Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 27-02-2010

 

 

 

 
Β. Βλάχος: «Στηρίξτε την προσπάθεια που γίνεται»
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ηρακλή ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος μίλησε με τους εκπροσώπους του Τύπου λέγοντας χαρακτηριστικά «Μετά από ένα διασυρμό, μια κακή εμφάνιση και από ένα τέτοιο σκορ, τα λόγια είναι περιττά. Από μία τέτοια εμφάνιση όμως, μπορώ να πω ότι μαθαίνεις πολλά πράγματα. Ρίσκαρα υπερβολικά. Είπα να παίξουμε επιθετικά, αλλά τελικά δεν μας βγήκε.

Η εμφάνιση του Ρίος, όσο άντεξε ήταν ελπιδοφόρα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα και να μαζεύουμε βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη του. Σήμερα πήραμε ό,τι ακριβώς μας άξιζε, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο, δεν κάναμε ευκαιρίες απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.
Για μένα είναι ένας προβληματισμός ότι έχουμε δεχτεί πολλά γκολ τις τελευταίες αγωνιστικές, όσα είχαμε δεχτεί σε όλη τη χρονιά.

Στις μεταγραφικές περιόδους, όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Οι παίκτες που ψάξαμε ήταν ακριβοί και καλώς δεν αποκτήθηκαν. Το ρόστερ παρέμεινε μικρό. Ξέρω καλύτερα από τον καθένα τι μπορεί να δώσει αυτή η ομάδα και τι ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ ταλαιπωρημένοι. Ότι αλχημεία έχω κάνει βγήκε σε καλό, εκτός από σήμερα που ρίσκαρα υπερβολικά.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Αστέρας είναι δώρο Θεού για μένα. Ο Αστέρας έχει δύο αγνούς ανθρώπους, που προσφέρουν πολλά πράγματα και όσο είναι αυτοί, η ομάδα θα πάει μπροστά.
Αυτό που έλεγα και παλιότερα είναι πώς η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μία ταυτότητα. Ο Αστέρας βάζει τις βάσεις και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου.

Ο κόσμος πρέπει να έρθει και να βοηθήσει τον Αστέρα, όσο μπορεί, όπως μπορεί. Η ομάδα μπορεί να προοδεύσει όσο υπάρχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Κρατήστε τους κοντά σας και αυτό σας το λέω, είτε είναι ο Βλάχος προπονητής, είτε δεν είναι.

Κρατήστε αυτούς τους δύο ανθρώπους εδώ, γιατί αν φύγουν το επίπεδο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου θα πέσει και πάλι χαμηλά και θα βλέπετε τη Σούπερλιγκ με κιάλια! Βοηθήστε την ομάδα όσο μπορείτε, για να πάνε όλα καλά. Θα πρέπει η ομάδα να γίνει καλύτερη και να δουλέψει σε βάθος. Η ομάδα έχει αλλάξει κατηγορία και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι»

 

 

 
Η πιο βαριά ήττα στην Τρίπολη... Αστέρας-Ηρακλής 0-4
Τη χειρότερη ήττα στη σύγχρονη ιστορία του και στην τριετή του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα γνώρισε απόψε ο Αστέρας, αφού ηττήθηκε 0-4 από τον Ηρακλή στην Τρίπολη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε… στραβά για τον Αστέρα, αφού μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο ο Ηρακλής χωρίς να κάνει ιδιαίτερα απειλητική την παρουσία του μέχρι εκείνη τη στιγμή για την εστία του Αναστασόπουλου προηγήθηκε σε εκείνο το σημείο με δυνατό σουτ του Ιάκομπ έξω από τη μεγάλη περιοχή (0-1).

Στο 37’ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και είχε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά ο Αναστασόπουλος πέφτοντας στην αριστερή γωνία του απέκρουσε την εκτέλεση του Κονέ.

Ο Αστέρας προσπάθησε να ισορροπήσει σε αυτό το διάστημα το παιχνίδι ανεβάζοντας την απόδοσή του και απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ηρακλή στο 29’ με το σουτ του Βίλτσες μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η κορυφαία του όμως επιθετική στιγμή στο παιχνίδι ήταν η κεφαλιά του Λαζαρίδη, όταν μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Ρίος ανάγκασε τον Φερνάντες να «απογειωθεί» στο αριστερό του «παράθυρο» και να αποκρούσει σε κόρνερ.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ηρακλής πέτυχε άλλα δύο γκολ. Το πρώτο με δυνατό σουτ του Κονέ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα (55’), ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάουρο Μιλάνο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (που κέρδισε ο Ιάκομπ) ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3.

Στο 72’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, όταν ο Μιλάνο μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου για τέταρτη φορά. Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με το 0-4 να καταγράφει την χειρότερη ήττα του Αστέρα στην Τρίπολη και την Σούπερ Λίγκα.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου), που λόγω τραυματισμού στο 20ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης Λαμπρόπουλο (Ηλείας).
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (63’ Καούνος), Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Καρέρα, Ρίος (59’ Ουντότζι), Έντερ, Βίλτσες, Τσέζαρεκ (74’ Ρόκας)..
Ηρακλής:Φερνάντες, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής (82’ Σαρακατσάνος), Λέκι, Μάρτος, Καρλίνιο, Πίτου Γκαρσία (75’ Ριμάλντι), Κονέ, Μιλάνο (86’ Γιάντσης), Μάρα, Ιάκομπ.

Νίκησαν οι νέοι με 2-1

Με δύο γκολ του Μπακασέτα η ομάδα νέων του Αστέρα κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία συναντήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ομάδα νέων του Αστέρα έκανε μία μεγάλη ανατροπή, καθώς ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσίτα, για να ακολουθήσουν τα δύο τέρματα του Μπακασέτα στο 34’ και στο 44’

Διαιτητής: Μπαλωμένος
Αστέρας: Γιαννακόπουλος, Κίτσος, Σεντεμέντες, Συμεωνίδης, Μπακιρτζίδης, Κολιός, Κουρμπέλης, Τσουμάγκας, Μπακασέτας, Καράμπελας, Τζουμάκας
Ηρακλής: Νέλκας, Ιβανίδης, Χατζηλιάδης, Κάτσικας, Κότσας, Νταντίνης, Ευσταθίου, Στάμου, Τσίτας, Νατσιόπουλος, Πίτρης

 

 

 
Αρκαδικός - ΑΓΟΡ 98-90 (78-78 κ.α.)
Άλλη μία μέρα στη δουλειά...

Οι Αμερικάνοι λένε το περίφημο «άλλη μία συνηθισμένη μέρα στη δουλειά» και στην περίπτωση του Αρκαδικού φαίνεται να ισχύει απόλυτα το «άλλο ένα συνηθισμένο Σάββατο», καθώς βρέθηκε να χάνει πάλι με διαφορά 12-15 πόντων εντός έδρας, στο τελευταίο λεπτό με επτά (!) και τελικά στο τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού αν ήταν εύστοχος ο Τόσιτς στη δεύτερη του βολή, θα κέρδιζε 79-78 όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν δύο εβδομάδες με το Αιγάλεω!

Αυτή τη φορά το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, διήρκησε 2,5 ώρες κρατώντας όλους τους φίλους της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και ο Αρκαδικός όχι μόνο κατάφερε να προσθέσει άλλη μία ανατροπή στο ενεργητικό του, φέρνοντας τους φίλους του για μία ακόμα φορά στα όρια...καρδιακής προσβολής, αλλά κατάφερε να αναδειχθεί στον μεγάλο κερδισμένο της αγωνιστικής καθώς αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τις ήττες της Ολυμπιάδας Πατρών (στο Ηράκλειο) και του ΚΑΟΔ (εντός έδρας από Ξάνθη).

Για να αντιληφθεί κανείς την ανατροπή που έγινε στο παιχνίδι, με αντίπαλο μία έμπειρη ομάδα όπως είναι ο ΑΓΟΡ και την άνοδο του Αρκαδικού σε επίθεση και άμυνα πρέπει να δει αυτό. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο Αρκαδικός είχε σημειώσει συνολικά 47 πόντους, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο και την παράταση πέτυχε συνολικά 51 (!) μετατρέποντας το εις βάρος του 47-57 σε μεγάλη νίκη με 98-90!

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, ο Αρκαδικός είχε τον Τόσιτς στις ελεύθερες βολές. Με το χρονόμετρο να δείχνει 11’’ ο Μαυροβούνιος γκάρντ ισοφάρισε με δύο ελεύθερες βολές για πρώτη φορά 77-77, ακολούθησε σχεδόν αμέσως το φάουλ στον Κουπίδη που με μία εύστοχη βολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΑΓΟΡ (77-78).
Ο Αρκαδικός είχε την τελευταία επίθεση και ο Τόσιτς κέρδισε φάουλ (και δικαίωμα για δύο ελεύθερες βολές) 3’’9 πριν το φινάλε. Ευστόχησε στην πρώτη, αστόχησε στη δεύτερη και το παιχνίδι πήγε στην παράταση (78-78).

Στον έξτρα χρόνο της παράτασης, ο Αρκαδικός έφτασε σχετικά εύκολα στη 12η φετινή του νίκη συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς με αυτούς του τελευταίου δεκάλεπτου, δίνοντας το σύνθημα για νέους πανηγυρισμούς στους 1.000 περίπου θεατές που γέμισαν και πάλι τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Τρίπολης, μόλις ακούστηκε η κόρνα της λήξης με το φωτεινό ταμπλό να γράφει το εντυπωσιακό 98-90!

Διαιτητές: Καλδίρης - Κουκουλίτσιος - Πίγκας.
Τα δεκάλεπτα: 19-23, 29-42, 47-57, 78-78, 98-90 παρ.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Σκούζης 2, Τόσιτς 18, Παπαδάκης 12, Λυμπερόπουλος 2, Κοψαύτης 8 (1), Σιζόπουλος 14 (1), Γιοβάνοβιτς 11, Καραδολάμης 7 (1), Μαναβόπουλος 22, Σουρλής, Σιβορότκα 2, Τζουγκαράκης.
Ρέθυμνο (Μυκονιάτης): Κουκάς 22 (2), Στυλιανού, Βουκαντίνοφ 12 (2), Κουπίδης 4 (1), Τσόχλας 2, Μαγκουνής 14, Νεοφυτίδης 5, Ψαθάς 7, Λάτοβιτς 24 (3).

Σμυρνιώτης: «Μας έχει γίνει συνήθεια η ανατροπή»

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την (μία ακόμα μεγάλη) ανατροπή και τη νίκη επί του Ρεθύμνου με 98-90.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Αρκαδικού δήλωσε «Αυτή η ιστορία τείνει να μας γίνει συνήθεια και το λέω αυτό γιατί, δεν θυμάμαι καλά ήμασταν 7-8 πόντους πίσω στο σκορ 50’’ πριν το τέλος του αγώνα και εμείς πιστεύαμε πώς θα κερδίσουμε. Σας το λέω ειλικρινά. Η ομάδα έχει μπει σε τέτοιο ρυθμό, σε μία τέτοια λογική και δεν παρατάει τα παιχνίδι. Απλά πρέπει να χαλαρώσουμε και να φτάσουμε στη νίκη ή στην ήττα πιο εύκολα, γιατί δεν βλέπω να αντέχουμε για πολύ.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το τι συμβαίνει στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν ήμαστε τόσο πιεστικοί. Συμβαίνει όταν χάνουμε και έχει γίνει πολλές φορές. Το έχουμε συζητήσει, αλλά κανένας μας δεν έχει βρει μία λογική εξήγηση. Από κει και πέρα το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα με τεράστια εμπειρία, προέρχεται από την Α1 κατηγορία, έχει παίκτες μεγάλης αξίας. Απλά βγήκε εκτός στόχων, με κάποιους τραυματισμούς και με κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά η αξία της ομάδας είναι δεδομένη.

Η νίκη μας, μπορεί να έγινε στην έδρα μας, αλλά είναι πολύ σημαντική και ειδικά στην παράταση ανατρέποντας τη διαφορά που ήμασταν πίσω στο σκορ. Παίρνει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας τελικά. Χρειάζεται ψυχική δύναμη. Όποιος παίκτης έπαιζε εκείνη τη στιγμή ή ερχόταν από τον πάγκο έπρεπε να πιστεύει στην ανατροπή για να βοηθήσει την ομάδα του. Επειδή ζω από τον πάγκο αυτό που βλέπετε όλοι, δηλαδή την ομάδα να χάνει με δέκα πόντους και στο τέλος να ανατρέπει την κατάσταση, κάνω πιο γρήγορα κάποια πράγματα από τον πάγκο. Κοντύναμε την ομάδα οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, πέρασα τον Τόσιτς τεσσάρι, παίξαμε τις γνώριμες για μας παγίδες στο μισό γήπεδο, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση για να παίξει αυτό το ρόλο ο Παπαδάκης και να πιέσει αποτελεσματικά τον Κουκά και σταθήκαμε όρθιοι με τις βοήθειες των ψηλών και το Μαναβόπουλο να παίρνει κάποιες φάσεις κοντά στο καλάθι, γιατί έπρεπε να πάει η μπάλα εκεί μετά την αποβολή του Λάτοβιτς με πέντε φάουλ. Στην παράταση και όπως πήγε το παιχνίδι ήταν δύσκολο να χάσουμε. Το δύσκολο ήταν να φτάσουμε εκεί. Στην παράταση ήταν πιο εύκολο το έργο μας.

Για να γυρίσουν τέτοια παιχνίδια πρέπει να υπάρχει απόλυτη συνεργασία και εμπιστοσύνη στους παίκτες. Δεν υπάρχει περίπτωση σε τέτοιο επίπεδο να γυρίσουν τέτοια παιχνίδια με αντιπάλους τέτοιες υψηλής αξίας ομάδες. Το Ρέθυμνο ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει, έχει έμπειρους πλευμέηκερ, έμπειρους ψηλούς και όμως καταφέραμε και υποτάξαμε αυτή την ομάδα ακριβώς για αυτό το λόγο. Επειδή έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τα παιδιά. Όταν το παιχνίδι φτάσει εκεί, στο κρίσιμο σημείο, πρέπει να τους πιστεύω. Κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να έρθει αν δεν πιστεύω εγώ στους παίκτες και αυτοί σε μένα. Πρέπει να σας πω ότι τα τελευταία πέντε λεπτά της κανονικής διάρκειας και τα πέντε λεπτά της παράτασης οι παίκτες ακολούθησαν ακριβώς τις οδηγίες μου και έτσι τελικά φτάσαμε στη νίκη. Διαφέρει η τακτική από προπονητή σε προπονητή, αλλά ειδικά στην έδρα μας θέλω να έχουμε την τελευταία επίθεση στα χέρια μας»

Η προβολή της Τρίπολης μέσω του Αρκαδικού

Στο επίκεντρο βρέθηκε για μία ακόμα φορά φέτος η Τρίπολη και το Αρκαδικό μπάσκετ, αφού εκτός των «ζωντανών» συνδέσεων από την τηλεόραση της ΕΡΤ και την περιγραφή του Κώστα Σκουλά και τον σχολιασμό του διεθνή φόργουορντ Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετέδιδε ραδιοφωνικά το παιχνίδι με το δραματικό φινάλε και στο στούντιο της «Κερκίδας του Σαββάτου» συζητούσαν με τον καλεσμένο της εκπομπής, προπονητή της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού και άμεσου συνεργάτη του Κώστα Μίσσα στην εθνική γυναικών, Τζόρτζη Δικαιουλάκο, για το αν πρέπει να γίνει φάουλ ή όχι στα 11’’ πριν το φινάλε!

Ταυτόχρονα λόγω των συνδέσεων με την Τρίπολη άργησε να ξεκινήσει ο (τηλεοπτικός) αγώνας Τρίκαλα-Αρης Θεσσαλονίκης, αναγκάζοντας τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να ζητάνε συγγνώμη, αρχικά για την καθυστέρηση του παιχνιδιού από τα Τρίκαλα και στη συνέχεια από τους φίλους του μπάσκετ που δεν μεταδόθηκε η παράταση από Τρίπολη!

Υπάρχει αναμφισβήτητα μία μεγάλη προβολή για την Τρίπολη, την Αρκαδία και μία εξίσου σημαντική και τεράστια διαφήμιση για το μπάσκετ της περιοχής, τον Αρκαδικό και τους ανθρώπους του στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μιλώντας για όλα αυτά ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης σχολίασε «Το έχει κερδίσει η ομάδα. Είναι σημαντικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας όπως είναι η ΕΡΤ να δείχνει παιχνίδι του Αρκαδικού και κάποιοι ειδήμονες να το πω έτσι, να συζητάνε στο στούντιο για το τι θα κάνει ο Αρκαδικός στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Αυτό είναι τελικά αποτέλεσμα της δουλειάς, της προσπάθειας που γίνεται από όλους στην ομάδα. Είναι παράδοξο και παράλογο που φτάνω να το λέω, αλλά ο Αρκαδικός έχει φτάσει αυτή τη στιγμή να είναι μία από τις καλές ομάδες μπάσκετ στην Ελλάδα»

Ο Γιάνκοβιτς στην Τρίπολη

Ένα από τα μεγάλα και ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς βρίσκεται στην Τρίπολη αυτές τις ημέρες όπου υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική νέων και δευτεραθλητής κόσμου με την εθνική εφήβων το περασμένο καλοκαίρι, αγωνίζεται φέτος στην Α1 κατηγορία με τον Πανιώνιο.

Εκμεταλλευόμενος το διάστημα που θα βρίσκεται στην Τρίπολη, παρακολούθησε τον αγώνα του Αρκαδικού με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου και έκανε μάλιστα και χρέη τηλεσχολιαστή δίπλα στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κώστα Σκουλά.

Κάποιες από τις επόμενες ημέρες που θα βρίσκεται εδώ ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης, θα προπονηθεί με τον Αρκαδικό προκειμένου να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο ίδιος, αλλά και να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Σμυρνιώτη.

Η λαχειοφόρος του Αρκαδικού

Συνεχίζεται η λαχειοφόρος αγορά του Αρκαδικού, που έχει ως έπαθλο ένα αυτοκίνητο OPEL CORSA 1.4 SPORT. Κάθε λαχνός στοιχίζει μόλις πέντε ευρώ και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους να συμμετέχουν σε αυτή τη λαχειοφόρο αγορά.

Η κλήρωση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου και κερδίζουν τα τέσσερα τελευταία ψηφία στην κλήρωση του λαϊκού λαχείου που θα γίνει εκείνη την ημέρα, ενώ το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στις 17 Απριλίου μετά τη λήξη του παιχνιδιού Αρκαδικός-Ηρακλής.

Για όποιον ενδιαφέρεται οι λαχνοί διατίθενται στα παρακάτω σημεία: 1) COVA CAFÉ, 2) PREGO, 3) EVEREST, 4) PHOTO ΚΑΝΑΒΟΣ και 5) καθημερινά στα γραφεία του Αρκαδικού στο ΔΑΚ Τριπόλεως (6-8 μ.μ.).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και στο τηλέφωνο: 6932 220436.

Αύρα ’87 στο κλειστό με Ρωμανίδη

Αύρα από το έπος του 1987 και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο EUROBASKET είχε το παιχνίδι του Αρκαδικού με τον ΑΓΟΡ, αφού μάνατζερ της Κρητικής ομάδας είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ και μέλος εκείνης της εθνικής ομάδας ο Μιχάλης Ρωμανίδης.

Ο 45χρονος μάνατζερ μάλιστα έχει δεσμούς φιλίας με τον προπονητή του Αρκαδικού Γιάννη Σμυρνιώτη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Παλλήνη, όταν ο Σμυρνιώτης ήταν προπονητής σε εκείνη την ομάδα και ο Ρωμανίδης παίκτης.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα