Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 05-03-2010

 

 

 

 
Εκδήλωση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις - Ασφαλιστικό"
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που οργανώνει στις 12-3-2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Ελ. Βενιζέλου 39, στην Τρίπολη , με θέμα :

Πολιτικές εξελίξεις - Ασφαλιστικό

Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Εργατικού Δικαίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡ    ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ

 

 

 

 
Ανακοινώσεις για κυβερνητικά μέτρα
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Ε.Κ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η κυβέρνηση αφού κορόιδεψε προεκλογικά τον ελληνικό λαό, αφού επί μήνες δημιούργησε ένα κλίμα τρομοκράτησης των εργαζομένων, προχωρά τώρα στην εφαρμογή του πιο σκληρού, αντεργατικού, ταξικού προγράμματος μετά την μεταπολίτευση που οδηγεί σε μείωση του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Πρόκειται για αντεργατική καταιγίδα.
Ο στόχος είναι να μειωθεί το εργατικό εισόδημα πάνω από 30% την τριετία που διανύουμε, να αποδιαρθρωθούν πλήρως οι Συλλογικές Συμβάσεις και οι εργασιακές σχέσεις, να καταστραφεί ακόμη κι’ αυτό το ισχνό οικοδόμημα Κοινωνικής Ασφάλισης και κοινωνικής προστασίας. Περισσότερα...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ.Ο.Π / Δ.Ε.Η
( 4 - 3 - 2010)
ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΡΤΗ 2010

Η Κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα να εξαπολύσει επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα καταδικάζοντας τους εργαζομένους σε μακροχρόνια λιτότητα. Κτύπημα κάτω από την ζώνη στο Ασφαλιστικό της ΔΕΗ. Πρώτα θύματα της επίθεσης οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Μονομερή μέτρα χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη με τα κοροΐδα και τους ειλικρινείς φορολογούμενους να συνεχίζουν να πληρώνουν αμαρτίες άλλων.
Με τα σκληρά, άκρως νεοφιλελεύθερα μέτρα, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων θα υποχρεωθεί σε μεγάλη μείωση του βιοτικού του επιπέδου αφού θα συρρικνωθεί δραματικά το εισόδημά τους ανατρέποντας έτσι κάθε οικογενειακό προγραμματισμό. Περισσότερα...

 

 

 
Η Vodafone παρουσιάζει το NetPolis, το πρώτο web-based game
για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας

Κατασκεύασε το δικό σου δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Η Vodafone παρουσιάζει τo NetPolis, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, που αποτελεί το πρώτο web-based game στην Ελλάδα για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας.

Οι κάτοικοι της Netpolis, οι… Netpoliτες, ζουν σε ωραία σπίτια, δουλεύουν, κάνουν βόλτες, ψώνια, πάνε στο γήπεδο και σε συναυλίες, ταξιδεύουν. Έχουν όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Οι παίκτες, μέσα από τρεις πίστες, θα ζήσουν την εμπειρία να "χτίσουν" το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της NetPolis ακολουθώντας τις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων.

Για να βοηθήσεις τους Netpolίτες δεν έχεις παρά να πληκτρολογήσεις http://www.netpolisgame.gr . Eκτός από την ευγνωμοσύνη τους, μπορεί να κερδίσεις μία από τις 27 συσκευές Vodafone 360 Samsung M1 που θα κληρώνονται κάθε εβδομάδα, ενώ αν καταφέρεις να συγκεντρώσεις το υψηλότερο σκορ, θα κερδίσεις ένα Netbook και μία σύνδεση Vodafone Mobile Broadband για 2 χρόνια!

Το NetPolis αναπτύχθηκε υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Θεόδωρου Σαμαρά, Επίκουρου Καθηγητή του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

© Όμιλος Vodafone 2010. Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

 

 

 
Συνέντευξη Αντώνη Λαδάκη
Ο 28χρονος μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Λαδάκης, μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr για τις διαφορετικές εικόνες που παρουσιάζει φέτος η ομάδα του σε ότι αφορά την απόδοσή της, εκτιμώντας πως δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη η παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Θεωρεί πως οι παίκτες οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους για να δούνε τα αίτια των αγωνιστικών μεταπτώσεων της ομάδας και προπάντων να προσπαθήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα να πάρουν τους βαθμούς που θα απομακρύνουν την ομάδα της Αρκαδίας από την επικίνδυνη ζώνη.

Κατά την άποψή του στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού εμπλέκονται αυτή τη στιγμή, ο Αστέρας αρκετοί άλλοι. Ο Αντώνης Λαδάκης δεν αισθάνεται ικανοποιημένος από τη δικιά του προσφορά φέτος στον Αστέρα αλλά είναι έτοιμος στις έξι αγωνιστικές που απομένουν να δώσει ότι καλύτερο έτσι και η δική του συμμετοχή ως το φινάλε να αποτελέσει έναν θετικό παράγοντα στην προσπάθεια και στη φετινή συνολική εικόνα του Πελοποννησιακού συλλόγου.

«Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του Αστέρα Τρίπολης οφείλουμε όλοι μας να κοιτάξουμε στα προσωπικά μας λάθη. Δεν έχουμε ακόμη αποφύγει τον κίνδυνο υποβιβασμού! Είναι πολλές ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Εάν λάβουμε υπόψη το πόσο ανοιχτά είναι όλα στις βαθμολογικές θέσεις, τότε όντως μπορούμε να πούμε πως βιώνουμε ίσως το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου φέτος αλλά πιστεύω πως μπορώ να διορθώσω τα πράγματα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές..» Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα