Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 20-03-2010

 

 

 

 

 
Ίκαρος/Έσπερος-Αρκαδικός 82-73 (46-35)
Δεν τα κατάφερε στο φινάλε

Αυτή τη φορά το μεγάλο όπλο του Αρκαδικού, όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές φέτος η τελευταία περίοδος ήταν τελικά αυτή που τον… πρόδωσε στην Καλλιθέα.

Οι παίκτες του Γιάννη Σμυρνιώτη, βρέθηκαν και πάλι να… κυνηγάνε το σκορ από νωρίς (8-0, 27-17, 35-21, 41-25) και παίζοντας αρκετές διαφορετικές άμυνες από το δεύτερο δεκάλεπτο κιόλας κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος της τρίτης περιόδου 60-54 και να ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο με 64-58.

Στο φινάλε του παιχνιδιού όμως στην Καλλιθέα, η αστοχία και κάποια συνεχόμενα λάθη από πλευράς Αρκαδικού επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ξαναβρούν ρυθμό στο παιχνίδι τους και κυρίως να βρουν λύσεις στην επίθεση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι γηπεδούχοι στο σκορ με 69-58, να πάρουν διαφορά ασφαλείας (την οποία κράτησαν σχετικά εύκολα) και να φτάσουν σε μία δίκαιη νίκη, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Διαμαντής - Πουρσανίδης Κ. - Χαλαμπαλάκης
Δεκάλεπτα: 20-13, 46-35, 64-58, 82-73.
Ίκαρος/ Έσπερος (Λυκογιάννης): Λάκσα 2, Φαλέκας 10 (2), Καράμπουλας 19 (3), Πολυτάρχου 11 (1), Λιούις 7 (1), Κερασοβίτης 2, Τζιάλας 1, Κατιάκος 8, Κατούφας 10 (2), Πετροδημόπουλος 12.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τόσιτς 7, Παπαδάκης 6, Λυμπερόπουλος, Κοψαύτης 2, Σιζόπουλος 22 (5), Γιοβάνοβιτς 12, Καραδολάμης 5 (1), Μαναβόπουλος 7, Σουρλής 6, Τζουγκαράκης 6.

Τιμήθηκε ο Παπαδάκης

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τιμήθηκε από τον Ίκαρο/Έσπερο ο πλευμέηκερ του Αρκαδικού Μύρωνας Παπαδάκης, για την τριετή του αγωνιστική προσφορά στο σύλλογο της Καλλιθέας.

Σμυρνιώτης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Καλλιθέα, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι οι αντίπαλοι μας είχαν το προβάδισμα. Είχε μεγαλύτερο κίνητρο η ομάδα της Καλλιθέας γιατί θέλει την άνοδο. Δεν καταθέσαμε τα όπλα στον αγώνα, αλλάξαμε πολλές φορές την άμυνά μας στο παιχνίδι και τους προβληματίσαμε.

Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, μειώσαμε στους έξι πόντους, αλλά τότε χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αστοχήσαμε σε δύο ελεύθερα σουτ και εκεί κρίθηκε το ματς. Πιστεύω ότι παρά τα προβλήματα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δε χρησιμοποίησα τον Σιβορότκα προκειμένου να τον προφυλάξω, επειδή προερχόταν από τραυματισμό.

Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι από την αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια λογική. Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ελπίζω να ξεπεράσουμε την απουσία του κόσμου στον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά. Τους περιμένουμε και πάλι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, για να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε».

Μαναβόπουλος: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Καλλιθέα, ο αρχηγός του Αρκαδικού Σωκράτης Μαναβόπουλος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Παλέψαμε το παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος είναι φαβορί για την άνοδο. Ο Ίκαρος-Έσπερος είναι εξαιρετική ομάδα.
Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και ό,τι βγει. Μας επηρεάζει η απουσία του κόσμου. Η τιμωρία των δύο αγωνιστικών ήταν άδικη, γιατί ο κόσμος στην Τρίπολη είναι ήσυχος και δε δημιουργεί προβλήματα. Χρειαζόμαστε τον 6ο παίκτη κοντά μας»

Τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού στο ΤΟΡ-10

Μετά τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής, η παρουσία των παικτών του Αρκαδικού στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 κατηγορίας παραμένει εντυπωσιακή, αφού τέσσερις παίκτες του συμπεριλαμβάνονται στα ΤΟΡ-10 του πρωταθλήματος!

Ο Γιώργος Σουρλής βρίσκεται στη δεκάδα τριών στατιστικών κατηγοριών όντας 4ος «κλέφτης» του πρωταθλήματος με 31 κλεψίματα, 4ος στην οικονομία με 71 βαθμούς και 10ος στις ασίστς με 70.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ του Αρκαδικού Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, είναι ο δεύτερος πιο πολύτιμος παίκτης της Α2 κατηγορίας έχοντας στην αξιολόγηση του συστήματος tendex 0.756, ενώ είναι και ο 2ος πιο εύστοχος παίκτης στα δίποντα έχοντας 89/133 που μεταφράζεται στο εντυπωσιακό ποσοστό 66,9% και 9ος στα κοψίματα με 13.

Επίσης, ο Ανδρέας Σιζόπουλος είναι ο δεύτερος πιο εύστοχος παίκτης της Α2 κατηγορίας από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με ποσοστό 88,3% (68/77) και 6ος στα κλεψίματα με 29. Ο Κύπριος γκάρντ του Αρκαδικού διανύει περίοδο φορμαρίσματος και ανεβάζει στα τελευταία παιχνίδια τα στατιστικά του.

Τέλος, ο Γιώργος Κοψαύτης βρίσκεται στη 8η θέση σε ποσοστά ευστοχίας έξω από τη γραμμή των 6,25 με ποσοστό 44,6% (25/56).

Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού που ξεχωρίζουν στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 μετά τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής. Αναλυτικά οι σχετικοί πίνακες στατιστικών έχουν ως εξής:

ΣΚΟΡΕΡ
1. Λιακόπουλος 460 (Πέραμα)
2. Γκαγκαλούδης 435 (Ολυμπιάδα)
3. Τότσιος 395 (Ίκαροι)

ΜΠΟΜΠΕΡ
1. Κακλαμάνος 62 (Παγκράτι)
2. Μπάρδας 56 (ΟΦΗ)
3. Κυριακόπουλος 54 (ΚΑΟΔ)
4. Σκούταρης 54 (Πέραμα)

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ
1. Λάτοβιτς 241 (ΑΓΟΡ)
2. Αμάτο 237 (Πέραμα)
3. Κουτρούλιας 153 (Ν. Ήστ)

ΑΣΙΣΤΣ
1. Λιακόπουλος 133 (Πέραμα)
2. Γκαγκαλούδης 117 (Ολυμπιάδα)
3. Ζούπας 117 (Αμύντας)
10. Σουρλής 70 (Αρκαδικός)

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
1. Γκαγκαλούδης 42 (Ολυμπιάδα)
2. Πέτροβιτς 33 (Ηρακλής)
3. Κάστλ 32 (Ηρακλής)
4. Σουρλής 31 (Αρκαδικός)
6. Σιζόπουλος 29 (Αρκαδικός)

ΚΟΨΙΜΑΤΑ
1. Βαγενάς 21 (ΟΦΗ)
2. Αμάτο 16 (Πέραμα)
3. Κουτρούλιας 16 (Ν. Ήστ)
4. Χαρισμίδης 16 (Παγκράτι)
5. Σουφλιάς 15 (ΟΦΗ)
9. Γιοβάνοβιτς 13 (Αρκαδικός)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1. Γκαγκαλούδης 99 (Ολυμπιάδα)
2. Ζούπας 85 (Αμύντας)
3. Λιακόπουλος 74 (Πέραμα)
4. Σουρλής 71 (Αρκαδικός)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
1. Κακιούζης 0.788 (Παγκράτι)
2. Γιοβάνοβιτς 0.756 (Αρκαδικός)
3. Αναγνωστόπουλος 0.679 (Ξάνθη)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
1. Παναγιωτόπ. 63/67 (Ξάνθη)
2. Σιζόπουλος 68/77 (Αρκαδικός)
3. Γκαγκαλούδης 125/144 (Ολυμπιάδα)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ
1. Χαρισμίδης 87/128 (Παγκράτι)
2. Γιοβάνοβιτς 89/133 (Αρκαδικός)
3. Καρτέλο 80/122 (ΚΑΟΔ)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1. Καράμπουλας 28/54 (Ίκαρος/Έσπερος)
2. Λάκσα 32/63 (Ίκαρος/Έσπερος)
3. Γκρούντμπεργκ 22/44 (Ν. Ήστ)
8. Κοψαύτης 25/56 (Αρκαδικός)

Ατομική προπόνηση ο Σιβορότκα

Μπορεί ο Γιάννης Σμυρνιώτης να έδωσε δύο μέρες ρεπό στους παίκτες του ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την Δευτέρα το απόγευμα, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Αντώνη Σιβορότκα να πάει στο στάδιο και αφού πρώτα έτρεξε λίγο στο χορτάρι, πήγε δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο να κάνει μερικά σουτ προκειμένου να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Αρκαδικού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί ελάχιστα στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα και καθόλου στα δύο επόμενα παιχνίδια με το Πέραμα και τον Ίκαρο/Έσπερο.

Η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία είναι στην Τρίπολη το προσεχές Σάββατο 27 Μαρτίου με τον Ερμή Λαγκαδά και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αρκαδικός θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών, δεν θα έχει δηλαδή την συμπαράσταση των φιλάθλων του στο γήπεδο.

Σε αυτό το παιχνίδι θεωρείται επιτακτική ανάγκη η επιστροφή του Σιβορότκα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρκαδικού, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα ροζ φύλλου αγώνα.

 

 

 
Απάντηση στην αναφορά για ασφάλιση στον ΟΑΕΕ
Περισσότερα...

 

 

 
Ερώτηση για το σύστημα ελέγχου εισόδου και εξόδου εργαζομένων σε εταιρία
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους κ. κ. Υπουργούς:
• Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
• Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΘΕΜΑ: Παράνομο και αντισυνταγματικό το σύστημα ελέγχου εισόδου και εξόδου των εργαζομένων που λειτουργεί στην Εταιρεία «ΡΟΚΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΒΕΕ» στην Τρίπολη

Στην εταιρεία «ΡΟΚΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΒΕΕ», μεταλλοβιομηχανία που λειτουργεί στην ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί δοκιμαστικά σύστημα ελέγχου εισόδου και εξόδου των εργαζομένων με τη μέθοδο του ελέγχου των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η εισαγωγή, όμως και χρήση συστήματος ελέγχου εισόδου των εργαζομένων στους χώρους εργασίας με τη μέθοδο του ελέγχου δακτυλικού αποτυπώματος συνιστά μορφή ελέγχου τους βάσει βιομετρικού συστήματος, το οποίο είναι παράνομο και αντισυνταγματικό.

Η διοίκηση του ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, μετά από σχετική ενημέρωση από τους εργαζόμενους της Εταιρείας, έχει ήδη απευθυνθεί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από την οποία ζητά να ελεγχθεί η νομιμότητα του παραπάνω συστήματος ελέγχου που εγκατέστησε στην είσοδο η παραπάνω αναφερθείσα εταιρεία.

Μετά βάση τα παραπάνω, ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί

1. Έχει ελεγχθεί η νομιμότατα της χρήσης συστήματος ελέγχου εισόδου των εργαζομένων στους χώρους εργασίας με τη μέθοδο του ελέγχου δακτυλικού αποτυπώματος, από την εταιρεία «ΡΟΚΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΒΕΕ; Τι μέτρα θα ληφθούν για την άμεση κατάργηση της συγκεκριμένης διαδικασίας εισόδου εξόδου από την εν λόγω εταιρεία; Θα επιβληθούν κυρώσεις στην εταιρεία;
2. Θα ελεγχθεί εάν η προαναφερθείσα εταιρεία έχει προβεί σε παράνομη επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των εργαζομένων της; Εάν ναι, θα επιβληθούν οι ποινές που προβλέπει ο Ν.2472/97;
3. Γνωστοποίησε η εν λόγω εταιρεία, στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τη συγκεκριμένη επεξεργασία και έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση των εργαζομένων όπως προβλέπει ο Ν.2472/97;
4. Σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα προχωρήσει η Κυβέρνηση, ώστε κανείς εργοδότης να μην προχωρήσει σε παρόμοιες πράξεις στο μέλλον;

Ο καταθέτων βουλευτής
Λαφαζάνης Παναγιώτης

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα