Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 21-03-2010

 

 

 

 
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Συνεχίστηκε η αρνητική παράδοση

Ο Αστέρας δεν τα κατάφερε απόψε στην Ξάνθη, όπου ηττήθηκε 2-0 από την SKODA και έμεινε χωρίς νίκη απέναντι στη σημερινή του αντίπαλο στις έξι αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι σήμερα στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και χωρίς νίκη για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα.

Έτσι συνεχίστηκε η αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί για τον Αστέρα στα παιχνίδια με την Ξάνθη, αφού εκτός του ότι δεν την έχει κερδίσει στους μεταξύ τους αγώνες, δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ.

Τα δύο τέρματα που έκριναν το παιχνίδι στην Ξάνθη, σημείωσαν ο Σουάνης στο 72ο λεπτό με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Μπούγκα στο 83’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι μετά από εξαιρετική ασίστ του Μαρσελίνιο από τα αριστερά.

Το παιχνίδι στην Ξάνθη είχε δύναμη, πείσμα σε όλες τις διεκδικήσεις της μπάλας, αλλά που έλειψαν οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πριν σκοράρουν, είχαν απειλήσει στο 60ο λεπτό όταν ο Ντεγκρά απομάκρυνε την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μπέρτου από τα δεξιά και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπαρτολίνι απομάκρυνε την μπάλα πριν δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση στην εστία του από την «τυφλή» κεφαλιά του Μαρσελίνιο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και ο Αστέρας ακολουθώντας καλύτερη τακτική έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ ήταν αυτός που δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην εστία των γηπεδούχων.

Στο 15ο λεπτό ο Έντερ έβγαλε μπαλιά-τρύπα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Βίλτσες μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Ξάνθης, αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Λυμπερόπουλο. Στον αντίποδα, η Ξάνθη είχε μία καλή στιγμή στην επίθεση όταν το απευθείας χτύπημα φάουλ του Λουτσιάνο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντεγκρά. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να έχει άλλη μία καλή φάση, όταν στο 44’ το καλοχτυπημένο φάουλ του Ουριμπάρι από τα αριστερά ο Μαρσελάο πήδηξε ψηλότερα, αλλά η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαίας)
Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Τζάγκι, Μπέρτος, Βάλλας, Κωστούλας, Φλίσκας, Ζιέντσουκ (50’ Μαρσελίνιο), Κιντάνα, Στίγνκα (66’ Στρμπα), Λουτσιάνο (56’ Σουάνης), Μπούγκα.
Αστέρας: Ντεγκρά, Λαμπρόπουλος, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Μπαστία, Καρντόσο, Λαδάκης (77’ Καούνος), Τσέζαρεκ, Βίλτσες, Έντερ (84’ Ρίος).

Νίκησαν οι νέοι στην Ξάνθη…

Μεγάλη νίκη για την ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης, που κέρδισε στην Ξάνθη 1-0 μέσα στην έδρα της Σκόντα Ξάνθης χάρη σε τέρμα του Φιλάι στο 40ο λεπτό με πλασέ εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του Ζαρόπουλου στο σουτ του Μπακασέτα.

Η νίκη για την ομάδα του Αστέρα είναι μεγάλη, αφενός γιατί η Ξάνθη έχει πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία των νέων όντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και γιατί ο Οράσιο Γκονσάλβες χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα.

Παράλληλα με το ωραίο ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα νέων του Αστέρα, η νίκη στην Ξάνθη ανέβασε τον Αστέρα στην 8η θέση της βαθμολογίας με 34 πόντους.

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Ντόσκας, Τσαριτσάκης (46’ Μπαξεβάνης), Ζερβανταρίδης, Λαζαρίδης, Γιακούμπου, Καραπατσιάς (60’ Φακιρίδης), Ανδρίκου, Χαριτίδης (60’ Ισμαηλόγλου), Κουτίνης, Αλμπάνης (46’ Μελισσόπουλος).
Αστέρας Τρίπολης: Κυριακόπουλος, Κίτσος, Σεντεμέντες, Ζώης, Μπακιρτζίδης (68’ Γκαιδατζής), Κολιός, Κουρμπέλης (82’ Ντινιωτάκης), Σαραντόπουλος (57’ Φασουλής), Μπακασέτας (90’ Δεσπολάρι), Καράμπελας (90’ Ξεροβάσιλας), Φιλάι.

- Στο γήπεδο της Χρυσούπολης η ομάδα εφήβων του Αστέρα (Κ-17) γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα