Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 20-01-2010

 

 

 

 
Εκδήλωση με θέμα: «Γονείς: Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ανθίσουν»
Το Κέντρο Πρόληψης και Καταπολέμησης των Ναρκωτικών Ν. Αρκαδίας με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, διοργανώνει ομιλία με θέμα:
«Γονείς: Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ανθίσουν»

Η συμβολή των γονέων στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής των νέων.
με ομιλήτρια την Ειρήνη Ρέππα, Οικογενειακή Σύμβουλο, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Σύμβουλο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 6.00 μ.μ.
στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης

Είσοδος ελεύθερη

 

 

 
Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Π.Π. με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου
Συνάντηση γνωριμίας, αλλά και συζήτησης ουσιαστικών θεμάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτης Χατζημιχάλης με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και τους αντιπρυτάνεις κ. Κωνσταντίνο Μασσέλο, αρμόδιο για θέματα ακαδημαϊκών υποθέσεων, προσωπικού και διοίκησης και Γεώργιο Φωτόπουλο αρμόδιο για τις οικονομικές υποθέσεις, τη φοιτητική μέριμνα και την ανάπτυξη.

Ο Πρύτανης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για τη λειτουργία, τις προοπτικές αλλά και τις ανάγκες που έχει το Πανεπιστήμιο

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας εκδήλωσε το αμέριστο προσωπικό ενδιαφέρον του για το μέλλον και την περαιτέρω στήριξη και ενίσχυση του Πανεπιστημίου και τόνισε ότι η Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Πρυτανείας σε αυτή την κατεύθυνση

 

 

 
Επιδότηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα μέλη του για συμμετοχή σε εκθέσεις
«Ελλήνων Χειροτεχνήματα» και «Έκθεση Ελαιολάδου και Ελιάς»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών και επιδοτεί με σημαντικό ποσό την κάθε επιχείρηση- μέλος που θα συμμετάσχει στις εκθέσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής για τις παρακάτω εκθέσεις έως τις 2 Φεβρουαρίου 2010.
Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

«Ελλήνων Χειροτεχνήματα» στην Αθήνα

Η ¨Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 17 Απριλίου 2010 έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου 2010, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Φαληρικού Δέλτα και το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, εφόσον εκδηλωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.
Η Έκθεση θα αποτελέσει το καλύτερο μέσο για να προβληθούν οι επιχειρήσεις και να προωθήσουν τις πωλήσεις τους, καθώς η επισκεψιμότητα του αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή.

«4η Έκθεση Ελαιολάδου και Ελιάς» στον Πειραιά

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 έως και την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, στον Εκθεσιακό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς(ΟΛΠ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, εφόσον εκδηλωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός όπου θα βραβευθεί το καλύτερο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, Συνέδριο Ελαιοκομίας, ημερίδες για την διατροφική αξία του ελαιολάδου κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής για τις παραπάνω εκθέσεις επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ντούβα Ανδρέα στα τηλέφωνα: 2710-227141-2 ή με τον Υπεύθυνο της Επιτροπής Εκθέσεων κ. Τότση Ηλία (2710-232670).

 

 

 

 
Επίσκεψη του προέδρου της ΔΕΗ ΑΕ στην Αρκαδία
Με το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, βουλευτές του Νομού, το Νομάρχη κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και του Δημάρχους των Ενεργειακών Δήμων της Αρκαδίας θα συναντηθεί σήμερα ο Πρόεδρος και ΔΝΣ της ΔΕΗ ΑΕ κ. Αρθούρος Ζερβός με σκοπό τη γνωριμία του με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών και τη συζήτηση θεμάτων σχετικά με λειτουργία της επιχείρησης στο Νομό.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 16.00 και θα διαρκέσει ως τις 17.30

 

 

 
Ο Αρκαδικός τιμάει την ιστορία του
Συνδέει παρελθόν και παρόν στο χορό



Λένε πώς «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και υπερθεματίζουμε εμείς ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» Τι μας έπιασε και το ρίχνουμε στις παροιμίες σήμερα;

Πολύ απλά, η διοίκηση του Αρκαδικού αποφάσισε να συνδέσει στον χορό του Σαββάτου, το ιστορικό παρελθόν της ομάδας με το ένδοξο παρόν, τιμώντας τους παίκτες που δημιούργησαν την πρώτη ομάδα μπάσκετ που αγωνίστηκε στις 2 Μαΐου 1976 εναντίον της Αγίας Παρασκευής και γενικότερα τους παίκτες (που μπορεί να μην έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι), που συντέλεσαν το ξεκίνημα της ομάδας μπάσκετ.

Προπονητής εκείνης της ομάδας ήταν ο Νίκος Γιάννου, ενώ είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι της Αγίας Παρασκευής οι Κώστας Σαλαπάτας, Μιχάλης Ζαραβίνος, Λυμπέρης Κούνας, Τάσος Τσούκας, Γιάννης Μπρούσαλης, Γιάννης Σμυρνιώτης, Πέτρος Μπούκας, Σπύρος Ζαραβίνος, Κώστας Παντζής. Στην ομάδα εκείνη την εποχή έπαιζαν ακόμα και οι Χρήστος Παπαφωτόπουλος και Αποστόλης Καρύδης.

Η τιμητική αυτή στιγμή για τους παλαίμαχους-σκαπανείς του μπάσκετ στην Τρίπολη και την Αρκαδία θα γίνει στον ετήσιο χορό του Αρκαδικού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 (21.00) στο χώρο δεξιώσεων «ΕΠΑΥΛΙΣ» με τους διοργανωτές να υπόσχονται πολλές ακόμα εκπλήξεις, σε μία προσπάθεια τους να συνδέσουν το ιστορικό παρελθόν με το ένδοξο παρόν.

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 στις 17.30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης, η
ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τον Αμύντα και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα