και άλλες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι εκθέτες και οι επισκέπτες.

Η 6η Περιφερειακή Έκθεση θα αποτελέσει το εμπορικό γεγονός της χρονιάς για την Αρκαδία και όχι μόνο, δεδομένου μάλιστα ότι φέτος μεταξύ των επισκεπτών θα επισκεφτούν την έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» ένα κλιμάκιο επιχειρηματιών από την Ε.Ε. που συνεργάζεται με το Επιμελητήριο στα πλαίσια του Enterprise Europe Network και το οποίο θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επιχειρηματίες εκθέτες και έτσι θα δημιουργηθούν και οι ευκαιρίες ανάπτυξης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και συνεργασίας τους με ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία του για την στήριξη των επιχειρήσεων και την εξωστρέφεια αυτών και κατανοώντας τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επιμηκύνει τη διάρκεια της έκθεσης και επιδοτεί με σημαντικό ποσό, ανά τετραγωνικό, τους συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος με αποτέλεσμα η φετινή έκθεση να γίνει ακόμα πιο οικονομική και πιο προσιτή από άλλες χρονιές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή για την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Πληροφορίες
Επιμελητήριο Αρκαδίας: 2710 230235, φαξ: 2710 233738, υπεύθυνοι: κ. Ανδρέας Ντούβας, κα. Σοφία Σακελλαρίου
Πρόεδρος Επιτροπής Εκθέσεων: κ. Ηλίας Τότσης: 6946 129612
Διοργανώτρια Εταιρεία Άλφα Εκθεσιακή: 210 2232441, 2232444, 2232434

 

 

 
Εκδήλωση για τον ΟΘΩΝΑ ΤΣΑΜΠΛΑΚΟ - συνέντευξη Γιάννη Μπανιά
Την Παρασκευή, στις 26 Μάρτη, ο τέως Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Γραμματείας Γιάννης Μπανιάς, που θα βρίσκεται στην Τρίπολη για την εκδήλωση στο Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης για τον ΟΘΩΝΑ ΤΣΑΜΠΛΑΚΟ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στις 7.00 μ.μ στην αίθουσα του Φ.Ο.Τ με θέμα: οι πολιτικές εξελίξεις.

 

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Το πατριωτικό λαϊκό καθήκον σήμερα για το λαό είναι να μη δεχτεί να θυσιαστούν οι τελευταίες κατακτήσεις του, να τον καταδικάσουν στη φτώχεια η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα και τις επιλογές της πλουτοκρατίας.

Ο λαός δημιούργησε την επανάσταση του 1821 όταν απέρριψε τη μοιρολατρία και εμπιστεύτηκε τη δύναμή του.

Η Ελλάδα μπορεί να στηριχθεί στα πόδια της, έχει όλες τις δυνατότητες να αναπτυχθεί προς όφελος του λαού της. Έχει έμπειρη και ικανή εργατική τάξη και τις αναγκαίες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να αποδεσμευτεί από τις λυκοσυμμαχίες της ελληνικής πλουτοκρατίας, ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, και να μετατραπούν οι μεγάλες επιχειρήσεις σε λαϊκή κοινωνική περιουσία. Αυτή η λύση, αυτός ο δρόμος ανάπτυξης είναι ώριμος και όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίος για το λαό. Μπορεί να τον ανοίξει με μια ισχυρή αντιμονοπωλιακή συμμαχία.

Το μήνυμα της επανάστασης του 1821, όπως και όλων των άλλων αγωνιστικών ανατάσεων ήταν και παραμένει επίκαιρο: Οι θυσίες του αγώνα είναι μικρότερες από τα δεινά στα οποία οδηγεί ο δρόμος της υποταγής στις επιλογές των αντιδραστικών κυρίαρχων κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων.


ΑΘΗΝΑ 23/3/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

 

 
Συνέντευξη Βαγγέλη Καούνου
Ο έμπειρος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Καούνος, μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr  για τις κρίσιμες τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όπου η ομάδα του καλείται να πάρει τους βαθμούς έτσι ώστε να μείνει στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Δεν θέλει να σταθεί στο τι έφταιξε για την παρούσα κατάσταση της ομάδας της Τρίπολης αλλά θέλει να μεταφέρει τη διάθεση του ιδίου αλλά και όλων των συμπαικτών του για μια μεγάλη προσπάθεια με την οποία θα πάρει η ομάδα της Αρκαδίας τουλάχιστον έξι πόντους για να αποφύγει τις περιπέτειες στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ο ίδιος θα ήθελε να είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά τώρα περιμένει την όποια ευκαιρία έτσι ώστε να βοηθήσει τον Αστέρα. Καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς για να βοηθήσει κι αυτός την προσπάθεια που θα γίνει για την κατάκτηση των νικών.

«Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας φταίμε πρώτοι απ' όλους εμείς οι παίκτες. Δεν είναι ώρα να απονέμουμε μεγάλες μικρές και ευθύνες στον καθένα του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά να δούμε το τι πρέπει να κάνουμε για να πάρει η ομάδα τις δύο νίκες που πρέπει έτσι ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες του υποβιβασμού.

Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και χαρακτήρα έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και μετά να δούμε τι πρέπει να γίνει προκειμένου ο Αστέρας να μην έρθει ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση..» Περισσότερα...

 

 

 
Μισή ώρα νωρίτερα ο αγώνας του Αρκαδικού
Ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων, ο αγώνας Αρκαδικός –Ερμής Λαγκαδά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/3/2010 για το πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, αντί ώρας 17:30 θα διεξαχθεί στις 17:00.

Κανονικά στην προπόνηση ο Σιβορότκα

Τα ευχάριστα νέα από την προετοιμασία του Αρκαδικού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή Λαγκαδά είναι ότι ο Αντώνης Σιβορότκα μπήκε από χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θεωρείται πλέον «ετοιμοπόλεμος» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Αρκαδικού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί ελάχιστα στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα και καθόλου στα δύο επόμενα παιχνίδια με το Πέραμα και τον Ίκαρο/Έσπερο.

Το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όπου ο Αρκαδικός θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών και θεωρείται επιτακτική ανάγκη η επιστροφή του Σιβορότκα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να τη βοηθήσει για να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα ροζ φύλλου αγώνα.

Η λαχειοφόρος του Αρκαδικού

Συνεχίζεται ικανοποιητικά η λαχειοφόρος αγορά του Αρκαδικού, που έχει ως έπαθλο ένα αυτοκίνητο OPEL CORSA 1.4 SPORT. Κάθε λαχνός στοιχίζει μόλις πέντε ευρώ και είναι ευκαιρία για όλους να συμμετέχουν σε αυτή τη λαχειοφόρο αγορά.

Η κλήρωση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου και
κερδίζουν τα τέσσερα τελευταία ψηφία στην κλήρωση του λαϊκού λαχείου που θα γίνει εκείνη την ημέρα, ενώ το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στις 17 Απριλίου μετά τη λήξη του παιχνιδιού Αρκαδικός-Ηρακλής.

Για όποιον ενδιαφέρεται οι λαχνοί διατίθενται στα παρακάτω σημεία: 1) COVA CAFÉ, 2) PREGO, 3) EVEREST, 4) PHOTO ΚΑΝΑΒΟΣ και 5) καθημερινά στα γραφεία του Αρκαδικού στο ΔΑΚ Τριπόλεως (6-8 μ.μ.).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και στο τηλέφωνο: 6932 220436.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα