Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 27-02-2010

 

 

 

 
Μήνυμα συμπαράστασης στη Διοίκηση του Αστέρα
Λάβαμε αρκετά e-mail με το παρακάτω μήνυμα συμπαράστασης στη Διοίκηση του Αστέρα το οποίο προσυπογράφουμε και μεις:

"Οι απανταχού Αρκάδες σέβονται και εκτιμούν τα όσα έχουν κάνει για τον τόπο μας οι κκ Καυμενάκης & Μπάκος, που μας έχουν κάνει υπερήφανους.

Η συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων, που δεν αναγνωρίζουν την προσπάθειά τους, που πάνε στο γήπεδο και τους βρίζουν δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις μας, τα πιστεύω μας.

Πρέπει να τους συμπαρασταθούμε για τα σπουδαία τους επιτεύγματα στην Αρκαδία μας, να τους δώσουμε κουράγιο και δύναμη να προχωρήσουν.

Οι απανταχού Αρκάδες εκτιμάνε και αγκαλιάζουν το έργο τους.

Είναι οι σύγχρονοι φάροι στην ανοδική πορεία της Αρκαδίας μας.

Όχι στην αλλαγή έδρας από την Τρίπολη στην Καλαμάτα.

Μην αλλάζετε την ονομασία και τις φανέλες του Αστέρα να τον κάνετε Καλαμάτα.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει στην πανέμορφη Αρκαδία μας.

Ας συσπειρωθούμε όλοι και ας στείλουμε μήνυμα συμπαράστασης στην Διοίκηση."

 

 

 
Το δέκα το καλό ... από άλλη πλευρά!!
ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ….

Πράγματι πολύ καλή η «φετινή» καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης. Κάθε χρόνο Ο Ε.Σ Τρίπολης μας ξαφνιάζει ευχάριστα με του τρόπους που βρίσκει να «επικοινωνήσει» με το αγοραστικό κοινό της πόλης μας και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Σας ιδιοκτήτης καταστήματος στον κεντρικό δρόμο της Τρίπολης διαπίστωσα από αρκετούς πελάτες την «απορία» τους για το «Δέκα το καλό» που τους οδήγησε όχι μόνο να δουν τι σημαίνει αλλά και τι τους συμβουλεύει ο Ε.Σ μέσω του 2πτυχου φυλλαδίου που είχε εκτυπώσει. Το φυλλάδιο αυτό εξηγούσε γιατί ο Τριπολιτσιώτης και όχι μόνο αγοραστής, πρέπει να προτιμάει τα μαγαζιά της πόλη του.

Θα μου επιτρέψετε όμως, με αφορμή την καμπάνια αυτή να αντιστρέψω τους ρόλους και να σας κάνω να αναρωτηθούμε… Τι πρέπει να κάνουμε εμείς, σαν καταστηματάρχες , ώστε να μας προτιμάει ο ντόπιος πελάτης και να μην «φεύγει» για την πρωτεύουσα.

Ιδού το Δέκα το καλό…λοιπόν Περισσότερα...

 

 

 
Πολιτικές απάτες, αγορές και ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Ένας άνθρωπος που κάποτε κατάφερε με την επιστημοσύνη του και την «τέχνη» του να οδηγήσει μια επανάσταση μέχρις εκεί που ν ανοίξει μια «κοινωνική σκουλικότρυπα» στο μέλλον, για να μπορέσει η ανθρωπότητα να δει για λίγο σαν αστραπή, τι θα μπορούσε να πετύχει, είπε:

«Ειλικρίνεια στην πολιτική δεν σημαίνει ότι οι κκ Κέρενσκι, Τσερνόφ και Σια πρέπει ν αποδείχνουν την προσωπική τους ειλικρίνεια: αυτή τη δεχόμαστε πρόθυμα, μα δεν πρόκειται γι αυτή.

Η ειλικρίνεια στην πολιτική, δηλαδή σ εκείνο τον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων που έχει να κάνει όχι με μεμονωμένα άτομα, αλλά με εκατομμύρια, η ειλικρίνεια στην πολιτική είναι η ανταπόκριση ανάμεσα στα λόγια και στα έργα, ανταπόκριση που μπορεί ολοκληρωτικά να εξακριβωθεί».

Πιστεύω ότι ο κ Παπανδρέου είναι απόλυτα ειλικρινής σαν πρόσωπο. Πολύ πιο ειλικρινής από πολλούς συναδέλφους του. Πιστεύει ότι είναι σωστά αυτά που κάνει.

Πριν τις εκλογές όμως, έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα. Με τελείως διαφορετικό πρόγραμμα παρουσιάστηκε στον ελληνικό λαό και ζήτησε την ψήφο του: Περισσότερα...

 

 

 
Έκδοση νέας αρκαδικής εφημερίδας
Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος της νέας ανεξάρτητης πολιτικο-πολιτιστικής εφημερίδας για τους απανταχού Αρκάδες  "Γορτυνιακός λόγος". Διευθυντής, υπεύθυνος ύλης  και σύνταξης είναι ο κ. Γιώργος Αλεξόπουλος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, και πολλές εκδόσεις! >>>>>>>>>>

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα