Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 22-01-2010

 

 

 

 
Συζήτηση για το άλσος Αγίου Γεωργίου
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι.

Στις παρυφές της πόλης μας, υπάρχει εδώ και 70 χρόνια ένα πανέμορφο και ειδυλλιακό Άλσος, το γνωστό σε όλους μας Άλσος Αγίου Γεωργίου.

Με το Άλσος αυτό έχουμε συνδέσει τις πιο χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας. Είναι ο μοναδικός πνεύμονας πράσινου της πόλης μας, αλλά και ο μοναδικός τόπος αναψυχής και άθλησης όλων μας, ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου.

Αυτό το καταπληκτικό σε ομορφιά και χρησιμότητα Άλσος έχουν βάλει στο μάτι τα τελευταία χρόνια κάποιοι και με διάφορους τρόπους επιδιώκουν να το μετατρέψουν σε οικόπεδα.

Πρόσφατα έχουν προσφύγει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή χαρακτηρισμού των εκτάσεων 20 Μαζικοί Φορείς και Σύλλογοι της πόλης μας που αντιστέκονται στα σχέδια αυτά και θέλουν το Άλσος να παραμείνει πράσινο.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της υπόθεσης και για την τεράστια σημασία που έχει το πράσινο αυτό στην ψυχική και σωματική μας υγεία:

Σας καλούμε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

Μπορούμε να σώσουμε το Άλσος Αγ. Γεωργίου και θα το πετύχουμε.

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
1. ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
2. ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (μέλος του
Ελληνικού Δικτύου Φίλων της Φύσης)
3. ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
4. ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ (Τοπικό Τμήμα Τρίπολης)
5. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ»

 

 

 
Νέα Δημητσάνας
Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας "ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ" το οποίο μπορείτε να μελετήσετε στην ιστοσελίδα www.dimitsana.net

 

 

 

 
Η αποστολή για Πανιώνιο
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η τελευταία προπόνηση του Αστέρα εν όψει του αυριανού παιχνιδιού (4.45 μ.μ.) στην Τρίπολη με τον Πανιώνιο.

Μετά τη λήξη της προετοιμασίας, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Ζεάν Κάρλος, Καρντόσο, Ρίος, Ουριμπάρι, Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης και Ρόκας.
 

 

 

 
Μαθητική κερκίδα και πάλι ο Αρκαδικός
Στην προσπάθεια του να λειτουργήσει μαθητική κερκίδα στα εντός έδρας παιχνίδια του, ο Αρκαδικός έχει καλέσει τα παιδιά της Ε’ και Στ’ τάξεως του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τον Αμύντα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 5.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα