Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 06-02-2010

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για το Παγκρήτιο
Το μεσημέρι θα αναχωρήσει από την Τρίπολη η αποστολή του Αστέρα με προορισμό το Ηράκλειο, όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Εργοτέλη (2.30 μ.μ.)

Μετά την πρωινή προπόνηση, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαστία, Ουριμπάρι, ενώ επιστρέφει ο Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον Εργοτέλη έχει ως εξής: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Φυτανίδης, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Καρντόσο, Ρίος, Αργυρόπουλος Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης, Ζεάν Κάρλος και Ρόκας.

 

 

 
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με Ολυμπιακό
Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει στους φιλάθλους ότι :

Εισιτήρια για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, διατίθενται από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 έως την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010 και ώρες: 12.00-5.00 μ.μ., στο εκδοτήριο της θύρας 2.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, τα μέλη της ΠΑΕ Αστέρας, καθώς και οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προμηθευτεί απλό εισιτήριο αγώνα κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Επισημαίνεται για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, ότι για την αγορά εισιτηρίου αγώνα απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου για τον οποίο επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο.
Μπορεί να εκδοθεί μόνο ένα εισιτήριο ανά ταυτότητα.

Από την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2009, και σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, εισιτήρια θα διατίθενται μόνο σε φιλάθλους του Νομού Αρκαδίας.

Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά 12.00- 5.00 μ.μ. μέχρι και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 στο εκδοτήριο της Θύρας 1. Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010 ημέρα του αγώνα δεν θα διατίθενται εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σύμφωνα και με την παραπάνω απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας επισημαίνεται ότι :
α) η είσοδος στο γήπεδο για όλους τους φιλάθλους θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου του εισιτηρίου, απλού ή διαρκείας,
β) σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση φιλάθλων με διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας ή τυχόν άλλης πλην της γηπεδούχου, ήτοι φανέλες, κασκόλ, σκούφοι, καπέλα, μπουφάν, μπλούζες, κ.λ.π.

Αναλυτικές πληροφορίες βρίσκονται δημοσιευμένες στο www.asterasfctickets.gr

 

 

 
Έχασε στο Μετς ο Αρκαδικός, επέστρεψε ο Λιούμπο...
Παγκράτι-Αρκαδικός 85-76 (37-36)

Ο Αρκαδικός δεν τα κατάφερε στο Μετς και ηττήθηκε 85-76 από το Παγκράτι στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Το χειρότερο για τον Αρκαδικό είναι ότι στο φινάλε του παιχνιδιού έχασε τη διαφορά στην περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Αρκαδικός είχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας (78% στις βολές, 50% στα δίποντα και 52% στα τρίποντα) που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ντέρμπι εκτός έδρας, αλλά υπέπεσε σε 21 λάθη και δεν κατάφερε να έχει αποτελεσματική αμυντική συμπεριφορά στις επιθέσεις του Παγκρατίου, που κέρδισε 12 επιθετικά ριμπάουντ.

Ο Αρκαδικός ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά και προηγήθηκε στο 2-8, 6-11 και 8-14 βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια, ενώ το δεκάλεπτο έληξε 19-21 με 5/7 τρίποντα (τρία από Τόσιτς και δύο από Σιβορότκα).

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, με τον Αρκαδικό ωστόσο να αντιμετωπίζει από νωρίς σοβαρά προβλήματα με τα φάουλ και το Γιάννη Σμυρνιώτη να «ρολάρει» τους παίκτες του προκειμένου να τους προστατεύσει από τη φθορά των φάουλ. Στην ανάπαυλα το Παγκράτι προηγήθηκε 37-36.

Το κακό ξεκίνημα του Αρκαδικού στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν ένα σερί 12-0 (το 37-36 έγινε 49-36) και λίγο αργότερα να δημιουργήσουν την μεγαλύτερη διαφορά υπέρ τους με 61-47.

Ο Αρκαδικός δεν τα παράτησε, βελτιώθηκε στην άμυνα του, βρήκε λύσεις στην επίθεση και μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους (64-62) κάνοντας με τη σειρά του ένα σερί 3-15, ενώ έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ στο άστοχο τρίποντο του Σιβορότκα…

Τα επόμενα λεπτά το παιχνίδι έγινε ιδιαίτερα δυνατό, με φοβερές μονομαχίες στις δύο ρακέτες, αλλά το Παγκράτι πιο συγκεντρωμένο στο παιχνίδι και με περισσότερες λύσεις στην επίθεση κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση με 85-76.

Στα θετικά σημεία του παιχνιδιού για τον Αρκαδικό η παρουσία 250 φίλων της ομάδας (κυρίως από την περιοχή της Αθήνας, αφού το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο της Στέρνας αποθάρρυνε κάποιους φίλους της ομάδας από την Τρίπολη) στην κερκίδα του Μετς και φυσικά η επιστροφή του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς μετά από δύο μήνες αποχής (από 9 Δεκεμβρίου).
Ο Μαυροβούνιος σέντερ στα επτά λεπτά που αγωνίστηκε είχε δύο πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, δείχνοντας πώς σύντομα θα βρει και πάλι τον καλό του αγωνιστικά εαυτό.

Διαιτητές: Πουρσανίδης Κ. - Κουκουλίτσιος - Πουρσανίδης Γ, οι οποίοι παρουσίασαν διαφορετική φιλοσοφία στα σφυρίγματά τους. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Αρκαδικός είχε κάνει δεκαπέντε φάουλ έναντι μόλις επτά του Παγκρατίου, που έπαιζε πιεστική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του πρώτου εικοσάλεπτου.
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 37-36, 64-58, 85-76.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Φραγκιάς): Κανταρτζής, Παπαργυρόπουλος 5 (1), Βούλγαρης, Βαρδιάνος 7 (2), Κακλαμάνος 24 (2), Τσιότρας 4, Βαρδαβάς 13, Χαρισμίδης 18 (10ριμπ.), Μοσχοβίτης 14, Κοτρώτσιος.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Σκουζής 3 (1), Τόσιτς 17 (4), Παπαδάκης 6, Λυμπερόπουλος, Καψαύτης 15 (1), Σιζόπουλος 3 (1), Γιοβάνοβιτς 2, Καραδολάμης 12 (1), Μαναβόπουλος, Σουρλής 7 (1), Σιβορότκα11 (2) , Τζουγκαράκης.

 

 

 
Τιμήθηκαν Σμυρνιώτης, Μαναβόπουλος
Πριν από το ντέρμπι στο Μετς, το Παγκράτι τίμησε δύο ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης και ο αρχηγός της ομάδας Σωκράτης Μαναβόπουλος.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης τιμήθηκε για τη δεκαετή του θητεία στην τεχνική ηγεσία όλων των τμημάτων του Παγκρατίου και ο Σωκράτης Μαναβόπουλος, που ήταν παίκτης των «ροσονέρι» από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και για εννέα χρόνια (πριν μετεγγραφεί στον Αρκαδικό).

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα