Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 26-2-2008

 

 

 

 
13 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Κ.Ο.Α.Τ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Τέσσερα (4) χρυσά, τέσσερα (4) αργυρά και πέντε (5) χάλκινα μετάλλια, και με το σύνολο των αθλητών του στην πρώτη οκτάδα επέστρεψε ο ΚΟΑΤ από το περιφερειακό πρωτάθλημα, 10-11-12- ετών, που έγινε στο κολυμβητήριο <<ΠΕΠΑΝΟΣ>> στην Πάτρα το σαββατοκύριακο στις 23-24-2-2008 με την συμμετοχή 275 αθλητών.

Η μεγάλη επιτυχία είναι όμως ότι για πρώτη φορά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4 επί 100 κοριτσιών ηλικίας 11 ετών.

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά που μας δίνουν μέσα από τις διακρίσεις τους.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος         Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΟΑΤ
Με μεγάλη επιτυχία κατά γενική ομολογία και με τη συμμετοχή 600 περίπου μελών του συλλόγου και μαθητών του παιδικού σταθμού <Η χώρα του ποτέ>, έγινε το Σάββατο 23-2-2008 στο κέντρο << ΕΠΑΥΛΗΣ>> ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του ΚΟΑΤ.
Παραβρέθηκαν: ο βουλευτής της Ν.Δ κος Τατουλης Π., ο δήμαρχος Τρίπολης κος Κοτσιάνης Αλ., ο δήμαρχος Τεγέας κος Βοσνος Δημ., και οι αντιδήμαρχοι Τρίπολης κος Παπασταματάκης και Γρηγοράκος.

Επίσης καλεσμένος του προέδρου του ΚΟΑΤ ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής ομάδος κολύμβησης κος Ορφανιδης Γιάννης.

 

 

 

 
Δηλώσεις Λυκουρέντζου για τα Εσπερινά Λύκεια
μετά τη συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή και τα Προεδρεία των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων Εσπερινών Λυκείων

Υφυπουργός: Είχαμε μία χρήσιμη και αποδοτική συνεργασία με τους μαθητές των Εσπερινών Λυκείων, με αλληλοκατανόηση και με τη δέσμευση του Υπουργείου μας να αναλάβουμε πρωτοβουλία συνεργασίας για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της πρόσβασης στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Και αυτό, γιατί θεωρούμε ότι μπορεί να εξευρεθεί λύση στο πλαίσιο των κανόνων, οι οποίοι ισχύουν για την πρόσβαση των αποφοίτων των Εσπερινών Λυκείων στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η πρωτοβουλία μας θα εκδηλωθεί αμέσως και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε τα καλά αποτελέσματα.

Δημοσιογράφος: Φέτος κε Υπουργέ είχαμε και πάλι καταλήψεις και αρκετές ώρες μαθημάτων χάθηκαν. Υπάρχει και πάλι εγκύκλιος του Υπουργείου που προβλέπει τι πρέπει να γίνει σε κάθε σχολείο για να καλυφθούν αυτά τα κενά, έτσι δεν είναι;

Υφυπουργός: Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να παρέχεται στο σύνολό της, στις μαθήτριες και τους μαθητές και τα ενδεχόμενα προβλήματα, τα οποία ανέκυψαν από την περίοδο των καταλήψεων, σε ό, τι αφορά την περάτωση των σπουδών και την ολοκλήρωση των μαθημάτων, μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη συνεργασία, τη συναίνεση όλων και την εξάντληση κάθε ευκαιρίας χρόνου, η οποία προσφέρεται. Ζητούμενο είναι η ολοκλήρωση των σπουδών, η ενίσχυση των ικανοτήτων των μαθητών, η διεκδίκηση των αποφοίτων Λυκείων μιας θέσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μιας θέσης στην κοινωνία, η οποία θα τους επιτρέπει την πραγμάτωση των ονείρων τους.

 

 

 
Το ΠΑΜΕ γα Κοσσυφοπέδιο και ΠΓΔΜ
 Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, ως εκφραστής των ταξικών συνδικαλιστικών δυνάμεων στη χώρα μας, επισημαίνει ότι η πρόσφατη μονομερής ανεξαρτητοποίηση - απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία καθώς και η κινητικότητα που παρατηρείται τελευταία για το όνομα της ΠΓΔΜ, είναι γεγονότα που καθοδηγούνται και ενθαρρύνονται από τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ και εγκυμονούν επικίνδυνες καταστάσεις για τους λαούς της περιοχής καθώς και για τη χώρα μας. Περισσότερα...

 

 

 

 
«Πρώτη» με Τζαναβάρα
Στο παρελθόν ανήκει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πλέον όλοι στον Αστέρα σκέφτονται τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Στάδιο Καραϊσκάκη».

Από σήμερα, η ομάδα επέστρεψε στο γήπεδο ξεκινώντας προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Τζαναβάρα, που θα οδηγήσει τον Αστέρα μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Πριν την πρωινή προπόνηση έγινε συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τημ, όπου ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών κ. Γιάννης Καυμενάκης παρουσίασε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα ως πρώτο προπονητή της ομάδας, ενώ το υπόλοιπο τεχνικό τημ παραμένει ως έχει.

Στην ομιλία του, ο κ. Καυμενάκης ζήτησε από όλους να δουλέψουν σκληρά, ο καθένας από τη μεριά του, ώστε όλοι μαζί σαν ομάδα να προχωρήσουν μπροστά.

Στα αγωνιστικά της ομάδας, το πρωί οι παίκτες έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα στο γήπεδο έγινε τακτική από το προπονητικό τημ.

Μετά το Λούσιο Φιλομένο, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δε θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον τραυματία Ροτζέριο.

Την ίδια στιγμή, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Ματίας Παβόνι, Οράσιο Καρντόσο, Τάσου Κυριάκου, που σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ στον αντίποδα τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα οι Μανώλης Ψωμάς και Φερνάντο Μασάντο.

Μιλώντας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε «Κάνουμε μία καινούργια αρχή στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο δυνατό»

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα