Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 16-4-2008

 

 

 

 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο «Τουριστικό Πανόραμα»
Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκος Αγγελόπουλος θα παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων της 13ης εκθέσεως «Τουριστικό Πανόραμα» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Απριλίου στις 7 μ.μ. στον εκθεσιακό κέντρο Expoathens στην Ανθούσα.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζοντας την πολιτική της τουριστικής προβολής, συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Απριλίου, φιλοξενώντας τουριστικούς επιχειρηματίες της Περιφέρειας.

Η έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» θα περιλαμβάνει φέτος ένα σημαντικό πρόγραμμα παράλληλων ενημερωτικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων των εκθετών, καθώς και πλήθος εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα.

Σημαντικές καινοτομίες και νέα πεδία παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών χαρακτηρίζουν την φετινή 13η διοργάνωση της εκθέσεως, προσφέροντας στους επισκέπτες και στους εκθέτες μία πρωτόγνωρη εκθεσιακή εμπειρία, με σκοπό το γενικό τουρισμό και το θαλάσσιο τουρισμό με σκάφος.

 

 

 
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΕΡΟΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 2008 διοργανώθηκε από τη Δ/νση Εκπαίδευσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, διημερίδα Αεροδιάσωσης με την συμμετοχή των παραρτημάτων Αργολίδας, Αττικής, Μαγνησίας, Αρκαδίας, Κοζάνης, Σάμου, Λέσβου, Αχαΐας, Χαλκιδικής, Ξάνθης, Ροδόπης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της διημερίδας πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις που αφορούσαν τα νεότερα δεδομένα στον τομέα της αεροδιάσωσης που ισχύουν σε διεθνές επίπεδο, προδιαγραφές οργάνωσης πρόχειρων ελικοδρομίων βάση των οδηγιών της Αεροπορίας Στρατού και τηλεπικοινωνιακές δυνατότητες εναέριων μέσων διάσωσης που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα. Επίσης, σε πρακτικό επίπεδο παρουσιάστηκαν και δοκιμάστηκαν απ’ όλους τους συμμετέχοντες τεχνικές καταρρίχησης από το ελικόπτερο από ύψος 25 μέτρων με μονό 11mm δυναμικό σχοινί και καταβατήρα καθώς και διαδικασίες εξωτερικού φορτίου για διασώσεις σε δύσβατα σημεία. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες ανακοινώσεις σε θέματα διάσωσης από τα παγκόσμια συνέδρια που διεξήχθησαν τα τελευταία 3 χρόνια από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ορεινής Διάσωσης (IKAR), μέλος της οποίας είναι η ΕΟΔ από το 2004.

Μετά το πέρας των εργασιών της διημερίδας, ανακηρύχθηκαν κάποιοι από τους συμμετέχοντες ως εκπαιδευτές βασικών γνώσεων αεροδιάσωσης. Ένας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος της ΕΟΔ Αρκαδίας κ. Μαστοράκος Σπύρος, που εκπροσώπησε το Αρκαδικό σωματείο στην εν λόγω ημερίδα.


 

 

 

 
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία για ΑΕΚ
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με την ΑΕΚ (Κυριακή 7 μ.μ.), με ασκήσεις τακτικής και τεχνικής από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενώ έξτρα προπόνηση έκανε στους τερματοφύλακες της ομάδας ο Τζέρρυ Ούγκεν.

Την Κυριακή παίζουν οι νέοι

Το πρωτάθλημα νέων της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Απριλίου και η ομάδα του Αστέρα θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο Καπανδριτίου στις 12 το μεσημέρι με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Δύο φιλικά για τις ακαδημίες

Την Κυριακή 20 Απριλίου οι ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του Αρη Βούλας. Οι αγώνες θα γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα και το πρόγραμμα ανά ηλικιακή κατηγορία έχει ως εξής:
10.00 π.μ. Αστέρας-Αρης (παμπαίδες-γεννηθέντες 1995, 1996)
11.15 π.μ. Αστέρας-Αρης (παίδες-γεννηθέντες 1993, 1994)

 

 

 

 
Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ηραίας, 6η αγωνιστική
Αποτελέσματα - βαθμολογία >>>>>>

Σκόρερ >>>>>>

Πρόγραμμα >>>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα