Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 29-01-2010

 

 

 

 
Αποκριάτικος χορός ΟΡΦΕΑ
Το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2010 ο «Ορφέας» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στο κέντρο «Εν Χορδαίς» (Τουριστικό Περίπτερο Πλ. Άρεως) με ώρα έναρξης την 21:00. Η όλη εκδήλωση περιλαμβάνει φαγητό, αποκριάτικο ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική και ένα λαϊκό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους με γενική είσοδο €25,00.

Καλούμε τους φίλους μας να παρευρεθούν για να διασκεδάσουμε και να ξεφαντώσουμε. Προσκλήσεις διατίθενται στον «Ορφέα» κάθε απόγευμα 20:00 – 22:00 και στο βιβλιοπωλείο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

Συνεχίζεται η διάθεση του αναμνηστικού γραμματοσήμου για τα 30 χρόνια του «Ορφέα» από το βιβλιοπωλείο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».


www.orfeastripolis.gr

 

 

 
Αποκριάτικος χορός ΣΑΟΟ
O Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών - Οικολόγων σας καλεί όλους στον Αποκριάτικο χορό του, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, στο SUNSET. Μεταμφιεστείτε σε πρωταγωνιστές αλλά και κομπάρσους του Ελληνικού Κινηματογράφου κι ελάτε να μυηθείτε στο ΣΑΟΟίτικο τρόπο διασκέδασης!!!

Πληροφορίες:2710234980, βραδινές ώρες

 

 

 
Έγινε αγιασμός στην Περιφερειακή Δ/νση Π. και Δ. Εκ/πσης Πελοποννήσου
Σήμερα στα Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου τελέσθηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ.κ. Αλέξανδρο, Αγιασμός με αφορμή την εορτή των Γραμμάτων (Τριών Ιεραρχών) και της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Μισθού. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντινομάρχης Αρκαδίας, κ. Λάτσης, ως εκπρόσωπος του Νομάρχη, ο κ. Κοτσιάνης, Δήμαρχος Τρίπολης, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής Καθοδήγησης των Σχολικών Συμβούλων της Περιφέρειας, οι Πρόεδροι του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών και της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς και αρκετοί εκπαιδευτικοί.

Ο Σεβασμιότατος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του κ. Μισθού, εκδήλωσε την αμέριστη αγάπη του για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και με τον παραινετικό του λόγο έδωσε ερεθίσματα που θα αξιοποιηθούν για το καλό της παιδείας.

Ο κ. Μισθός, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, δεσμεύθηκε να υπηρετήσει από τη νέα του θέση το αγαθό της παιδείας και της εκπαίδευσης όλων των μαθητών. Στόχος είναι το δόγμα «Πρώτα ο Μαθητής» και αυτή την πολιτική θα υπηρετήσει από τη νέα του θέση. Επίσης, έδωσε τις ευχές του για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους θεωρεί συμμέτοχους και αρωγούς στην κοινή προσπάθεια.

Στη συνέχεια ο Περιφερειακός Διευθυντής και το προσωπικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, το φλουρί της οποίας βρέθηκε στο κομμάτι της «Παιδείας»

 

 

 
Εκλογές στον ΚΟΑ
Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο κέντρο <<Χαγιάτι>> στον Αι Γιώργη (Κα ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ) καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου σε Γ.Σ. με θέματα Ημ. Διάταξης:

1. Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός κολυμβητικής περιόδου 2007-2009.
2. Διοικητικός-Οικονομικός προγραμματισμός επόμενης κολυμβητικής περιόδου 2009-2010.
3. Αγωνιστικά θέματα όλων των τμημάτων.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων για Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.
Έχουμε υποχρέωση να συμμετέχουμε όλοι στις διαδικασίες του ομίλου μας, γιατί έτσι θα μπορούμε να θαυμάζουμε τα παιδιά μας στο μέλλον.

ΣΗΜ: Μέχρι τις 16-2-2010 στη γραμματεία του συλλόγου μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου επιθυμούν.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 
Συνέντευξη Ντάνιελ Τσέζαρεκ
αποκλειστικά στο www.wind.com.gr

«Έχουμε γίνει πιο επιθετική ομάδα και γι’ αυτό ήρθαν τα καλά αποτελέσματα. Ο Αστέρας έχει πολλούς καλούς παίκτες και έχουμε φιλοδοξίες, όμως θα πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά δίχως να λέμε πολλά λόγια. Ο κ. Βλάχος έχει αλλάξει το σύστημα της ομάδας και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λειβαδιά και σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Εγώ ΘΕΛΩ να πετύχω πολλά πράγματα στη φετινή σεζόν αλλά προπάντων έχω στο μυαλό μου τον επόμενο αγώνα της ομάδας. Για το μέλλον, θα δούμε τι θα γίνει. Προέχει να πάει καλά η ομάδα γιατί μέσα από την καλή της πορεία βγαίνουν κερδισμένοι και οι παίκτες..»

Ο Κροάτης επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr  για την επιτυχημένη ως τώρα πορεία της ομάδας της Αρκαδίας. Θεωρεί πως σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της απόδοσής της και στα θετικά της αποτελέσματα έπαιξε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία καθώς ο νέος προπονητής Βαγγέλης Βλάχος έχει δώσει έμφαση στην επίθεση.

Δεν θέλει να μιλήσει για συγκεκριμένους στόχους της ομάδας καθώς προτιμάει να βλέπει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Περιμένει μεγάλη αντίσταση στο επόμενο ματς πρωταθλήματος στη Λειβαδιά αλλά αισιοδοξεί πως ο Αστέρας θα τα καταφέρει και σε αυτή τη δύσκολη αποστολή. Αναφορικά με το δικό του μέλλον, περιμένει να πετύχει τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

** Ντάνιελ, ο Αστέρας έχει πλέον σοβαρές ελπίδες να μπει στα Play Offs του πρωταθλήματος. Που μπορούμε να αποδώσουμε την καλή πορεία της ομάδας σου;

«Όντως είμαστε σε μια καλή πορεία σαν ομάδα κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Αστέρας διαθέτει φέτος ένα πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Στο ρόστερ βρίσκονται αξιόλογοι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι πως έχει αλλάξει το αγωνιστικό στιλ της ομάδας μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο κ. Βλάχος θέλει να παίζουμε πιο επιθετικά και νομίζω πως αυτό ταιριάζει περισσότερο στην νοοτροπία αλλά και στην δυναμική της ομάδας. Προσπαθούμε να παίζουμε με περισσότερο επιθετικό πνεύμα και είναι αλήθεια πως αρέσει αυτό σε όλους μας. Αντίθετα, ο προηγούμενος προπονητής ήθελε να παίζουμε πιο αμυντικά και κάπου δεν μας βόλευε αυτή η τακτική. Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ήρθαν και ορισμένα καλά αποτελέσματα όπου μαζί ήρθε και η καλή ψυχολογία σε όλους μας. Τώρα πλέον η ομάδα αλλά και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά έχουμε μια εξαιρετική ψυχολογία. Μια ιδανική αυτοπεποίθηση προκειμένου να συνεχίσουμε με τον ίδια όρεξη..»

** Ποιος ο συντελεστής δυσκολίας του Κυριακάτικου αγώνα για την ομάδα σου;

«Από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι δύσκολα. Την Κυριακή αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια ομάδα, τον Λεβαδειακό, που παλεύει για τη σωτηρία της κι αυτό είναι σημαντικό αφού ξέρουν πολύ καλά πως μόνο με νίκη θα ελπίζουν στην παραμονή τους! Εμείς θα πάμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αρκεί βέβαια να γίνει αντιληπτό από όλους μας πως δεν θα είναι τίποτε εύκολο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όπου καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών..»

** Ποια είναι η άποψή σου για το φετινό πρωτάθλημα και για την εξέλιξή του ως το τέλος της σεζόν;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αυτό το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο όποιον κι αν αντιμετωπίζουμε εκτός αλλά εντός έδρας. Η κάθε ομάδα έχει τα δυνατά της σημεία και μπορεί να σου κάνει ζημιά εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Είμαι στην Ελλάδα εδώ και 5,5 χρόνια και μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει πολλά πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και την νοοτροπία που υπάρχει εδώ. Φέτος ζούμε ένα δυνατό πρωτάθλημα με μικρές διαφορές από ομάδα σε ομάδα κι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι αντιληπτό πως από εδώ και πέρα μας περιμένει μια μεγάλη δοκιμασία αλλά όσο πιστεύουμε στους εαυτούς μας δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτε. Αρκεί βέβαια να αντιλαμβανόμαστε πως η κάθε αγωνιστική έχει τις ιδιαιτερότητές της.»

** Πως περιμένεις το μέλλον για τον εαυτό σου, και πως βλέπεις την προοπτική διεθνών συμμετοχών μέσω των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων;

« Θα δούμε.. Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα για εμένα τώρα. Το συμβόλαιό μου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά δεν θέλω καν να σκέφτομαι το τι θα γίνει τότε από τη στιγμή που υπάρχουν μπροστά σημαντικές υποχρεώσεις για την ομάδα μου. Στο μυαλό μου είναι μόνον ο αγώνας της Κυριακής και πάνω σε αυτό θέλω να δουλεύω στις προπονήσεις και στην προετοιμασία μου. Είναι αλήθεια πως ΘΕΛΩ να πετύχω σημαντικά πράγματα σε αυτή τη σεζόν καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια πορεία που θα χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα μέχρι στιγμής όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα αφού μας περιμένουν δύσκολα ματς όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, τη νίκη. Μένει μόνο στο μυαλό μου ο κάθε αγώνας που ακολουθεί για τον Αστέρα έτσι ώστε στο φινάλε να πούμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο..»

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα