Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 10-2-2009

 

 

 

 

 
Ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Λυκουρέντζος στους Παξούς και στην Κέρκυρα
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλας Δένδιας και ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, συνοδευόμενοι από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Κ. κ. Παναγιώτη Παταργιά, πραγματοποίησαν περιοδεία στο νομό της Κέρκυρας. Οι κ.κ. Υπουργοί αφού παρακολούθησαν την Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Χαράλαμπου Παξών εγκαινίασαν το νέο σχολικό κέντρο του νησιού. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Υφυπουργός συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ.κ. Νεκτάριο καθώς και με υπηρεσιακούς και συνδικαλιστικούς φορείς εκπαίδευσης της Κέρκυρας.

Μετά το πέρας των εγκαινίων, ο Υφυπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά βρισκόμαστε σήμερα στο ακριτικό νησί των Παξών για να εγκαινιάσουμε μία σύγχρονη σχολική μονάδα. Η παρουσία μας εδώ αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών της περιφέρειας αλλά και για τη συμμετοχή όλων των φορέων στο διάλογο για την παιδεία. Οι συναντήσεις μου με όλους τους υπηρεσιακούς και συνδικαλιστικούς φορείς εκπαίδευσης του νομού, καθώς και με εκπροσώπους των γονέων, έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στην καταγραφή των προβλημάτων της περιφέρειας αλλά και στην έκφραση συγκεκριμένων προτάσεων στα επίκαιρα ζητήματα της παιδείας».

 

 

 
Εκδήλωση ΚΚΕ για τους αγρότες
Η Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ σας καλεί την Τετάρτη 11/2/2009 και Ώρα 8:30 μ.μ. στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης (Φ.Ο.Τ.) σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη μικρομεσαία αγροτιά και συμπεράσματα από τους τελευταίους αγώνες.

Μια μάχη τελείωσε, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.
Μέσα από αυτό τον αγώνα φάνηκε για μια ακόμη φορά ο επικίνδυνος ρόλος της ΓΕΣΑΣΕ – ΣΥΔΑΣΕ – ΠΑΣΕΓΕΣ, των ντόπιων εκπροσώπων τους (τοπικές ενώσεις, ομάδες παραγωγών) αγροτοσυνδικαλιστών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ που στηρίζουν την ΚΑΠ και την αντιαγροτική πολιτική των μέχρι τώρα κυβερνήσεων.

Αν θέλουμε να περιορίσουμε τις απώλειες και να αποσπάσουμε κατακτήσεις, αν θέλουμε αύριο να μιλάμε για νίκη, σαν μια γροθιά, εργατική τάξη, μαζί με μικρομεσαία αγροτιά, τους μικροεπαγγελματίες, πρέπει να παλέψουμε σε ένα κοινό ενιαίο λαϊκό μέτωπο. Αυτή είναι η θέση, αυτό είναι το μήνυμα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Αυτό το μέτωπο παλεύει να χτίσει, πριν απ’ όλα, απ’ τα κάτω. Έτσι ο λαός, αργά ή γρήγορα, θα πει την τελευταία του λέξη.

 

 

 
ΠΑΜΕ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Επιτροπή εκπαιδευτικών Αρκαδίας του ΠΑΜΕ

Site: www.edupame.gr (κεντρικό)
http://users.ark.sch.gr/agiannop (τοπικό)
mail: pameark@gmail.com

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που συνάδελφοι εκπαιδευτικοί (όχι αναγκαία των αντιπολιτευόμενων κομμάτων) διαμαρτύρονται και αμφισβητούν τον τρόπο επιλογής των διοικητικών στελεχών της εκπαίδευσης γιατί ενώ έχουν τα απαιτούμενα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια, όταν έρχεται η ώρα της συνέντευξης ανατρέπονται πολλά! Περισσότερα...

 

 

 
Συνεστιάσεις της Κ.Ο. Αρκαδίας του ΚΚΕ
Η Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ κλείνοντας τις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του κόμματος και τιμώντας το 18ο Συνέδριο, θα πραγματοποιήσει συνεστίαση την Κυριακή 22/02/2009 και Ώρα 8:00 μ.μ στην αίθουσα του Δ.Δ. Μάκρης «Σοφιανός Σοφιανόπουλος». Θα συμμετέχει ορχήστρα με λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Η Κ.Ο.Β. Β. Κυνουρίας (Άστρους) του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συνεστίαση την Σάββατο 14/02/2009 και Ώρα 8:00 μ.μ στου Τσουλόγιαννη (πλατεία Άστρους).

 

 

 

 
ΜΕ ΕΞΙ ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΚΟΑΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Έξι αθλητές του ΚΟΑΤ που έχουν πιάσει τα όρια για το χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος θα λάβουν μέρος από 13 έως 15 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Πρώτη φορά ο σύλλογός μας λαμβάνει μέρος σε σκυταλοδρομία 4χ100 ελεύθερο γυναικών.
Τους αθλητές θα συνοδέψει η προπονήτριά τους και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου που θα έχουν επαφές με μέλη της Ομοσπονδίας για θέματα που έχουν σχέση με το άθλημα στην Τρίπολη.

Τα ονόματα και τα αγωνίσματα των αθλητών έχουν ως εξής:

Γιαλαμάς Άδωνις 50,100 και 200μ ύπτιο
Μαγκλάρας 100μ. ύπτιο
Κωστόγιαννη Μαριλλένα 50 και 100μ ύπτιο
Καραμήτου Αναστασία 50 και 100μ ελεύθερο και 100 ύπτιο
Καθώς και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100 ελεύθερο γυναικών
Κωστόγιαννη Μαριλλένα
Καραμήτου Αναστασία
Κόκκου Νικολέτα
Πλιάκα Ελίνα

Το Δ.Σ τους εύχεται καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους.

Για το Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 
Νέο Δ.Σ. Αστέρα Τρίπολης
Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έγινε αναδιάρθρωση στη σύνθεσή του. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γεώργιος Μποροβήλος
Α’ Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μπάκος
Β’ Αντιπρόεδρος: Αλεξάνδρα Καυμενάκη
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Κριτσιδήμας
Μέλη: Δημήτριος Μπάκος, Ιωάννης Καυμενάκης

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα